Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Addicio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 35


Títol Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse
Autor SCHOLTEN, M  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1
Descriptors Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats
Localització C 2/7

Títol Aplicacion de gases en la elaboracion del vino.
Autor RODRIGUEZ GIRO, Marta  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50
Descriptors Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio

Títol Determination de l'anhydre sulfureux libre contenu dans le vin par titrage a l'acide iodique.
Autor SCHNEYDER, J.   VLCEK, G.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 687, Pg: 2 p.
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Addicio Iodat Potassi
Localització FV 687

Títol Determination de la teneur en 5-NFA des vins blancs de table
Autor PAVLENKO, N. M.   KOLOBRODOVA, E. M.   VALDIMIROVA, L. G.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 713, Pg: 3 p.
Descriptors Vi de taula Vi blanc Analisi Acid 5-nitrofurilacrilic Addicio Dosificacio Dosatge Vinificacio Determinacio Espectrofotometria 5 NFA
Localització FV 713

Títol Dosage de l'anhydride carbonique dans les vins tranquilles et Mousseux.
Autor CAPT, E.   SCHOPFER, J. F.   DUFOUR, A.  
Dades Font FV - mar? 1969 - V: - N: 315, Pg: 6 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Vi escumos Dosificacio Dosatge Addicio Determinacio
Localització FV 315

Títol Dosage des edulcorants intenses dans les vins blancs et les jus de raisins.
Autor CAZABEIL, J. M.   SALAGOITY, M. H.   TRICARD, C.  
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 836, Pg: 6 p.
Descriptors Vi blanc Most Edulcorant Sucre Dosificacio Dosatge Addicio
Localització FV 836

Títol Dosage du cyanure dans les vins par chromatographie ionique haute performance. Observations sur les consequences d'un traitement au ferrocyanure de potassium sur les teneurs en cyanure
Autor CAZABEIL, J. M.   TRICARD, C.   HAMMOUN, A.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 948, Pg: 6 p.
Descriptors Cianur Dosificacio Dosatge Vi Ferrocianur Potassi Addicio Cromatografia Metall Ferro Coure Composicio
Localització FV 948

Títol Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase gazeuse.
Autor CANTAGREL, R.   SYMONDS, P.   CARLES, J.  
Dades Font FV - - V: - N: 680, Pg: 4 p.
Descriptors Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Inoculacio directa Addicio
Localització FV 680

Títol Efecto de la adicion de mosto de uva concentrado en la elaboracion de yogur
Autor COBOS, A.   DIAZ, O.  
Dades Font Alimentaria. Revita de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 98-99
Descriptors Most Addicio Most de raim concentrat Iogurt Elaboracio

Títol Efecto de la adicion exogena de complejos enzimaticos con actividad principal xilanasa sobre las propiedades viscoelasticas de las masas de harina de trigo
Autor CABALLERO BARRIGORN, A.   RUIZ RODRIGUEZ, L.   COPA PATI?O J. L.   SOLIVERI DE CARRANZA, J.   POPPER, L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 85-91
Descriptors Addicio Additius Farina de blat Propietats

Títol Enrichissement des vins en plomb par les capsules de surbouchage plomb-etain. Essai de capsules a protection interne.
Autor SUDRAUD, M. P.   MEDINA, B.   GRENON, J.P.  
Dades Font FV - 1989 - V: - N: 842, Pg: 5 p.
Descriptors Enriquiment Vi Plom Addicio
Localització FV 842

Títol Ensayos de adicion, supresion y reconstitucion para dilucidar el aroma de vinos procedentes de la variedad Chardonnay
Autor ESCUDERO, A.   ORTIN, N.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 237-239
Descriptors Addicio Supressio Reconstitucio Aroma Chardonnay
Localització 663.2 JOR

Títol Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica
Autor MARECA, I.   MAYNAR, J. I.   MESIAS, J. L.  
Dades Font Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246
Descriptors Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio
Localització C 3/134

Títol Etude des propositions de modifications a la methode du recueil (A 21e, 3-12) pur le dosage de glycerol, (faite dans le FV 651 par C. Tercero et O. Sanchez).
Autor OGORODNIK, S. T.   STOUPAKOVA, R. K.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 673, Pg: 2 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Determinacio Glicerol Vi Addicio
Localització FV 673

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas (13QC). Efectos de las cepas de levaduras y la adicion de nutrientes
Autor LLAURADO, J.   CONSTANTI, M.   ROZES, N.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 87-92
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats Nutrients Addicio

Títol Influence exercee par l'addition de pepins de raisin avant la fermentation sur la teneur en catechines et proauthocyanidols du vin rouge
Autor KOVAC, V.   BOURXEIX, M.   ALONSE, E.  
Dades Font Comptes Rendus de l'Academie d'Agriculture de France ISSN: 0989-6988 VOL 77 - 1991 - V: - N: 1, Pg: 121-126
Descriptors Vi negre Fermentacio Llavor Addicio Color Estabilitzacio Analisi sensorial
Localització C 2/45

Títol Informe de la asistencia al grupo de expertos de tecnologia del vino
Autor MINGUEZ S.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - octubre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Tecnologia Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio
Localització C 2/7

Títol Le Dioxyde de soufre dans les produits vitivinicoles espagnols
Autor MINGUEZ, S.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio Oxidacio Conservacio
Localització C 2/7

Títol Methode de dosage de la proline. Teneurs en proline des vins de Georgie et de Moldavie.
Autor LACHKHI, M.A.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 607, Pg: 6 p.
Descriptors Prolina Vi sec Vi de taula Addicio Dosificacio Dosatge Georgia Moldavia
Localització FV 607

Títol Methode rapide de recherche des matieres colorantes minerales ou synthetiques ajoutees aux vins.
Autor TEODOSIO, Hidalgo  
Dades Font FV - maig 1972 - V: - N: 415, Pg: 2 p.
Descriptors Colorants Color Vi negre Determinacio Sintetic Addicio
Localització FV 415

Títol Methode rapide de recherche des matieres colorantes minerales ou synthetiques ajoutees aux vins.
Autor TEODOSIO, Hidalgo  
Dades Font FV - gener 1969 - V: - N: 307, Pg: 2 p.
Descriptors Colorants Vi Sintetic Addicio Frau Control de qualitat Identificacio Determinacio
Localització FV 307

Títol Micro-oxygenation des vins. Un traitement homeopathique qui produit ses effets
Autor CARLIEZ, M  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - novembre 1994 - V: - N: 192, Pg: 33-35
Descriptors Oxigen Addicio Vi blanc Dosificacio Dosatge

Títol Mise en evidence de l'addition d'un agent complexant a un vin.
Autor RENTSCHLER, M.  
Dades Font FV - octubre 1973 - V: - N: 464, Pg: 1 p.
Descriptors Acid clorhidric Ferrocianur Potassi Addicio Ferro Vi
Localització FV 464

Títol Modificadores del color de los vinos tintos
Autor GOMEZ, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80
Descriptors Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell

Títol Nitrogen limitation and stuck fermentation
Autor LARSSON, I. M.   HENICK-KLING, T.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 124-126
Descriptors Vi Fermentacio Nitrogen Llevats Aminoacid Etilcarbamat Acid sulfhidric Addicio Most Raim Varietats

Títol Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs
Autor SUDRAUD, M. P.   JOYEUX, A.   CRUEGE, J.   LAFITTE, M.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p.
Descriptors Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio
Localització FV 665

Títol Ponencia de la Republica Oriental del Uruguay
Autor ZURINO, F.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 70, Pg: 1-7
Descriptors Uruguai Viticultura Enologia Vinicultura Legislacio Most Sacarosa Addicio
Localització C 2/7

Títol Problemes poses par la recherche de l?addition d?acide tartrique au mout ou au vin
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - abril 1967 - V: - N: 233, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Most Determinacio Acid tartric Acid tartaric Addicio Excedent
Localització FV 233

Títol Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau
Autor FORSTEL, H.   JULICH, F.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p.
Descriptors Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio
Localització FV 919

Títol Recherche de l'Oenocyanine dans les vins blancs.
Autor MONTEDORO, G.   MINIATI, E.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 563, Pg: 6 p.
Descriptors Vi blanc Enocianina Addicio Colorimetria Vi negre Tanins Color Polifenols
Localització FV 563

Títol Recherche et dosage d?une addition de pyrocarbonate d?ethyle (P K E) dans le vins et les jus de fruits
Autor WURDIG, G  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 220, Pg: 5 p.
Descriptors Pirocarbonat d'etil Vi Most Suc de fruita Addicio Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 220

Títol SO2 : a l'aube d'une diminution des doses
Autor
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio

Títol Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins.
Autor MARTEAU, G.   OLIVIERI, Ch.  
Dades Font FV - juliol 1979 - V: - N: 692, Pg: 4 p.
Descriptors Enzims Addicio Dosificacio Dosatge Vi Most Verema Collita Additius Toxicitat Contaminants Higiene
Localització FV 692

Títol Sur l'inexactitude du dosage de l'anhydride sulfureux combine dans les jus de raisin et de l'anhydride libre dans les vins par les procedes utilisant, pour leur separation, l'entrainement par un gaz a volume constant.
Autor DEIBNER, L.   BENARD, P.  
Dades Font FV - febrer 1969 - V: - N: 313, Pg: 2 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Vi Addicio
Localització FV 313

Títol Utilisation du SO2 pour l'elaboration et la conservation des vins
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-3
Descriptors Vi Conservacio Vinificacio Legislacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Unio Europea Addicio
Localització C 3/11