Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
XX Congreso mundial de la vinya y del vino

Resultat de la cerca

Registres trobats: 32


Títol 17eme rapport de conjoncture vitivinicole mondiale
Autor DUBOS, J.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - octubre 1992 - V: - N: , Pg: 1-22
Descriptors Vi Produccio Consum Mercat Preu de venda Raim de taula Importacio Exportacio Viticultura mundial Unio Europea
Localització C 2/7

Títol Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse
Autor SCHOLTEN, M  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1
Descriptors Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats
Localització C 2/7

Títol Algunos factores naturales y humanos que concurren en la denominacion de origen Penedes, diferenciandola y delimitandola de otras regiones o comarcas viticolas. Seccion primera.
Autor PAREJO, J.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino. VOL II - - V: - N: , Pg: 14 p.
Descriptors Vi Penedes DO Catalunya Tarragona Barcelona Clima
Localització C 5/104

Títol Approche economique de la protection internationale des apellations d'origine
Autor BERGER, A.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 88, Pg: 1-4
Descriptors Denominacio d'origen Legislacio Economia
Localització C 2/7

Títol Aspectos tecnologicos del uso del SO2 en vinificacion y en la conservacion de los vinos : situacion de su empleo en el Uruguay
Autor FRUTOS, E. de  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Vinificacio Tecnologia Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Uruguai Conservacio Reglament
Localització C 2/7

Títol Autentificacion de l'origine d'un vin par utilisation conjonte de l'analyse elementaire et de l'analyse isotopique
Autor MARTIN, G.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 72, Pg: 1
Descriptors Vi Analisi Analisi isotopica
Localització C 2/7

Títol Ceremonia de inaguracion : discursos de Gabriel Yravedra, presidente de la Oficina Internacional de la Vinya y el Vino
Autor
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors OIV Congressos
Localització C 2/6

Títol Comparasion de la modification de la composition cationique et des autres techniques de stabilisation tartrique
Autor LASANTER, B.   DIAZ, F.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Estabilitzacio tartrica Catio Composicio Acid tartric Acid tartaric Estabilitzacio
Localització C 2/7

Títol Informe de la asistencia al grupo de expertos de tecnologia del vino
Autor MINGUEZ S.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - octubre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Tecnologia Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio
Localització C 2/7

Títol Informe sobre la vitivinicultura espanyola
Autor PANTIN, E. J.   MENENDEZ, S.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-20
Descriptors Espanya Viticultura Enologia Vinicultura
Localització C 2/7

Títol L'Emploi rationnel de l'Echange d'ions dans la stabilisation des vins : partie II
Autor CAPOTI, A.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 2, Pg: 1-6
Descriptors Vi Estabilitzacio Ions
Localització C 2/7

Títol La Proteccion de las denominaciones de origen en las negociaciones de la Ronda Uruguay, del GATT
Autor MOSCOSO SANCHEZ, A.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 89, Pg: 1-6
Descriptors Denominacio d'origen Legislacio
Localització C 2/7

Títol Lema : 500 anyos de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa : breve resenya de las sesiones y conlusiones
Autor
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors OIV Congressos
Localització C 2/6

Títol Les Criteres de differentiation et delimitation des terroirs et regions vitivinicoles et exament des facteurs naturels et humains y participant
Autor PAVLENKO, N. M.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 37, Pg: 1-18
Descriptors Viticultura Sol Unio Sovietica URSS
Localització C 2/7

Títol Nota sobre las resoluciones adoptadas en la 72 Asamblea General de la Oficina Internacional de la Vinya y del Vino (O.I.V.) celebrada en Madrid el dia 23 de mayo de 1992
Autor
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors OIV Congressos Resolucio Viticultura Enologia Vinicultura Economia
Localització C 2/6

Títol Ponencia de la Republica Oriental del Uruguay
Autor ZURINO, F.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 70, Pg: 1-7
Descriptors Uruguai Viticultura Enologia Vinicultura Legislacio Most Sacarosa Addicio
Localització C 2/7

Títol Principe et possibilites d'application de l'electrodialyse en oenologie
Autor MOUTOUNET, M...[et al.]  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Enologia Vinicultura Electrodialisi
Localització C 2/7

Títol Project de resolution viti 2/92 : fertilisation de la vigne
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinya Fertilitzacio Reduccio Reglament
Localització C 2/6

Títol Regiones vitivinicolas Argentinas
Autor ARTURO, R.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-37
Descriptors Argentina Viticultura Enologia Vinicultura
Localització C 2/7

Títol Resolution ECO 4/92
Autor
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Etiquetatge Reglament
Localització C 2/6

Títol Resolution eco 1/92 : marquage des lots
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Etiquetatge Legislacio Reglament
Localització C 2/6

Títol Resolution eco 2/92 : Indication geographique reconnue, appellation d'origine reconnue
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Denominacio d'origen Reglament
Localització C 2/6

Títol Resolution eco 3/92 : vins de liqueur
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi licoros Reglament
Localització C 2/6

Títol Resolution oeno 1/92 : procedes puor limiter la formation de mousse
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Fermentacio alcoholica Escuma Most Formacio Reglament
Localització C 2/6

Títol Resolution oeno 2/92 : formation des oenologues
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig - V: - N: , Pg:
Descriptors Enologia Vinicultura Enoleg -ologa Vinicultor -a Formacio Reglament
Localització C 2/6

Títol Resolution viti 1/92 : Protection contre la maladie de Pierce : (Xylella fastidiosa)
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinya Malalties de la vinya Malaltia de Pierce Xylella fastidiosa Bacteris Reglament
Localització C 2/6

Títol Techniques modernes de controle de l'origine et de la nature des vins de Champagne
Autor TUSSEAU, D ...[et al.]  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 71, Pg: 1-6
Descriptors Champagne Xampany Vi escumos Analisi
Localització C 2/7

Títol The Geographic denominations in the marketing of wines in Australia
Autor FITCH, P.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 87, Pg: 1-14
Descriptors Australia Viticultura Enologia Vinicultura Legislacio Denominacio d'origen Historia Certificacio
Localització C 2/7

Títol Utilisation du SO2 pour l'elaboration et la conservation des vins
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-3
Descriptors Vi Conservacio Vinificacio Legislacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Unio Europea Addicio
Localització C 3/11

Títol Utilisation du SO2 pour la vinification et la conservation des vins : aspects technologiques
Autor STOIAN, Viorel  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Vi Vinificacio Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Tecnologia Fermentacio Oxidacio Sulfitat
Localització C 2/7

Títol Variacion de compuestos en vinos tintos de crianza de la D.O. Ribera de Duero
Autor GONZALEZ, M. L. [et al.]  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 73, Pg: 1-11
Descriptors Ribera del Duero DO Vi negre Compostos fenolics Color
Localització C 2/7

Títol Variacion de la composicion polifenolica en vinos obtenidos con distinto tipo de fermentacion
Autor HERNANDEZ, T.   GOMEZ, M. C.   BENGOECHEA, M. L.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 74, Pg: 1-9
Descriptors Vi Compostos fenolics Color Fermentacio
Localització C 2/7