Registres trobats: 38
Títol | A method for anthocyanin extraction from fresh grape skin |
Autor | SPAGNA, G. BARBAGALLO, R.N. TODARO, A. DURANTE,M.J. PIFFERI, P.G. |
Dades Font | Italian Journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2003 - V: XV- N: 3, Pg: 337-346 |
Descriptors | Antocianins Acid tartaric Acid citric Raim |
Títol | Accumulation of anthocyanins enhanced by a high osmotic potential in grape (Vitis vinifera L.) cell suspensions |
Autor | BAO DO, C. CORMIER, F. |
Dades Font | Plant Cell Reports - 1990 - V: - N: 3, Pg: 143-146 |
Descriptors | Suspensio cel.lular Vitis vinifera Vinya Raim Antocianins Potencial osmotic |
Localització | C 10/23 |
Títol | Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/Spectral array detection |
Autor | VERSARI, A. BARBANTI, D. BIESENBRUCH, S. FARNELL, P. J. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 141-148 |
Descriptors | Analisi antocianica Antocianins Deteccio HPLC Espectre Fruita |
Títol | Analysis of procyanidins and anthocyanins from various red grapes varieties and it's corresponding wines |
Autor | SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiriteux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 419-422 |
Descriptors | Procianidins Antocianins Raim negre Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Anthocyanin composition of four Autochthonous Vitis vinifera. Grapevine varieties from the Piedmont |
Autor | ZEPPA, G. ROLLE, L. GERBI, V. GUIDONI, S. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2001 - V: 13- N: 4, Pg: 405-412 |
Descriptors | Varietats de raim Antocianins Piedmont Raim |
Títol | Anthocyanins and proanthocyanidins in grapes and wines. Their primordial role in enology |
Autor | RICARDO DA SILVA, J.M. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 101-113 |
Descriptors | Antocianins Proantocianidins Raim Vinya Enologia |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Anthocyanins in Grapes and Grape Products |
Autor | MAZZA, G. |
Dades Font | Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 1040-8398 - 1995 - V: 35- N: 4, Pg: 341-371 |
Descriptors | Antocianins Raim Productes del raim Color Flavonoides Antioxidant |
Localització | C 17/25 |
Títol | Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos. Tecnicas de elaboracion |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4331-4335 |
Descriptors | Orujo Elaboracio d'aiguardents Aiguardent Aiguardent de vi Antocianines Antocianins Enovit Colorants naturals/Colorants |
Títol | Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell |
Autor | RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P. PEREZ-PRIETO, L.J. LOPEZ ROCA, J.M. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 20-29 |
Descriptors | Color Composicio fenolica Tanins enologics Vi Virutes Chips Estelles de fusta Monastrell Vi catala Estabilitzacio del color Antocians Antocianins Tanins Millora de la qualitat |
Títol | Aprovechamiento de residuos de prensa de uva tinta para la obtencion de pigmentos antocianicos |
Autor | BONILLA, F. BARON, R. MERIDA, J. MAYEN, M. MEDINA, M. |
Dades Font | XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 237-244 |
Descriptors | Pigment Antocianins Raim negre Residus Aprofitament |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Canopy microclimate and berry composition: the effect of bunch exposure on phenolic composition of Vitis vinifera L cv. Shirah grape berries |
Autor | HASELGROVE, L. BOTTING,R. HEESWIJCK,P.B. DRY, P.R. FORD, C. ILAND, P.G. HOJ,PR |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - - V: - N: 6, Pg: 141-149 |
Descriptors | Llum Temperatura Antocianins Fenols Vitis vinifera L. |
Localització | C 12/43 |
Títol | Changes in concentration of procyanidins and antocyanins during the production of the Plavac mali wine from Dingac and Postup localities |
Autor | GRACIN, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 247-254 |
Descriptors | Procianidins Concentracio Antocianins |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Changes in the anthocyanins, flavonoids and hydroxycinnamic acid esters during fermentation and aging of merlot and cabernet sauvignon |
Autor | NAGEL, C.W. WULF, L.W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 2, Pg: 111-116 |
Descriptors | Antocianins Flavonoides Acid hidroxicinamic Cabernet sauvignon Merlot Fermentacio Envelliment |
Localització | C 18/131 |
Títol | Characterization of polyphenols of rebo (I.R. 107-3) wines in comparison with other rigotti crosses and related varieties |
Autor | MATTIVI, F. MALOSSINI, U. RONCADOR, I. NICOLINI, G. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 693-699 |
Descriptors | Vitis vinifera Vi negre Polifenols Proantocianidins Antocianins Color |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Composition du raisin et du vin en flavanoides: impact du cepage, du terroir et des itineraires de vinification |
Autor | DRINKINE, J. BARNAVON, L. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 9-11 (cahier technique) |
Descriptors | Composicio del raim Composicio del vi Flavonoides Tanins Antocianins Vinificacio |
Títol | Determination de la quantite d'anthocyanines des raisins Cabernet Sauvignon bresiliens sur cinq systemes de conduite de la vigne |
Autor | ROSIER, J.P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 277-280 |
Descriptors | Antocianins Quantitat Cabernet sauvignon Brasil |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Developing highly coloured grape selections for cool climates |
Autor | FISHER, K.H. FULEKI, T. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 491-497 |
Descriptors | Vitis Crian?a Raim Antocianins Diglucosid Clima calid |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Effect of SO2 on the transformations of anthocyanins and proanthocyanins in wine model systems |
Autor | LAUREANO, O. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 9-16 |
Descriptors | SO2 Transformacio Antocianins Proantocianins Vi Anhidrid sulfuros |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effect of different vineyard treatments on the Phenolic Contents in Tannat (Vitis vinifera L.) Grapes and their respective wines |
Autor | GONZALEZ-NEVES, G. GIL, G. FERRER, M. |
Dades Font | Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - 2002 - V: 8- N: 5, Pg: 315-321 |
Descriptors | Raim Tannat Vitis vinifera L. Vi Compostos fenolics Maduresa Antocianins Ethephon |
Títol | Effect of virus status of leaf and berry phenolic compounds in two wine grapevine Vitis vinifera cultivars |
Autor | GUIDONI, S. MANNINI, F. FERRANDINO, A. ARGAMANTE, N. DI STEFANO, R. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 445-452 |
Descriptors | Antocianins Catequines Fotosintesi Virus |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Effects of sucrose concentration on the accumulation of anthocyanins in grape (Vitis vinifera) cell suspension |
Autor | CORMIER, F. CREVIER, H.A. BAO DO, C. |
Dades Font | Canadian journal of botany ISSN: 0008-4026 VOL 68 - 1990 - V: - N: 8, Pg: 1822-1825 |
Descriptors | Antocianins Antocianoplastes Cultiu de cel.lules Metabolisme Vinya Vitis vinifera Sacarosa |
Localització | C 10/70 |
Títol | Evolucion de los vinos envejecidos en botella |
Autor | HABA EJARQUE, M. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 75-83 |
Descriptors | Envelliment en ampolles Evolucio Analisi fisica Polifenols Antocianins Colorimetria |
Localització | 634.8:663.2(061.3) GRU |
Títol | Highly active processing enzyme preparations for red winemaking |
Autor | LAPERCHE, S.R. GORTGES, S. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 2001 - V: 449a- N: , Pg: 99-111 |
Descriptors | Vi negre Vinificacio Enzims Color Antocianins Analisi polifenolica Analisi sensorial |
Localització | C 15/124 |
Títol | Identification of the grape variety in red wine by means of the anthocyanine composition |
Autor | OTTENEDER, H. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: ensuring consumer health and safety, Pg: 181-191 |
Descriptors | Varietats de raim Raim negre Antocianins |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influence du stress hydrique sur l'accumulation des flavonoides |
Autor | VERRIES, C. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 4-8 (cahier technique) |
Descriptors | Estres hidric Flavonoides Antocianins Tanins |
Títol | Oxydation des vins: Impact sur les tanins et les anthocyanes |
Autor | SAUCIER, C. DRINKINE, J. LOPES, P. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 20-21 |
Descriptors | Oxidacio del most Oxidacio quimica Tanins Antocianins Control de fermentacio Control Oxidacio |
Títol | Parentage analysis and characterization of some italian vitis vinifera crosses |
Autor | MALOSSINI, U. GRANDO, M.S. ROCANDOR, I. MATTIVI, F. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 139-145 |
Descriptors | Microsatel?lit Varietats de raim Antocianins HPLC Italia |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Respuesta productiva y cualitativa de la variedad Tempranillo cultivada en vaso en condiciones semiaridas a la variacion del nivel de riego acorde con la densidad de plantacion |
Autor | YUSTE, J. RUBIO, J.A. YUSTE, R. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 5-13 |
Descriptors | Regim hidric Tempranillo Valle del Duero Rendiment Desenvolupament vegetatiu Sucre de raim pH Antocianins Polifenols 2002-2004 |
Títol | Seleccion clonal de tempranillo (1998-2006). Objetivo: aumentar la calidad mediante la seleccion de lcones de menor peso de racimo y baya |
Autor | PROVEDO EGUIA, J.I. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 35-41 |
Descriptors | Clons Antocianines Antocianins Antocians Polifenols Variabilitat Variabilitat qualitativa Tempranillo |
Títol | Sobre un nuevo indice de maduracion para uva tinta |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2001 - V: LVI- N: 2884, Pg: 4006-4007 |
Descriptors | Index de maduracio Raim negre Antocianins Clorofil?la Maduracio |
Títol | Solar radiation effects on anthocianins and phenolics in skins of Pinot noir and Pinot gris berries |
Autor | PRICE, S.F. YODER, B. BREEN, P.J. WATSON, B. |
Dades Font | Comtes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 565-570 |
Descriptors | Radiacio solar Efectes Antocianins Compostos fenolics Pinot negre Pinot gris |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Spectral evaluation of young red wines: Anthocyanin equilibria, total phenolics, free and molecular SO2, "Chemical age" |
Autor | SOMERS, CHRIS EVANS, M. E. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0368-4075 - 1977 - V: 28- N: , Pg: 279-287 |
Descriptors | Antocianins Pigment Monomeric Polimeric Color Vi negre Dioxid de sofre SO2 |
Localització | C 12/40 |
Títol | Study of phenolic compounds in aleatico grapes dried in a forced air tunnel |
Autor | FRANGIPANE, M. CECCARELLI, A. MENCARELLI, F. ANELLI, G. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 203-208 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim HPLC Antocianins |
Títol | Tanins et copeaux: interet dans la stabilisation de la couleur des vins rouges issus de thermovinification |
Autor | FARINES, V. SALMON, C. GOURRIN,C. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 57-61 |
Descriptors | Color Vi negre Estabilitzacio del color Termovinificacio Tanins Antocianins Merlot |
Títol | Tecnicas de elaboracion. Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2007 - V: LXII- N: 3154, Pg: 166-170 |
Descriptors | Antocianins Suc Brisa Orujo Raim |
Títol | The Determination of Anthocynins in Aging Red Wines: Comparison of HPLC and Spectral Methods |
Autor | BAKKER, J. PRESTON, N.W. TIMBERLAKE, C.F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 121-126 |
Descriptors | Antocianins Vi negre Envelliment HPLC Metodes espectrals |
Localització | C 19/118 |
Títol | Valoracion de parametros mecanicos como estimadores de la madurez fenolica de cultivares tintos |
Autor | RIO SEGADE, S. SOTO VAZQUEZ, E. ROLLE, L |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 23-30 |
Descriptors | Vi Raim Vi negre Raim Maduresa fenolica Antocianins Textura Qualitat Potencial enologic Compostos fenolics Textura Maduresa del raim |
Títol | Variation in the profile and content of anthocyanins in wines made from Cabernet Sauvignon and hybrid grapes |
Autor | BURNS, J. LANDRAULT, N. MULLEN, W. TEISSEDRE, P.L. LEAN, M.E.J. CROZIER, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Antocianins Vi Cabernet sauvignon Raim Hibrids |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |