Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Propietats organoleptiques

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol An initial comparison of the content of bitter substances in Cynara scolymus L plants obtained from rooted offshoots and micropropagation
Autor CURADI, M.   GRAIFENBERG, A.   GIORGI, I.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1771 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 351-356
Descriptors Cynara scolymus L. Amargor Plantes Propietats organoleptiques Micropropagacio Arrel Fulles

Títol Correccion del caracter reducido del vino mediante Reduless. Potencial de oxidorreduccion
Autor PALACIOS, A.   SUAREZ, C.   HERAS, P.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3215, Pg: 710-719
Descriptors Elaboracio de vi Reduccio Propietats organoleptiques Correccions diferencials Llevats inactius Oxidoreduccio

Títol Effect of free amino acids of the grape on the development of organoleptic properties of wine
Autor JUHASZ, O.   TORLEY, D.  
Dades Font Acta Alimentaria - 1985 - V: 14- N: 2, Pg: 101-112
Descriptors Aminoacid Raim Propietats organoleptiques Vi
Localització C 19/113

Títol El papel de los microorganismos en la elaboracion del vino
Autor MESAS, J.M.   ALEGRE, M.T.  
Dades Font Ciencia y Tecnologia de los Alimentos ISSN: 1135-8122 - 1999 - V: 2- N: 4, Pg: 174-183
Descriptors Vi Vinificacio Propietats organoleptiques Manipulacio genetica Microorganismes
Localització C 16/7

Títol Ensayos comparativos. Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3158, Pg: 486-493
Descriptors Vi Bacteris lactics pH Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Propietats organoleptiques Inoculacio

Títol Estudo da influencia da levadura de implanta?ao nas propriedades organolepticas de vinhos verdes
Autor HERDEIRO, M.T. et al  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 2 pp
Descriptors Llevats Propietats organoleptiques Vinhos verdes Portugal
Localització C 18/39

Títol Gata-Hurdes el feudo de la Manzanilla Cacere?a
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 24-26
Descriptors Olivera Oliva Oli d'oliva Manzanilla Caceres Caracteritzacio organoleptica Propietats organoleptiques Elaboracio d'oli

Títol Influence de la concentration en chlorure de sodium et chlorure de potassium sur les proprietes organoleptiques des vins
Autor CAILLE, S.   LJUBINKOVIC, S.   BOUISSOU, D.   SAMSON, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 35-37
Descriptors Concentracio Clorur sodic Clorur potassic Propietats organoleptiques Vins

Títol Influencia de la microbiota natural de la uva en la gestion del nicho ecologico mediante microorganismos seleccionados en vinos de variedad Tempranillo de la D.O.C.A. Rioja. Proyecto Tempranillo II
Autor PALACIOS, A.   CARRILLO, D.   PUENTE, V.   MARTINEZ, E.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2012 - V: - N: 437, Pg: 55-60
Descriptors Tempranillo Rioja DOCa Vinificacio Microbiota autoctona Microorganismes Control de fermentacio Propietats organoleptiques Implantacio Llevats Amines biogenes

Títol Las manoproteinas; origen e interes enologico
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 26-29
Descriptors Mannoproteines Posit Untuositat Vi Propietats organoleptiques

Títol Varietats tradicionals, obtencio de cultivars amb caracteristiques organoleptiques superiors i agricultura en espais periurbans catalans
Autor CASA?AS ARTIGAS, F.  
Dades Font Quaderns Agraris ISSN: 0213-0319 - Desembre 2006 - V: - N: 30, Pg: 117-127
Descriptors Propietats organoleptiques Agricultura Varietats tradicionals Explotacio agraria Catalunya Productes agraris Millora genetica