Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PUENTE, V.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Adaptacion a la madurez de la vendimia mediante la eleccion de itinerarios enologicos
Autor PUENTE, V.   HERNANDO, J.   TOBES, A.   PALACIOS, A.  
Dades Font Enologos. Suplemento Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos) ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2012 - V: 14- N: 80, Pg: 48-53
Descriptors Maduresa del raim Aroma Astringencia

Títol Caracterizacion aromatica de los vinos rosados espa?oles. Moleculas quimicas mas representativas
Autor PUENTE, V.   GOURRAUD, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2009 - V: LXIV- N: 3281, Pg: 2486-2494
Descriptors Vi rosat Caracteritzacio aromatica Espanya Tast de vins

Títol Caracterizacion gustativa de la Tempranillo de la D.O.Ca. Rioja
Autor PUENTE, V.   [et al.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2011 - V: - N: 3360, Pg: 1686-1692
Descriptors Caracteritzacio gustativa Tempranillo Rioja DO Tast organoleptic Analisi sensorial

Títol Coinoculacion de Saccharomyces cerevisiae-Oenococcus oeni
Autor PUENTE, V.   HERNANDO, J.   MARTOS, A.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2118-2121
Descriptors Elaboracio de vi Llevats Fongs Vinificacio Coinoculacio Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni

Títol Coinoculation de Saccharomyces cerevisiae-Oenococcus oeni
Autor PUENTE, V.   HERNANDO, J   MARTOS, A   [et al.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2013 - V: - N: 3408, Pg: 1542-1545
Descriptors Coinoculacio Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Preparacio Vi

Títol Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia
Autor PUENTE, V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629
Descriptors Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines

Títol Influencia de la microbiota natural de la uva en la gestion del nicho ecologico mediante microorganismos seleccionados en vinos de variedad Tempranillo de la D.O.C.A. Rioja. Proyecto Tempranillo II
Autor PALACIOS, A.   CARRILLO, D.   PUENTE, V.   MARTINEZ, E.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2012 - V: - N: 437, Pg: 55-60
Descriptors Tempranillo Rioja DOCa Vinificacio Microbiota autoctona Microorganismes Control de fermentacio Propietats organoleptiques Implantacio Llevats Amines biogenes

Títol Materia colorante coloidal inestable en vinos tintos
Autor PUENTE, V.   HERNANDO, J.   CASADO, J.C.   VITORES, A.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2012 - V: - N: 3383, Pg: 1446-1451
Descriptors Color coloidal Vi negre Saccharomyces cerevisiae Bentonita