Registres trobats: 13
Títol | Caracteristicas enologicas de diferentes vinos blancos jovenes elaborados en Montilla-Moriles |
Autor | PEREZ-JUAN, P. M. MORALES, J. TORRE, M. J. de la LOPEZ, I. LOPEZ, M. J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 36-45 |
Descriptors | Vi blanc Vi jove Vi novell Montilla-Moriles DO Caracteristiques Vinificacio Produccio Pedro Ximenez Colombar Airen Forcallat Lairen Montepila Elaboracio Raim Varietats Espanya Analisi discriminant Composicio Control de qualitat Most |
Títol | Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation . |
Autor | GONZALEZ, M. REGLERO, G. CACERES, I. HERRAIZ, M. POLO, M. C. CABEZUDO, M. D. MARTIN, P. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P. |
Descriptors | Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents |
Localització | FV 794 |
Títol | Fenologia y maduracion de distintas variedades de uva blanca parda la obtencion de vino joven, en la zona de denominacion de origen Montilla-Moriles |
Autor | LESCURE, O. PEREZ, F. CANYETE, M. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 27-35 |
Descriptors | Fenologia Vi novell Maduracio Vi jove |
Títol | Influencia de las Tecnicas de Estabilizacion y Embotellado Sobre el Contenido en Aminoacidos de un Vino Blanco Joven Elaborado con la Variedad Cayetana |
Autor | MARIN, J. MIGUEL, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 49-56 |
Descriptors | Estabilitzacio Embotellament Vi Vinificacio Vi blanc Vi novell Cayetana Aminoacid |
Títol | L'efficacia stabilizzante dei polimeri ad azione proteico-simile nella preparazione di vini bianchi, rosati e novelli |
Autor | CANTARELLI, C. GIOVANELLI, G. GALLIZIA, S. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 VOL 18 - juny 1989 - V: - N: 101, Pg: 177-182 |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vi novell Polimers Estabilitzacio Vinificacio |
Localització | C 10/19 |
Títol | Memoria de estada en practicas y proyecto final de carrera basado en introduccion de la variedad xarel.lo en la DO Valencia y posterior elaboracion de un vino joven fruto de un coupage entre las variedades xarel.lo y moscatel romano |
Autor | ROSER RODRIGUEZ, Fina |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Valencia DO Xarel.lo Elaboracio Vi jove Vi novell Cupatge Plantacio |
Localització | (043) ROSER RODRIGUEZ |
Títol | Modificadores del color de los vinos tintos |
Autor | GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80 |
Descriptors | Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell |
Títol | Moyens d'elimination du gout de SH2 et de mercaptans des vins |
Autor | SCHNEYDER, J |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 528 - 1975 - V: - N: , Pg: 132-140 |
Descriptors | Gust Sulfur d'hidrogen Vi jove Identificacio Dosificacio Dosatge Vi novell Produccio Adulteracio Fermentacio Vinificacio Mercapta |
Localització | C 4/89 |
Títol | Oxidacion del vino. Factores que condicionan la vida de los vinos blancos jovenes |
Autor | CACHO, J. F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 81-93 |
Descriptors | Oxidacio Vi Vinificacio Vi novell Vi blanc Vi most Most Oxigen Qualitat Analisi sensorial Modificacio del color |
Títol | Presentacio del Vi Emporda Novell 1998 |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi novell Emporda novell Emporda-Costa Brava DO Infoden Denominacio d'origen |
Localització | DO 2 Empord?-Costa Brava 1 |
Títol | Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais |
Autor | JACKSON, M.G. ...(et al.) |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727 |
Descriptors | Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust |
Localització | C 4/5 |
Títol | Seleccion eco-enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae por electroforesis en campos pulsados. Implicaciones en la elaboracion de vinos blancos jovenes |
Autor | LEMA, C. LOPEZ, J. E. LONGO, E. VICENTE, J. A. ANGULO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 56-61 |
Descriptors | Raim Varietats Vinya Saccharomyces cerevisiae Llevats Vi novell Galicia Espanya Vi blanc Vi jove Electroforesi Seleccio Albarinyo Fermentacio Millora qualitativa Analisi |
Títol | Vins du Jura : Decouvrez un nouveau privilege |
Autor | |
Dades Font | Vins du Jura - 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Jura Fran?a Vi blanc Vi negre Vi jove Vi novell Raim blanc Raim negre Cultiu Historia Vinya Varietats |
Localització | C 4/106 |