Registres trobats: 88
Títol | Acid, sulfur and sorbate treatments for wine. An overview with practical considerations |
Autor | ABRAMS, B |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - hivern 1992 - V: - N: 4, Pg: 132-135 |
Descriptors | Vi Vinificacio Fermentacio Acidesa Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre pH Acid tartric Acid tartaric Acid citric Dosificacio Dosatge |
Títol | Aplicacion de gases en la elaboracion del vino. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, Marta |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50 |
Descriptors | Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio |
Títol | Aspectos tecnologicos del uso del SO2 en vinificacion y en la conservacion de los vinos : situacion de su empleo en el Uruguay |
Autor | FRUTOS, E. de |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Vinificacio Tecnologia Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Uruguai Conservacio Reglament |
Localització | C 2/7 |
Títol | Combinaison du SO2: un debut d'explication |
Autor | DUHAIL, C. DONECHE, B. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1997 - V: - N: 219, Pg: 50-51 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Combination effect of pH, SO2, ethanol and temperature on the growth of "Leuconostoc oenos" |
Autor | BRITZ, T.J. TRACEY, R.P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 68 - 1990 - V: - N: , Pg: 23-31 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Etanol Temperatura Creixement Leuconostoc oenos pH |
Localització | C 7/71 |
Títol | Comparacion de distintos metodos analiticos en vino : Determinacion de la concentracion de Anhidrido Sulfuroso Total |
Autor | CHIRIVELLA C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 54-58 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Analisi Metode Paul Metode Ripper Flux continu fraccionat |
Títol | Comparaison des methodes de dosage du so2 dans le jus de raisin |
Autor | BRUN, S. ROSET, M. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 925, Pg: 10 |
Descriptors | Most Dosificacio Dosatge Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Identificacio |
Localització | FV 925 |
Títol | Comparison des methodes de dosage du SO2 dans le jus de raisin |
Autor | ROSET, M. M. BRUN, S. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 925, Pg: 10 p. |
Descriptors | Most Suc de raim Dosatge Dosificacio SO2 Anhidrid sulfuros |
Localització | FV 924 |
Títol | Considerations on conexions between wine hygienics and their SO2 level |
Autor | WUCHERPFENNIG, K. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 94-100 |
Descriptors | Vi Higiene Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Descrizione e caratterizzazione dei lieviti per la vinificazione in assenza di SO2 |
Autor | ZAMBONELLI, C. SUZZI, G. ROMANO, P. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 124-130 |
Descriptors | Llevats Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Desde SO2 a O3: el proceso puro para hacer un vino realmente ecologico |
Autor | CATELLI, C. LIVIO, V. CLERICI, M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 98-101 |
Descriptors | SO2 O3 Vi ecologic Ozo Sostenibilitat |
Títol | Determination de l'anhydre sulfureux libre contenu dans le vin par titrage a l'acide iodique. |
Autor | SCHNEYDER, J. VLCEK, G. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 687, Pg: 2 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Addicio Iodat Potassi |
Localització | FV 687 |
Títol | Determination de l?anhydride sulfureux (SO2) llibre dans les vins par la methode de RIPPER perfectionee |
Autor | VAN ZIJL, J. A. |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 264, Pg: 1 p. |
Descriptors | Metode Ripper Metode Monnier/Williams Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Determinacio |
Localització | FV 264 |
Títol | Dosage avec distillation du dioxyde de soufre total par flux continu segmente |
Autor | FARIA, A.E. TAVARES, M.J. |
Dades Font | FV - gener 1993 - V: - N: 937, Pg: 6 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Destil.lacio Determinacio Composicio Flux continu fraccionat Analisi Vi |
Localització | FV 937 |
Títol | Dosage de l'anhydride sulfureux par la methode de reference (A 17) |
Autor | DEIBNER, L. |
Dades Font | FV - setembre 1979 - V: - N: 701, Pg: 5 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Determinacio Identificacio Destil.lacio Vi Most |
Localització | FV 701 |
Títol | Dosage de l?anhydride sulfureux total dans les boissons, jus concentres et vinaigres |
Autor | TANNER, H |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 253, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vinagre Most concentrat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Begudes Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 253 |
Títol | Dosage du SO2 total dans les vins et les mouts. Essai collaboratif. |
Autor | GARCIA, M. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 663, Pg: 6 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Most Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 663 |
Títol | Dosage iodometrique de l?anhydride sulfureux libre et combine dans les vins et les jus de raisins |
Autor | DEIBNER, L. |
Dades Font | FV - novembre 1965 - V: - N: 177, Pg: 7 p. |
Descriptors | Iodometria Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Most Determinacio |
Localització | FV 177 |
Títol | Dosage simultane des acides sorbiques dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | URETA, F |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597x VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 287-291 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Cromatografia Acid benzoic Acid sorbic Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Dosificacio Dosatge |
Localització | C 3/23 |
Títol | Efecto de la clarificacion sobre la constitucion de los vinos tintos |
Autor | |
Dades Font | Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 44-49 |
Descriptors | Clarificacio Composicio Vi negre Graduacio Monastrell Alacant DO Bentonita Albumina analisi Densitat Grau alcoholic Vi testimoni Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Acidesa Cendres |
Localització | C 4/44 |
Títol | Effect of SO2 on the transformations of anthocyanins and proanthocyanins in wine model systems |
Autor | LAUREANO, O. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 9-16 |
Descriptors | SO2 Transformacio Antocianins Proantocianins Vi Anhidrid sulfuros |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El Sulfuros i la seva aplicacio a l'Enologia |
Autor | SIMON ECHEVARRIA, Antonio |
Dades Font | Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 9 (Serie Enologia), Pg: |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Sulfitat |
Títol | En torno al envejecimiento y a los niveles de anhidrido sulfuroso total en vinos |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 1719, Pg: 2723-2725 |
Descriptors | Vi Envelliment Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 1/43 |
Títol | Fermentaciones en ausencia o en dosis minimas de SO2 |
Autor | OCHOA, Javier |
Dades Font | Tecnovin - juliol-agost 1991 - V: - N: 3, Pg: 24-29 |
Descriptors | Fermentacio Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sulfitat |
Títol | Fermentation alcoolique. Les levures, unse source de SO2 |
Autor | E.T. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 34-36 |
Descriptors | SO2 Fermentacio alcoholica Llevats Sofre Sulfitatge Riscos microbiologics |
Títol | Fermentations malolactiques (FML). Comment mener des FML difficiles |
Autor | CUNIN, M. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 60-62 |
Descriptors | Fermentacio malolactica pH SO2 Temperatura |
Títol | Ficha alteraciones post-recoleccion : danyo de sulfuroso (SO2) en uva de mesa |
Autor | PLAZA, J. L. de la |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 63-64 |
Descriptors | Raim de taula Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Malalties de la vinya |
Títol | Formacion de compuestos sulfurados volatiles durante la fermentacion alcoholica |
Autor | CALDENTEY, P. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44 |
Descriptors | Vi Fermentacio alcoholica Components volatils Aroma Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Free SO2 and the petite mutation in wine yeasts |
Autor | LEHMANN, F.L. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - abril 1987 - V: - N: , Pg: 68-69 |
Descriptors | Vi Llevats Mutacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 9/1 |
Títol | Il Significato enologico de la regola di Slizewicz |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia ASTI ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 490-495 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Acid tartric Acid tartaric Grau alcoholic Graduacio Vi Analisi Acidesa |
Localització | C 3/22 |
Títol | Indagine sulla produzione di anidride solforosa durante la fermentazione nel Moscato d'Asti Doc |
Autor | DELFINI, C. GAIA, P. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1989 - V: - N: 6, Pg: 51-54 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Produccio Fermentacio Dosificacio Dosatge Control de qualitat Legislacio Reglament Analisi Most Italia Moscato d'Asti Asti Vi Moscatell Vinificacio |
Localització | C 3/14 |
Títol | Influencia del SO2 en el consumo de compuestos nitrogenados durante la fermentacion alcoholica de mostos esterilizados por pulsos electricos de alta intensidad (PEAI) |
Autor | GARDE CERDAN, T. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 52-56 |
Descriptors | SO2 Compostos nitrogenats Fermentacio alcoholica Most Esterilitzacio Pols electric d'alta intensitat PEAI |
Títol | Influenza dell'anidride solforosa sui composti volatili ceduti dai lieviti |
Autor | STEFANO, R. D. DELFINI, C. CIOLFI, G. |
Dades Font | Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 519-527 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Components volatils Llevats Fermentacio Cromatografia Cromatografia de gasos Most |
Localització | C 3/9 |
Títol | Information sur le SO2 moleculaire. Evaluation de la resistance des levures au dioxyde de soufre. 1:le delai d'action sur le debut de la fermentation |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. CIOLFI, G. PAGLIARA, A. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 743, Pg: 13 p. |
Descriptors | Llevats Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Vi Most Efectes Vinificacio |
Localització | FV 743 |
Títol | Informe de la asistencia al grupo de expertos de tecnologia del vino |
Autor | MINGUEZ S. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - octubre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Tecnologia Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Informe sobre la reunion de la subcomision de metodos de analisis de la Oficina Internacional del Vino celebrada en Paris los dias 1, 2, y 3 de octubre |
Autor | |
Dades Font | - octubre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Analisi Metode Enzims Tanins Gelatina Goma arabiga Carbamat d'etil Residus Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 2/7 |
Títol | Inhibition of certain lactic acid bacteria by free and sulphur dioxide |
Autor | FORNACHON, J.C.M |
Dades Font | Journal of Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 14 - desembre 1963 - V: - N: , Pg: 857-862 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Bacteris Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio malolactica Vi |
Localització | C 7/122 |
Títol | La Formacion de compuestos volatiles en los vinos blancos : factores de influencia |
Autor | LOPEZ, T. DIAZ, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 56-59 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Esters Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Le Dioxyde de soufre dans les produits vitivinicoles espagnols |
Autor | MINGUEZ, S. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio Oxidacio Conservacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Le Point sur l'interet de la nisine en oenologie |
Autor | GERBAUX, V. NAULT, I. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 50-52 |
Descriptors | Additius Vinificacio Nisina Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Le SO2: on y revient |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 49-50 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Reduccio |
Títol | Le dioxyde de soufre: mieux le connaitre pour mieux l'utiliser |
Autor | BLOUIN, J. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 111-115 |
Descriptors | Dioxid de sofre Sulfitatge SO2 Vinificacio |
Títol | Le lysozyme: un nouvel additif ecologique |
Autor | GERBAUX, V. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1996 - V: - N: 208, Pg: 54-55 |
Descriptors | Bacteris Lactics Enzims Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires |
Autor | DUBOURDIEU, D. HADJINICOLAU, D. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40 |
Descriptors | Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole |
Localització | C 4/87 |
Títol | Les vins sans soufre recul ou progres |
Autor | BAL, F. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Avril 2011 - V: - N: 550, Pg: 34-40 |
Descriptors | Sofre SO2 Al.lergies alimentaries Vinificacio |
Títol | Limitation et optimisation des ajouts de SO2 pendant les phases prefermentaires et pendant l'elevage des vins blancs pour repondre aux attentes sanitaires et hedoniques des consommateurs |
Autor | BLATEYRON, L. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological tradicions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impacts on organoleptic characteristics, Pg: 250-257 |
Descriptors | SO2 Prefermentacio Vi blanc |
Localització | 63.48:663.2 CON |
Títol | Metabolisme et production de composes soufres par la levure |
Autor | MINARIK, E |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 559 - 1977 - V: - N: , Pg: 640-648 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Produccio Vinificacio Vi Fermentacio Reduccio Sulfat Sulfit Fermentacio alcoholica Enzims Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/90 |
Títol | Methode automatisee de dosage colorimetrique du dioxyde de soufre total dans les vins |
Autor | DUBERNET, M. LEBOEUF, J. P. GRASSET, F. |
Dades Font | FV - febrer 1998 - V: - N: 1068, Pg: 1-5 |
Descriptors | Dosatge Dosificacio Vi Color Colorimetria SO2 Anhidrid sulfuros |
Localització | FV 1068 |
Títol | Methode coulometrique de dosage de l'anhydre sulfureux dans les produits d'origine vinicole |
Autor | IOURJAN, J. I. POCHODZEJ, V. F. PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 802, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorimetria Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Most Productes enologics |
Localització | FV 802 |
Títol | Methode de determination de l?anhydride sulfureux total |
Autor | BRUWER, G.P. WESHUYZEN, J.P |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 265, Pg: 3 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Determinacio |
Localització | FV 265 |
Títol | Methode rapide de dosage de l'alcool, des sucres et de l'anhydride sulfureux total (par distillation) dans les vins et les jus de fruits. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 445, Pg: 10 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Determinacio Graduacio Suc de fruita Alcohol Grau alcoholic |
Localització | FV 445 |
Títol | Micro method for the identification of proanthocyanidin using thiolysis monitored by high-performance liquid chromatography. |
Autor | PEREZ-ILZARBE, J. RICARDO, J. M. RIGAUD, J. CHEYNIER, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 540 - 1991 - V: - N: , Pg: 401-405 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Identificacio Proantocianidina Hidrolisi Acid carboxilic Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 6/47 |
Títol | Moins de 100 mg/l c'est possible |
Autor | FAVRE, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 390, Pg: 44-47 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques viticoles Sulfit Supressio Vinificacio SO2 |
Títol | Mostos de uva de la zona Utiel-Requena. Influencia del anhidrico sulfuroso en la microflora fermentativa. |
Autor | MATEOS, P.L. SANCHEZ-INFANTE, P. ARROYO, V. INYIGO LEAL, B. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 030-5755 VOL 169 - 1985 - V: - N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Microflora fermentativa Utiel-Requena Valencia Most Raim |
Localització | C 8/25 |
Títol | Nivells de SO2 com a conservant: revisio dels compostos lligats a SO2 i paper rellevant de la fermentacio malolactica |
Autor | JACKOWETZ, N. LI, E. MIRA DE ORDU?A, R. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n semestre 2011 - V: 28- N: 94, Pg: 10-16 |
Descriptors | SO2 Fermentacio malolactica Acetaldehid |
Títol | Observations sur les methodes de determination de l'anhydre sulfureux total. |
Autor | OGORODNIK, S. T. SEREBRIANSKAYA, G. V. |
Dades Font | FV - setembre 1977 - V: - N: 646, Pg: 2 p. |
Descriptors | Determinacio Dosificacio Dosatge Vi de taula Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most |
Localització | FV 646 |
Títol | Observations sur les methodes de dosage de l'anhydride sulfureux total. Complement au FV 550. |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - novembre 1976 - V: - N: 550. Complement., Pg: 1 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 550 complement |
Títol | Observations sur les methodes de dosage de l'anhydride sulfureux total. |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - mar? 1975 - V: - N: 550, Pg: 2 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi blanc Determinacio Vi negre Most Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 550 |
Títol | Produits utilises en cave no sont pas tous inoffensifs, Les. Prevenir des accidents de travail en cave |
Autor | CUNIN, M. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Decembre 2008 - V: 32- N: 345-346, Pg: 38 |
Descriptors | Caves Accidents laborals Prevencio riscos laborals Sulfitacio Riscos laborals SO2 |
Títol | Quelques observations sur les conditions de la formation d'anhydride sulfureux en vinification |
Autor | CARUANA, C. PARK, M. K. LARUE, F. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 241-248 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Vi Vinificacio Vi blanc Fermentacio Saccharomyces cerevisiae Xampany Saccharomyces bayanus Aerobiosi |
Localització | C 3/11 |
Títol | Reduction des doses de sulfites. Prevenir ce que l'on veut combattre |
Autor | SI, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 29-32 |
Descriptors | Sulfit Vinya Oxigen Pasteuritzacio Riscos microbiologics SO2 |
Títol | Response correlation of low molecular weight sulfur compounds using a novel flame photometric detector |
Autor | GANGWAL, S.K. WAGONER, D.E. |
Dades Font | Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 17 - abril 1979 - V: - N: , Pg: 196-201 |
Descriptors | Determinacio Fotometria de flama Analisi Compostos sulfurosos Sulfur Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Cromatografia de gasos Composicio |
Localització | C 4/60 |
Títol | Revision de la problematica del anhidrido sulfuroso en el vino |
Autor | LAMUELA RAVENTOS, R. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 67-70 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Toxicitat Legislacio Reglament Efecte secundari Dosificacio Dosatge Oxidacio |
Títol | Role des microorganismes dans la formation de substances combinant le SO2 |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 652-653 - 1985 - V: - N: , Pg: 590-604 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Conservacio Microorganismes Llevats Fermentacio alcoholica Most Bacteris lactics Botrytis cinerea Podridura grisa Botritis Fongs Bacteris acetics Microflora |
Localització | C 4/91 |
Títol | SO2 (et franicheur) contre TCA (et gout de bouchon) |
Autor | CHAINGNEAU, J.L. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 36-44 |
Descriptors | SO2 TCA Analisi quimica Analisi sensorial Anhidrid sulfuros |
Títol | SO2 : a l'aube d'une diminution des doses |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio |
Títol | SO2 Determination by aeration-oxidation : a comparaison with Ripper |
Autor | OUGH, C. S. BUECHSENSTEIN, J. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 161-164 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Dosificacio Dosatge Metode Ripper Vi blanc Vi negre Metode Monnier-Williams Oxidacio |
Localització | C 4/27 |
Títol | SO2 et O2 en vinification il y eut un grand changement |
Autor | MULLER-SPATH, Helmut |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 27-31 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Oxigen Vinificacio |
Localització | C 15/41 |
Títol | SO2 et elevage des vins |
Autor | BLOUIN, J. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des Vins, Pg: 17-21 |
Descriptors | SO2 Microorganismes Vi Crian?a Sulfitatge Anhidrid sulfuros |
Títol | SO2: Quel Est Son Role? Comment l'Incorporer? |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 1 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 61-62 |
Descriptors | SO2 Dioxid de sofre Anhidrid sulfuros Vi Vinificacio |
Títol | Selection des levures de vin resistantes au SO2 et leur utilisation dans la fermentation de mouts sulfites |
Autor | MINARIK, E. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 750, Pg: 5 p. |
Descriptors | Most sulfitat Llevats Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio |
Localització | FV 750 |
Títol | Spectral evaluation of young red wines: Anthocyanin equilibria, total phenolics, free and molecular SO2, "Chemical age" |
Autor | SOMERS, CHRIS EVANS, M. E. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0368-4075 - 1977 - V: 28- N: , Pg: 279-287 |
Descriptors | Antocianins Pigment Monomeric Polimeric Color Vi negre Dioxid de sofre SO2 |
Localització | C 12/40 |
Títol | Sulfitage a la mise en bouteilles. Calculez le SO2 actif et mesurer l'O2 dissous |
Autor | HAYNES, F. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: 34- N: 364, Pg: 24-28 |
Descriptors | Embotellament SO2 Riscos microbiologics Sulfitatge Oxigen Oxidacio |
Títol | Sulfitez mieux pour sulfiter moins |
Autor | BLOUIN, J. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 32-33 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Estabilitzacio |
Títol | Sulphur dioxide in red wines |
Autor | DU PLESSIS, C. S |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1975 - V: - N: 30, Pg: |
Descriptors | Vi negre Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Sur l'action antibacterienne de l'anhydride sulfureux sous forme libre et sous forme combinee |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. PEYNAUD, E. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 1 - 1974 - V: - N: , Pg: 187-203 |
Descriptors | Accio antibacteriana Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Bacteris |
Localització | C 7/64 |
Títol | Sur l'inexactitude du dosage de l'anhydride sulfureux combine dans les jus de raisin et de l'anhydride libre dans les vins par les procedes utilisant, pour leur separation, l'entrainement par un gaz a volume constant. |
Autor | DEIBNER, L. BENARD, P. |
Dades Font | FV - febrer 1969 - V: - N: 313, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Vi Addicio |
Localització | FV 313 |
Títol | Sur les particularites du mode operatoire du dosage de l'anhydride Sulfureux total au moyen des methodes de reference et usuelle de l'O.I.V. dans les vins secs et sucres, dans les mouts et les jus de Raisin |
Autor | DEIBNER, L. |
Dades Font | FV - mar? [1977] - V: - N: 628, Pg: 4 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Vi sec Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 628 |
Títol | Tecnologias de vinificacion tendentes a disminuir las dosis de sulfuroso |
Autor | ALEIXANDRE, J. L. GARCIA, M. J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1992 - V: - N: 19, Pg: 38-45 |
Descriptors | Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | The Effect of sulphur dioxide on yeast growth during natural and inoculated wine fermentation |
Autor | HEARD, G. M. FLEET, G. H. |
Dades Font | Australian and New Zealand Wine Industry Journal ISSN: 0819-2421 VOL 3 - novembre 1988 - V: - N: 3, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi Fermentacio Llevats Creixement Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 3/3 |
Títol | The Toxicity of Sulphur Dioxide towards Certain Lactic Acid Bacteria from Fermented Apple Juice |
Autor | CARR, J.G. DAVIES, P. A. SPARKS, A.H |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 40 - 1976 - V: - N: , Pg: 201-212 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio |
Localització | C 7/66 |
Títol | The distribution of dimethyl sulphide in some New Zeland wines. |
Autor | SPEDDING, D. J. ESCHENBRUCH, R. PURDIE, A. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 241-245 |
Descriptors | Most Vi Nova Zelanda Sulfoxid dimetilic Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Analisi Determinacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Envelliment Ampolla |
Localització | C 5/43 |
Títol | The rapid and accurate determination of alcohol, total SO2 and total sugar contents in wines |
Autor | DU PLESSIS, C. S |
Dades Font | Vori leaflet series - 1976 - V: - N: 33, Pg: |
Descriptors | Vi Alcohol Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Analisi |
Títol | Utilisation du SO2 pour l'elaboration et la conservation des vins |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-3 |
Descriptors | Vi Conservacio Vinificacio Legislacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Unio Europea Addicio |
Localització | C 3/11 |
Títol | Utilisation du SO2 pour la vinification et la conservation des vins : aspects technologiques |
Autor | STOIAN, Viorel |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Tecnologia Fermentacio Oxidacio Sulfitat |
Localització | C 2/7 |
Títol | Utilizacion de productos enologicos en las operaciones prefermentativas y en la fermentacion |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 27-35 |
Descriptors | Fermentacio Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Prefermentacio Bentonita Enzims pectolitics Pectina |
Títol | Utilizacion del generador de anhidrido sulfuroso en la conservacion de la uva de mesa |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 78-79 |
Descriptors | Raim de taula Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Qualitat |
Títol | White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time |
Autor | SINGLETON, V. L. ZAYA, J. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20 |
Descriptors | Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa |
Localització | C 1/55 |