Registres trobats: 11
Títol | An initial comparison of the content of bitter substances in Cynara scolymus L plants obtained from rooted offshoots and micropropagation |
Autor | CURADI, M. GRAIFENBERG, A. GIORGI, I. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1771 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 351-356 |
Descriptors | Cynara scolymus L. Amargor Plantes Propietats organoleptiques Micropropagacio Arrel Fulles |
Títol | Correccion del caracter reducido del vino mediante Reduless. Potencial de oxidorreduccion |
Autor | PALACIOS, A. SUAREZ, C. HERAS, P. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3215, Pg: 710-719 |
Descriptors | Elaboracio de vi Reduccio Propietats organoleptiques Correccions diferencials Llevats inactius Oxidoreduccio |
Títol | Effect of free amino acids of the grape on the development of organoleptic properties of wine |
Autor | JUHASZ, O. TORLEY, D. |
Dades Font | Acta Alimentaria - 1985 - V: 14- N: 2, Pg: 101-112 |
Descriptors | Aminoacid Raim Propietats organoleptiques Vi |
Localització | C 19/113 |
Títol | El papel de los microorganismos en la elaboracion del vino |
Autor | MESAS, J.M. ALEGRE, M.T. |
Dades Font | Ciencia y Tecnologia de los Alimentos ISSN: 1135-8122 - 1999 - V: 2- N: 4, Pg: 174-183 |
Descriptors | Vi Vinificacio Propietats organoleptiques Manipulacio genetica Microorganismes |
Localització | C 16/7 |
Títol | Ensayos comparativos. Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I) |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3158, Pg: 486-493 |
Descriptors | Vi Bacteris lactics pH Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Propietats organoleptiques Inoculacio |
Títol | Estudo da influencia da levadura de implanta?ao nas propriedades organolepticas de vinhos verdes |
Autor | HERDEIRO, M.T. et al |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 2 pp |
Descriptors | Llevats Propietats organoleptiques Vinhos verdes Portugal |
Localització | C 18/39 |
Títol | Gata-Hurdes el feudo de la Manzanilla Cacere?a |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 24-26 |
Descriptors | Olivera Oliva Oli d'oliva Manzanilla Caceres Caracteritzacio organoleptica Propietats organoleptiques Elaboracio d'oli |
Títol | Influence de la concentration en chlorure de sodium et chlorure de potassium sur les proprietes organoleptiques des vins |
Autor | CAILLE, S. LJUBINKOVIC, S. BOUISSOU, D. SAMSON, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 35-37 |
Descriptors | Concentracio Clorur sodic Clorur potassic Propietats organoleptiques Vins |
Títol | Las manoproteinas; origen e interes enologico |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 26-29 |
Descriptors | Mannoproteines Posit Untuositat Vi Propietats organoleptiques |
Títol | Varietats tradicionals, obtencio de cultivars amb caracteristiques organoleptiques superiors i agricultura en espais periurbans catalans |
Autor | CASA?AS ARTIGAS, F. |
Dades Font | Quaderns Agraris ISSN: 0213-0319 - Desembre 2006 - V: - N: 30, Pg: 117-127 |
Descriptors | Propietats organoleptiques Agricultura Varietats tradicionals Explotacio agraria Catalunya Productes agraris Millora genetica |