Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SEFTON, M.A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Absorption of 2,4,6-trichloroanisole by wine corks via the vapour phase in an enclosed environment
Autor BARKER, D.A.   CAPONE, D.L.   POLLNITZ, A.P.   McLEAN, H.J.   FRANCIS, I.L.   OAKEY, H.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2001 - V: - N: 7, Pg: 40-46
Descriptors Suro Vi Tricloroanisol Absorcio Contaminacio
Localització C 16/14

Títol Absorption of chloroanisoles from wine by corks and by other materials
Autor CAPONE, D.L.   SKOUROUMOUNIS, G.K.   BARKER, D.A.   McLEAN, H.J.   POLLNITZ, A.P.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1999 - V: 5- N: 3, Pg: 91-98
Descriptors Humitat Cloroanisols Suro Absorcio Vi
Localització C 16/5

Títol Accumulation of volatile oak compounds in a model wine stored in American and Limousin oak barrels
Autor SPILLMAN, P.J.   ILAND, P.G.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Graper and Wine Research - 1998 - V: 4- N: , Pg: 67-73
Descriptors Roure Vi Extraccio Components volatils Volatilitat Barriques
Localització C 12/48

Títol Some applications of analyses of volatile flavour compounds to wine
Autor POLLINITZ, A.P.   CAPONE, D.L.   CAMPBELL, J.I.   FRANKE, S.   MCLEAN, H.   SKOUROUMOUNIS, G.K.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 162-164
Descriptors Analisi Components volatils Xips roure
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol The effect of ascorbic acid on oxidative browning of white wines and model wines
Autor PENG, Z.   DUNCAN, B.   POCOCK, K.F.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 4 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 127-135
Descriptors Acid ascorbic Vi blanc Dioxid de sulfur Oxidacio
Localització C 15/13

Títol The location of 2,4,6-trichloroanisole in a batch of contaminated wine corks
Autor HOWLAND, P.R.   POLLNITZ, A.P.   LIACOPOULOS, D.   MCLEAN. H.J.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 141-145
Descriptors Tricloroanisol Suro Contaminacio Vi
Localització C 15/56