Registres trobats: 4
Títol | Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. LAFITTE, M. JOYEUX, A. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 634 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec la methode chimique. |
Autor | JOYEUX, A. LAFITTE, M. LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - setembre 1977 - V: - N: 643, Pg: 5 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi quimica Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 643 |
Títol | Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs |
Autor | SUDRAUD, M. P. JOYEUX, A. CRUEGE, J. LAFITTE, M. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio |
Localització | FV 665 |
Títol | Reflexions sur les methodes de dosage de l'acide L-ascorbique |
Autor | SUDRAUD, M. P. LAFITTE, M. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 775, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid ascorbic Dosificacio Dosatge Vi Determinacio |
Localització | FV 775 |