Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Reduccio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 59


Títol Acido sulfhidrico y potencia redox: participacion de la levadura en la evolucion de ambos
Autor VINYEGRA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 43-50
Descriptors Acid sulfhidric Fermentacio Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio

Títol Actividad Redox de la membrana citoplasmatica : implicacion en la evolucion del potencial Redox y la multiplicacion celular
Autor VINYEGRA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 34-37
Descriptors Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Multiplicacio cel.lular Fermentacio alcoholica Membrana

Títol Analyse comparative de vins et de "vins legers" americains
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 774, Pg: 2 p.
Descriptors Vi lleuger Grau alcoholic Acidesa Glicerol Alcohol Sucre Graduacio Reduccio
Localització FV 774

Títol Brettanomyces en uva. Reducir el uso de SO2
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: LXV- N: 3293, Pg: 6-7
Descriptors Reduccio Dioxid de sofre Vinificacio Raim Tempranillo Saccharomyces 2007 2008 Llevats Baia Most

Títol Calcul i reduccio de costos del raim: experiencies internacionals
Autor AMAT, O.  
Dades Font FIRAVI 93 - abril 1993 - V: - N: , Pg: 14
Descriptors Raim Produccio Cost Rendiment Empreses vitivinicoles
Localització C 4/35

Títol Caracteristique de l'electrode indicatrice et des dispositifs pour la mesure du potentiel d'oxydo-reduction des vins de table blancs et des jus.
Autor DATOUNACHVILI, E.N.   TCYBOULKOVA, L.P.  
Dades Font FV - febrer 1974 - V: - N: 475, Pg: 4 p.
Descriptors Electrode Oxidacio Reduccio Vi de taula Vi blanc Most Potenciometria
Localització FV 475

Títol Compuestos azufrados volatiles y riesgos de reduccion de vinos
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 425, Pg: 115-120
Descriptors Compostos sofrats Compostos volatils Reduccio Vins Tiols volatils

Títol Contaminantes de origen biologico. Codigo de buenas practicas para su reduccion o eliminacion
Autor VIADER GUIXA. R.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 39-44
Descriptors Contaminants Origen biologic Reduccio Eliminacio Amines biogenes Carbamat d'etil Micotoxina

Títol Contre les gouts de reduit. Le traitement au cuivre peu selectif des aromes
Autor I.A.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - Decembre 2010 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 51-53
Descriptors Aroma del vi Sulfat de coure Reduccio

Títol Contribucion al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa
Autor VINYEGRA, Milagros  
Dades Font La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 20-21
Descriptors Acid sulfhidric Vi Rioja Analisi quimica Electrode selectiu Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Llevats

Títol Correccion del caracter reducido del vino mediante Reduless. Potencial de oxidorreduccion
Autor PALACIOS, A.   SUAREZ, C.   HERAS, P.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3215, Pg: 710-719
Descriptors Elaboracio de vi Reduccio Propietats organoleptiques Correccions diferencials Llevats inactius Oxidoreduccio

Títol Des vins plus gras et plus complexes
Autor NIONCEL, C.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre-octubre 1997 - V: - N: 223, Pg: 49-51
Descriptors Crian?a Lies Muscadet Vi Polisacarids Reduccio

Títol Determination de l'indice de Folin-Ciocalteu
Autor
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 710, Pg: 2 p.
Descriptors Folin-Ciocalteu Reactiu Vi Analisi Composicio Reduccio Oxidacio Compostos fenolics
Localització FV 710

Títol Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1).
Autor LITCHEV, V.   GORANOV, N.   ALBERT, H.   YANAKIEV, M.  
Dades Font FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p.
Descriptors pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio
Localització FV 425

Títol Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole
Autor TAVARES, M.J.   LOURO, M.D.   PERDIGAO, M.H.   MOREIRA, M.S.   MENDES, M.T.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p.
Descriptors Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia
Localització FV 892

Títol Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression .
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio
Localització FV 722

Títol Elevage en barrique sur lies des vins rouges, L'. Interet des oxydations en conditions de reduction
Autor VIVAS, N.   NONIER, M.F.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 9-15
Descriptors Vi negre Vi Vi frances Crian?a Crian?a en fusta Crian?a en barrica Oxidacio Oxidacio del most Reduccio Condicions de maceracio Condicions enologiques

Títol Els efluents vinicoles. Tecniques de reduccio de la carrega contaminant
Autor ROCHARD, J.   VIAUD, M. N.   PLUCHART, D.   DESAUTELS, F.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t. Trimestre 1994 - V: - N: 30, Pg: 6-16
Descriptors Efluents vinicoles Enologia Vinicultura Contaminants Vinificacio Residus Vi Economia Aigua

Títol Empleo de tecnicas de intercambio ionico con vistas a reducir el contenido metalico en el vino
Autor BENITEZ, P.   CASTRO, R.   BARROSO, C.G.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas de Viticultura y Enologia- N: , Pg: 279-294
Descriptors Intercanvi ionic Reduccio Contingut metal?lic Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Esperanzadora investigacion cientifica, en Rioja contra el uso abusivo de pesticidas en el vi?edo
Autor LUMBRERAS, J.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2003 - V: LVIII- N: 2978, Pg: 3108-3111
Descriptors Pesticides Vinya Larves Malalties de la vinya Rioja Reduccio

Títol Estrategias de reduccion de cobre para el control del repilo del olivo
Autor ROCA, L.F.   BELTRAN, J.A.   PERICAS, R.   TRAPERO, A.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2012 - V: 19- N: 341, Pg: 36-40
Descriptors Reduccio Coure Control Repilo Olivera

Títol Examples of wastewater minimisation in a catalonian winery
Autor PALAU, J.   MATA_ALVAREZ, J.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 355-361
Descriptors Efluents vinicoles Reduccio Celler Catalunya Minimitzacio
Localització 505.05 Con

Títol Impacto de las operaciones agricolas sobre las emisiones CO2 a la atmosfera
Autor ORDO?EZ, R.   CARBONELL, R.   GONZALEZ, P.   VEROZ, O.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2008 - V: XV- N: 277, Pg: 44-48
Descriptors Agricultura de conservacio Operacions Emissions CO2 Estudi Sembra directa Reduccio Canvi climatic Sevilla

Títol Influence de la reduction de la par su la nouaison chez vitis vinifera L.
Autor NUNO, M.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 559-564
Descriptors PAR Reduccio Vitis vinifera L.
Localització 634.814 SIM

Títol Influence des traitements a la bentonite appliques au mout sur les residus de fongicides benzimidazoliques dans le vin
Autor MUJDABA, F.   GOGA, E.   ALEXANDRI, A.  
Dades Font FV - juny 1976 - V: - N: 616, Pg: 6 p.
Descriptors Fungicides Productes fitosanitaris Efecte secundari Residus Bentonita Benzimidazole Most Tractament fitosanitari Proteccio dels vegetals Reduccio
Localització FV 616

Títol Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos
Autor ESPINOSA, L. C  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59
Descriptors Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio

Títol La Commission relance la reforme de l'organisation commune de marche
Autor MONTIGAUD, Vincent  
Dades Font VITI: Documentation agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 12-16
Descriptors Politica agraria Unio Europea Mercat Reduccio Produccio Vi Reglament Ajuts economics Destil.lacio

Títol La fermentacion: procedimiento controlado o el juego de la ruleta(y II)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3140, Pg: 3430-3436
Descriptors Fermentacio Vinificacio Aroma Reduccio Parada fermentativa Fenols volatils Amines biogenes Llevats Fermentacio malolactica

Títol La mejora de la calidad y la reduccion del grado alcoholico centran las investigaciones en el sector vitivinicola
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 24-39
Descriptors Millora qualitativa Reduccio Grau alcoholic Investigacio Sector vitivinicola Sulfit

Títol La prevencion de la oxidacion por polifenoles en el vino mediante el uso de Polycar Ultra K-100, nuevo producto a base de polivinilpolipirrolidona (PVPP)
Autor GOPAL, CHANDRA   REHMANJI, MUSTAFA   MARTI, JOAN   MOLA, ANDREW   LONG, DENIS   KONSTA, ALEXIA  
Dades Font Enologos - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 26-30
Descriptors Clarificacio Vi Reduccio Polifenols Color Aroma

Títol Las Oxidaciones en los vinos
Autor ARENA, A  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 1665-1666, Pg: 2585-2587
Descriptors Vi Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Ferro Coure
Localització C 1/44

Títol Le SO2: on y revient
Autor CARLIEZ, M.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 49-50
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Reduccio

Títol Le carbamate d'ethyle. Mise a jour
Autor CAPUTI  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 898, Pg: 5 p.
Descriptors Carbamat d'etil Dosificacio Dosatge Reduccio Normes Legislacio Estats Units d'America Reglament Vi
Localització FV 898

Títol Le dosage colorimetrique en flux continu des sucres reducteurs dans les vins.
Autor CURVELO-GARCIA, A.S.   GODINHO, M.C.  
Dades Font FV - abril 1988 - V: - N: 823, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Sucre Reduccio Dosificacio Dosatge Flux continu Colorimetria
Localització FV 823

Títol Los efluentes vinicolas. Tecnicas de reduccion de la carga contaminante
Autor ROCHARD, J.   VIAUD, M. N.   PLUCHART, D.   DESAUTELS, F.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Desembre 1996 - V: - N: 2628, Pg: 4501-4505
Descriptors Efluents vinicoles Contaminacio Reduccio Vi

Títol Maniere de calculer l'alcool en puissance des vins d'apres leur teneur en matieres reductrices
Autor JAULMES, P  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 210, Pg: 2 p.
Descriptors Reduccio Vi dols Most Graduacio Fermentacio Alcohol Grau alcoholic Sucre
Localització FV 210

Títol Metabolisme et production de composes soufres par la levure
Autor MINARIK, E  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 559 - 1977 - V: - N: , Pg: 640-648
Descriptors Compostos sulfurosos Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Produccio Vinificacio Vi Fermentacio Reduccio Sulfat Sulfit Fermentacio alcoholica Enzims Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/90

Títol Metodo rosa para la reduccion de TCA en el tapon de corcho
Autor CABRAL, M.  
Dades Font - 2004 - V: Anisoles y Brettanomyces: causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 81-86
Descriptors TCA Suro Tap de suro Vi Amorim Reduccio Proces ROSA ROSA
Localització 663.258 ENC

Títol Minimizacion de vertidos en un matadero
Autor MATEOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia. ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 63-65
Descriptors Minimitzacio Reduccio Consum Aigua Escorxador Carn Productes carnics Efluents

Títol Nouveaux outils pour lutter contre le gout de reduit. Partie 2/2
Autor ROGER, B.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 27-29
Descriptors Reduccio Llevat Biotecnologia enologica Compostos volatils Degustacio

Títol Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs
Autor SUDRAUD, M. P.   JOYEUX, A.   CRUEGE, J.   LAFITTE, M.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p.
Descriptors Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio
Localització FV 665

Títol Potenziale di ossido-riduzione e ossigeno nei mosti e nei vini. Loro importanza in campo practico
Autor MAZZOLENI, V.  
Dades Font Industrie delle bevande - Aprile 1979 - V: - N: , Pg: 89-101
Descriptors Oxigen Reduccio Most Vi Oxidoreduccio
Localització C 18/135

Títol Project de resolution viti 2/92 : fertilisation de la vigne
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinya Fertilitzacio Reduccio Reglament
Localització C 2/6

Títol Rallye Vigne Cuma. Reduire les charges de mecanisation. La mise en commun des materiels permet aux exploitations de petite a moyenne surface de disposer d'un equipement performant sans surcout
Autor
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre-Decembre 2006 - V: 30- N: 323-324, Pg: 46-49
Descriptors Mecanitzacio Equipament Maquinaria Reduccio Costos Optimitzacio

Títol Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi
Autor KILMARTIN, P.A.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14
Descriptors Potencial redox Vi Oxidacio del vi Reduccio Oxidabilitat del vi Polifenols Electroquimica

Títol Reducing the Ph of red wines
Autor TROMP, A  
Dades Font Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 187, Pg:
Descriptors Vi negre pH Reduccio

Títol Reduire les pesticides utilises en viticulture: A que prix?
Autor BAZOCHE, P.   CARTOLARO, P.   DELHOMME, B.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 71-75
Descriptors Viticultura Fran?a Pesticides Reduccio Tractament fitosanitari Estrategies

Títol Revisio bibliografica dels llevats geneticament modificats per reduir l?alcohol en vins
Autor CORDERO, R.  
Dades Font ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 12-15
Descriptors Vi Llevats Variacio genetica Enginyeria genetica Reduccio Graduacio alcoholica

Títol SO2 : a l'aube d'une diminution des doses
Autor
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio

Títol Sonde d?electrode pour la mesure du potentiel d?oxydoreduction dans les milieux en fermentation
Autor GANEVA, T.   GORANOV, N.   LITCHEV, V.  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 219, Pg: 2 p.
Descriptors Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Vi Determinacio
Localització FV 219

Títol Soques viniques de Saccharomyces cerevisiae amb baix rendiment en etanol
Autor GONZALEZ, R.   BARCENILLA, J.M.   TABERA, L.  
Dades Font ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 16-21
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Etanol Reduccio Graduacio alcoholica

Títol Sucres reducteurs. Procede de defecation (methode de reference)
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1981 - V: - N: 738, Pg: 3 p.
Descriptors Vi sec Sucre Reduccio Most Mistela Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 738

Títol Sur les caracteristiques des elecrodes de platine destinees a la mesure du potentiel oxydoreducteur des jus de raisin et et des vins
Autor DEIBNER, L.   MOURGUES, J  
Dades Font FV - 1966 - V: - N: 208, Pg: 2 p.
Descriptors Electrode Most Vi Electrometria Plati Reduccio Oxidacio Potencial
Localització FV 208

Títol Tecnologies d?elaboracio de vins amb baix contingut d?etanol, Les
Autor MOUTOUNET, M.   BES, M.   ESCUDIER, J.L.  
Dades Font ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 5-10
Descriptors Vi Etanol Canvi climatic Graduacio alcoholica Reduccio

Títol The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange.
Autor BONORDEN, W. R.   NAGEL, C. W.   POWERS, J. R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148
Descriptors Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi
Localització C 6/7

Títol Vers une reduction de l'enrechissement
Autor DUPUY, P.  
Dades Font VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40
Descriptors Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge

Títol Vinifier en condition de reduction. Vins de terroir
Autor AUBERT, I.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2006 - V: 29- N: 321, Pg: 38-39
Descriptors Vinificacio Reduccio Vi afruitat

Títol Vino y corazon
Autor WORM, N.  
Dades Font II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 1pp.
Descriptors Consum Vi Efecte positiu Malaties cardiovasculars Reduccio Riscos Salut
Localització 663.2:338 For

Títol Vorkommen, Herkunft und Moglichkeiten fur eine Verminderung der untypischen Alterungsnote (ATA) bein Wein- ein Uberblick
Autor RAPP, A.   VERSINI, G.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 285-310
Descriptors Envelliment accelerat Origen ATA Vi Disminucio Reduccio Edat atipica
Localització 663.2 SYM