Registres trobats: 35
Títol | Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse |
Autor | SCHOLTEN, M |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1 |
Descriptors | Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats |
Localització | C 2/7 |
Títol | Aplicacion de gases en la elaboracion del vino. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, Marta |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50 |
Descriptors | Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio |
Títol | Determination de l'anhydre sulfureux libre contenu dans le vin par titrage a l'acide iodique. |
Autor | SCHNEYDER, J. VLCEK, G. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 687, Pg: 2 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Addicio Iodat Potassi |
Localització | FV 687 |
Títol | Determination de la teneur en 5-NFA des vins blancs de table |
Autor | PAVLENKO, N. M. KOLOBRODOVA, E. M. VALDIMIROVA, L. G. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 713, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi de taula Vi blanc Analisi Acid 5-nitrofurilacrilic Addicio Dosificacio Dosatge Vinificacio Determinacio Espectrofotometria 5 NFA |
Localització | FV 713 |
Títol | Dosage de l'anhydride carbonique dans les vins tranquilles et Mousseux. |
Autor | CAPT, E. SCHOPFER, J. F. DUFOUR, A. |
Dades Font | FV - mar? 1969 - V: - N: 315, Pg: 6 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Vi escumos Dosificacio Dosatge Addicio Determinacio |
Localització | FV 315 |
Títol | Dosage des edulcorants intenses dans les vins blancs et les jus de raisins. |
Autor | CAZABEIL, J. M. SALAGOITY, M. H. TRICARD, C. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 836, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi blanc Most Edulcorant Sucre Dosificacio Dosatge Addicio |
Localització | FV 836 |
Títol | Dosage du cyanure dans les vins par chromatographie ionique haute performance. Observations sur les consequences d'un traitement au ferrocyanure de potassium sur les teneurs en cyanure |
Autor | CAZABEIL, J. M. TRICARD, C. HAMMOUN, A. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 948, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cianur Dosificacio Dosatge Vi Ferrocianur Potassi Addicio Cromatografia Metall Ferro Coure Composicio |
Localització | FV 948 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | CANTAGREL, R. SYMONDS, P. CARLES, J. |
Dades Font | FV - - V: - N: 680, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Inoculacio directa Addicio |
Localització | FV 680 |
Títol | Efecto de la adicion de mosto de uva concentrado en la elaboracion de yogur |
Autor | COBOS, A. DIAZ, O. |
Dades Font | Alimentaria. Revita de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 98-99 |
Descriptors | Most Addicio Most de raim concentrat Iogurt Elaboracio |
Títol | Efecto de la adicion exogena de complejos enzimaticos con actividad principal xilanasa sobre las propiedades viscoelasticas de las masas de harina de trigo |
Autor | CABALLERO BARRIGORN, A. RUIZ RODRIGUEZ, L. COPA PATI?O J. L. SOLIVERI DE CARRANZA, J. POPPER, L. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 85-91 |
Descriptors | Addicio Additius Farina de blat Propietats |
Títol | Enrichissement des vins en plomb par les capsules de surbouchage plomb-etain. Essai de capsules a protection interne. |
Autor | SUDRAUD, M. P. MEDINA, B. GRENON, J.P. |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 842, Pg: 5 p. |
Descriptors | Enriquiment Vi Plom Addicio |
Localització | FV 842 |
Títol | Ensayos de adicion, supresion y reconstitucion para dilucidar el aroma de vinos procedentes de la variedad Chardonnay |
Autor | ESCUDERO, A. ORTIN, N. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 237-239 |
Descriptors | Addicio Supressio Reconstitucio Aroma Chardonnay |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica |
Autor | MARECA, I. MAYNAR, J. I. MESIAS, J. L. |
Dades Font | Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio |
Localització | C 3/134 |
Títol | Etude des propositions de modifications a la methode du recueil (A 21e, 3-12) pur le dosage de glycerol, (faite dans le FV 651 par C. Tercero et O. Sanchez). |
Autor | OGORODNIK, S. T. STOUPAKOVA, R. K. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 673, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Determinacio Glicerol Vi Addicio |
Localització | FV 673 |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas (13QC). Efectos de las cepas de levaduras y la adicion de nutrientes |
Autor | LLAURADO, J. CONSTANTI, M. ROZES, N. MAS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 87-92 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats Nutrients Addicio |
Títol | Influence exercee par l'addition de pepins de raisin avant la fermentation sur la teneur en catechines et proauthocyanidols du vin rouge |
Autor | KOVAC, V. BOURXEIX, M. ALONSE, E. |
Dades Font | Comptes Rendus de l'Academie d'Agriculture de France ISSN: 0989-6988 VOL 77 - 1991 - V: - N: 1, Pg: 121-126 |
Descriptors | Vi negre Fermentacio Llavor Addicio Color Estabilitzacio Analisi sensorial |
Localització | C 2/45 |
Títol | Informe de la asistencia al grupo de expertos de tecnologia del vino |
Autor | MINGUEZ S. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - octubre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Tecnologia Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Le Dioxyde de soufre dans les produits vitivinicoles espagnols |
Autor | MINGUEZ, S. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio Oxidacio Conservacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Methode de dosage de la proline. Teneurs en proline des vins de Georgie et de Moldavie. |
Autor | LACHKHI, M.A. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 607, Pg: 6 p. |
Descriptors | Prolina Vi sec Vi de taula Addicio Dosificacio Dosatge Georgia Moldavia |
Localització | FV 607 |
Títol | Methode rapide de recherche des matieres colorantes minerales ou synthetiques ajoutees aux vins. |
Autor | TEODOSIO, Hidalgo |
Dades Font | FV - maig 1972 - V: - N: 415, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorants Color Vi negre Determinacio Sintetic Addicio |
Localització | FV 415 |
Títol | Methode rapide de recherche des matieres colorantes minerales ou synthetiques ajoutees aux vins. |
Autor | TEODOSIO, Hidalgo |
Dades Font | FV - gener 1969 - V: - N: 307, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorants Vi Sintetic Addicio Frau Control de qualitat Identificacio Determinacio |
Localització | FV 307 |
Títol | Micro-oxygenation des vins. Un traitement homeopathique qui produit ses effets |
Autor | CARLIEZ, M |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1994 - V: - N: 192, Pg: 33-35 |
Descriptors | Oxigen Addicio Vi blanc Dosificacio Dosatge |
Títol | Mise en evidence de l'addition d'un agent complexant a un vin. |
Autor | RENTSCHLER, M. |
Dades Font | FV - octubre 1973 - V: - N: 464, Pg: 1 p. |
Descriptors | Acid clorhidric Ferrocianur Potassi Addicio Ferro Vi |
Localització | FV 464 |
Títol | Modificadores del color de los vinos tintos |
Autor | GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80 |
Descriptors | Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell |
Títol | Nitrogen limitation and stuck fermentation |
Autor | LARSSON, I. M. HENICK-KLING, T. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 124-126 |
Descriptors | Vi Fermentacio Nitrogen Llevats Aminoacid Etilcarbamat Acid sulfhidric Addicio Most Raim Varietats |
Títol | Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs |
Autor | SUDRAUD, M. P. JOYEUX, A. CRUEGE, J. LAFITTE, M. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio |
Localització | FV 665 |
Títol | Ponencia de la Republica Oriental del Uruguay |
Autor | ZURINO, F. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 70, Pg: 1-7 |
Descriptors | Uruguai Viticultura Enologia Vinicultura Legislacio Most Sacarosa Addicio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Problemes poses par la recherche de l?addition d?acide tartrique au mout ou au vin |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - abril 1967 - V: - N: 233, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Most Determinacio Acid tartric Acid tartaric Addicio Excedent |
Localització | FV 233 |
Títol | Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau |
Autor | FORSTEL, H. JULICH, F. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p. |
Descriptors | Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio |
Localització | FV 919 |
Títol | Recherche de l'Oenocyanine dans les vins blancs. |
Autor | MONTEDORO, G. MINIATI, E. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 563, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi blanc Enocianina Addicio Colorimetria Vi negre Tanins Color Polifenols |
Localització | FV 563 |
Títol | Recherche et dosage d?une addition de pyrocarbonate d?ethyle (P K E) dans le vins et les jus de fruits |
Autor | WURDIG, G |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 220, Pg: 5 p. |
Descriptors | Pirocarbonat d'etil Vi Most Suc de fruita Addicio Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 220 |
Títol | SO2 : a l'aube d'une diminution des doses |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio |
Títol | Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins. |
Autor | MARTEAU, G. OLIVIERI, Ch. |
Dades Font | FV - juliol 1979 - V: - N: 692, Pg: 4 p. |
Descriptors | Enzims Addicio Dosificacio Dosatge Vi Most Verema Collita Additius Toxicitat Contaminants Higiene |
Localització | FV 692 |
Títol | Sur l'inexactitude du dosage de l'anhydride sulfureux combine dans les jus de raisin et de l'anhydride libre dans les vins par les procedes utilisant, pour leur separation, l'entrainement par un gaz a volume constant. |
Autor | DEIBNER, L. BENARD, P. |
Dades Font | FV - febrer 1969 - V: - N: 313, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Vi Addicio |
Localització | FV 313 |
Títol | Utilisation du SO2 pour l'elaboration et la conservation des vins |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-3 |
Descriptors | Vi Conservacio Vinificacio Legislacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Unio Europea Addicio |
Localització | C 3/11 |