Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
LAFON-LAFOURCADE, S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Dosage de l'acetaldehyde dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques (1).
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - setembre 1979 - V: - N: 700, Pg: 4 p.
Descriptors Metode enzimatic Vi blanc Acetaldehid Analisi quimica Colorimetria Vi negre Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 700

Títol Dosage de l'acide succinique dans les vins par methode enzymatique.
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - setembre 1979 - V: - N: 699, Pg: 4 p.
Descriptors Acid succinic Vi Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 699

Títol Dosage de l'hystamine.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 499, Pg: 3 p.
Descriptors Histamina Vi Determinacio Fluorimetria
Localització FV 499

Títol Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   LAFITTE, M.   JOYEUX, A.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge
Localització FV 634

Títol Dosage du glycerol dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec la methode chimique.
Autor JOYEUX, A.   LAFITTE, M.   LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - setembre 1977 - V: - N: 643, Pg: 5 p.
Descriptors Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi quimica Dosificacio Dosatge
Localització FV 643

Títol Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156
Descriptors Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire
Localització C 9/134

Títol Inhibition de Saccharomyces cerevisiae dans le mout de raisin
Autor LARAU, F.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font C.R. Acad. Sc. Paris - 1982 - V: - N: 22 mar?, Pg: 587-590
Descriptors Most Raim Saccharomyces cerevisiae Inhibicio
Localització C 7/45

Títol Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim
Localització C 7/70

Títol Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most
Localització C 9/15

Títol L'acide gluconique des vins.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   CHAUVET, S.  
Dades Font FV - setembre 1977 - V: - N: 647, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Acid gluconic Metode enzimatic Fran?a
Localització FV 647

Títol Le debourbage des mouts de vendage blanche
Autor RIBEREAU-GAYON, P.   LAFON-LAFOURCADE, S.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin VOL 9 - 1975 - V: - N: , Pg: 117-139
Descriptors Desfangament Most Vi blanc
Localització C 9/27

Títol Les alterations des vins par les bacteries acetiques et les bacteries lactiques
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x - 1984 - V: 18- N: 1, Pg: 67-82
Descriptors Alteracions del vi Bacteris acetics Bacteris lactics Vi Microflora acetica
Localització C 15/58

Títol Metabolisme des bacteries acetiques dans le mout de raisin. Consequences a l'egard de la fermentation alcoolique et malolactique
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 247-255
Descriptors Bacteris acetics Metabolisme Most Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica
Localització C 16/22

Títol Relationship between the sterol content of yeast cells and their fermentation activity in grape must.
Autor LARUE, F.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 39 - April 1980 - V: - N: 4, Pg: 808-811
Descriptors Esterol Activitat fermentativa Most
Localització C 12/99

Títol Specifications generales des preparations des ecorces de levure destinees au traitement des mouts et des vins en vue de stimuler leur fermentation.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 806, Pg: 4 p.
Descriptors Llevats Most Vi Vinificacio
Localització FV 806

Títol Sur l'action antibacterienne de l'anhydride sulfureux sous forme libre et sous forme combinee
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   PEYNAUD, E.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 1 - 1974 - V: - N: , Pg: 187-203
Descriptors Accio antibacteriana Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Bacteris
Localització C 7/64

Títol Teneurs en histamine de quelques vins de Bordeaux.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 500, Pg: 1 p.
Descriptors Histamina Bordeus Fran?a Vi blanc Vi negre Vi rosat Bordeaux
Localització FV 500