Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Macromolecules

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Caracterizacion del ensuciamiento de las membranas de microfiltracion causado por las macromoleculas del vino y la cerveza
Autor CZEKAJ, P.   GUELL, C.  
Dades Font - 1998 - V: - N: , Pg: 1-77
Descriptors Obturament per sedimentacio Macromolecules Vi Vinificacio Filtratge Cervesa Microfiltracio Ultrafiltracio
Localització C 21/82

Títol Como mejorar la superficie del hormigon con macromoleculas
Autor ARQUES, M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 72-77
Descriptors Formigo Superficie Millora Macromolecules Higiene Neteja

Títol Incidence des macromolecules sur la tenue de mousse d'un champagne
Autor DOUILLARD, R.   AGUIE-BEGHIN, V.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril 2011 - V: - N: 246, Pg: 20-26
Descriptors Escuma Cava Macromolecules Estabilitat Corona

Títol L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines.
Autor FEUILLAT, M.   FREYSSINET, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176
Descriptors Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne
Localització C 5/44

Títol Los fenomenos coloidales y el afinado de los vinos
Autor ALVAREZ, M.  
Dades Font Aire, agua y suelo en la produccion de uva para vino de calidad - 2003 - V: Cursos Rioja 18ns 2003, Haro, Rioja- N: , Pg: 71-84
Descriptors Fenomens col?loidals Afinat Vi Macromolecules Mannoproteines
Localització 634.814.2 CUR

Títol Noueaux adjuvants oenologiques possibles d'origine levurienne
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 143-164
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacion malolactica Llevats Macromolecules
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Plus de dix ans de recherche sur les bulles et la mousse en Champagne
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 49-52
Descriptors Champagne Bombolles Lipids Macromolecules

Títol Produccio de mannoproteines per part dels llevats. Relacio amb les propietats de les parets i interes enologic
Autor CHARPENTIER, C.   BOIVIN, S.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 4t. Trimestre 1997 - V: - N: 41, Pg: 8-18
Descriptors Mannoproteines Terbolesa del most Macromolecules Llevats

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Sabor Sucrositat Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Hsp-12

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.   MOINE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat