Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ILAND, P.G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Accumulation of volatile oak compounds in a model wine stored in American and Limousin oak barrels
Autor SPILLMAN, P.J.   ILAND, P.G.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Graper and Wine Research - 1998 - V: 4- N: , Pg: 67-73
Descriptors Roure Vi Extraccio Components volatils Volatilitat Barriques
Localització C 12/48

Títol Canopy microclimate and berry composition: the effect of bunch exposure on phenolic composition of Vitis vinifera L cv. Shirah grape berries
Autor HASELGROVE, L.   BOTTING,R.   HEESWIJCK,P.B.   DRY, P.R.   FORD, C.   ILAND, P.G.   HOJ,PR  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - - V: - N: 6, Pg: 141-149
Descriptors Llum Temperatura Antocianins Fenols Vitis vinifera L.
Localització C 12/43

Títol Changes in acidity components in the flesh and skin of shiraz grapes during ripening- the effect of canopy density
Autor ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 417-422
Descriptors Acidesa Components Maduracio
Localització 634.814 SIM

Títol Characterising mouth-feel properties of red wines
Autor FRANCIS, I.L.   GAWEL, P.G.   ILAND, P.G.   VIDAL, S.   CHEYNIER, V.   GUYOT, S.   KWIATKOWSKI, M.J.   WATERS, E.J.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 123-127
Descriptors Metodes Analisi sensorial Vi negre Propietats
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Manipulation of the concentration of glycosyl-glucose in Shiraz grapes with irrigation management.
Autor McCARTHY, M.G.   ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference; 16-19 july 1995 - 1996 - V: - N: , Pg: 101-104
Descriptors Concentracio Glicosid Glucosa Shiraz Raim Irrigacio Reg
Localització C 12/50

Títol Objective measures of grape and wine quality
Autor GISHEN, M.   ILAND, P.G.   DAMBERGS, R.G.   ESLER, M.B.   FRANCIS, I.L.   KAMBOURIS, A.   JOHNSTONE, R.S.   HOJ, P.B.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 188-194
Descriptors Qualitat del vi Qualitat Vi
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Optimisation of methods for the determination of total and red-free glycosyl glucose in black grape berries of Vitis vinifera
Autor ILAND, P.G.   CYNKAR, W.   FRANCIS, I.L.   WILLIAMS, P.J.   COOMBE, B.G.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 1996 - V: - N: 2, Pg: 171-178
Descriptors Determinacio Metodes Raim negre Vitis vinifera
Localització C 15/1

Títol Relationship between seed composition and grape and wine quality
Autor RISTIC, R.   FRANCIS, I.L.   GAWEL, R.   ILAND, P.G.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 145-149
Descriptors Syrah Llavor Qualitat del vi
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS