Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Astringencia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 22


Títol A "Mouth-feel Wheel": terminology for communicating the mouth-feel characteristics of red wine
Autor GAWEL, R.   OBERHOLSTER, A.   LEIGH FRANCIS, I.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: 6- N: , Pg: 203-207
Descriptors Vi negre Astringencia Cata Analisi sensorial Terminologia
Localització C 12/47

Títol Adaptacion a la madurez de la vendimia mediante la eleccion de itinerarios enologicos
Autor PUENTE, V.   HERNANDO, J.   TOBES, A.   PALACIOS, A.  
Dades Font Enologos. Suplemento Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos) ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2012 - V: 14- N: 80, Pg: 48-53
Descriptors Maduresa del raim Aroma Astringencia

Títol Aplicacion d?una nouvelle methode de mesure de l?astringence des vins rouges a l?evaluation de differents produits de collage
Autor RINALDI, A.   MOIO, P.   MOINE, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 38-40
Descriptors Vi negre Astringencia

Títol Biterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution
Autor ARNOLS, R. A.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 150-152
Descriptors Vi Raim Amargor Astringencia Compostos fenolics Analisi sensorial
Localització C 1/60

Títol Bitterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution
Autor ARNOLD, R.A.   NOBLE, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1977 - V: 29- N: 3, Pg: 150-152
Descriptors Astringencia Raim Llavor Compostos fenolics Vi
Localització C 18/126

Títol Bitterness and astringency of phenolic fractions in wine
Autor ARNOLS, R. A.   NOBLE, A. C.   SINGLETON, V. L.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: 3426, Pg: 675-678
Descriptors Vi Analisi sensorial Amargor Astringencia Fenols
Localització C 2/98

Títol Cambio climatico y el futuro de nuestra vitivinicultura, El
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Terru?o: boletin de la fundacion para la cultura del vino - Octubre 2007 - V: - N: 19, Pg: 44-54
Descriptors Canvi climatic Tanins Vi negre Maduracio Maduracio fenolica Astringencia Caracteristiques del vi Proantocianidina Caracteristiques cromatiques Caracteristiques aromatiques Caracteristiques antocianiques Desalcoholitzacio

Títol Composition and sensory qualites prepared from white grapes by fermentation with and without grape solids
Autor SINGLETON, V. L... [et al.]  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 62-69
Descriptors Vi Qualitat Aroma Analisi sensorial Most Clarificacio Compostos fenolics Vi blanc Astringencia Amargor Analisi
Localització C 1/54

Títol Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo
Autor PARDO, M. T.   CLIMENT, M. D.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8
Descriptors Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim

Títol Degradacion de taninos por Lactobacillus plantarum. Actividad tanasa
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   GOMEZ-CORDOVES, C.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3211, Pg: 454-458
Descriptors Degradacio Tanins Lactobacillus plantarum Elaboracio de vi Produccio de vi Astringencia Disminucio Cultiu malolactic

Títol Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation
Autor SCHMAUCH, G.   TEISSEDRE, P.L.   SAUCIER, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50
Descriptors Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia

Títol Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia
Autor PUENTE, V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629
Descriptors Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines

Títol Haemanalysis of tannins: the concept of relative astringency
Autor BATE SMITH, E.C.  
Dades Font Phytochemistry ISSN: 0031-9422 - 1973 - V: 12- N: , Pg: 907-912
Descriptors Tanins Procianidines Astringencia
Localització C 1/74

Títol Influencia de la microoxigenacion sobre el color, la composicion en compuestos fenolicos y la astringencia del vino tinto
Autor CANALS,R.   LLAUDY, M.C.   KONTOUDAKIS, N   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 344-346
Descriptors Microoxigenacio Color Compostos fenolics Astringencia Vi negre
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de la microoxigenacion sobre la estabilizacion de la materia colorante del vino y sobre su astringencia
Autor ZAMORA, F.   CANALS, R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 65-76
Descriptors Produccio del vi Vi Microoxigenacio Estabilitzacio del color Astringencia Crian?a en barrica Etanal

Títol Influencia del grado de maduracion sobre el color, la composicion fenolica y la astringencia del vino; diferencias entre hombros y puntas del racimo
Autor CANALS, R.   LLAUDY, M.   KONTOUDAKIS, N.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 440-442
Descriptors Maduresa Maduresa del raim Color Composicio fenolica Raim
Localització 663.2 (063) Con

Títol Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves
Autor CONDAL, M.   TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17
Descriptors Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians

Títol Natural astringency in foodstuffs - a molecular interpretation
Autor HASLAM, E.   LILLEY, T.H.  
Dades Font CRC Critical reviews in food science & nutrition VOL 27 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-40
Descriptors Tanins Aliments Astringencia Percepcio sensorial
Localització C 14/8

Títol New method for evaluating astringency in red wine
Autor LLAUDY, M.C.   CANALS, R.   CANALS, J.M.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746
Descriptors Astringencia Vi negre Tanins
Localització C 18/78

Títol Prediction de l'astringence via l'essai in vitro de reactivite tanins/proteines
Autor DINNELA, C. [et al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 25-27
Descriptors Vi negre Astringencia Tanins Proteines Assaig in vitro Terbolesa Vi Fluorimetria

Títol Red wine astringency: a review
Autor GAWEL, R.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 1998 - V: - N: 4, Pg: 74-95
Descriptors Vi negre Astringencia Tanins Polifenols
Localització C 14/64

Títol Wine tannins and their role in astringency perception
Autor MOUTOUNET, M.   FULCRAND, H.   SARNI-MANCHADO, P.   SOUQUET, J.M.   ATANASOVA, V.   LABARBE, B.   MAURY, CH.   VIDAL, S.   CHEYNIER,V.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 737-749
Descriptors Tanins Compostos del vi Astringencia Analisi sensorial
Localització 663.2 SYM