Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Antocianins

Resultat de la cerca

Registres trobats: 38


Títol A method for anthocyanin extraction from fresh grape skin
Autor SPAGNA, G.   BARBAGALLO, R.N.   TODARO, A.   DURANTE,M.J.   PIFFERI, P.G.  
Dades Font Italian Journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2003 - V: XV- N: 3, Pg: 337-346
Descriptors Antocianins Acid tartaric Acid citric Raim

Títol Accumulation of anthocyanins enhanced by a high osmotic potential in grape (Vitis vinifera L.) cell suspensions
Autor BAO DO, C.   CORMIER, F.  
Dades Font Plant Cell Reports - 1990 - V: - N: 3, Pg: 143-146
Descriptors Suspensio cel.lular Vitis vinifera Vinya Raim Antocianins Potencial osmotic
Localització C 10/23

Títol Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/Spectral array detection
Autor VERSARI, A.   BARBANTI, D.   BIESENBRUCH, S.   FARNELL, P. J.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 141-148
Descriptors Analisi antocianica Antocianins Deteccio HPLC Espectre Fruita

Títol Analysis of procyanidins and anthocyanins from various red grapes varieties and it's corresponding wines
Autor SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiriteux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 419-422
Descriptors Procianidins Antocianins Raim negre Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Anthocyanin composition of four Autochthonous Vitis vinifera. Grapevine varieties from the Piedmont
Autor ZEPPA, G.   ROLLE, L.   GERBI, V.   GUIDONI, S.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2001 - V: 13- N: 4, Pg: 405-412
Descriptors Varietats de raim Antocianins Piedmont Raim

Títol Anthocyanins and proanthocyanidins in grapes and wines. Their primordial role in enology
Autor RICARDO DA SILVA, J.M.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 101-113
Descriptors Antocianins Proantocianidins Raim Vinya Enologia
Localització 663.254 IN V

Títol Anthocyanins in Grapes and Grape Products
Autor MAZZA, G.  
Dades Font Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 1040-8398 - 1995 - V: 35- N: 4, Pg: 341-371
Descriptors Antocianins Raim Productes del raim Color Flavonoides Antioxidant
Localització C 17/25

Títol Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos. Tecnicas de elaboracion
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4331-4335
Descriptors Orujo Elaboracio d'aiguardents Aiguardent Aiguardent de vi Antocianines Antocianins Enovit Colorants naturals/Colorants

Títol Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell
Autor RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P.   PEREZ-PRIETO, L.J.   LOPEZ ROCA, J.M.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 20-29
Descriptors Color Composicio fenolica Tanins enologics Vi Virutes Chips Estelles de fusta Monastrell Vi catala Estabilitzacio del color Antocians Antocianins Tanins Millora de la qualitat

Títol Aprovechamiento de residuos de prensa de uva tinta para la obtencion de pigmentos antocianicos
Autor BONILLA, F.   BARON, R.   MERIDA, J.   MAYEN, M.   MEDINA, M.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 237-244
Descriptors Pigment Antocianins Raim negre Residus Aprofitament
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Canopy microclimate and berry composition: the effect of bunch exposure on phenolic composition of Vitis vinifera L cv. Shirah grape berries
Autor HASELGROVE, L.   BOTTING,R.   HEESWIJCK,P.B.   DRY, P.R.   FORD, C.   ILAND, P.G.   HOJ,PR  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - - V: - N: 6, Pg: 141-149
Descriptors Llum Temperatura Antocianins Fenols Vitis vinifera L.
Localització C 12/43

Títol Changes in concentration of procyanidins and antocyanins during the production of the Plavac mali wine from Dingac and Postup localities
Autor GRACIN, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 247-254
Descriptors Procianidins Concentracio Antocianins
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Changes in the anthocyanins, flavonoids and hydroxycinnamic acid esters during fermentation and aging of merlot and cabernet sauvignon
Autor NAGEL, C.W.   WULF, L.W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 2, Pg: 111-116
Descriptors Antocianins Flavonoides Acid hidroxicinamic Cabernet sauvignon Merlot Fermentacio Envelliment
Localització C 18/131

Títol Characterization of polyphenols of rebo (I.R. 107-3) wines in comparison with other rigotti crosses and related varieties
Autor MATTIVI, F.   MALOSSINI, U.   RONCADOR, I.   NICOLINI, G.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 693-699
Descriptors Vitis vinifera Vi negre Polifenols Proantocianidins Antocianins Color
Localització 634.804 INT

Títol Composition du raisin et du vin en flavanoides: impact du cepage, du terroir et des itineraires de vinification
Autor DRINKINE, J.   BARNAVON, L.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 9-11 (cahier technique)
Descriptors Composicio del raim Composicio del vi Flavonoides Tanins Antocianins Vinificacio

Títol Determination de la quantite d'anthocyanines des raisins Cabernet Sauvignon bresiliens sur cinq systemes de conduite de la vigne
Autor ROSIER, J.P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 277-280
Descriptors Antocianins Quantitat Cabernet sauvignon Brasil
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Developing highly coloured grape selections for cool climates
Autor FISHER, K.H.   FULEKI, T.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 491-497
Descriptors Vitis Crian?a Raim Antocianins Diglucosid Clima calid
Localització 634.804 INT

Títol Effect of SO2 on the transformations of anthocyanins and proanthocyanins in wine model systems
Autor LAUREANO, O.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 9-16
Descriptors SO2 Transformacio Antocianins Proantocianins Vi Anhidrid sulfuros
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effect of different vineyard treatments on the Phenolic Contents in Tannat (Vitis vinifera L.) Grapes and their respective wines
Autor GONZALEZ-NEVES, G.   GIL, G.   FERRER, M.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - 2002 - V: 8- N: 5, Pg: 315-321
Descriptors Raim Tannat Vitis vinifera L. Vi Compostos fenolics Maduresa Antocianins Ethephon

Títol Effect of virus status of leaf and berry phenolic compounds in two wine grapevine Vitis vinifera cultivars
Autor GUIDONI, S.   MANNINI, F.   FERRANDINO, A.   ARGAMANTE, N.   DI STEFANO, R.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 445-452
Descriptors Antocianins Catequines Fotosintesi Virus
Localització 634.814 SYM

Títol Effects of sucrose concentration on the accumulation of anthocyanins in grape (Vitis vinifera) cell suspension
Autor CORMIER, F.   CREVIER, H.A.   BAO DO, C.  
Dades Font Canadian journal of botany ISSN: 0008-4026 VOL 68 - 1990 - V: - N: 8, Pg: 1822-1825
Descriptors Antocianins Antocianoplastes Cultiu de cel.lules Metabolisme Vinya Vitis vinifera Sacarosa
Localització C 10/70

Títol Evolucion de los vinos envejecidos en botella
Autor HABA EJARQUE, M.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 75-83
Descriptors Envelliment en ampolles Evolucio Analisi fisica Polifenols Antocianins Colorimetria
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol Highly active processing enzyme preparations for red winemaking
Autor LAPERCHE, S.R.   GORTGES, S.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 2001 - V: 449a- N: , Pg: 99-111
Descriptors Vi negre Vinificacio Enzims Color Antocianins Analisi polifenolica Analisi sensorial
Localització C 15/124

Títol Identification of the grape variety in red wine by means of the anthocyanine composition
Autor OTTENEDER, H.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: ensuring consumer health and safety, Pg: 181-191
Descriptors Varietats de raim Raim negre Antocianins
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influence du stress hydrique sur l'accumulation des flavonoides
Autor VERRIES, C.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 4-8 (cahier technique)
Descriptors Estres hidric Flavonoides Antocianins Tanins

Títol Oxydation des vins: Impact sur les tanins et les anthocyanes
Autor SAUCIER, C.   DRINKINE, J.   LOPES, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 20-21
Descriptors Oxidacio del most Oxidacio quimica Tanins Antocianins Control de fermentacio Control Oxidacio

Títol Parentage analysis and characterization of some italian vitis vinifera crosses
Autor MALOSSINI, U.   GRANDO, M.S.   ROCANDOR, I.   MATTIVI, F.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 139-145
Descriptors Microsatel?lit Varietats de raim Antocianins HPLC Italia
Localització 634.804 INT

Títol Respuesta productiva y cualitativa de la variedad Tempranillo cultivada en vaso en condiciones semiaridas a la variacion del nivel de riego acorde con la densidad de plantacion
Autor YUSTE, J.   RUBIO, J.A.   YUSTE, R.   [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 5-13
Descriptors Regim hidric Tempranillo Valle del Duero Rendiment Desenvolupament vegetatiu Sucre de raim pH Antocianins Polifenols 2002-2004

Títol Seleccion clonal de tempranillo (1998-2006). Objetivo: aumentar la calidad mediante la seleccion de lcones de menor peso de racimo y baya
Autor PROVEDO EGUIA, J.I. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 35-41
Descriptors Clons Antocianines Antocianins Antocians Polifenols Variabilitat Variabilitat qualitativa Tempranillo

Títol Sobre un nuevo indice de maduracion para uva tinta
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2001 - V: LVI- N: 2884, Pg: 4006-4007
Descriptors Index de maduracio Raim negre Antocianins Clorofil?la Maduracio

Títol Solar radiation effects on anthocianins and phenolics in skins of Pinot noir and Pinot gris berries
Autor PRICE, S.F.   YODER, B.   BREEN, P.J.   WATSON, B.  
Dades Font Comtes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 565-570
Descriptors Radiacio solar Efectes Antocianins Compostos fenolics Pinot negre Pinot gris
Localització 634.814 SIM

Títol Spectral evaluation of young red wines: Anthocyanin equilibria, total phenolics, free and molecular SO2, "Chemical age"
Autor SOMERS, CHRIS   EVANS, M. E.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0368-4075 - 1977 - V: 28- N: , Pg: 279-287
Descriptors Antocianins Pigment Monomeric Polimeric Color Vi negre Dioxid de sofre SO2
Localització C 12/40

Títol Study of phenolic compounds in aleatico grapes dried in a forced air tunnel
Autor FRANGIPANE, M.   CECCARELLI, A.   MENCARELLI, F.   ANELLI, G.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 203-208
Descriptors Compostos fenolics Raim HPLC Antocianins

Títol Tanins et copeaux: interet dans la stabilisation de la couleur des vins rouges issus de thermovinification
Autor FARINES, V.   SALMON, C.   GOURRIN,C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 57-61
Descriptors Color Vi negre Estabilitzacio del color Termovinificacio Tanins Antocianins Merlot

Títol Tecnicas de elaboracion. Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2007 - V: LXII- N: 3154, Pg: 166-170
Descriptors Antocianins Suc Brisa Orujo Raim

Títol The Determination of Anthocynins in Aging Red Wines: Comparison of HPLC and Spectral Methods
Autor BAKKER, J.   PRESTON, N.W.   TIMBERLAKE, C.F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 121-126
Descriptors Antocianins Vi negre Envelliment HPLC Metodes espectrals
Localització C 19/118

Títol Valoracion de parametros mecanicos como estimadores de la madurez fenolica de cultivares tintos
Autor RIO SEGADE, S.   SOTO VAZQUEZ, E.   ROLLE, L  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 23-30
Descriptors Vi Raim Vi negre Raim Maduresa fenolica Antocianins Textura Qualitat Potencial enologic Compostos fenolics Textura Maduresa del raim

Títol Variation in the profile and content of anthocyanins in wines made from Cabernet Sauvignon and hybrid grapes
Autor BURNS, J.   LANDRAULT, N.   MULLEN, W.   TEISSEDRE, P.L.   LEAN, M.E.J.   CROZIER, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Antocianins Vi Cabernet sauvignon Raim Hibrids
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)