Registres trobats: 11
Títol | Analisis de los compuestos varietales en uvas moscatel por microextraccion en fase solida |
Autor | SANCHEZ PALOMO, E. DIAZ MAROTO, M.C. PEREZ COELLO,M.S. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 234-236 |
Descriptors | Compostos varietals Moscatell Microextraccio Fase solida |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Aumento del aroma afrutado de los vinos blancos Airen fermentados en presencia de hollejos |
Autor | GARCIA-ROMERO, E. PEREZ-COELLO, M. CABEZUDO, M.D. SANCHEZ-MUNYOZ, G. MARTIN-ALVAREZ, P.J. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 149-157 |
Descriptors | Pell Pellofa Vi blanc Airen Fermentacio Aroma |
Títol | Caracteristicas quimicas de los vinos blancos jovenes de las variedades Airen, Viura y Macabeo |
Autor | PEREZ-COELLO, M.S. GONZALEZ-VINYAS, M.A. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 125-129 |
Descriptors | Caracteristiques quimiques Vi blanc Airen Viura Macabeu Components volatils Aminoacid |
Títol | Caracteristicas quimicas de los vinos tintos. Variedades Cencibel, Tempranillo y Cabernet Sauvignon |
Autor | BRAVO, E. GARCIA, E. PEREZ, M.S. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 51-57 |
Descriptors | Vi negre Caracteristiques quimiques Varietats Cencibel Tempranillo Cabernet sauvignon |
Títol | Caracteristicas varietales de los vinos "Moscatel de grano menudo" y "Albillo" en comparacion con los "Moscatel de Alejandria" y los "Chardonnnay" |
Autor | JURADO, J.F. PINILLA, M.J. BALLESTEROS, M.A. PEREZ COELLO, M.S. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 57-64 |
Descriptors | Moscatell de gra petit Moscatell d'Alexandria Albillo Chardonnay Vi Caracteristiques varietals Estudi |
Títol | El analisis integro de los vinos. v. la fraccion nitrogenada |
Autor | CACERES, I. POLO, M.C. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo-Abril 1987 - V: - N: , Pg: 123-128 |
Descriptors | Analisi Vi Fraccio nitrogenada |
Localització | C 15/8 |
Títol | El color y la composicion en polifenoles de los vinos tintos varietales de Castilla La Mancha (Espa?a) |
Autor | CHICON, R.M. SANCHEZ PALOMO, E. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Afinidad ISSN: 0001-9704 - Julio-Agosto 2002 - V: LIX- N: 500, Pg: 435-443 |
Descriptors | Color Composicio Polifenols Vi negre varietal Varietats de vi Castilla la Mancha Castella - la Manxa Espanya |
Localització | C 17/27 |
Títol | Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee |
Autor | POLO, M.C. MARTIN CORDERO, P. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Bulletin de l'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 638, Pg: 312-321 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Most Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 1/46 |
Títol | La Investigacion enologica hasta nuestros dias |
Autor | CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 53-55 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Investigacio |
Títol | Prediction, basee sur la droite ajustee des intervalles de confiance des resultats quantitatifs |
Autor | CABEZUDO, M.D. GOROSTIZA, E.F. de HERRAIZ, M. |
Dades Font | FV - desembre 1980 - V: - N: 729, Pg: 9 p. |
Descriptors | Metode Metodologia Regressio lineal Estadistiques |
Localització | FV 729 |
Títol | Tecnicas analiticas para el conocimiento de los alimentos |
Autor | CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Politica Cientifica - 1991 - V: - N: 30, Pg: 29-32 |
Descriptors | Ciencies dels aliments Analisi |
Localització | C 2/59 |