Registres trobats: 6
Títol | Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse |
Autor | SCHOLTEN, M |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1 |
Descriptors | Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats |
Localització | C 2/7 |
Títol | Colloides solubles du vin de champagne relation avec le "remuage", Les |
Autor | PARENTHOEN A. FEUILLAT M. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 177-193 |
Descriptors | Vi Remoguda Col.loide soluble Transvasament |
Localització | C 8/122 |
Títol | Free radical scavenging activities of wine (EPR study spin trapping) |
Autor | STASKO, A. MALIC, F. GRIER, P. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Remoguda Vi EPR |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Guia del champagne. La elaboracion |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 17-27 |
Descriptors | Xampany Elaboracio Remoguda Dosatge Xampanyitzacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | La clarification des vins en bouteilles en methode champenoise. Utilisation des adjuvants de remuage |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 85-88 |
Descriptors | Clarificacio Vi embotellat Metode xampanyes Adjuvant Remoguda |
Títol | Le gerbage des vins effervescents |
Autor | LIGER, G. BARBIER, J.E. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio |