Registres trobats: 4
Títol | El metodo "Champenoise" automatizado |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 39-45 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Automatitzacio Vi escumos Elaboracio |
Títol | El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22 |
Descriptors | Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava |
Títol | La clarification des vins en bouteilles en methode champenoise. Utilisation des adjuvants de remuage |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 85-88 |
Descriptors | Clarificacio Vi embotellat Metode xampanyes Adjuvant Remoguda |
Títol | Un Elemento primordial de la calidad de los vinos base en metodo champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 26-34 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Qualitat Cava Vi base Premsatge Most |