Registres trobats: 4
Títol | A "Mouth-feel Wheel": terminology for communicating the mouth-feel characteristics of red wine |
Autor | GAWEL, R. OBERHOLSTER, A. LEIGH FRANCIS, I. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: 6- N: , Pg: 203-207 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Cata Analisi sensorial Terminologia |
Localització | C 12/47 |
Títol | Red wine astringency: a review |
Autor | GAWEL, R. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 1998 - V: - N: 4, Pg: 74-95 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Tanins Polifenols |
Localització | C 14/64 |
Títol | Relationship between seed composition and grape and wine quality |
Autor | RISTIC, R. FRANCIS, I.L. GAWEL, R. ILAND, P.G. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 145-149 |
Descriptors | Syrah Llavor Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | The effect of lees contact time on Chardonnay wine composition |
Autor | STUCKEY, W. ILAND, P. HENSCHKE, P.A. GAWEL, R. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 315-319 |
Descriptors | Chardonnay Vi Composicio |
Localització | 634.817 INT |