Registres trobats: 13
Títol | Alava acida? Rioja Alavesa. Crianzas '06 |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre 2009 - V: - N: 79, Pg: 30-39 |
Descriptors | Rioja Alavesa Vi 2006 Vi de crian?a Varietats de vi Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Tast de vins |
Títol | Algunos vinos de crianza se clarifican con clara de huevo |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 22 Mar? 2010 - V: - N: , Pg: 15 |
Descriptors | Vi de crian?a Clarificacio de vi Cooperativa agricola Falset-Mar?a |
Localització | C 24/296 |
Títol | Barbaresco, la sutileza de la nebbiolo |
Autor | PITA, M. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 74-76 |
Descriptors | Vi d'Italia Regions vitivinicoles Barbaresco DOC Denominacio d'origen controlada Vi de crian?a |
Títol | Caldos. Un Albari?o con mas matices y una presentacion novedosa y original |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - Juliol 2008 - V: - N: , Pg: 61 |
Descriptors | Rias Baixas DO Vi Caracteristiques del vi Vi espanyol Vi d'Espanya Vi de crian?a Caracteritzacio aromatica |
Localització | DO4 Rias Baixas 1 |
Títol | Canario sabroso, Un |
Autor | DELGADO, C. |
Dades Font | Pais, El - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 10 |
Descriptors | Vi Vi negre Elaboracio de vi Vinya autoctona Vi espanyol Canaries Illes Canaries Cep Tintilla Vijariego negre Negramoll Baboso Vi de crian?a |
Localització | C 24/76 |
Títol | DO Emporda 4 |
Autor | |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Emporda DO Caracteristiques Vinyes Vi de crian?a Vi jove Comparacio Maridatge |
Localització | DO Emporda-Costa Brava 1 |
Títol | Ecologia y diversidad de bacterias lacticas y presencia de aminas biogenas en vinos de crianza biologica |
Autor | MORENO ARRIBAS, M.V. POLO, M.C. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 63-64 |
Descriptors | Vins Vi de crian?a Bacteris lactics Amines biogenes Crian?a biologica |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto del roble americano frances en la calidad y el aroma de vinos de crianza |
Autor | DIAZ PLAZA, E.M. et al |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: VI- N: 32, Pg: 40-43 |
Descriptors | Roure america Roure frances Qualitat del vi Aroma Vi de crian?a |
Títol | Importancia del momento de vendimia en la obtencion de vinos de crianza: (II) repercusion sobre los compuestos fenolicos de bajo peso molecular |
Autor | PEREZ MAGARI?O, S. GONZALEZ SAN JOSE, M?.L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2005 - V: - N: 99, Pg: 29-35 |
Descriptors | Verema Vi Vi de crian?a Compostos fenolics Pes molecular Copigment Envelliment Data de verema Vi negre |
Títol | Memoria d'estada en practiques bodegas CVNE. Remodelacio celler per l'elaboracio de vins negres de crian?a DO Terra Alta |
Autor | DOMENECH, R. |
Dades Font | - Setembre 1997 - V: - N: , Pg: 145 p. |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Terra Alta CVNE Vinificacio en negre Vi de crian?a |
Localització | (043) DOMENECH SOLE |
Títol | Metodo de deteccion directa de Bettanomyces ssp en vinos de crianza en barrica |
Autor | NAVASCUES, E. RASINES, G. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 24-26 |
Descriptors | Brettanomyces ssp Deteccio Vi Crian?a Barrica Vi de crian?a Llevats |
Títol | Sumoll. Superacion de carencias |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 60-64 |
Descriptors | Vi Vi catala Sumoll DO Caracteritzacio del vi Caracteritzacio enologica Vi de crian?a |
Títol | Varietats de raim per a l?elaboracio de vins de criansa. Adaptacio de la varietat al medi. Aptituds enologiques |
Autor | NADAL, M. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 38 pp |
Descriptors | Varietats Raim Elaboracio Vinificacio Vi de crian?a Adaptatcio |
Localització | C 13/95 |