Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Elaboracio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 185


Títol A Decouvrir : Le Cognac!
Autor BETTANE, M.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1991 - V: - N: 361, Pg: 80-89
Descriptors Brandi Conyac Cognac Begudes alcoholiques Mercat Elaboracio

Títol Actividad coagulante de extractos acuosos de cardos de las especies Cynara cardunculus y Cinara humilis empleados en la elaboracion de quesos tradicionales. Estudio de los factores que la modifican
Autor VIOQUE, M   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2005 - V: - N: 366, Pg: 91-97
Descriptors Coagulants Cardo Cynara cardunculus Cynara humilis Formatge Elaboracio

Títol Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa
Autor SELMA, M.V.   VALERO, M.   FERNDANDEZ, P.S.   SALMERON, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89
Descriptors ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse
Autor SCHOLTEN, M  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1
Descriptors Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats
Localització C 2/7

Títol Aguardientes : nueva instalacion de elaboracion totalmente adaptada a la reciente normativa
Autor
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 74
Descriptors Aiguardent Elaboracio

Títol Alteraciones en los zumos de uva : indicadores quimicos de la alteracion
Autor HERRANZ, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 31-33
Descriptors Most Suc de raim Elaboracio Alteracions

Títol Ampliacio d'activitat d'una industria d'elaboracio de vins escumosos de cava. Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera
Autor SABATE COCA, Marcel  
Dades Font - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 60 p.
Descriptors Penedes DO Estada en practiques Vinificacio Vi escumos Cava Raim Vinya Varietats Celler Empreses vitivinicoles Gestio agraria Torrelavit Tarragona Caves Naveran Sadeve SA Barcelona
Localització (043) SABATE COCA

Títol Aplicacion de gases en la elaboracion del vino.
Autor RODRIGUEZ GIRO, Marta  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50
Descriptors Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio

Títol Aplicacion de la hiperoxidacion en los vinos blancos de Rioja.
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   LOPEZ MARTIN, R.   COMI RAMIREZ, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 27-31
Descriptors Vi blanc Hiperoxidacio Vinificacio Rioja Espanya Produccio Elaboracio Composicio

Títol Aportacio metal.lica durant l'elaboracio del vi
Autor COMAS BARON, J.   COLLDECARRERA, M.   COLL FONT, C.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842 X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 4-8
Descriptors Vi Residus Metall Ferro Carinyena negra Garnatxa blanca Coure Zinc Calci Premsatge Magnesi Sodi Potassi Espectrofotometria Catio

Títol Apuntes sobre el uso de las levaduras en la elaboracion del cava
Autor BARTRA, E.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 31-32
Descriptors Llevats Fermentacio Cava Elaboracio

Títol Art ou industrie?
Autor MANESSE, V.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - juliol-agost 1992 - V: - N: 366, Pg: 45-47
Descriptors Whisky Elaboracio Destil.lacio

Títol Aspectes fisico-quimics relacionats amb la capacitat escumant de diferents varietats de raim
Autor COMELLES, F.   BOSCH, M. P.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 7-16
Descriptors Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base

Títol Aspectos fisico-quimicos relacionados con la capacidad espumante de diferentes variedades de uva
Autor COMELLES, F.   BOSCH, M. P.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 51-60
Descriptors Raim Varietats Cava Elaboracio Escuma Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Tensioactius Analisi Biotensioactius Vi base

Títol Automatizacion de almazaras. Controles experimentales para la caracterizacion y regulacion del proceso de elaboracion
Autor HERMOSO, M.   GARCIA-ORTIZ, A.   JIMENEZ, A.   UCEDA, M.   MORALES, J.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 6pp
Descriptors Elaboracio Oli d'oliva Automatitzacio NIR
Localització C 16/86

Títol Avantprojecte d'adaptacio d'una planta annexa al Celler Vives SA per a l'elaboracio de 22.000 L anuals de vinagre
Autor PUIG, S.  
Dades Font - febrer 1997 - V: - N: , Pg: [1 caixa amb 3 dossiers]
Descriptors Treball final de carrera Vinagre Celler Vives TFC
Localització TFC - PUIG ESTEBAN

Títol BACH, de Codorniu
Autor SORIA, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 22/29 Mayo 1999 - V: - N: 2754-55, Pg: 1889-1890
Descriptors Bach Codorniu Celler Penedes Elaboracio

Títol Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36
Descriptors Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal

Títol Bodegas Salnesur: Un milagro del Valle de Salnes
Autor GONZALEZ, C.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 27-29
Descriptors Bodegas Salnesur Valle de Salnes Galicia Vi Elaboracio

Títol Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future.
Autor KIELLAND-BRANDT, M. C.   BACH-HOLM, P.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24
Descriptors Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi
Localització C 5/53

Títol Caracteristicas enologicas de diferentes vinos blancos jovenes elaborados en Montilla-Moriles
Autor PEREZ-JUAN, P. M.   MORALES, J.   TORRE, M. J. de la   LOPEZ, I.   LOPEZ, M. J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 36-45
Descriptors Vi blanc Vi jove Vi novell Montilla-Moriles DO Caracteristiques Vinificacio Produccio Pedro Ximenez Colombar Airen Forcallat Lairen Montepila Elaboracio Raim Varietats Espanya Analisi discriminant Composicio Control de qualitat Most

Títol Cava. Personalidad propia
Autor GARCIA, S.  
Dades Font Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 44-46
Descriptors Cava Regions Elaboracio

Títol Cava: Prestigio y calidad
Autor MARTINEZ-DUENYAS, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 19-43
Descriptors Cava Mercat Comercialitzacio Empreses vitivinicoles Marques Varietats Raim Chardonnay Xarel.lo Parellada Macabeu Elaboracio

Títol Cell wall and lipid changes in saccharomyces cerevisiae during aging of champagne vini
Autor CHARPENTIER, M.   TROTON, D.   PITON, F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 221-226
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Metode xampanyes Metode tradicional Cava Elaboracio
Localització C 1/63

Títol Champagne France. La vendange en Champagne 1995. Les expeditions de Champagne 1995
Autor Comite interprofessionnel du vin de Champagne  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 7 dossiers + 1 triptic
Descriptors Champagne Fran?a Elaboracio Xampany Historia Mapa Estadistiques
Localització DO F Champagne 1

Títol Champagne. Que es el champagne?
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-12
Descriptors Xampany Elaboracio
Localització 663.223 Cha

Títol Champagne. Que es el champagne?
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-5
Descriptors Xampany Elaboracio
Localització 663.223 Cha

Títol Champagne. Historia y leyenda del rey de los vinos
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 6-14
Descriptors Xampany Elaboracio Historia
Localització 663.223 Cha

Títol Como servir y conservar el cava
Autor Cofraria dels vins de cava Sant Sadurni  
Dades Font - 1990 - V: - N: , Pg: 16 p.
Descriptors Cava Elaboracio Produccio Vinificacio Conservacio
Localització C 5/112

Títol Conservacion de frutas. Elaboracion de confituras y mermeladas
Autor CAMACHO SALAS, E.   DIEZ MARQUES, C.   CAMARA HURTADO, M.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 51-56
Descriptors Conservacio Fruita Melmelada Elaboracio

Títol Control d'elaboracio de vi de la campanya 1991 a Martorell vinicola, S.A.T. (D.O. Penedes)
Autor OLESTI I PRATS, Francesc  
Dades Font - setembre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Penedes DO Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Macabeu Xarel.lo Parellada
Localització (043) OLESTI I PRATS

Títol Control de proceso y producto en la elaboracion de productos de panaderia congelados
Autor ALBERDI, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 157-165
Descriptors Panificacio Control de processos Elaboracio Congelats Pa Brioixeria

Títol Denominacion de Origen Vinos de Madrid
Autor
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - maig 1996 - V: - N: 2.597-98, Pg: 1683-1691
Descriptors Vinos de Madrid DO Madrid Vi Varietats Raim Clima Viticultura Sol Elaboracio

Títol Desarrollo de Sps.Brettanomyces en mostos. Efecto de la materia nitrogenada natural de la uva
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4387-4388
Descriptors Raim Brettanomyces Most Elaboracio Maduracio del raim Maduracio Llevats

Títol Drying of grapes
Autor SAAYMAN, D.   ALBERTSE, G. J. J.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1984 - V: - N: 117, Pg:
Descriptors Panses Elaboracio

Títol Efecto de la adicion de mosto de uva concentrado en la elaboracion de yogur
Autor COBOS, A.   DIAZ, O.  
Dades Font Alimentaria. Revita de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 98-99
Descriptors Most Addicio Most de raim concentrat Iogurt Elaboracio

Títol El Brandy catalan : particularidades y diferencias
Autor ARTAJONA, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 61-67
Descriptors Brandi Catalunya Elaboracio

Títol El Cava y su sugerente entorno
Autor CASTRO, J. J. de  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 19-30
Descriptors Cava Elaboracio

Títol El Cava
Autor Consejo Regulador Cava  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Cava Historia Vinya Raim Elaboracio
Localització DO 2 Cava 2

Títol El Control de qualitat en la industria del cava
Autor VIADER, R.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 4-8
Descriptors Cava Control de qualitat Elaboracio Cost

Títol El Fondillon: Historia, elaboracion y cata (II)
Autor MARTINEZ SANCHEZ, F. et al.  
Dades Font En Origen - Noviembre-Diciembre 2004 - V: - N: 4, Pg: 18-21
Descriptors Fondillon Historia Elaboracio Tast

Títol El Proces d'elaboracio del marc de cava
Autor VENTURA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 29-31
Descriptors Marc Elaboracio Legislacio Brisa Unio Europea Cava

Títol El aceite de girasol. Su extraccion
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 41-45
Descriptors Oli de gira-sol Elaboracio Consum Extraccio d'oli Gira-sol Oli Greix

Títol El cacao y el chocolate, una amarga y dulce delicia del Nuevo Mundo
Autor MARTINEZ PONS, J.A.   BERNEDO CORNEJO, J.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2006 - V: XXV- N: 210, Pg: 95-101
Descriptors Cacao Xocolata Historia Preparacio Elaboracio Fermentacio

Títol El dominio del caldeo tradicional en toneleria. Influencia de la duracion de utilizacion de las barricas sobre sus aportaciones a los vinos
Autor VIVAS, N.  
Dades Font FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 1-6
Descriptors Botes Toneleria Durada Vi Influencia Elaboracio
Localització C 13/99

Títol El metodo "Champenoise" automatizado
Autor HARDY, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 39-45
Descriptors Metode xampanyes Metode tradicional Automatitzacio Vi escumos Elaboracio

Títol El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise
Autor HARDY, G.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22
Descriptors Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava

Títol El vinagre y los vinagres (I)
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2003 - V: LVIII- N: 2991, Pg: 4214-4218
Descriptors Vinagre Historia Fabricacio Elaboracio

Títol Elaboracio a Vi?edos de Ithaca S.L.
Autor PUIG ESTEBAN, S.  
Dades Font - Gener 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors ML Memoria llicenciatura Vinificacio Espectrofotometre Vi blanc Vi negre Ithaca
Localització ML - PUIG ESTEBAN

Títol Elaboracion de Aguardiente de Melon
Autor BRIONES, A.I.   HERNANDEZ, L.F.   UBEDA, J.F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: xxi- N: 171, Pg: 47-51
Descriptors Aiguardent de melo Elaboracio Fermentacio Destil?lacio Analisi de sucs

Títol Elaboracion de botellas para envasado de vino
Autor MATA CABRERA, F.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 59-63
Descriptors Ampolla Elaboracio Vidre Embotellament Envas Vi

Títol Elaboracion de mostos y zumos de uva : procesos tecnicos
Autor NAGORE ALCARAZ, Miguel  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 42-46
Descriptors Most Suc de raim Elaboracio Most concentrat

Títol Elaboracion de queso del Cebreiro con leche ecologica. Controles fisicoquimicos, microbiologicos y sensoriales asociados
Autor FERNANDEZ, A.   VEIGA, M.J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 38-41
Descriptors Formatge Llet Elaboracio Analisi Analisi fisicoquimica

Títol Elaboracion de sidra en condiciones controladas
Autor SUAREZ, B.   RODRIGUEZ, R.   PICINELLI, A.   MORENO, J.   MANGAS, J.J.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128
Descriptors Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio

Títol Elaboracion de vinos blancos. Modernas tecnologias
Autor TIENDA, P.   HIDALGO, J.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - 1990 - V: - N: 1, Pg: 51-55
Descriptors Vi blanc Elaboracio Vinificacio Vi
Localització C 6/69

Títol Elaboracion de vinos espumosos
Autor VAZQUEZ, J.  
Dades Font Bierzo y Mencia - Marzo 1999 - V: - N: , Pg: 12-17
Descriptors Vi escumos Elaboracio

Títol Elaboracion y comercializacion del bacalao salado
Autor GALLART JORNET, L.   RODRIGUEZ BARONA, S.   BARAT, J.M.   ANDRES, A.   FITO, P.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 87-94
Descriptors Elaboracio Comercialitzacio Bacalla salat

Títol Elaboracion y conservacion de zumos de naranja. Efecto de nuevas tecnologias sobre su calidad sensorial y nutricional
Autor CANO, M.P.   PLAZA, L.   SANCHEZ MORENO, C.   DE ANCOS, B.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 108-119
Descriptors Elaboracio Conservacio Suc de taronja Qualitat sensorial Qualitat nutricional Taronja

Títol Elaboradors de vins i cava de Catalunya
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Produccio Elaboracio Empreses vitivinicoles Celler Cava Catalunya
Localització C 4/120

Títol Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport fransais.
Autor BOURDIER, L.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 124-133
Descriptors Produccio Elaboracio Tractament Productes enologics Brisa Aiguardent de vi Vinificacio Marc Vinagre Brisa Llavor Pinyol Residus
Localització C 5/47

Títol Elaborazione di bevande a base di vino e aromatizzate alla frutta ( wine cooler)
Autor STEFANO, R. di   UBIGLI, M.   USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font L'Enotecnico - abril 1989 - V: - N: , Pg: 81-116
Descriptors Begudes Vi aromatic Elaboracio Most concentrat Aroma
Localització C 3/6

Títol Elaborazione ed utilizzazione dei prodotti secondari della vinificazione.
Autor CAPPELLERI, G.  
Dades Font Annali dell'Istituto Sperimentale per la Viticoltura Conegliano. - 1972 - V: - N: , Pg: 549-560
Descriptors Vi Vinificacio Productes enologics Produccio Elaboracio Residus Brisa Pinyol
Localització C 4/125

Títol En defensa del alcohol vinico para el brandy
Autor VILLENA, F.   FRESNEDA, J.M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2013 - V: - N: 3397, Pg: 469
Descriptors Brandi Alcohol vinic Begudes espirituoses Elaboracio

Títol Envejecimiento estatico y dinamico de brandies
Autor VALENCIA, F.   JIMENEZ, S.   GARCIA, J. R.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 68-75
Descriptors Brandi Elaboracio Envelliment Botes de roure Analisi

Títol Especial whisky de malta
Autor VINITECA  
Dades Font Viniteca - Febrer 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Whisky de malta Whisky de malt Historia Qualitat Elaboracio Regions Begudes espirituoses Escocia
Localització C 17/50

Títol Estada en practiques Cellers Joan Llopart Pons. Estudi de les noves plantacions de Cabernet Sauvignon i ampliacio del Celler per l'elaboracio de vins negres a les vinyes i cellers de Joan Llopart Pons
Autor LLOPART CUDIE, J.  
Dades Font - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Memoria Estada en practiques Plantacio Cabernet sauvignon Celler Penedes DO Elaboracio Vi negre
Localització (043) LLOPART CUDIE

Títol Estada en practiques: projecte d'implantacio de vinya
Autor TARRIDA, A.  
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Cooperativa agricola i caixa rural de l'Arbos del Penedes Verema Vinificacio Cava Vi Penedes DO Elaboracio Maquinaria Implantacio Vinya Estudi economic
Localització (043) TARRIDA TARRIDA

Títol Estudi sobre metodes d'extraccio de polifenols en raim: memoria d'estada en practiques a Cellers Scala Dei SA
Autor GALMES, A.  
Dades Font - 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Memoria d'estada en practiques Projecte Cellers Scala Dei SA Priorat DO Estudi economic Elaboracio Vinificacio Polifenols Extraccio Escaladei Escaladei
Localització (043) GALMES FERRER

Títol Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento
Autor CACERES, I.  
Dades Font Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174
Descriptors Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio
Localització C 4/111

Títol Evaluacion de costos de la elaboracion y crianza del vino tinto en barricas de roble
Autor HUESO, J.A.  
Dades Font Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 19 pp
Descriptors Cost Elaboracio Crian?a Costos financers Vi negre Botes de roure Avaluacio Economia Celler
Localització C 13/97

Títol Evolucion del contenido de azucares en yogures elaborados con zumo de manzana concentrado
Autor COBOS, A.   DIAZ, O.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 100-101
Descriptors Iogurt Sucre Suc de poma concentrat Elaboracio

Títol Experiencia con levaduras secas comerciales en el tiraje del cava
Autor CANTOS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 38-45
Descriptors Llevats secs actius Cava Elaboracio Tiratge Vi base Fermentacio LSA

Títol Ficha Denominacion de Origen: VALDEORRAS
Autor
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1994 - V: - N: 34, Pg: 11
Descriptors Valdeorras DO Vi Galicia Produccio Elaboracio Raim Varietats

Títol Guia del champagne. La elaboracion
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 17-27
Descriptors Xampany Elaboracio Remoguda Dosatge Xampanyitzacio
Localització 663.223 Gui

Títol HACCP (Analisis de Peligros y Control de Puntos Criticos) en un proceso de jamon cocido
Autor ESCRICHE, I.   DOMENECH, E.   BERTO   E.   SERRA, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 91-96
Descriptors HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Elaboracio Pernil cuit ARCPC

Títol Hongrie: Tokaj, le nouveau far east du vin
Autor HULOT, M.  
Dades Font La revue du vin de France - febrer 1994 - V: - N: 380, Pg: 52-57
Descriptors Vi Produccio Elaboracio Vinificacio Hongria Tokay Begudes alcoholiques Historia Bibliografia

Títol Impacto ambiental de la industria vinicola (I) Industria de elaboracion y envasado de vinos
Autor PRODANOV, M.   COBO REUTERS, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2004 - V: XXIII- N: 186, Pg: 97-100
Descriptors Impacte ambiental Industria vinicola Elaboracio Impacte mediambiental Vi Envasat

Títol Importancia de les superficies en relacio a la higiene de diposits, a l'elaboracio i als estris d'enologia
Autor BOTTA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 10-17
Descriptors Celler Higiene Equipament Maquinaria Enologia Vinicultura Vinificacio Embotellament Emmagatzematge

Títol Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava
Autor BOSCH, M. P.   COMELLES, F.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14
Descriptors Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius

Títol Innovacion en el proceso de elaboracion de vinos blancos y secos, con presencia de oxigeno en la fase prefermentaria
Autor PORRES ALEGRE, Victor Manuel  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 56-57
Descriptors Vi blanc Elaboracio Vinificacio Fermentacio

Títol Investigaciones cientificas sobre el vinagre de vino
Autor LLAGUNO MARCHERA  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 38-44
Descriptors Vinagre Bacteris acetics Elaboracio Analisi sensorial

Títol Jamon iberico
Autor LOBO, M.  
Dades Font Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 24-32
Descriptors Pernil iberic Porc Pernil Elaboracio Conservacio Denominacions d'origen Salut Beneficis

Títol Kit Jack Daniel's Old Time. Old nQ7 Brand. Elaboracion Casera.
Autor Jack Daniel  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Whisky Guia Elaboracio
Localització C 6/89

Títol L'Elaboracio dels vins escumosos naturals "cava"
Autor CASTRO, J. J. de  
Dades Font Quaderns Tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 11 (Serie Enologia), Pg:
Descriptors Cava Vi escumos Elaboracio Normes Tiratge

Títol L'etiquette, le cameleon de l'habillage
Autor DARIOL, D.  
Dades Font Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - febrer 1994 - V: - N: 184, Pg: 59-61
Descriptors Vi Etiqueta Marqueting Elaboracio Identificacio

Títol L'oli d'oliva. Proc?s tecnologic i analisi quimica
Autor SIRISI ESCODA, M.  
Dades Font Premi Agroalimentari 2004 - 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Premi agroalimentari 2004 Oli d'oliva Analisi quimica Proces tecnologic Elaboracio
Localització PREMI AGROALIMENTARI 2004

Títol La Elaboracion del brandy de Jerez
Autor GOMEZ, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 37-42
Descriptors Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Elaboracio Destil.lacio Composicio Envelliment Components volatils

Títol La Tecnologia de la fermentacion acetica y su desarrollo en Espanya
Autor NIETO RODRIGUEZ-BROCHERO, J  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 33-36
Descriptors Vinagre Elaboracio Fermentacio acetica Bacteris acetics

Títol La Tecnologia de las membranas microporosas. Aplicada a la elaboracion del cava : el nuevo metodo Millispark
Autor BALTA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 57-59
Descriptors Cava Elaboracio Fermentacio Metode Millispark

Títol La cogeneracion aplicada a una fabrica de cerveza
Autor BENET, J.A.  
Dades Font Cerveza y Malta ISSN: 03003-4481 - Mayo-Junio 1999 - V: XXXVI- N: 142, Pg: 11-17
Descriptors Cogeneracio Cervesa Elaboracio Proces Fabrica de cervesa Proces termodinamic Proces electric Equips
Localització C 18/154

Títol La estabilidad del brandy Jerez
Autor GOMEZ, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - febrer 1992 - V: - N: 2, Pg: 46-50
Descriptors Brandi de Xeres Sherry brandy Estabilitzacio Elaboracio Malalties de la vinya Defectes

Títol La fermentacio del vi base: punt de partida per a l'elaboracio de caves de qualitat
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.   CANALS PARELLADA, X.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 34-35
Descriptors Vi base Fermentacio Cava Qualitat

Títol La influencia dels residus de tractaments fitosanitaris en l'elaboracio de vins blancs.
Autor ROFIN ESTELLES, Ma del Mar  
Dades Font - setembre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vi blanc Residus Tractament fitosanitari Pesticides Elaboracio Vi Productes fitosanitaris Nulles Tarragona DO Camp de Tarragona
Localització (043) ROFIN ESTELLES

Títol La recoleccion mecanizada y sus posibles incidencias en la elaboracion de "vinos base" para el cava
Autor CASTRO, J. J. de  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 43-46
Descriptors Mecanitzacio Verema Cava Elaboracio Raim Qualitat

Títol La trigeneracion aplicada a la fabricacion de gelatina
Autor CRUZATE, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 155-159
Descriptors Gelatina Fabricacio Elaboracio Trigeneracio

Títol Las Enzimas y su influencia en la calidad de las elaboraciones
Autor TORREALBA, A.  
Dades Font La Prensa del Rioja - octubre 1992 - V: - N: 64, Pg: 17
Descriptors Enzims Elaboracio Vi

Títol Las bebidas alcoholicas autoctonas tradicionales de origen Americano (II).
Autor HIDALGO, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 48-54
Descriptors America Begudes alcoholiques Tequila Historia Elaboracio Fermentacio Produccio Tepache Cachaza Rom Pisco xile Pisco perua Singani

Títol Las variedades del cava
Autor PAREJO PINYON, Joaquin  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 33-36
Descriptors Cava Elaboracio Vinya Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Chardonnay Pinot noir Pinot negre

Títol Le Champagne selon votre Gout
Autor LECOUTY, C.   DESSEAUVE, T.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - desembre 1990 - V: - N: 352, Pg: 25-31
Descriptors Xampany Champagne Vi escumos Produccio Elaboracio

Títol Le Cremant d'Alsace : l'histoire d'une famille vigneronne
Autor REUTENAUER, L. E  
Dades Font NEID : L'Information Internationale des Vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1990 - V: - N: 215, Pg: 25-33
Descriptors Alsacia Vi escumos Cava Elaboracio Comercialitzacio

Títol Le Grand cocktail de l'ete
Autor MANESSE, V.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358x - juliol-agost 1993 - V: - N: 375, Pg: 49-55
Descriptors Ginebra Tequila Vodka Rom Anisats Begudes alcoholiques Rom blanc Alcohol blanc Elaboracio Control de qualitat Produccio Coctels

Títol Les Charmes de la Rondeur
Autor
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1992 - V: - N: 369, Pg: 49-51
Descriptors Vi dol? Vi aromatic Vi licoros Elaboracio

Títol Les Claus du whisky
Autor NOUET, M.   DESSEAUVE, T.   CASAMAYOR, P.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1990 - V: - N: 351, Pg: 87-96
Descriptors Whisky Elaboracio

Títol Les marcs Orujo de Galicia. Difference entre les types d'elaboracio
Autor ORRIOLS, I.   BOLLAIN, M.H.   BERTCH, K.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 507-511
Descriptors Orujo de Galicia Marques Elaboracio
Localització 663.254 IN V

Títol Licores monacales: una puerta abierta al misterio y el romanticismo
Autor IJALBA, A. M.  
Dades Font La Prensa del Rioja - abril 1991 - V: - N: 52, Pg: 22-25
Descriptors Licor Licor de Valvanera Rioja Vi Pacha-Gin Elaboracio

Títol Los Aguardientes de orujo gallegos : diferentes sistemas de elaboracion, componentes volatiles caracteristicos
Autor ORRIOLS, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 58-63
Descriptors Galicia Aiguardent Elaboracio Analisi Composicio Destil.lacio Brisa Components volatils

Títol Los Poderes medicinales del vino
Autor IJALBA, A.M.  
Dades Font La Prensa del Rioja - abril-maig 1993 - V: - N: 69, Pg: 30-33
Descriptors Vi Medicina Elaboracio Produccio Vinificacio Salut Vi de quina Vi de peptona Vi de iode Elixir clorhidre-pepsic Vi de Kola Vi d'hemoglobina

Títol Los Whiskies de mezcla
Autor PARRA, Andres  
Dades Font Gastronomia y Enologia - desembre 1986 - V: - N: 11, Pg: 36-39
Descriptors Whisky Destil.leria Begudes alcoholiques Elaboracio Produccio Barreja Historia Destil.lacio Envelliment Consum
Localització C 4/45

Títol Los quesos de Cantabria. Caracteristicas y estado actual de su conocimiento cientifico
Autor URDIALES, R.   FRANCO, I.   PRIETO, B.   FRESNO, J.M.   CARBALLO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - JULIO-AGOSTO 1999 - V: - N: 6, Pg: 85-94
Descriptors Formatge de Cantabria Cantabria Caracteristiques Elaboracio Varietats

Títol Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a
Autor KOUNTOUDAKIS, N.   [et al.]  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18
Descriptors Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio

Títol Maceracion carbonica versus estrujado: dos estilos de elaboracion para dos estilos de vino
Autor BENITO, P.  
Dades Font La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 28-29
Descriptors Elaboracio Maceracio carbonica Aixafada Trepig Vi Raim

Títol Making sherry-type wine
Autor KNAP, J.   COOPER, J. D.   ROESENER, W.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 22 - hivern 1990 - V: - N: 4, Pg: 116-118
Descriptors Xeres Jerez Sherry Fino Amontillat Elaboracio Estats Units d'America

Títol Measurement of the foam stability of beers.
Autor RUDIN, A.D.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509
Descriptors Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio
Localització C 6/34

Títol Memoria d'Estada en Practiques a Artazu i Projecte d'Elaboracio de Vinagre de Vi d'Alta Qualitat
Autor RIERA, J. M.  
Dades Font - 1997 - V: - N: , Pg: 72 p.
Descriptors Memoria d'estada en practiques Artazu Varietats Navarra Viticultura Vinificacio Vinagre
Localització (043) RIERA AGUSTINA

Títol Memoria d'estada en practiques a Miguel Torres SA. Projecte d'elaboracio d'un vi rosat d'agulla
Autor FERRE, F.  
Dades Font - octubre 1995 - V: - N: , Pg: 56 pp.
Descriptors Estada en practiques Vi rosat Vi d'agulla Elaboracio Alt Penedes Penedes DO Vinificacio Projecte
Localització (043) FERRE MASDEU

Títol Memoria d'estada en practiques a bodegues Torres SA. Projecte de fi de carrera assentat en l?elaboracio d?un vi de Chardonnay amb maceracio pel.licular al celler cooperatiu de la Granada del Penedes
Autor BADIA, M.  
Dades Font - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 61 p.
Descriptors Maceracio pel.licular Vinificacio Vi Chardonnay Estada en practiques Gestio agraria Varietats Raim Vinya Marqueting Celler Celler Torres Empreses vitivinicoles Estada en practiques
Localització (043) BADIA PAPASSEIT

Títol Memoria d'estada en practiques bodegas CVNE. Remodelacio celler per l'elaboracio de vins negres de crian?a DO Terra Alta
Autor DOMENECH, R.  
Dades Font - Setembre 1997 - V: - N: , Pg: 145 p.
Descriptors Memoria d'estada en practiques Terra Alta CVNE Vinificacio en negre Vi de crian?a
Localització (043) DOMENECH SOLE

Títol Memoria d'estada en practiques en la Cooperativa Sant Pere Claver de Verdu i projecte de fi de carrera: adaptacio d'un magatzem d'us agricola com a celler d'elaboracio de vins blancs
Autor FIGUEROLA, X.  
Dades Font - setembre 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Projecte Celler Magatzem Elaboracio Vi blanc Costers del Segre DO Lleida Comercialitzacio Vi Estudi economic Estada en practiques
Localització (043) FIGUEROLA MULET

Títol Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera assentat en l'elaboracio d'un cava Chardonnay-Peinot noir
Autor BENITO, J.  
Dades Font - Juny 1994 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinificacio Cava Varietats Poda Plantacio Verema Penedes DO Tiratge Estada en practiques
Localització (043) BENITO PRADES

Títol Memoria d'estada en practiques i projecte de fi de carrera. Remodelacio d'una industria per l'elaboracio de vins i caves
Autor ARBOLES SEBASTIA, J.  
Dades Font - setembre 1995 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques California Buena Vista Winery Celler Carneros DO Estats Units d'America Maquinaria Verema Projecte Penedes Remodelacio Modernitzacio Comercialitzacio Estudi de mercat
Localització (043) ARBOLES SEBASTIA

Títol Memoria d'estada en practiques i projecte per a l'elaboracio i envasat de vins negres
Autor VALIENTE, J.  
Dades Font - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 100 p.
Descriptors Vi negre Estada en practiques Empreses vitivinicoles Celler Vinificacio Raim Varietats Tarragona Brafim Gestio agraria Embotellament
Localització (043) VALIENTE MASDEU

Títol Memoria d'estada en practiques: Moli Coloma SA. Projecte fi de carrera: Elaboracio d'un vi negre criansa
Autor GALINDO, S.  
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Penedes DO Moli Coloma Verema Elaboracio Vi negre crian?a Estudi economic Plantacio Estudi viticola
Localització (043) GALINDO DIEZ

Títol Memoria d'estada. Projecte de construccio de nau magatzem i molls de carrega a Segura Viudas S.A.
Autor CRUCES, J. C.  
Dades Font - octubre 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Penedes DO Cava Elaboracio Vinificacio Construccio Magatzem Moll de carrega Vi
Localització (043) CRUCES GIMENO

Títol Memoria de estada en practicas y proyecto final de carrera basado en introduccion de la variedad xarel.lo en la DO Valencia y posterior elaboracion de un vino joven fruto de un coupage entre las variedades xarel.lo y moscatel romano
Autor ROSER RODRIGUEZ, Fina  
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Valencia DO Xarel.lo Elaboracio Vi jove Vi novell Cupatge Plantacio
Localització (043) ROSER RODRIGUEZ

Títol Memoria de l'estada en practiques a l'empresa Concavins SA
Autor GRAU, G.  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Conca de Barbera Cultiu Vinya Raim Concavins Elaboracio Premsa Maquinaria
Localització (043) GRAU ABELLA

Títol Memoria de l'estada en practiques a la Cooperativa vitivinicola de Sarral. Projecte d'estudi economic vers la viabilitat d'elaborar un vi negre ecologic en una empresa familiar agraria.
Autor VIRGILI, M.  
Dades Font - octubre 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Cooperativa vinicola de Sarral Estudi economic Elaboracio Vi ecologic Conca de Barbera DO Vinificacio
Localització (043) VIRGILI ROVIRA

Títol Memoria de l'estada en practiques a la Granja Nuestra Senyora ed Remelluri i projecte fi de carrera: Implantacio d'una bodega per l'elaboracio de vi negre de criansa a la D.O. Priorat
Autor MESTRE BESO, Josep Angel  
Dades Font - octubre 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Plantacio Vinya Emparratge Cultiu
Localització (043) MESTRE BESO

Títol Memoria de l'estada en practiques al celler Sangenis i Vaque de Porrera. Plantacio d'una hectarea de garnatxa negra al coster i ubicacio d'un celler per l'elaboracio de vi negre de criansa a la DO Priorat
Autor CASTELLET, J.  
Dades Font - febrer 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Memoria Projecte Priorat DO Elaboracio Vi negre Garnatxa negra Plantacio Varietats Garnacha negra
Localització (043) CASTELLET LOSHUERTOS

Títol Memoria de la estancia en practicas realizada en: "Granja Nuestra Senyora de Remelluri" y proyecto final de carrera basado en la elaboracion de un vino espumoso de calidad por parte de una bodega elaboradora de vinos
Autor VERNET, F.  
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Memoria d'estada en practiques Projecte Cooperativa Granja Nuestra Se?ora de Remelluri Estudi economic Elaboracio Vinificacio Qualitat
Localització (043) VERNET RIGUAL

Títol Memoria: estada en practiques en la cooperativa de Vila-rodona. Projecte: Elaboracio de vi de criansa
Autor ALSINA, X.  
Dades Font - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 114 p.
Descriptors Estada en practiques Vi Vinificacio Celler Empreses vitivinicoles Cooperativa Gestio agraria Vila-rodona Crian?a Tarragona DO Raim Vinya Varietats
Localització (043) ALSINA CLARAVALLS

Títol Mencia elaborado con uvas cultivadas en valle o monta?a. Perfil aromatico del vino
Autor FALQUE, E.   CALLEJA, A.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2008 - V: - N: 3244, Pg: 3174-3182
Descriptors Mencia Elaboracio Raim Cultiu Mostreig Vi Analisi Compostos volatils Estadistiques Aroma Qualitat del vi 2000 2001 Al?ada de plantacio

Títol Mesura en linia de biomasssa viable mitjan?ant l'us de l'espectroscopia d'impedancia electrica
Autor ELVIRA, J.   BUJAN, J.   URPI, P.   BRAGOS, R.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2002 - V: 19- N: 61, Pg: 12-17
Descriptors Mesures en linia Biomassa viable Espectroscopia d'impedancia electrica Cava Elaboracio

Títol Metode rapid per avaluar l'estat d'adaptacio dels llevats per la produccio d'escumosos
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 19-22
Descriptors Vi escumos Llevats Refermentacio Elaboracio

Títol Modificaciones en el jamon iberico durante su elaboracion
Autor LEON CRESPO, F.   PENEDO PADRON, J.C.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1991 - V: - N: , Pg: 37-50
Descriptors Pernil iberic Elaboracio Maduracio Modificacio Humitat
Localització C 15/125

Títol Mosto concentrado en la elaboracion de cava
Autor LOPEZ, E.   TORRE, M. C. de la   FERNANDEZ, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 66-76
Descriptors Cava Most concentrat Color Elaboracio

Títol Mosto concentrado tinto. Nueva variedad de vid para su elaboracion
Autor FORMENTO, J.C.   RODRIGUEZ, J.   GALIOTTI, H.   PALADINO, S.   LUQUEZH, C.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 24/31 Julio 1999 - V: - N: 2763-64, Pg: 2628-2637
Descriptors Most concentrat Vinya Elaboracio Most negre

Títol NEID : Special techniques champenoises 6 annee
Autor
Dades Font NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 3-32
Descriptors Metode xampanyes Metode tradicional Vi escumos Elaboracio Qualitat Vi base

Títol Off-odor and flavor components in table wines
Autor MARCHESI, R.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - primavera 1991 - V: - N: 1, Pg: 7-8
Descriptors Vi Vi de taula Defectes Elaboracio Vinificacio Aroma Identificacio

Títol Optimizacion de la fabricacion de aceite de oliva mediante analisis de orujos en tiempo real
Autor GARCIA MESA, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 59-62
Descriptors Oli de sansa d'oliva Oli d'oliva Elaboracio Analisi Subproductes Extraccio

Títol Pilotatge sensorial en l?elaboracio de grans vins blancs i negres
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 14-18
Descriptors Vi blanc Vi negre Pilotatge sensorial

Títol Practiques en celler: "Masia Vallformosa" i treball de millora: valoracio de la qualitat polifenolica dels raims negres per l'elaboracio de vins de qualitat
Autor PUIG PUJOL, ANNA  
Dades Font - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Enologia Llicenciatura d'enologia Estada en practiques Penedes DO Masia Vallformosa Polifenols Qualitat polifenolica Ra?m negre Vi de qualitat Vinificacio
Localització ML - PUIG PUJOL

Títol Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration
Autor MURAT, M.L. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27
Descriptors Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica

Títol Proces d'elaboracio d'un cava amb maceracio pel.licular. Projecte final de carrera
Autor BONET, X.  
Dades Font - 1994 - V: - N: , Pg: 148 p.
Descriptors Tarragona Estada en practiques Vinificacio Denominacio cava Penedes DO Gestio agraria Marqueting Celler Pla del Penedes Caves Nadal Empreses vitivinicoles
Localització (043) BONET BATET

Títol Proceso de obtencion y primera depuracion de la miel en continuo
Autor SALVACHUA GALLEGO, J.C.   ROBLES PORTELA, E.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 69-78
Descriptors Depuracio Mel Procediment Sucre Elaboracio Produccio

Títol Projecte d'elaboracio d'un vi negre jove en una empresa elaboradora de cava
Autor TORRIJOS, C.  
Dades Font - setembre 1997 - V: - N: , Pg: 111 p.
Descriptors Memoria d'estada en practiques Viticultura Vinificacio Elaboracio de cava Varietats Cava Penedes
Localització (043) TORRIJOS PRATS

Títol Puesta en evidencia de la intervencion de diferentes proteasas de Saccharomyces bayanus en vinos de cava
Autor MIGUEL, C.   MESIAS, J. L.   RAMIREZ, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 45-53
Descriptors Llevats Cava Elaboracio Saccharomyces bayanus Enzims Proteases

Títol Quali risultati dal diradamento delle uve?
Autor GRIGOLLI, V.  
Dades Font L'Enotecnico - juliol-agost 1989 - V: - N: , Pg: 107-111
Descriptors Elaboracio Polifenols Analisi sensorial Vinificacio Raim Produccio Vi negre Clarificacio Cabernet sauvignon Cultiu Composicio Qualitat
Localització C 4/109

Títol Real Decreto 2070/1993, de 26 de noviembre, por el que se aprueba la Reglamentacion Tecnico-Sanitaria para la elaboracion y comercializacion de los vinagres (BOE num.293 de 8 de diciembre
Autor
Dades Font Boletin Oficial del Estado - 8 Diciembre 1993 - V: - N: 293, Pg:
Descriptors Vinagre Reglamentacio Elaboracio Comercialitzacio Reial decret
Localització Legislacio 2

Títol Registre de cellers d'elaboracio
Autor Consell Regulador de la Denominacio d'Origen Tarragona  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 4 p.
Descriptors Celler Infoden Tarragona DO Denominacio d'origen
Localització DO 6 Tarragona 1

Títol Relacio d?empreses vitivinicoles inscrites en el registre de cellers d?elaboracio d?aquest Consell Regulador. Emporda Costa Brava DO
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Empreses vitivinicoles Cellers Infoden Denominacio d'origen Emporda-Costa Brava DO
Localització DO 2 Empord?-Costa Brava 1

Títol SO2 : a l'aube d'une diminution des doses
Autor
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio

Títol Seleccio i caracteritzacio de soques de llevat del Penedes per a elaboracio de cava
Autor NADAL PENADES, M.D.   PINYA CAPO, B.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 49, Pg: 3-10
Descriptors Cava Soques Llevats Elaboracio Penedes

Títol Seleccion de levaduras para elaboracion de espumosos con bajo contenido en alcohol
Autor NOVELLA, M. A.   ORTIZ, R. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 60-63
Descriptors Vi escumos Elaboracio Llevats Grau alcoholic Graduacio Boval

Títol Tecnicas de elaboracion de aceituna de mesa
Autor SEVI  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2010 - V: - N: 3334, Pg: 2726-2729
Descriptors Oliva de taula Tecniques Elaboracio

Títol Tecnologies d?elaboracio de vins amb baix contingut d?etanol, Les
Autor MOUTOUNET, M.   BES, M.   ESCUDIER, J.L.  
Dades Font ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 5-10
Descriptors Vi Etanol Canvi climatic Graduacio alcoholica Reduccio

Títol Tequila: popular aunque desconocido
Autor RODRIGUEZ, V.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - Marzo 2002 - V: 19- N: 185, Pg: 66-75
Descriptors Tequila Begudes Mexic Elaboracio

Títol The Elimination of lagging fermentation during white wine-making
Autor TROMP, A  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1984 - V: - N: 125, Pg:
Descriptors Vi blanc Elaboracio Fermentacio Microbiologia enologica

Títol The Foaming properties of beer.
Autor BAMFORTH, C. W.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383
Descriptors Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius
Localització C 6/35

Títol The Oxygen meter as aid in the wine cellar
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN DER MERWE, C. A.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1978 - V: - N: 62, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Oxigen Recipient

Títol The Role of fining agents in the wine industry
Autor ELLIS, L. P  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 195, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Clarificacio Clarificant

Títol The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process
Autor CHARPENTIER, M.   ORS, P.   HENNEGUIN, D.   DUTEURTRE, B.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15
Descriptors Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio
Localització C 2/74

Títol Trabajo de fin de carrera 1996: Memoria de estancia en practicas en la DO Montilla-Moriles. Proyecto de adaptacion de un nuevo producto en una empresa cavista de la DO Cava i la DO Penedes
Autor GOMEZ, F.  
Dades Font - octubre 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Montilla-Moriles DO Penedes DO Cava Elaboracio Crian?a Productes Plantacio
Localització (043) GOMEZ ARROYO

Títol Trabajo fin de carrera de graduado en enologia 1996
Autor GARCIA, V.  
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Rioja Alavesa DO Verema Vinificacio Envelliment Maceracio carbonica Elaboracio Vi negre novell
Localització (043) GARCIA CONESA-CAMPILLO

Títol Tratamientos postfermentativos en la elaboracion del vinagre
Autor LOPEZ BONILLO, F.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 45-50
Descriptors Tractament postfermentatiu Vinagre Elaboracio Clarificacio Problemes Estabilitzacio

Títol Tregua entre Codorniu y Freixenet
Autor SALVADOR, Rosa  
Dades Font La Vanguardia - febrer 1996 - V: - N: , Pg: 62
Descriptors Cava Codorniu Freixenet Acord Elaboracio
Localització C 7/83

Títol Una Denominacion especifica muy particular : el Brandy de Jerez
Autor BABE, E.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 58-60
Descriptors Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Sherry brandy DE Denominacio especifica Elaboracio Historia

Títol Utilitzacio del most concrentrat rectificat (MCR) en l'elaboracio del cava
Autor CAMPAMA, C.   VILAVELLA, M.   CANTOS, A.  
Dades Font ACE : Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 25-32
Descriptors Most concentrat rectificat Cava Elaboracio Fermentacio Analisi sensorial Analisi

Títol Varietats de raim per a l?elaboracio de vins de criansa. Adaptacio de la varietat al medi. Aptituds enologiques
Autor NADAL, M.  
Dades Font Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 38 pp
Descriptors Varietats Raim Elaboracio Vinificacio Vi de crian?a Adaptatcio
Localització C 13/95

Títol Vermouth
Autor VALSECCHI, P.  
Dades Font El moderno destilador-licorista: aguardientes, jarabes, cervezas, vinos y vinagres - 1908 - V: - N: , Pg: 270-272; 419-420
Descriptors Vermut Elaboracio Vinificacio
Localització 663.54 VAL

Títol Vinos blancos de crianza
Autor BENITO, P.  
Dades Font La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 16-17
Descriptors Vi blanc Rioja Crian?a Botes Vinificacio Elaboracio Fermentacio Envelliment

Títol Vodka
Autor ROMAN, A.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2011 - V: 26- N: 237, Pg: 28-36
Descriptors Vodka Destil.lat Historia Elaboracio

Títol Voyage au centre du Bordeaux
Autor BETTANE, M.   DESSEAUVE, T.  
Dades Font Revue du Vin de France ISSN: 0750-358X - setembre 1991 - V: - N: 358, Pg: 19-47
Descriptors Bordeus Vi Sol Clima Produccio Elaboracio Vinificacio Bordeaux

Títol Whiskies de malta
Autor VIGIL, L.  
Dades Font Gastronomia y Enologia - desembre 1986 - V: - N: 11, Pg: 32-35
Descriptors Whisky de malta Whisky de malt Historia Elaboracio Produccio Escocia Destil.leria Begudes alcoholiques Destil.lacio
Localització C 4/45

Títol Wine Cooler all'italiana
Autor BERTA, P.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 718, Pg: 31-38
Descriptors Italia Vi Reglament Legislacio Mercat Wine cooler Estadistiques Marqueting Produccio Exportacio Most Elaboracio Analisi sensorial Control de qualitat Composicio Consum Consumidor Comercialitzacio
Localització C 3/12

Títol Wine cooler
Autor COPAT, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 47-49
Descriptors Brasil Wine cooler Elaboracio Comercialitzacio Mercat

Títol Winemaking with new and less well-known cultivars : Bukettraube
Autor WAGENER, G. W. W  
Dades Font Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 191, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Varietats Bukettraube Buquet

Títol Winemaking with new and less well-known cultivars : Kerner
Autor WAGENER, G. W. W  
Dades Font Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 190, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Varietats Kerner

Títol Winemaking with new and less well-known cultivars : Sauvignon blanc
Autor WAGENER, G. W. W  
Dades Font Vori leaflet series - 1987 - V: - N: 194, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Varietats Sauvignon blanc

Títol Winemaking with new and less well-known cultivars
Autor WAGENER, G. W. W  
Dades Font Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 189, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Varietats

Títol Winemaking with new and lesser known cultivars : Harslevelu
Autor WAGENER, G. W. W  
Dades Font Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 193, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Varietats Harslevelu

Títol Winemaking with new and lesser known cultivars : Weisser riesling
Autor WAGENER, G. W. W  
Dades Font Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 192, Pg:
Descriptors Vi Elaboracio Varietats Weisser riesling Riesling blanc

Títol Y aura-t-il un pilote dans votre cave?
Autor SABLAYROLLES, J. M  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 74-76
Descriptors Fermentacio Cava Elaboracio Mecanitzacio Temperatura Automatitzacio

Títol Yeast quality: evaluation of the measurement methods.
Autor ISERENTANT, D.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28
Descriptors Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa
Localització C 5/51

Títol Zumos de uva
Autor ALVAREZ, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 35-41
Descriptors Suc de raim Elaboracio

Títol les Blended whiskies a la question
Autor MAHON, A.   MANESSE, V.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - setembre 1991 - V: - N: 358, Pg: 81-88
Descriptors Whisky Elaboracio