Registres trobats: 17
Títol | Dosage de l'acetaldehyde dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques (1). |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - setembre 1979 - V: - N: 700, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Vi blanc Acetaldehid Analisi quimica Colorimetria Vi negre Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 700 |
Títol | Dosage de l'acide succinique dans les vins par methode enzymatique. |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - setembre 1979 - V: - N: 699, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid succinic Vi Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 699 |
Títol | Dosage de l'hystamine. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 499, Pg: 3 p. |
Descriptors | Histamina Vi Determinacio Fluorimetria |
Localització | FV 499 |
Títol | Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. LAFITTE, M. JOYEUX, A. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 634 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec la methode chimique. |
Autor | JOYEUX, A. LAFITTE, M. LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - setembre 1977 - V: - N: 643, Pg: 5 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi quimica Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 643 |
Títol | Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire |
Localització | C 9/134 |
Títol | Inhibition de Saccharomyces cerevisiae dans le mout de raisin |
Autor | LARAU, F. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | C.R. Acad. Sc. Paris - 1982 - V: - N: 22 mar?, Pg: 587-590 |
Descriptors | Most Raim Saccharomyces cerevisiae Inhibicio |
Localització | C 7/45 |
Títol | Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim |
Localització | C 7/70 |
Títol | Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most |
Localització | C 9/15 |
Títol | L'acide gluconique des vins. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. CHAUVET, S. |
Dades Font | FV - setembre 1977 - V: - N: 647, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Acid gluconic Metode enzimatic Fran?a |
Localització | FV 647 |
Títol | Le debourbage des mouts de vendage blanche |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. LAFON-LAFOURCADE, S. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin VOL 9 - 1975 - V: - N: , Pg: 117-139 |
Descriptors | Desfangament Most Vi blanc |
Localització | C 9/27 |
Títol | Les alterations des vins par les bacteries acetiques et les bacteries lactiques |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x - 1984 - V: 18- N: 1, Pg: 67-82 |
Descriptors | Alteracions del vi Bacteris acetics Bacteris lactics Vi Microflora acetica |
Localització | C 15/58 |
Títol | Metabolisme des bacteries acetiques dans le mout de raisin. Consequences a l'egard de la fermentation alcoolique et malolactique |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 247-255 |
Descriptors | Bacteris acetics Metabolisme Most Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Localització | C 16/22 |
Títol | Relationship between the sterol content of yeast cells and their fermentation activity in grape must. |
Autor | LARUE, F. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 39 - April 1980 - V: - N: 4, Pg: 808-811 |
Descriptors | Esterol Activitat fermentativa Most |
Localització | C 12/99 |
Títol | Specifications generales des preparations des ecorces de levure destinees au traitement des mouts et des vins en vue de stimuler leur fermentation. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 806, Pg: 4 p. |
Descriptors | Llevats Most Vi Vinificacio |
Localització | FV 806 |
Títol | Sur l'action antibacterienne de l'anhydride sulfureux sous forme libre et sous forme combinee |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. PEYNAUD, E. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 1 - 1974 - V: - N: , Pg: 187-203 |
Descriptors | Accio antibacteriana Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Bacteris |
Localització | C 7/64 |
Títol | Teneurs en histamine de quelques vins de Bordeaux. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 500, Pg: 1 p. |
Descriptors | Histamina Bordeus Fran?a Vi blanc Vi negre Vi rosat Bordeaux |
Localització | FV 500 |