Registres trobats: 63
Títol | A propos du dosage du glycerol par CPV (F.V. 588). |
Autor | |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 629, Pg: 2 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 629 |
Títol | Analyse comparative de vins et de "vins legers" americains |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 774, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi lleuger Grau alcoholic Acidesa Glicerol Alcohol Sucre Graduacio Reduccio |
Localització | FV 774 |
Títol | Biamperometric determination of ethanol, lactate and Glycerol using immobilised enzymes in flow streams |
Autor | CHRISTIAN, G. ATTIYAT, A. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 105 - febrer 1980 - V: - N: , Pg: 154-160 |
Descriptors | Etanol Lactat Glicerol Determinacio Biamperimetria Enzims |
Localització | C 2/25 |
Títol | Combined effects of sulfites, temperature, and agitation time on production of glycerol in grape juice by Saccaromyces cerevisiae |
Autor | GARDNER, N. RODRIGUE, N. CHAMPAGNE, C.P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - July 1993 - V: - N: 7, Pg: 2022-2028 |
Descriptors | Glicerol Suc de raim Saccharomyces cerevisiae Produccio |
Localització | C 12/35 |
Títol | Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol |
Títol | Determinacion de glicerina en vinos y otras bebidas alcoholicas: revision critica |
Autor | LOZANO, M. E. MUNYOZ. J. A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - setembre 1988 - V: - N: , Pg: 25-32 |
Descriptors | Glicerol Vi Begudes alcoholiques Determinacio Analisi Control de qualitat Composicio Dosificacio Dosatge |
Localització | C 4/32 |
Títol | Determination colorimetrique du glycerol dans les vins. |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 717, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorimetria Vi Analisi Glicerol Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Metode enzimatic |
Localització | FV 717 |
Títol | Determination du glycerol dans le vin |
Autor | OUGH, C. S. FONG, D. AMERINE, M. A. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 443, Pg: 2 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Cromatografia Determinacio |
Localització | FV 443 |
Títol | Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577 |
Descriptors | Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre |
Localització | C 4/100 |
Títol | Determination du glycerol, du 2-3 butanediol et du dihydroxyacetone dans les sucres, le sorbitol, le mannitol, etc.. par chromatographie de partage |
Autor | NEISH, A.C |
Dades Font | FV - maig 1967 - V: - N: 147, Pg: 8 p.+ 1 feuillet d?errata |
Descriptors | Cromatografia Glicerol Vi Determinacio Sorbitol Mannitol Sucre Glucosa Butanodiol Dihidroxiacetona |
Localització | FV 147 |
Títol | Dosage du glucerol et du 2-3 butyleneglycol dans les vins apres defecation preable avec une resine echangeuse d'ions |
Autor | TERCERO, E |
Dades Font | FV - agost 1967 - V: - N: 250, Pg: 6 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Butilenglicol Ions Intercanvi ionic Metode Rebelein Determinacio Resines |
Localització | FV 250 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Dosage du glycerol dans le vin par C.P.V. |
Autor | CASTEL, A. GRACIA, S. |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 590, Pg: 1 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Determinacio |
Localització | FV 590 |
Títol | Dosage du glycerol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. DUBERNET, M. O. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 527, Pg: 3 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos |
Localització | FV 527 |
Títol | Dosage du glycerol dans le vin. |
Autor | CARBALLIDO, A. VALDEHITA, T. |
Dades Font | FV - desembre 1975 - V: - N: 584, Pg: 3 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Determinacio Cromatografia en capa fina Colorimetria |
Localització | FV 584 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins et les vinaigres par voie enzymatique. |
Autor | SUAREZ, A. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - - V: - N: 582, Pg: 5 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Vinagre Enzims Determinacio Metode enzimatic |
Localització | FV 582 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | CANTAGREL, R. SYMONDS, P. CARLES, J. |
Dades Font | FV - - V: - N: 680, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Inoculacio directa Addicio |
Localització | FV 680 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide : comparaison avec differentes methodes |
Autor | GUIFFON, J. P... [et al.] |
Dades Font | Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 73 - gener 1980 - V: - N: 782, Pg: 17-24 |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Glicerol Vi HPLC Analisi Cromatografia Metode enzimatic |
Localització | C 3/126 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par la methode enzymatique |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - desembre 1980 - V: - N: 730, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 730 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec la methode chimique. |
Autor | JOYEUX, A. LAFITTE, M. LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - setembre 1977 - V: - N: 643, Pg: 5 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi quimica Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 643 |
Títol | Dosage du glycerol et du 2.3 butyleneglycol dans les vins de Madere par la methode Van Zyl (F.V. 147) |
Autor | LEFEVRE, M. P.M |
Dades Font | FV - abril 1969 - V: - N: 334, Pg: 1 p. |
Descriptors | Madeira Vi Glicerol Metode Van Zyl Determinacio |
Localització | FV 334 |
Títol | Dosage du glycerol et du butanediol par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | VIALATTE |
Dades Font | FV - gener 1976 - V: - N: 588, Pg: 3 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Butanodiol Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 588 |
Títol | Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica |
Autor | CASP, A. LOPEZ, M.L. ROMERO, M.P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951 |
Descriptors | Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol |
Localització | C 4/38 |
Títol | Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour |
Autor | GROSSMANN, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68 |
Descriptors | Glicerol Llevats Fermentacio Gust |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Enhanced glycerol content in wines made with immobilized Candida stellata cells |
Autor | CIANI, M. FERRARO, L. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 62 - 1996 - V: - N: 1, Pg: 128-132 |
Descriptors | Candida stellata Glicerol Vi Llevats |
Localització | C 10/139 |
Títol | Enzymatische Bestimmung von S§uren,Kohlenhydraten und glycerin in wein. |
Autor | M?HLER, K. LOOSER, S. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 140 - 1969 - V: - N: 3, Pg: 149-155 |
Descriptors | Vi Glicerol Analisi Composicio Metode enzimatic Determinacio Acid Carbohidrats |
Localització | C 4/80 |
Títol | Etude collaborative pour la determination de la repetabilite et de la reproductibilite des methodes d'analyse du glycerol, 2,3butanediol et acide tartrique |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | FV - juny 1982 - V: - N: 754, Pg: 9 p. |
Descriptors | Glicerol Butanodiol Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi blanc Vi negre Most Metode volumetric Gravimetria Metode enzimatic |
Localització | FV 754 |
Títol | Etude des propositions de modifications a la methode du recueil (A 21e, 3-12) pur le dosage de glycerol, (faite dans le FV 651 par C. Tercero et O. Sanchez). |
Autor | OGORODNIK, S. T. STOUPAKOVA, R. K. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 673, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Determinacio Glicerol Vi Addicio |
Localització | FV 673 |
Títol | Evolution des problemes relatifs a l'appreciation des vins avec leur teneur en acide gluconique |
Autor | |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 858, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Analisi Composicio Acid gluconic Glicerol |
Localització | FV 858 |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas en vinificacion |
Autor | NOVO, M. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3138, Pg: 3270-3273 |
Descriptors | Fermentacio Temperatura Baixa temperatura Vinificacio Saccharomyces Metabolisme Etanol Glicerol Vi Cep |
Títol | Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines |
Autor | MARTIN, G.E. et al. |
Dades Font | American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi |
Localització | C 19/2 |
Títol | Genetic organisation of the glycerol degradation operons for lactobacillus collinoides, lactobacillus hilgardii and lactobacillus diolvorans |
Autor | GORGA, A. CLAISSE, O LUIGI, M. LONVAUDFUNEL, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Organitzacio genetica Glicerol Lactobacillus collinoides Lactobacillus hilgardii Lactobacillus diolvorans |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Glycerol Overproduction by Engineered Saccharonyces cereviase Wine Yeast Strains Leads to Substantial Changes in By-Product Formation and to Stimulation of Fermentation Rate in Stationary Phase |
Autor | REMIZE, F ROUSTAN, J.L SABLAYROLLES, J.M BARRE, P DEQUIN, S |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 65 - gener 1999 - V: - N: 1, Pg: 143-149 |
Descriptors | Glicerol Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/37 |
Títol | Glycerol et 2,3-butanediol. Projet de redaction de la methode usuelle du "recueil" modifiee |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - febrer 1981 - V: - N: 731, Pg: 8 p. |
Descriptors | Glicerol Butanodiol Vi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Ions Analisi quimica Metode enzimatic |
Localització | FV 731 |
Títol | Glycerol in Wine: dtermination and some factors affecting |
Autor | OUGH, C. S. FONG, D. AMERINE, M. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 23 - 1972 - V: - N: 1, Pg: 1-5 |
Descriptors | Glicerol Vi Determinacio |
Localització | C 6/58 |
Títol | Glycerol production by four common grape molds |
Autor | RAVJI R.G. RODRIGUEZ S.B. THORNTON R.T. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 77-82 |
Descriptors | Glicerol Raim HPLC Cromatografia de liquids Fongs |
Localització | C 8/121 |
Títol | Glycerol production of various strains of saccharomyces |
Autor | RADLER, F SCHUTZ, H |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - november 1982 - V: - N: 1, Pg: 36-40 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces Glicerol Vi Fermentacio alcoholica |
Localització | C 15/38 |
Títol | Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing |
Autor | SILVA FERREIRA, A.C. BARBE, J.C. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414 |
Descriptors | Glicerol Etanal Oxidacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8 |
Descriptors | Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio |
Títol | Influence du glycerol sur la mesure du degre alcoolique par infra-rouge |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - 2? trimestre 1986 - V: - N: 102, Pg: 21-22 |
Descriptors | Glicerol Grau alcoholic Infraroig |
Localització | C 20/34 |
Títol | Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The |
Autor | BEROVIC, M. POTOCNIK, M. STRUS, J. |
Dades Font | Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | L'extrait des vins suisses. |
Autor | LIPKA, Z. SCHOPFER, J. F. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 520, Pg: 13 p. |
Descriptors | Extracte Vi Suissa Polifenols Glicerol Constituents Cendres Acid |
Localització | FV 520 |
Títol | La fiabilite des methodes de flux continu segmente appliquees a l'analyse des vins et des mouts |
Autor | CURVELO-GARCIA, A. S. |
Dades Font | FV - febrer 1993 - V: - N: 941, Pg: 10 p. |
Descriptors | Flux continu fraccionat Vi Most Analisi Colorimetria Sucre Acid L-malic Acid L-lactic Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Acid tartric Acid tartaric Glicerol Determinacio |
Localització | FV 941 |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre. |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724 |
Descriptors | Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom |
Localització | C 4/133 |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724 |
Descriptors | Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats |
Localització | C 4/37 |
Títol | Proposition de modifications a apporter a la methode du recueil (A21e, 3-12) pour le dosage du glycerol et du 2,3-butanediol. |
Autor | TERCERO, Carlos SANCHEZ, Orlando |
Dades Font | FV - novembre 1977 - V: - N: 651, Pg: 6 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Determinacio Vi Glicerol Butanodiol Poliol Colorimetria |
Localització | FV 651 |
Títol | Proposta di un metodo per la determinazione del glicerolo nel vino |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | Annali dell?istituto sperimentale per l?enologia asti - 1979 - V: X- N: 472, Pg: 203-215 |
Descriptors | Glicerol Vi Determinacio |
Localització | C 18/136 |
Títol | Rapport alcool/extrait dans les vins Algeriens |
Autor | L'INSTITUT DE LA VIGNE ET DU VIN , Alger. |
Dades Font | FV - mar? 1978 - V: - N: 658, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Algeria Alcohol Acidesa Glicerol Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Extracte sec Extracte reduit |
Localització | FV 658 |
Títol | Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee |
Autor | OGORODNIK, S. T. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol |
Localització | FV 611 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins Portigais. |
Autor | TEIXEIRA, A. M. FONSECA, M. T. GUEIFAO, M. T. |
Dades Font | FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols |
Localització | FV 649 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins hongrois (Recolte 1974) |
Autor | |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 589, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Hongria Alcohol Graduacio Grau alcoholic Glicerol Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Constituents |
Localització | FV 589 |
Títol | Re-assessment of the influence of yeast strain and environmental factors on glycerol production in wine |
Autor | REMIZE, F SABLAYROLLES, J.M DEQUIN, S |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 VOL 88 - september 2000 - V: - N: 3, Pg: 371-378 |
Descriptors | Llevats Glicerol Vi |
Localització | C 15/40 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Sabor Sucrositat Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Hsp-12 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P. MOINE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat |
Títol | Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196 |
Descriptors | Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol |
Localització | C 3/1 |
Títol | Role of trehalose in survival of Saccharomyces cerevisiae under osmotic stress |
Autor | HOUNSA, CHARLEMAGNE-GILLES BRANDT, E.VINCENT THEVELEIN, JOHAN HOHMANN, STEFAN PRIOR, BERNARD A. |
Dades Font | Microbiology ISSN: 0002-2043 - 1988 - V: 144- N: 3, Pg: 671-680 |
Descriptors | Trehalosa Estres osmotic Glicerol Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/114 |
Títol | Roles of sugar alcohols in Osmotic Stress Adaptation. Replacement of glycerol by mannitol and sorbitol in Yeast |
Autor | SHEN, BO HOFMANN, STEFAN JENSEN, RICHARD G. BOHNERT, HANS |
Dades Font | Plant Physiology - September 1999 - V: - N: 121, Pg: 45-52 |
Descriptors | Sucre Alcohol Glicerol Mannitol Sorbitol Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/110 |
Títol | The Contribution of Glycerol to Perceived Viscosity and Sweetness in White Wine |
Autor | NOBLE, A. C. BURSICK, G. F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 110-112 |
Descriptors | Vi blanc Glicerol Viscositat Gust |
Localització | C 6/55 |
Títol | Two enzimatic approaches for the determination of glycerol in wine samples applying fia-techniques |
Autor | KARAYANNIS, M.I. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 267-270 |
Descriptors | Glicerol Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Uber den Zusammenhang zwischen Botrytisbefall von Trauben und den Glycerin-sowie Glucons§uregehalt von Wein |
Autor | HOLBACH, B. WOLLER, R. |
Dades Font | Die Wein Wissenschaft ISSN: 0375-8818 VOL 31 - 1976 - V: - N: 3, Pg: 202-214 |
Descriptors | Botrytis cinerea Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya Glicerol Vi Composicio Analisi Acid gluconic Alcohol Botritis |
Localització | C 5/40 |
Títol | Valeur du rapport alcool/extrait des vins de Moldavie (U.R.R.S.) |
Autor | OGORODNIK, S. T. SEREBRIANSKAYA, G. V. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 674, Pg: 2 p. |
Descriptors | Extracte Alcohol Vi blanc Vi negre Glicerol Acid lactic Acid malic Moldavia |
Localització | FV 674 |