Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Contribucion a la tipificacion de los vinos gallegos: Ribeiro, Valdeorras y Albarinyo: Analisis gas-cromatografico de metanol, etanol, propanol, isobutanol, isoalimicos, 2,3-butanodiol, glicerina, acetaldehido, acetato de etilo y lactato de etilo
Autor LAGE, M.A.   SIMAL, S.   SALGADO, G.  
Revista Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos
Numero 193
Mes juny
Any 1988
Pàgina 99-103
Lloc Madrid
Descriptors Vi   Galicia   Ribeiro DO   Valdeorras DO   Albarinyo   Cromatografia de gasos   Analisi   Esters   Composicio   Espanya   Metanol   Etanol   Alcohol superior   Glicerol   Acetaldehid   Acetat d'etil   Lactat d'etil   Propanol   Isobutanol   Butanodiol   Albari?o  
Localització C 4/40


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.