Registres trobats: 22
Títol | A "Mouth-feel Wheel": terminology for communicating the mouth-feel characteristics of red wine |
Autor | GAWEL, R. OBERHOLSTER, A. LEIGH FRANCIS, I. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: 6- N: , Pg: 203-207 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Cata Analisi sensorial Terminologia |
Localització | C 12/47 |
Títol | Adaptacion a la madurez de la vendimia mediante la eleccion de itinerarios enologicos |
Autor | PUENTE, V. HERNANDO, J. TOBES, A. PALACIOS, A. |
Dades Font | Enologos. Suplemento Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos) ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2012 - V: 14- N: 80, Pg: 48-53 |
Descriptors | Maduresa del raim Aroma Astringencia |
Títol | Aplicacion d?una nouvelle methode de mesure de l?astringence des vins rouges a l?evaluation de differents produits de collage |
Autor | RINALDI, A. MOIO, P. MOINE, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 38-40 |
Descriptors | Vi negre Astringencia |
Títol | Biterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution |
Autor | ARNOLS, R. A. NOBLE, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 150-152 |
Descriptors | Vi Raim Amargor Astringencia Compostos fenolics Analisi sensorial |
Localització | C 1/60 |
Títol | Bitterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution |
Autor | ARNOLD, R.A. NOBLE, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1977 - V: 29- N: 3, Pg: 150-152 |
Descriptors | Astringencia Raim Llavor Compostos fenolics Vi |
Localització | C 18/126 |
Títol | Bitterness and astringency of phenolic fractions in wine |
Autor | ARNOLS, R. A. NOBLE, A. C. SINGLETON, V. L. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: 3426, Pg: 675-678 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Amargor Astringencia Fenols |
Localització | C 2/98 |
Títol | Cambio climatico y el futuro de nuestra vitivinicultura, El |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Terru?o: boletin de la fundacion para la cultura del vino - Octubre 2007 - V: - N: 19, Pg: 44-54 |
Descriptors | Canvi climatic Tanins Vi negre Maduracio Maduracio fenolica Astringencia Caracteristiques del vi Proantocianidina Caracteristiques cromatiques Caracteristiques aromatiques Caracteristiques antocianiques Desalcoholitzacio |
Títol | Composition and sensory qualites prepared from white grapes by fermentation with and without grape solids |
Autor | SINGLETON, V. L... [et al.] |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 62-69 |
Descriptors | Vi Qualitat Aroma Analisi sensorial Most Clarificacio Compostos fenolics Vi blanc Astringencia Amargor Analisi |
Localització | C 1/54 |
Títol | Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo |
Autor | PARDO, M. T. CLIMENT, M. D. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8 |
Descriptors | Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim |
Títol | Degradacion de taninos por Lactobacillus plantarum. Actividad tanasa |
Autor | RODRIGUEZ, H. RIVAS, B. de las GOMEZ-CORDOVES, C. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3211, Pg: 454-458 |
Descriptors | Degradacio Tanins Lactobacillus plantarum Elaboracio de vi Produccio de vi Astringencia Disminucio Cultiu malolactic |
Títol | Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation |
Autor | SCHMAUCH, G. TEISSEDRE, P.L. SAUCIER, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50 |
Descriptors | Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia |
Títol | Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia |
Autor | PUENTE, V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629 |
Descriptors | Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines |
Títol | Haemanalysis of tannins: the concept of relative astringency |
Autor | BATE SMITH, E.C. |
Dades Font | Phytochemistry ISSN: 0031-9422 - 1973 - V: 12- N: , Pg: 907-912 |
Descriptors | Tanins Procianidines Astringencia |
Localització | C 1/74 |
Títol | Influencia de la microoxigenacion sobre el color, la composicion en compuestos fenolicos y la astringencia del vino tinto |
Autor | CANALS,R. LLAUDY, M.C. KONTOUDAKIS, N [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 344-346 |
Descriptors | Microoxigenacio Color Compostos fenolics Astringencia Vi negre |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia de la microoxigenacion sobre la estabilizacion de la materia colorante del vino y sobre su astringencia |
Autor | ZAMORA, F. CANALS, R. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 65-76 |
Descriptors | Produccio del vi Vi Microoxigenacio Estabilitzacio del color Astringencia Crian?a en barrica Etanal |
Títol | Influencia del grado de maduracion sobre el color, la composicion fenolica y la astringencia del vino; diferencias entre hombros y puntas del racimo |
Autor | CANALS, R. LLAUDY, M. KONTOUDAKIS, N. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 440-442 |
Descriptors | Maduresa Maduresa del raim Color Composicio fenolica Raim |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves |
Autor | CONDAL, M. TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17 |
Descriptors | Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians |
Títol | Natural astringency in foodstuffs - a molecular interpretation |
Autor | HASLAM, E. LILLEY, T.H. |
Dades Font | CRC Critical reviews in food science & nutrition VOL 27 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-40 |
Descriptors | Tanins Aliments Astringencia Percepcio sensorial |
Localització | C 14/8 |
Títol | New method for evaluating astringency in red wine |
Autor | LLAUDY, M.C. CANALS, R. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746 |
Descriptors | Astringencia Vi negre Tanins |
Localització | C 18/78 |
Títol | Prediction de l'astringence via l'essai in vitro de reactivite tanins/proteines |
Autor | DINNELA, C. [et al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 25-27 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Tanins Proteines Assaig in vitro Terbolesa Vi Fluorimetria |
Títol | Red wine astringency: a review |
Autor | GAWEL, R. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 1998 - V: - N: 4, Pg: 74-95 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Tanins Polifenols |
Localització | C 14/64 |
Títol | Wine tannins and their role in astringency perception |
Autor | MOUTOUNET, M. FULCRAND, H. SARNI-MANCHADO, P. SOUQUET, J.M. ATANASOVA, V. LABARBE, B. MAURY, CH. VIDAL, S. CHEYNIER,V. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749 |
Descriptors | Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial |
Localització | 663.2 SYM |