Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Llevats inactius

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation
Autor AGUERA, E.   SAMSON, A.   SOLINE, C.   JULIEN ORTIZ, A.   SIECZKOWSKI, N.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11
Descriptors Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols

Títol Correccion del caracter reducido del vino mediante Reduless. Potencial de oxidorreduccion
Autor PALACIOS, A.   SUAREZ, C.   HERAS, P.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3215, Pg: 710-719
Descriptors Elaboracio de vi Reduccio Propietats organoleptiques Correccions diferencials Llevats inactius Oxidoreduccio

Títol Efecto del uso de levaduras inactivas en las paradas de fermentacion. Influencia y variacion de los acidos grasos en el desarrollo de la fermentacion alcoholica
Autor SUAREZ, C.   PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   SANTAMARIA, P.   LOPEZ, R.   GUTIERREZ, A.R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2003 - V: LVIII- N: 2990, Pg: 4134-4140
Descriptors Llevats inactius Fermentacio Acids grassos Fermentacio alcoholica

Títol Levaduras inactivas ricas en glutation
Autor HERAS, J.M.   SUAREZ, C   SIECZKOWSKI, N   [ET AL.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2013 - V: - N: 3406, Pg: 1382-1387
Descriptors Llevats inactius Glutation Aroma del vi Color del vi

Títol Levaduras inactivas ricas en glutation
Autor HERAS, J.M.   SUAREZ, C.   SIECZKOWSKI, N.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2106-2112
Descriptors Elaboracio de vi Llevats inactius Llevats riques en glutatio Aroma del vi Color del vi

Títol Une levure inactivee specifique pour la preservation des aromes et de la couleur & l'amelioration du volume en bouche
Autor ORTIZ JULIEN, A.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 9-12
Descriptors Llevats Llevats inactius Volum en boca Millora Aroma Color Preservacio Vinificacio