Registres trobats: 59
Títol | Acido sulfhidrico y potencia redox: participacion de la levadura en la evolucion de ambos |
Autor | VINYEGRA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 43-50 |
Descriptors | Acid sulfhidric Fermentacio Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio |
Títol | Actividad Redox de la membrana citoplasmatica : implicacion en la evolucion del potencial Redox y la multiplicacion celular |
Autor | VINYEGRA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 34-37 |
Descriptors | Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Multiplicacio cel.lular Fermentacio alcoholica Membrana |
Títol | Analyse comparative de vins et de "vins legers" americains |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 774, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi lleuger Grau alcoholic Acidesa Glicerol Alcohol Sucre Graduacio Reduccio |
Localització | FV 774 |
Títol | Brettanomyces en uva. Reducir el uso de SO2 |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: LXV- N: 3293, Pg: 6-7 |
Descriptors | Reduccio Dioxid de sofre Vinificacio Raim Tempranillo Saccharomyces 2007 2008 Llevats Baia Most |
Títol | Calcul i reduccio de costos del raim: experiencies internacionals |
Autor | AMAT, O. |
Dades Font | FIRAVI 93 - abril 1993 - V: - N: , Pg: 14 |
Descriptors | Raim Produccio Cost Rendiment Empreses vitivinicoles |
Localització | C 4/35 |
Títol | Caracteristique de l'electrode indicatrice et des dispositifs pour la mesure du potentiel d'oxydo-reduction des vins de table blancs et des jus. |
Autor | DATOUNACHVILI, E.N. TCYBOULKOVA, L.P. |
Dades Font | FV - febrer 1974 - V: - N: 475, Pg: 4 p. |
Descriptors | Electrode Oxidacio Reduccio Vi de taula Vi blanc Most Potenciometria |
Localització | FV 475 |
Títol | Compuestos azufrados volatiles y riesgos de reduccion de vinos |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 425, Pg: 115-120 |
Descriptors | Compostos sofrats Compostos volatils Reduccio Vins Tiols volatils |
Títol | Contaminantes de origen biologico. Codigo de buenas practicas para su reduccion o eliminacion |
Autor | VIADER GUIXA. R. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 39-44 |
Descriptors | Contaminants Origen biologic Reduccio Eliminacio Amines biogenes Carbamat d'etil Micotoxina |
Títol | Contre les gouts de reduit. Le traitement au cuivre peu selectif des aromes |
Autor | I.A. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - Decembre 2010 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 51-53 |
Descriptors | Aroma del vi Sulfat de coure Reduccio |
Títol | Contribucion al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa |
Autor | VINYEGRA, Milagros |
Dades Font | La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 20-21 |
Descriptors | Acid sulfhidric Vi Rioja Analisi quimica Electrode selectiu Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Llevats |
Títol | Correccion del caracter reducido del vino mediante Reduless. Potencial de oxidorreduccion |
Autor | PALACIOS, A. SUAREZ, C. HERAS, P. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3215, Pg: 710-719 |
Descriptors | Elaboracio de vi Reduccio Propietats organoleptiques Correccions diferencials Llevats inactius Oxidoreduccio |
Títol | Des vins plus gras et plus complexes |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre-octubre 1997 - V: - N: 223, Pg: 49-51 |
Descriptors | Crian?a Lies Muscadet Vi Polisacarids Reduccio |
Títol | Determination de l'indice de Folin-Ciocalteu |
Autor | |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 710, Pg: 2 p. |
Descriptors | Folin-Ciocalteu Reactiu Vi Analisi Composicio Reduccio Oxidacio Compostos fenolics |
Localització | FV 710 |
Títol | Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1). |
Autor | LITCHEV, V. GORANOV, N. ALBERT, H. YANAKIEV, M. |
Dades Font | FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p. |
Descriptors | pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio |
Localització | FV 425 |
Títol | Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole |
Autor | TAVARES, M.J. LOURO, M.D. PERDIGAO, M.H. MOREIRA, M.S. MENDES, M.T. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p. |
Descriptors | Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia |
Localització | FV 892 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Elevage en barrique sur lies des vins rouges, L'. Interet des oxydations en conditions de reduction |
Autor | VIVAS, N. NONIER, M.F. VIVAS DE GAULEJAC, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 9-15 |
Descriptors | Vi negre Vi Vi frances Crian?a Crian?a en fusta Crian?a en barrica Oxidacio Oxidacio del most Reduccio Condicions de maceracio Condicions enologiques |
Títol | Els efluents vinicoles. Tecniques de reduccio de la carrega contaminant |
Autor | ROCHARD, J. VIAUD, M. N. PLUCHART, D. DESAUTELS, F. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t. Trimestre 1994 - V: - N: 30, Pg: 6-16 |
Descriptors | Efluents vinicoles Enologia Vinicultura Contaminants Vinificacio Residus Vi Economia Aigua |
Títol | Empleo de tecnicas de intercambio ionico con vistas a reducir el contenido metalico en el vino |
Autor | BENITEZ, P. CASTRO, R. BARROSO, C.G. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas de Viticultura y Enologia- N: , Pg: 279-294 |
Descriptors | Intercanvi ionic Reduccio Contingut metal?lic Vi |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Esperanzadora investigacion cientifica, en Rioja contra el uso abusivo de pesticidas en el vi?edo |
Autor | LUMBRERAS, J. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2003 - V: LVIII- N: 2978, Pg: 3108-3111 |
Descriptors | Pesticides Vinya Larves Malalties de la vinya Rioja Reduccio |
Títol | Estrategias de reduccion de cobre para el control del repilo del olivo |
Autor | ROCA, L.F. BELTRAN, J.A. PERICAS, R. TRAPERO, A. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2012 - V: 19- N: 341, Pg: 36-40 |
Descriptors | Reduccio Coure Control Repilo Olivera |
Títol | Examples of wastewater minimisation in a catalonian winery |
Autor | PALAU, J. MATA_ALVAREZ, J. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 355-361 |
Descriptors | Efluents vinicoles Reduccio Celler Catalunya Minimitzacio |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Impacto de las operaciones agricolas sobre las emisiones CO2 a la atmosfera |
Autor | ORDO?EZ, R. CARBONELL, R. GONZALEZ, P. VEROZ, O. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2008 - V: XV- N: 277, Pg: 44-48 |
Descriptors | Agricultura de conservacio Operacions Emissions CO2 Estudi Sembra directa Reduccio Canvi climatic Sevilla |
Títol | Influence de la reduction de la par su la nouaison chez vitis vinifera L. |
Autor | NUNO, M. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 559-564 |
Descriptors | PAR Reduccio Vitis vinifera L. |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influence des traitements a la bentonite appliques au mout sur les residus de fongicides benzimidazoliques dans le vin |
Autor | MUJDABA, F. GOGA, E. ALEXANDRI, A. |
Dades Font | FV - juny 1976 - V: - N: 616, Pg: 6 p. |
Descriptors | Fungicides Productes fitosanitaris Efecte secundari Residus Bentonita Benzimidazole Most Tractament fitosanitari Proteccio dels vegetals Reduccio |
Localització | FV 616 |
Títol | Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos |
Autor | ESPINOSA, L. C |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio |
Títol | La Commission relance la reforme de l'organisation commune de marche |
Autor | MONTIGAUD, Vincent |
Dades Font | VITI: Documentation agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 12-16 |
Descriptors | Politica agraria Unio Europea Mercat Reduccio Produccio Vi Reglament Ajuts economics Destil.lacio |
Títol | La fermentacion: procedimiento controlado o el juego de la ruleta(y II) |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3140, Pg: 3430-3436 |
Descriptors | Fermentacio Vinificacio Aroma Reduccio Parada fermentativa Fenols volatils Amines biogenes Llevats Fermentacio malolactica |
Títol | La mejora de la calidad y la reduccion del grado alcoholico centran las investigaciones en el sector vitivinicola |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 24-39 |
Descriptors | Millora qualitativa Reduccio Grau alcoholic Investigacio Sector vitivinicola Sulfit |
Títol | La prevencion de la oxidacion por polifenoles en el vino mediante el uso de Polycar Ultra K-100, nuevo producto a base de polivinilpolipirrolidona (PVPP) |
Autor | GOPAL, CHANDRA REHMANJI, MUSTAFA MARTI, JOAN MOLA, ANDREW LONG, DENIS KONSTA, ALEXIA |
Dades Font | Enologos - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 26-30 |
Descriptors | Clarificacio Vi Reduccio Polifenols Color Aroma |
Títol | Las Oxidaciones en los vinos |
Autor | ARENA, A |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 1665-1666, Pg: 2585-2587 |
Descriptors | Vi Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Ferro Coure |
Localització | C 1/44 |
Títol | Le SO2: on y revient |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 49-50 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Reduccio |
Títol | Le carbamate d'ethyle. Mise a jour |
Autor | CAPUTI |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 898, Pg: 5 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Dosificacio Dosatge Reduccio Normes Legislacio Estats Units d'America Reglament Vi |
Localització | FV 898 |
Títol | Le dosage colorimetrique en flux continu des sucres reducteurs dans les vins. |
Autor | CURVELO-GARCIA, A.S. GODINHO, M.C. |
Dades Font | FV - abril 1988 - V: - N: 823, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Sucre Reduccio Dosificacio Dosatge Flux continu Colorimetria |
Localització | FV 823 |
Títol | Los efluentes vinicolas. Tecnicas de reduccion de la carga contaminante |
Autor | ROCHARD, J. VIAUD, M. N. PLUCHART, D. DESAUTELS, F. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Desembre 1996 - V: - N: 2628, Pg: 4501-4505 |
Descriptors | Efluents vinicoles Contaminacio Reduccio Vi |
Títol | Maniere de calculer l'alcool en puissance des vins d'apres leur teneur en matieres reductrices |
Autor | JAULMES, P |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 210, Pg: 2 p. |
Descriptors | Reduccio Vi dols Most Graduacio Fermentacio Alcohol Grau alcoholic Sucre |
Localització | FV 210 |
Títol | Metabolisme et production de composes soufres par la levure |
Autor | MINARIK, E |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 559 - 1977 - V: - N: , Pg: 640-648 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Produccio Vinificacio Vi Fermentacio Reduccio Sulfat Sulfit Fermentacio alcoholica Enzims Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/90 |
Títol | Metodo rosa para la reduccion de TCA en el tapon de corcho |
Autor | CABRAL, M. |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y Brettanomyces: causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 81-86 |
Descriptors | TCA Suro Tap de suro Vi Amorim Reduccio Proces ROSA ROSA |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | Minimizacion de vertidos en un matadero |
Autor | MATEOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia. ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 63-65 |
Descriptors | Minimitzacio Reduccio Consum Aigua Escorxador Carn Productes carnics Efluents |
Títol | Nouveaux outils pour lutter contre le gout de reduit. Partie 2/2 |
Autor | ROGER, B. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 27-29 |
Descriptors | Reduccio Llevat Biotecnologia enologica Compostos volatils Degustacio |
Títol | Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs |
Autor | SUDRAUD, M. P. JOYEUX, A. CRUEGE, J. LAFITTE, M. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio |
Localització | FV 665 |
Títol | Potenziale di ossido-riduzione e ossigeno nei mosti e nei vini. Loro importanza in campo practico |
Autor | MAZZOLENI, V. |
Dades Font | Industrie delle bevande - Aprile 1979 - V: - N: , Pg: 89-101 |
Descriptors | Oxigen Reduccio Most Vi Oxidoreduccio |
Localització | C 18/135 |
Títol | Project de resolution viti 2/92 : fertilisation de la vigne |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinya Fertilitzacio Reduccio Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Rallye Vigne Cuma. Reduire les charges de mecanisation. La mise en commun des materiels permet aux exploitations de petite a moyenne surface de disposer d'un equipement performant sans surcout |
Autor | |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Novembre-Decembre 2006 - V: 30- N: 323-324, Pg: 46-49 |
Descriptors | Mecanitzacio Equipament Maquinaria Reduccio Costos Optimitzacio |
Títol | Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi |
Autor | KILMARTIN, P.A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14 |
Descriptors | Potencial redox Vi Oxidacio del vi Reduccio Oxidabilitat del vi Polifenols Electroquimica |
Títol | Reducing the Ph of red wines |
Autor | TROMP, A |
Dades Font | Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 187, Pg: |
Descriptors | Vi negre pH Reduccio |
Títol | Reduire les pesticides utilises en viticulture: A que prix? |
Autor | BAZOCHE, P. CARTOLARO, P. DELHOMME, B. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 71-75 |
Descriptors | Viticultura Fran?a Pesticides Reduccio Tractament fitosanitari Estrategies |
Títol | Revisio bibliografica dels llevats geneticament modificats per reduir l?alcohol en vins |
Autor | CORDERO, R. |
Dades Font | ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 12-15 |
Descriptors | Vi Llevats Variacio genetica Enginyeria genetica Reduccio Graduacio alcoholica |
Títol | SO2 : a l'aube d'une diminution des doses |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio |
Títol | Sonde d?electrode pour la mesure du potentiel d?oxydoreduction dans les milieux en fermentation |
Autor | GANEVA, T. GORANOV, N. LITCHEV, V. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 219, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Vi Determinacio |
Localització | FV 219 |
Títol | Soques viniques de Saccharomyces cerevisiae amb baix rendiment en etanol |
Autor | GONZALEZ, R. BARCENILLA, J.M. TABERA, L. |
Dades Font | ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 16-21 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Etanol Reduccio Graduacio alcoholica |
Títol | Sucres reducteurs. Procede de defecation (methode de reference) |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1981 - V: - N: 738, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi sec Sucre Reduccio Most Mistela Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 738 |
Títol | Sur les caracteristiques des elecrodes de platine destinees a la mesure du potentiel oxydoreducteur des jus de raisin et et des vins |
Autor | DEIBNER, L. MOURGUES, J |
Dades Font | FV - 1966 - V: - N: 208, Pg: 2 p. |
Descriptors | Electrode Most Vi Electrometria Plati Reduccio Oxidacio Potencial |
Localització | FV 208 |
Títol | Tecnologies d?elaboracio de vins amb baix contingut d?etanol, Les |
Autor | MOUTOUNET, M. BES, M. ESCUDIER, J.L. |
Dades Font | ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 5-10 |
Descriptors | Vi Etanol Canvi climatic Graduacio alcoholica Reduccio |
Títol | The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange. |
Autor | BONORDEN, W. R. NAGEL, C. W. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148 |
Descriptors | Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi |
Localització | C 6/7 |
Títol | Vers une reduction de l'enrechissement |
Autor | DUPUY, P. |
Dades Font | VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40 |
Descriptors | Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge |
Títol | Vinifier en condition de reduction. Vins de terroir |
Autor | AUBERT, I. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2006 - V: 29- N: 321, Pg: 38-39 |
Descriptors | Vinificacio Reduccio Vi afruitat |
Títol | Vino y corazon |
Autor | WORM, N. |
Dades Font | II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 1pp. |
Descriptors | Consum Vi Efecte positiu Malaties cardiovasculars Reduccio Riscos Salut |
Localització | 663.2:338 For |
Títol | Vorkommen, Herkunft und Moglichkeiten fur eine Verminderung der untypischen Alterungsnote (ATA) bein Wein- ein Uberblick |
Autor | RAPP, A. VERSINI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 285-310 |
Descriptors | Envelliment accelerat Origen ATA Vi Disminucio Reduccio Edat atipica |
Localització | 663.2 SYM |