Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Comparacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Analisis sensorial. Guia general y metodo para la evaluacion del color de los alimentos. UNE 87026:2000
Autor ASOCIACION ESPA?OLA DE NORMALIZACION Y CERTIFICACION  
Dades Font - Diciembre 2000 - V: - N: , Pg: 13 pp
Descriptors Analisi sensorial Codi de colors Color Aliments Comparacio Condicions d'observacions Assaig a la llum artificial Assaig a la llum del dia Avaluacio Il?luminacio Patrons de color
Localització C 6/118

Títol Comparacio de les caracteristiques agronomiques de l'alfals. IV,V,VI
Autor CLAVERO, A.   [et al.]  
Dades Font Experimentacio agraria - - V: - N: 46, Pg: 4-31
Descriptors Alfals Varietats Estudi comparatiu Dades estadistiques Catalunya
Localització C 24/211

Títol Comparacio de tres clons de llevats secs actius
Autor POINSAUT, Phillipe  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 35-36
Descriptors Llevats Acidesa Vi escumos Llevats secs actius LSA

Títol Comparacion de la composicion aromatica de seis vinos tintos monovarietales
Autor REYERO, J.R.   GARIJO, J.   DIAZ-PLAZA, E.   CUARTERO, H.   SALINAS, M.R.   PARDO, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 101-110
Descriptors Comparacio Composicio aromatica Vi negre monovarietal

Títol Comparacion de los contenidos de compuestos del aroma en vinos de mesa y vinos finos de mostos de uva Pedro Ximenez con y sin maceracion pelicular
Autor MOYANO CA?ETE, L.   MORENO VIGARA, J.   MEDINA CARNICER, M.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 171-184
Descriptors Comparacio Components aromatics Vi de taula Most Pedro Ximenez Maceracio pel?licular Aroma
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Comparacion de parametros enologicos. Proceso efectuado en vinos de variedades de uva tinta cultivadas en Castilla-La Mancha
Autor SANCHEZ PALOMO, E. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 30-34
Descriptors Parametres enologics Comparacio Varietats Raim negre Castella - la Manxa Castilla la Mancha

Títol Comparacion de resultados del olivar convencional, ecologico e integrado. Resultados economicos, tecnicos, sociales y ambientales
Autor PARRA LOPEZ, C.   CALATRAVA REQUENA, J.   HARO GIMENEZ, T. de  
Dades Font Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Diciembre 2007 - V: LXXVI- N: 902, Pg: 878-884
Descriptors Oliver Olivera Oli d'oliva Olivicultura Olivicultura sostenible Olivicultura tradicional Comparacio Avaluacio funcional Avaluacio economica

Títol Comparacion del potencial productivo de las plantaciones intensivas y superintensivas
Autor GRUPO DE INVESTIGACION TAPC (ESPA?A)  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2008 - V: XV- N: 265, Pg: 51-54
Descriptors Oliver Olivera Cultiu intensiu Cultiu superintensiu Comparacio Potencial productiu

Títol Comparaison entre deux techniques de chauffe de barriques de chene fran?ais sur du Chardonnay
Autor GARCIA-BERRO MONTILLA, J.   MOUREY, N.   TORRES MACZASSEK, M.   BOBET, R.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 15-19
Descriptors Barriques Roure Chardonnay Comparacio Analisi sensorial Analisi quimica Botes

Títol Comparativa de sistemas de riego de vi?a en espaldera
Autor MUNUERA, M?,T,   BUITRAGO, J.M?  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 33-35
Descriptors Sistema de reg Comparacio Vinya emparrada Emparrat

Títol Controles des bouchons en liege: comparaison entre tests sensoriels et analyses chromatographiques
Autor DUMOULIN, M.   RIBOULET, J.M.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 25-27
Descriptors Tap de suro Comparacio Analisi sensorial Analisi cromatografica

Títol DO Emporda 4
Autor
Dades Font Ara ISSN: 2014-010X - - V: - N: , Pg:
Descriptors Emporda DO Caracteristiques Vinyes Vi de crian?a Vi jove Comparacio Maridatge
Localització DO Emporda-Costa Brava 1

Títol Etude collaborative de comparaison de l'acidite volatile et de l'acide acetique dans les vins
Autor DUBERNET, M.  
Dades Font Revue Francaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - December-Janvier 2006-2007 - V: - N: 221, Pg: 1-7
Descriptors Vi Comparacio Acidesa Acidesa volatil Volatilitat Vi de Fran?a
Localització C 24/7

Títol Resultats d'un assaig de comparacio entre diferents sistemes i distancies de plantacio en quatre varietats d'avellaner
Autor GARCIA TURU, M.D.   CLAVE MORELL, J.   GIRONA GOMIS, J.  
Dades Font Congres Internacional sobre l'Avellaner - Octubre 1983 - V: - N: 26, Pg: 8pp
Descriptors Assaig comparatiu Distancia de plantacio Varietats Avellaner
Localització C 16/102