Registres trobats: 14
Títol | Analisis sensorial. Guia general y metodo para la evaluacion del color de los alimentos. UNE 87026:2000 |
Autor | ASOCIACION ESPA?OLA DE NORMALIZACION Y CERTIFICACION |
Dades Font | - Diciembre 2000 - V: - N: , Pg: 13 pp |
Descriptors | Analisi sensorial Codi de colors Color Aliments Comparacio Condicions d'observacions Assaig a la llum artificial Assaig a la llum del dia Avaluacio Il?luminacio Patrons de color |
Localització | C 6/118 |
Títol | Comparacio de les caracteristiques agronomiques de l'alfals. IV,V,VI |
Autor | CLAVERO, A. [et al.] |
Dades Font | Experimentacio agraria - - V: - N: 46, Pg: 4-31 |
Descriptors | Alfals Varietats Estudi comparatiu Dades estadistiques Catalunya |
Localització | C 24/211 |
Títol | Comparacio de tres clons de llevats secs actius |
Autor | POINSAUT, Phillipe |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 35-36 |
Descriptors | Llevats Acidesa Vi escumos Llevats secs actius LSA |
Títol | Comparacion de la composicion aromatica de seis vinos tintos monovarietales |
Autor | REYERO, J.R. GARIJO, J. DIAZ-PLAZA, E. CUARTERO, H. SALINAS, M.R. PARDO, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 101-110 |
Descriptors | Comparacio Composicio aromatica Vi negre monovarietal |
Títol | Comparacion de los contenidos de compuestos del aroma en vinos de mesa y vinos finos de mostos de uva Pedro Ximenez con y sin maceracion pelicular |
Autor | MOYANO CA?ETE, L. MORENO VIGARA, J. MEDINA CARNICER, M. |
Dades Font | XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 171-184 |
Descriptors | Comparacio Components aromatics Vi de taula Most Pedro Ximenez Maceracio pel?licular Aroma |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Comparacion de parametros enologicos. Proceso efectuado en vinos de variedades de uva tinta cultivadas en Castilla-La Mancha |
Autor | SANCHEZ PALOMO, E. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 30-34 |
Descriptors | Parametres enologics Comparacio Varietats Raim negre Castella - la Manxa Castilla la Mancha |
Títol | Comparacion de resultados del olivar convencional, ecologico e integrado. Resultados economicos, tecnicos, sociales y ambientales |
Autor | PARRA LOPEZ, C. CALATRAVA REQUENA, J. HARO GIMENEZ, T. de |
Dades Font | Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Diciembre 2007 - V: LXXVI- N: 902, Pg: 878-884 |
Descriptors | Oliver Olivera Oli d'oliva Olivicultura Olivicultura sostenible Olivicultura tradicional Comparacio Avaluacio funcional Avaluacio economica |
Títol | Comparacion del potencial productivo de las plantaciones intensivas y superintensivas |
Autor | GRUPO DE INVESTIGACION TAPC (ESPA?A) |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2008 - V: XV- N: 265, Pg: 51-54 |
Descriptors | Oliver Olivera Cultiu intensiu Cultiu superintensiu Comparacio Potencial productiu |
Títol | Comparaison entre deux techniques de chauffe de barriques de chene fran?ais sur du Chardonnay |
Autor | GARCIA-BERRO MONTILLA, J. MOUREY, N. TORRES MACZASSEK, M. BOBET, R. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 15-19 |
Descriptors | Barriques Roure Chardonnay Comparacio Analisi sensorial Analisi quimica Botes |
Títol | Comparativa de sistemas de riego de vi?a en espaldera |
Autor | MUNUERA, M?,T, BUITRAGO, J.M? |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 33-35 |
Descriptors | Sistema de reg Comparacio Vinya emparrada Emparrat |
Títol | Controles des bouchons en liege: comparaison entre tests sensoriels et analyses chromatographiques |
Autor | DUMOULIN, M. RIBOULET, J.M. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 25-27 |
Descriptors | Tap de suro Comparacio Analisi sensorial Analisi cromatografica |
Títol | DO Emporda 4 |
Autor | |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Emporda DO Caracteristiques Vinyes Vi de crian?a Vi jove Comparacio Maridatge |
Localització | DO Emporda-Costa Brava 1 |
Títol | Etude collaborative de comparaison de l'acidite volatile et de l'acide acetique dans les vins |
Autor | DUBERNET, M. |
Dades Font | Revue Francaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - December-Janvier 2006-2007 - V: - N: 221, Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Comparacio Acidesa Acidesa volatil Volatilitat Vi de Fran?a |
Localització | C 24/7 |
Títol | Resultats d'un assaig de comparacio entre diferents sistemes i distancies de plantacio en quatre varietats d'avellaner |
Autor | GARCIA TURU, M.D. CLAVE MORELL, J. GIRONA GOMIS, J. |
Dades Font | Congres Internacional sobre l'Avellaner - Octubre 1983 - V: - N: 26, Pg: 8pp |
Descriptors | Assaig comparatiu Distancia de plantacio Varietats Avellaner |
Localització | C 16/102 |