Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Remoguda

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse
Autor SCHOLTEN, M  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1
Descriptors Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats
Localització C 2/7

Títol Colloides solubles du vin de champagne relation avec le "remuage", Les
Autor PARENTHOEN A.   FEUILLAT M.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 177-193
Descriptors Vi Remoguda Col.loide soluble Transvasament
Localització C 8/122

Títol Free radical scavenging activities of wine (EPR study spin trapping)
Autor STASKO, A.   MALIC, F.   GRIER, P.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Remoguda Vi EPR
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Guia del champagne. La elaboracion
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 17-27
Descriptors Xampany Elaboracio Remoguda Dosatge Xampanyitzacio
Localització 663.223 Gui

Títol La clarification des vins en bouteilles en methode champenoise. Utilisation des adjuvants de remuage
Autor HARDY, G.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 85-88
Descriptors Clarificacio Vi embotellat Metode xampanyes Adjuvant Remoguda

Títol Le gerbage des vins effervescents
Autor LIGER, G.   BARBIER, J.E.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48
Descriptors Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio