Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Albarinyo

Resultat de la cerca

Registres trobats: 47


Títol Analysis of phenolic compounds in Spanish Albari?o and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatography
Autor ANDRADE, PAULA B.   OLIVEIRA, BEATRIZ M.   SEABRA, ROSA M.   FERREIRA, MARGARIDA A.   FERRERES, FEDERICO   GARCIA-VIGUERA, CRISTINA  
Dades Font Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1568-1572
Descriptors Vi blanc Alvari?o Loureira Compostos fenolics Electroforesi de zona capil?lar Cromatografia liquida d'alta resolucio Caracteritzacio Albarinyo
Localització C 15/108

Títol Anselmo Mendes, el referente enologico de Portugal
Autor PITA, M.  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 76-78
Descriptors Vi Portugal Entrevista Enoleg Sector del vi Comercialitzacio Espanya Albari?o Albarinyo Oporto Canvi climatic

Títol Caracteristicas enologicas de las variedades Albari?o, Dona Branca, Godello y Treixadura
Autor LOSADA, M. M.   PARIENTE, M. V.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - mar? 1998 - V: - N: 2694, Pg: 994-998
Descriptors Viticultura Varietats Caracteristiques enologiques Caracteristiques organoleptiques Albarinyo Dona Branca Treixadura Godello Albari?o

Títol Caracterizacion aromatica de Albari?o en la D.O. Rias Baixas (I)
Autor ALVAREZ, K.   TUBIO, M.   LISSARRAGUE,R.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2014 - V: - N: 3.419, Pg: 326-333
Descriptors Albari?o Albarinyo DO Analisi sensorial Caracteritzacio aromatica Vi aromatic Rias Baixas DO

Títol Caracterizacion aromatica de Albari?o en la D.O. Rias Baixas (y II)
Autor ALVAREZ, K.   TUBIO, M.   USSARRAGUE, J.R.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2014 - V: - N: 3.420, Pg: 390-397
Descriptors Albari?o Albarinyo DO Analisi sensorial Caracteritzacio aromatica Vi aromatic Rias Baixas DO

Títol Caracterizacion de clones de Albari?o. Primeros resultados de la caracterizacion de clones de Albari?o (Vitis Vinifera L.) realizada por el CSIC para Bodegas Terras Gauda, S.A.
Autor BOSO, S. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2005 - V: LX- N: 0387, Pg: 3430-3434
Descriptors Albarinyo Clons Caracteritzacio Vitis vinifera L. Albari?o

Títol Caracterizacion genetica y enologica de levaduras aisladas en fermentaciones espontaneas de mosto Albari?o
Autor BLANCO, P. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 37-41
Descriptors Llevats Fermentacio espontania Albarinyo Caracteritzacio genetica Caracteritzacio enologica Vinificacio Analisi Albari?o

Títol Consecuencias de la aplicacion del riego para atenuar los efectos del calentamiento global en el vinedo
Autor RODRIGUEZ FERNANDEZ, L.C.   LOPEZ PAVON, C.   LISSARRAGUE, J.R.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Julio/Agosto 2012 - V: 81- N: 953, Pg: 504-508
Descriptors Reg Canvi climatic Vinya Estres hidric Espanya Meteorologia Tempranillo Albarinyo

Títol Contribucion a la tipificacion de los vinos gallegos: Ribeiro, Valdeorras y Albarinyo: Analisis gas-cromatografico de metanol, etanol, propanol, isobutanol, isoalimicos, 2,3-butanodiol, glicerina, acetaldehido, acetato de etilo y lactato de etilo
Autor LAGE, M.A.   SIMAL, S.   SALGADO, G.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - juny 1988 - V: - N: 193, Pg: 99-103
Descriptors Vi Galicia Ribeiro DO Valdeorras DO Albarinyo Cromatografia de gasos Analisi Esters Composicio Espanya Metanol Etanol Alcohol superior Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Lactat d'etil Propanol Isobutanol Butanodiol Albari?o
Localització C 4/40

Títol Costes de produccion y rentabilidad economica del Albari?o
Autor LEGASPI, J.A  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - setembre-octubre 1994 - V: - N: 9-10, Pg: 44-47
Descriptors Rias Baixas DO Vi Albarinyo Raim Varietats Vinya Cultiu Cost Verema Rendiment Albari?o

Títol DO Rias Baixas: El vi de l'Atlantic. Projecte fi de carrera.
Autor BASTEIRO, M. E.  
Dades Font - 1995 - V: - N: , Pg: 107 pp. + 4 planols
Descriptors Estada en practiques Bodegas Salnesur Vinificacio Rias Baixas DO Galicia Celler Estudi de mercat Albarinyo Comercialitzacio Productes Projecte Albari?o
Localització (043) BASTEIRO PRUNERA

Títol Descripcion Ampelografica sobre hoja adulta de cepas de Vitis Vinifera L. Denominadas "albari?o"
Autor GONZALEZ, J. L.   LOUREIRO, M. D.   MARTINEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1994 - V: - N: 34, Pg: 30-40
Descriptors Ampelometria Ampelografia Galicia Albarinyo Cainyo blanc Vitis vinifera Albari?o

Títol Efecto del "terroir" en la microbiota autoctona de Vitis vinifera cv Albari?o en Galicia
Autor ZAMUZ, S.   MASA, A.   VILANOVA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Septiembre 2007 - V: - N: 111, Pg: 23-26
Descriptors Albari?o Albarinyo Rias Baixas DO LLevats Saccharomyces cerevisiae

Títol Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines
Autor VILANOVA, M.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o

Títol El oro de los pazos. La ruta del Albarinyo
Autor VITIENES, A.  
Dades Font Origen, la revista del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 24, Pg: 42-45
Descriptors Enoturisme Ruta Albari?o

Títol El vi?edo autoctono espa?ol
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 46-53
Descriptors Vinya autoctona Vinya Espanya Tempranillo Garnatxa negra Mazuelo Graciano Mencia Monastrell Bobal Airen Albarinyo Verdejo Palomino fino Pedro Ximenez Godello Perellada Macabeu Xarel?lo Albari?o

Títol Elaboracion de vino albarinyo : incidencia de la maceracion peculiar : Experiencias de 1989/1990
Autor ORRIOLS, I.   MORENO, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 41-45
Descriptors Albarinyo Vinificacio Maceracio Prefermentacio Analisi Vi Most Components volatils Maceracio pel.licular Albari?o

Títol Ensayo a escala industrial de la repercusion de la fermentacion malolactica de un vino albari?o
Autor CASTRO GONZALEZ, M.   CORTES DIEGUEZ, S.M   GIL DE LA PENYA, M.L   FERNANDEZ GOMEZ, E  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 VOL XXXVII - noviembre 2000 - V: - N: 317, Pg: 155-159
Descriptors Acidesa Albarinyo Aroma Fermentacio malolactica Vi Albari?o

Títol Estudio comparativo entre plantas de Vitis Vinifera L., CV. Albari?o, adultas, de in vitro y de semilla de cuatro anyos o mas, cuando han sido sometidas a una poda lo mas baja posible en madera del anyo, y cepas del mismo cultivar de in vitro y de semilla de dos anyos o menos, sometidas a la misma poda
Autor MARTINEZ, M. C.   GONZALEZ, J. L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 33-41
Descriptors Vitis vinifera L. Albarinyo Poda Cultiu in vitro Estadistiques Varietats Raim Cicle vegetatiu Cicle biologic Cep Caracteristiques fisiques Ampelografia Albari?o

Títol Estudio de la capacidad fermentativa de distintas levaduras autoctonas (S. cerevisiae) con mosto albari?o y su influencia en la composicion del vino
Autor BLANCO, P. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VI- N: 33, Pg: 37-43
Descriptors Fermentacio Llevats autoctons Saccharomyces cerevisiae Most Albarinyo Vi Composicio Albari?o

Títol Estudio de los aromas varietales de las viniferas Albari?o y Loureira : Influencia del sistema de elaboracion
Autor ORTEGA, Ana Patricia [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 38-41
Descriptors Galicia Vi Aroma Albarinyo Loureira Vinificacio Albari?o

Títol Evaluacion de la incidencia a enfermedades fungicas en diferentes clones del cv. Albari?o (Vitis vinifera L.)
Autor BOSO, S.   [et al.]  
Dades Font Phytoma Espa?a : la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Junio-Julio 2009 - V: - N: 210, Pg: 30-34
Descriptors Malalties Clons Albari?o Albarinyo Mildiu Oidi Oidium Botritis Vinya Vitis vinifera L. Malalties de la vinya Rias Baixas DO 2003 Analisi estadistica Resistencia

Títol Ficha varietal. Albarinyo.
Autor
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 27
Descriptors Raim Vinya Cep Varietats Albarinyo Caracteristiques fisiques Morfologia Cicle vegetatiu Ampelografia Vi Albari?o

Títol Gestion del nitrogeno del mosto en la fermentacion. Influencia en la produccion de aromas del vino
Autor VILANOVA, M.   [et. al]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2008 - V: X- N: 53, Pg: 40-45
Descriptors Vi Most Nitrogen Fermentacio Aroma del vi Chardonnay Shiraz Albari?o Albarinyo Llevats

Títol Identificacion genetica de cepas de levadura del "valle del Salnes" responsables de la fermentacion espontanea del vino albarinyo
Autor VILANOVA, M. M.   MASNEUF, I.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 36-40
Descriptors Vi Electroforesi Saccharomyces cerevisiae Reaccio de polimeritzacio en cadena

Títol Influencia de la maceracion prefermentativa del mosto albarinyo en las poblaciones levaduriformes.
Autor LEMA, C.   VICENTE, J. A.   LOPEZ, J. E.   ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 42, Pg: 61-64
Descriptors Albarinyo Llevats Cep Influencia Most Maceracio Candida valida Albari?o

Títol Influencia de las levaduras en la formacion de sustancias volatiles en la vinificacion de la variedad albarinyo
Autor MORENO, F. M.   ORRIOLS, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 21-24
Descriptors Llevats Galicia Vi Albarinyo Aroma Esters Vinificacio Analisi sensorial Albari?o

Títol Influencia de las poblaciones de levaduras autoctonas Saccharomyces y no-Saccharomyces en el aroma del vino albari?o
Autor LEMA COSTAS, C.   GARCIA-JARES, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2000 - V: - N: 66, Pg: 52-64
Descriptors Albarinyo Aroma No saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Llevats Influencia Albari?o

Títol Influencia del tipo de siembra en el desarrollo de las poblaciones de levaduras durante la vinificacion: Efecto en la composicion quimica y calidad de vinos albarinyo
Autor LEMA, C.   VICENTE, J. A.   LOPEZ, J. E.   ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 50-56
Descriptors Albarinyo Llevats Vinificacio Vi Qualitat Especies no-Saccharomyces Creixement Albari?o

Títol Kaempferol-3-O-fructosido y quercetina-3-O-fructosido: dos nuevos flavonoides presentes en Vitis Vinifera cv Albari?o
Autor MASA, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 399-406
Descriptors Kaempferol-3-O-fructosid Quercetina-3-O-fructosid Flavonoides Vitis vinifera Albari?o Albarinyo
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol La produccion de Albari?o
Autor CABALLERO, J.C.  
Dades Font VV VITIVINICULTURA ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1996 - V: - N: 76-77, Pg: 44-46
Descriptors Albarinyo Produccio Gestio agraria Albari?o

Títol Los nuevos vinos blancos fruto del trabajo mas exigente
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2011 - V: 8- N: 61, Pg: 20-24
Descriptors Vi blanc Treixadura Albarinyo Xarel.lo Picapoll Garnatxa blanca Noves varietats

Títol Mas alla del vino
Autor BONET, S.  
Dades Font Vanguardia, La - Setembre 2008 - V: Suplement. Estilos de vida- N: , Pg: 6-10
Descriptors Vi Raim Salut Varietats de raim Resveratrol Moscatell Merlot Albari?o Albarinyo Vinalopo Macabeu Tempranillo
Localització C 24/184

Títol Minho, Mi?o. De su centro nace un rio de vino
Autor VATERLAUS, T.  
Dades Font Vinum - Febrero-Marzo 2006 - V: - N: 52, Pg: 30-39
Descriptors Minyo Vi Albarinyo Albari?o

Títol Particularidades agronomicas de la variedad Albari?o sometida a dos sistemas de formacion de planta
Autor VAZQUEZ RODRIGUEZ, E.I. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 15-25
Descriptors Albari?o Albarinyo Composicio del most Conduccio Cordon royat Guyot simple Produccio

Títol Perfil de aminoacidos libres de los vinos Albari?o y Godello
Autor PAZO, M. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2004 - V: XLI- N: 357, Pg: 111-117
Descriptors Perfil d'aminoacid AQC Vi CLAR Analisi discriminant Albari?o Aminoacid lliure Albari?o Albarinyo

Títol Relacion entre el contenido de K en hoja y el PH y la acidez de mostos de la variedad Albari?o
Autor LANDIN, D.   LAMPREAVE, M.   NADAL, M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 507-509
Descriptors Albarino Albarinyo Fulla Most Potasi Acidesa
Localització 663.2 (063) Con

Títol Rias Baixas. El triunfo del Albari?o
Autor VINOS DE ESPA?A  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2005 - V: - N: 54, Pg: 56-63
Descriptors Rias Baixas DO Albarinyo Fitxa de cata Vi

Títol Rias Baixas. Los albari?os del Condado
Autor HUERTA, A.  
Dades Font Vinos de Espanya - octubre-noviembre 2000 - V: - N: 25, Pg: 69-72
Descriptors Rias Baixas DO Vi Albarinyo Denominacio d'origen Albari?o

Títol Rias Baixas. Viaje al corazon de la Albari?o
Autor VINOS DE ESPA?A  
Dades Font Vinos de Espa?a ISSN: B-36588-1996 - 2007 - V: - N: 66, Pg: 30-37
Descriptors Enoturisme Rias baixas DO Albari?o Albarinyo

Títol Rias Baixas
Autor TOME, T.  
Dades Font Vinos + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: - N: 219, Pg: 42-51
Descriptors Rias Baixas DO Albari?o Albarinyo Historia

Títol Ribeira Sacra. Una Denominacion de Origen por descubrir.
Autor
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 72-73, Pg: 20-21
Descriptors Ribeira Sacra Albarinyo Galicia Albari?o

Títol Seleccion eco-enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae por electroforesis en campos pulsados. Implicaciones en la elaboracion de vinos blancos jovenes
Autor LEMA, C.   LOPEZ, J. E.   LONGO, E.   VICENTE, J. A.   ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 56-61
Descriptors Raim Varietats Vinya Saccharomyces cerevisiae Llevats Vi novell Galicia Espanya Vi blanc Vi jove Electroforesi Seleccio Albarinyo Fermentacio Millora qualitativa Analisi

Títol Valoracion de la actividad odorifica en vinos de la variedad Albari?o cultivada en la Denominacion de Origen Rias Baixas
Autor ZAMUZ, S.   DIAZ, R.   VILANOVA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 66-69
Descriptors Vi DO Rias Baixas DO Denominacio d'origen Albarinyo Albari?o Propietats olfactives

Títol Variabilidad intravarietal en el nivel de resistencia a Mildiu (Plamopara viticola) en la variedad Albari?o (Vitis vinifera L.)
Autor BOSO, S.   SANTIAGO, J.L.   MARTINEZ, M.C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 7-20
Descriptors Resistencia Mildiu Plasmopara viticola Albarinyo Vitis vinifera L. Analisi d'imatges Fulls Raim Albari?o

Títol Vinos de Galicia. El paraiso de los blancos
Autor VINOS DE ESPA?A  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2006 - V: - N: 60, Pg: 32-43
Descriptors Vinos de Galicia Vi blanc Albarinyo Treixadura Godello Albari?o

Títol Volatile composition of the Vitis vinifera albari?o musts according to geographic areas from Rias Baixas D.O. (Spain)
Autor ZAMUZ, S.   VILANOVA, M.  
Dades Font Italian Journal of Food Science - 2006 - V: XVIII- N: 3, Pg: 323-327
Descriptors Compostos volatils Vitis vinifera Albarinyo Most Rias Baixas DO Albari?o