Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GAWEL, R.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol A "Mouth-feel Wheel": terminology for communicating the mouth-feel characteristics of red wine
Autor GAWEL, R.   OBERHOLSTER, A.   LEIGH FRANCIS, I.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: 6- N: , Pg: 203-207
Descriptors Vi negre Astringencia Cata Analisi sensorial Terminologia
Localització C 12/47

Títol Red wine astringency: a review
Autor GAWEL, R.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 1998 - V: - N: 4, Pg: 74-95
Descriptors Vi negre Astringencia Tanins Polifenols
Localització C 14/64

Títol Relationship between seed composition and grape and wine quality
Autor RISTIC, R.   FRANCIS, I.L.   GAWEL, R.   ILAND, P.G.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 145-149
Descriptors Syrah Llavor Qualitat del vi
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS

Títol The effect of lees contact time on Chardonnay wine composition
Autor STUCKEY, W.   ILAND, P.   HENSCHKE, P.A.   GAWEL, R.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 315-319
Descriptors Chardonnay Vi Composicio
Localització 634.817 INT