Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Influencia de la microbiota natural de la uva en la gestion del nicho ecologico mediante microorganismos seleccionados en vinos de variedad Tempranillo de la D.O.C.A. Rioja. Proyecto Tempranillo II
Autor PALACIOS, A.   CARRILLO, D.   PUENTE, V.   MARTINEZ, E.  
Revista Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad
Numero 437
Mes Octubre
Any 2012
Pàgina 55-60
Lloc Madrid
Descriptors Tempranillo   Rioja DOCa   Vinificacio   Microbiota autoctona   Microorganismes   Control de fermentacio   Propietats organoleptiques   Implantacio   Llevats   Amines biogenes  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.