Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Glicerol

Resultat de la cerca

Registres trobats: 63


Títol A propos du dosage du glycerol par CPV (F.V. 588).
Autor
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 629, Pg: 2 p.
Descriptors Glicerol Vi Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 629

Títol Analyse comparative de vins et de "vins legers" americains
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 774, Pg: 2 p.
Descriptors Vi lleuger Grau alcoholic Acidesa Glicerol Alcohol Sucre Graduacio Reduccio
Localització FV 774

Títol Biamperometric determination of ethanol, lactate and Glycerol using immobilised enzymes in flow streams
Autor CHRISTIAN, G.   ATTIYAT, A.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 105 - febrer 1980 - V: - N: , Pg: 154-160
Descriptors Etanol Lactat Glicerol Determinacio Biamperimetria Enzims
Localització C 2/25

Títol Combined effects of sulfites, temperature, and agitation time on production of glycerol in grape juice by Saccaromyces cerevisiae
Autor GARDNER, N.   RODRIGUE, N.   CHAMPAGNE, C.P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - July 1993 - V: - N: 7, Pg: 2022-2028
Descriptors Glicerol Suc de raim Saccharomyces cerevisiae Produccio
Localització C 12/35

Títol Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic
Autor CASP, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14
Descriptors Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol

Títol Contribucion a la tipificacion de los vinos gallegos: Ribeiro, Valdeorras y Albarinyo: Analisis gas-cromatografico de metanol, etanol, propanol, isobutanol, isoalimicos, 2,3-butanodiol, glicerina, acetaldehido, acetato de etilo y lactato de etilo
Autor LAGE, M.A.   SIMAL, S.   SALGADO, G.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - juny 1988 - V: - N: 193, Pg: 99-103
Descriptors Vi Galicia Ribeiro DO Valdeorras DO Albarinyo Cromatografia de gasos Analisi Esters Composicio Espanya Metanol Etanol Alcohol superior Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Lactat d'etil Propanol Isobutanol Butanodiol Albari?o
Localització C 4/40

Títol Determinacion de glicerina en vinos y otras bebidas alcoholicas: revision critica
Autor LOZANO, M. E.   MUNYOZ. J. A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - setembre 1988 - V: - N: , Pg: 25-32
Descriptors Glicerol Vi Begudes alcoholiques Determinacio Analisi Control de qualitat Composicio Dosificacio Dosatge
Localització C 4/32

Títol Determination colorimetrique du glycerol dans les vins.
Autor UBIGLI, M.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 717, Pg: 2 p.
Descriptors Colorimetria Vi Analisi Glicerol Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Metode enzimatic
Localització FV 717

Títol Determination du glycerol dans le vin
Autor OUGH, C. S.   FONG, D.   AMERINE, M. A.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 443, Pg: 2 p.
Descriptors Glicerol Vi Cromatografia Determinacio
Localització FV 443

Títol Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577
Descriptors Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre
Localització C 4/100

Títol Determination du glycerol, du 2-3 butanediol et du dihydroxyacetone dans les sucres, le sorbitol, le mannitol, etc.. par chromatographie de partage
Autor NEISH, A.C  
Dades Font FV - maig 1967 - V: - N: 147, Pg: 8 p.+ 1 feuillet d?errata
Descriptors Cromatografia Glicerol Vi Determinacio Sorbitol Mannitol Sucre Glucosa Butanodiol Dihidroxiacetona
Localització FV 147

Títol Dosage du glucerol et du 2-3 butyleneglycol dans les vins apres defecation preable avec une resine echangeuse d'ions
Autor TERCERO, E  
Dades Font FV - agost 1967 - V: - N: 250, Pg: 6 p.
Descriptors Glicerol Vi Butilenglicol Ions Intercanvi ionic Metode Rebelein Determinacio Resines
Localització FV 250

Títol Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression .
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio
Localització FV 722

Títol Dosage du glycerol dans le vin par C.P.V.
Autor CASTEL, A.   GRACIA, S.  
Dades Font FV - mar? 1976 - V: - N: 590, Pg: 1 p.
Descriptors Glicerol Vi Determinacio
Localització FV 590

Títol Dosage du glycerol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse.
Autor BERTRAND, M. A.   DUBERNET, M. O.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - febrer 1975 - V: - N: 527, Pg: 3 p.
Descriptors Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos
Localització FV 527

Títol Dosage du glycerol dans le vin.
Autor CARBALLIDO, A.   VALDEHITA, T.  
Dades Font FV - desembre 1975 - V: - N: 584, Pg: 3 p.
Descriptors Glicerol Vi Determinacio Cromatografia en capa fina Colorimetria
Localització FV 584

Títol Dosage du glycerol dans les vins et les vinaigres par voie enzymatique.
Autor SUAREZ, A.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - - V: - N: 582, Pg: 5 p.
Descriptors Glicerol Vi Vinagre Enzims Determinacio Metode enzimatic
Localització FV 582

Títol Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase gazeuse.
Autor CANTAGREL, R.   SYMONDS, P.   CARLES, J.  
Dades Font FV - - V: - N: 680, Pg: 4 p.
Descriptors Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Inoculacio directa Addicio
Localització FV 680

Títol Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide : comparaison avec differentes methodes
Autor GUIFFON, J. P... [et al.]  
Dades Font Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 73 - gener 1980 - V: - N: 782, Pg: 17-24
Descriptors Dosificacio Dosatge Glicerol Vi HPLC Analisi Cromatografia Metode enzimatic
Localització C 3/126

Títol Dosage du glycerol dans les vins par la methode enzymatique
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - desembre 1980 - V: - N: 730, Pg: 4 p.
Descriptors Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 730

Títol Dosage du glycerol dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec la methode chimique.
Autor JOYEUX, A.   LAFITTE, M.   LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - setembre 1977 - V: - N: 643, Pg: 5 p.
Descriptors Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi quimica Dosificacio Dosatge
Localització FV 643

Títol Dosage du glycerol et du 2.3 butyleneglycol dans les vins de Madere par la methode Van Zyl (F.V. 147)
Autor LEFEVRE, M. P.M  
Dades Font FV - abril 1969 - V: - N: 334, Pg: 1 p.
Descriptors Madeira Vi Glicerol Metode Van Zyl Determinacio
Localització FV 334

Títol Dosage du glycerol et du butanediol par chromatographie en phase gazeuse.
Autor VIALATTE  
Dades Font FV - gener 1976 - V: - N: 588, Pg: 3 p.
Descriptors Glicerol Vi Butanodiol Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 588

Títol Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica
Autor CASP, A.   LOPEZ, M.L.   ROMERO, M.P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951
Descriptors Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol
Localització C 4/38

Títol Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour
Autor GROSSMANN, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68
Descriptors Glicerol Llevats Fermentacio Gust
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Enhanced glycerol content in wines made with immobilized Candida stellata cells
Autor CIANI, M.   FERRARO, L.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 62 - 1996 - V: - N: 1, Pg: 128-132
Descriptors Candida stellata Glicerol Vi Llevats
Localització C 10/139

Títol Enzymatische Bestimmung von S§uren,Kohlenhydraten und glycerin in wein.
Autor M?HLER, K.   LOOSER, S.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 140 - 1969 - V: - N: 3, Pg: 149-155
Descriptors Vi Glicerol Analisi Composicio Metode enzimatic Determinacio Acid Carbohidrats
Localització C 4/80

Títol Etude collaborative pour la determination de la repetabilite et de la reproductibilite des methodes d'analyse du glycerol, 2,3butanediol et acide tartrique
Autor GARCIA, R.  
Dades Font FV - juny 1982 - V: - N: 754, Pg: 9 p.
Descriptors Glicerol Butanodiol Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi blanc Vi negre Most Metode volumetric Gravimetria Metode enzimatic
Localització FV 754

Títol Etude des propositions de modifications a la methode du recueil (A 21e, 3-12) pur le dosage de glycerol, (faite dans le FV 651 par C. Tercero et O. Sanchez).
Autor OGORODNIK, S. T.   STOUPAKOVA, R. K.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 673, Pg: 2 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Determinacio Glicerol Vi Addicio
Localització FV 673

Títol Evolution des problemes relatifs a l'appreciation des vins avec leur teneur en acide gluconique
Autor
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 858, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Analisi Composicio Acid gluconic Glicerol
Localització FV 858

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas en vinificacion
Autor NOVO, M. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3138, Pg: 3270-3273
Descriptors Fermentacio Temperatura Baixa temperatura Vinificacio Saccharomyces Metabolisme Etanol Glicerol Vi Cep

Títol Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines
Autor MARTIN, G.E. et al.  
Dades Font American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149
Descriptors Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi
Localització C 19/2

Títol Genetic organisation of the glycerol degradation operons for lactobacillus collinoides, lactobacillus hilgardii and lactobacillus diolvorans
Autor GORGA, A.   CLAISSE, O   LUIGI, M.   LONVAUDFUNEL, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Organitzacio genetica Glicerol Lactobacillus collinoides Lactobacillus hilgardii Lactobacillus diolvorans
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Glycerol Overproduction by Engineered Saccharonyces cereviase Wine Yeast Strains Leads to Substantial Changes in By-Product Formation and to Stimulation of Fermentation Rate in Stationary Phase
Autor REMIZE, F   ROUSTAN, J.L   SABLAYROLLES, J.M   BARRE, P   DEQUIN, S  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 65 - gener 1999 - V: - N: 1, Pg: 143-149
Descriptors Glicerol Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/37

Títol Glycerol et 2,3-butanediol. Projet de redaction de la methode usuelle du "recueil" modifiee
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - febrer 1981 - V: - N: 731, Pg: 8 p.
Descriptors Glicerol Butanodiol Vi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Ions Analisi quimica Metode enzimatic
Localització FV 731

Títol Glycerol in Wine: dtermination and some factors affecting
Autor OUGH, C. S.   FONG, D.   AMERINE, M. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 23 - 1972 - V: - N: 1, Pg: 1-5
Descriptors Glicerol Vi Determinacio
Localització C 6/58

Títol Glycerol production by four common grape molds
Autor RAVJI R.G.   RODRIGUEZ S.B.   THORNTON R.T.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 77-82
Descriptors Glicerol Raim HPLC Cromatografia de liquids Fongs
Localització C 8/121

Títol Glycerol production of various strains of saccharomyces
Autor RADLER, F   SCHUTZ, H  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - november 1982 - V: - N: 1, Pg: 36-40
Descriptors Llevats Saccharomyces Glicerol Vi Fermentacio alcoholica
Localització C 15/38

Títol Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing
Autor SILVA FERREIRA, A.C.   BARBE, J.C.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414
Descriptors Glicerol Etanal Oxidacio
Localització 663.254 IN V

Títol Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8
Descriptors Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio

Títol Influence du glycerol sur la mesure du degre alcoolique par infra-rouge
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - 2? trimestre 1986 - V: - N: 102, Pg: 21-22
Descriptors Glicerol Grau alcoholic Infraroig
Localització C 20/34

Títol Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The
Autor BEROVIC, M.   POTOCNIK, M.   STRUS, J.  
Dades Font Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA

Títol Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava
Autor BOSCH, M. P.   COMELLES, F.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14
Descriptors Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius

Títol L'extrait des vins suisses.
Autor LIPKA, Z.   SCHOPFER, J. F.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 520, Pg: 13 p.
Descriptors Extracte Vi Suissa Polifenols Glicerol Constituents Cendres Acid
Localització FV 520

Títol La fiabilite des methodes de flux continu segmente appliquees a l'analyse des vins et des mouts
Autor CURVELO-GARCIA, A. S.  
Dades Font FV - febrer 1993 - V: - N: 941, Pg: 10 p.
Descriptors Flux continu fraccionat Vi Most Analisi Colorimetria Sucre Acid L-malic Acid L-lactic Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Acid tartric Acid tartaric Glicerol Determinacio
Localització FV 941

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre.
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724
Descriptors Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom
Localització C 4/133

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724
Descriptors Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats
Localització C 4/37

Títol Proposition de modifications a apporter a la methode du recueil (A21e, 3-12) pour le dosage du glycerol et du 2,3-butanediol.
Autor TERCERO, Carlos   SANCHEZ, Orlando  
Dades Font FV - novembre 1977 - V: - N: 651, Pg: 6 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Determinacio Vi Glicerol Butanodiol Poliol Colorimetria
Localització FV 651

Títol Proposta di un metodo per la determinazione del glicerolo nel vino
Autor UBIGLI, M.  
Dades Font Annali dell?istituto sperimentale per l?enologia asti - 1979 - V: X- N: 472, Pg: 203-215
Descriptors Glicerol Vi Determinacio
Localització C 18/136

Títol Rapport alcool/extrait dans les vins Algeriens
Autor L'INSTITUT DE LA VIGNE ET DU VIN , Alger.  
Dades Font FV - mar? 1978 - V: - N: 658, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Algeria Alcohol Acidesa Glicerol Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Extracte sec Extracte reduit
Localització FV 658

Títol Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee
Autor OGORODNIK, S. T.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p.
Descriptors Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol
Localització FV 611

Títol Rapport alcool/extrait des vins Portigais.
Autor TEIXEIRA, A. M.   FONSECA, M. T.   GUEIFAO, M. T.  
Dades Font FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols
Localització FV 649

Títol Rapport alcool/extrait des vins hongrois (Recolte 1974)
Autor
Dades Font FV - mar? 1976 - V: - N: 589, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Hongria Alcohol Graduacio Grau alcoholic Glicerol Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Constituents
Localització FV 589

Títol Re-assessment of the influence of yeast strain and environmental factors on glycerol production in wine
Autor REMIZE, F   SABLAYROLLES, J.M   DEQUIN, S  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 VOL 88 - september 2000 - V: - N: 3, Pg: 371-378
Descriptors Llevats Glicerol Vi
Localització C 15/40

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Sabor Sucrositat Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Hsp-12

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.   MOINE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat

Títol Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196
Descriptors Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol
Localització C 3/1

Títol Role of trehalose in survival of Saccharomyces cerevisiae under osmotic stress
Autor HOUNSA, CHARLEMAGNE-GILLES   BRANDT, E.VINCENT   THEVELEIN, JOHAN   HOHMANN, STEFAN   PRIOR, BERNARD A.  
Dades Font Microbiology ISSN: 0002-2043 - 1988 - V: 144- N: 3, Pg: 671-680
Descriptors Trehalosa Estres osmotic Glicerol Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/114

Títol Roles of sugar alcohols in Osmotic Stress Adaptation. Replacement of glycerol by mannitol and sorbitol in Yeast
Autor SHEN, BO   HOFMANN, STEFAN   JENSEN, RICHARD G.   BOHNERT, HANS  
Dades Font Plant Physiology - September 1999 - V: - N: 121, Pg: 45-52
Descriptors Sucre Alcohol Glicerol Mannitol Sorbitol Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/110

Títol The Contribution of Glycerol to Perceived Viscosity and Sweetness in White Wine
Autor NOBLE, A. C.   BURSICK, G. F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 110-112
Descriptors Vi blanc Glicerol Viscositat Gust
Localització C 6/55

Títol Two enzimatic approaches for the determination of glycerol in wine samples applying fia-techniques
Autor KARAYANNIS, M.I. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 267-270
Descriptors Glicerol Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Uber den Zusammenhang zwischen Botrytisbefall von Trauben und den Glycerin-sowie Glucons§uregehalt von Wein
Autor HOLBACH, B.   WOLLER, R.  
Dades Font Die Wein Wissenschaft ISSN: 0375-8818 VOL 31 - 1976 - V: - N: 3, Pg: 202-214
Descriptors Botrytis cinerea Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya Glicerol Vi Composicio Analisi Acid gluconic Alcohol Botritis
Localització C 5/40

Títol Valeur du rapport alcool/extrait des vins de Moldavie (U.R.R.S.)
Autor OGORODNIK, S. T.   SEREBRIANSKAYA, G. V.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 674, Pg: 2 p.
Descriptors Extracte Alcohol Vi blanc Vi negre Glicerol Acid lactic Acid malic Moldavia
Localització FV 674