Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Vi novell

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Caracteristicas enologicas de diferentes vinos blancos jovenes elaborados en Montilla-Moriles
Autor PEREZ-JUAN, P. M.   MORALES, J.   TORRE, M. J. de la   LOPEZ, I.   LOPEZ, M. J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 36-45
Descriptors Vi blanc Vi jove Vi novell Montilla-Moriles DO Caracteristiques Vinificacio Produccio Pedro Ximenez Colombar Airen Forcallat Lairen Montepila Elaboracio Raim Varietats Espanya Analisi discriminant Composicio Control de qualitat Most

Títol Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation .
Autor GONZALEZ, M.   REGLERO, G.   CACERES, I.   HERRAIZ, M.   POLO, M. C.   CABEZUDO, M. D.   MARTIN, P.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P.
Descriptors Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents
Localització FV 794

Títol Fenologia y maduracion de distintas variedades de uva blanca parda la obtencion de vino joven, en la zona de denominacion de origen Montilla-Moriles
Autor LESCURE, O.   PEREZ, F.   CANYETE, M. L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 27-35
Descriptors Fenologia Vi novell Maduracio Vi jove

Títol Influencia de las Tecnicas de Estabilizacion y Embotellado Sobre el Contenido en Aminoacidos de un Vino Blanco Joven Elaborado con la Variedad Cayetana
Autor MARIN, J.   MIGUEL, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 49-56
Descriptors Estabilitzacio Embotellament Vi Vinificacio Vi blanc Vi novell Cayetana Aminoacid

Títol L'efficacia stabilizzante dei polimeri ad azione proteico-simile nella preparazione di vini bianchi, rosati e novelli
Autor CANTARELLI, C.   GIOVANELLI, G.   GALLIZIA, S.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 VOL 18 - juny 1989 - V: - N: 101, Pg: 177-182
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vi novell Polimers Estabilitzacio Vinificacio
Localització C 10/19

Títol Memoria de estada en practicas y proyecto final de carrera basado en introduccion de la variedad xarel.lo en la DO Valencia y posterior elaboracion de un vino joven fruto de un coupage entre las variedades xarel.lo y moscatel romano
Autor ROSER RODRIGUEZ, Fina  
Dades Font - 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Projecte Valencia DO Xarel.lo Elaboracio Vi jove Vi novell Cupatge Plantacio
Localització (043) ROSER RODRIGUEZ

Títol Modificadores del color de los vinos tintos
Autor GOMEZ, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80
Descriptors Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell

Títol Moyens d'elimination du gout de SH2 et de mercaptans des vins
Autor SCHNEYDER, J  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 528 - 1975 - V: - N: , Pg: 132-140
Descriptors Gust Sulfur d'hidrogen Vi jove Identificacio Dosificacio Dosatge Vi novell Produccio Adulteracio Fermentacio Vinificacio Mercapta
Localització C 4/89

Títol Oxidacion del vino. Factores que condicionan la vida de los vinos blancos jovenes
Autor CACHO, J. F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 81-93
Descriptors Oxidacio Vi Vinificacio Vi novell Vi blanc Vi most Most Oxigen Qualitat Analisi sensorial Modificacio del color

Títol Presentacio del Vi Emporda Novell 1998
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi novell Emporda novell Emporda-Costa Brava DO Infoden Denominacio d'origen
Localització DO 2 Empord?-Costa Brava 1

Títol Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais
Autor JACKSON, M.G. ...(et al.)  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727
Descriptors Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust
Localització C 4/5

Títol Seleccion eco-enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae por electroforesis en campos pulsados. Implicaciones en la elaboracion de vinos blancos jovenes
Autor LEMA, C.   LOPEZ, J. E.   LONGO, E.   VICENTE, J. A.   ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 56-61
Descriptors Raim Varietats Vinya Saccharomyces cerevisiae Llevats Vi novell Galicia Espanya Vi blanc Vi jove Electroforesi Seleccio Albarinyo Fermentacio Millora qualitativa Analisi

Títol Vins du Jura : Decouvrez un nouveau privilege
Autor
Dades Font Vins du Jura - 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Jura Fran?a Vi blanc Vi negre Vi jove Vi novell Raim blanc Raim negre Cultiu Historia Vinya Varietats
Localització C 4/106