Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Temperatura

Resultat de la cerca

Registres trobats: 171


Títol A la busqueda del tinto perfecto
Autor LOPEZ MENDIONDO, S.  
Dades Font Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 793-795
Descriptors Vi negre Alta densitat Maceracio Temperatura Enzims pectolitics Tanins Barrica Polifenols

Títol Acidite volatile: les conditions de production par les levures
Autor LARUE, F.   ROZES, N.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 113-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 36-38
Descriptors Llevats Acidesa Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Vinificacio Most Vi Temperatura

Títol Activation of plasma membrane H+-ATPase and expression of PMA1 and PMA2 genes in Saccharomyces cerevisiae cells grown at supraoptimal temperatures
Autor VIEGAS, C. A.   SEBASTIAO, P. B.   NUNES, A. G.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 61 - maig 1995 - V: - N: 5, Pg: 1904.1909
Descriptors ATPasa Membrana plasmatica Temperatura Cultiu in vitro Gens Enzims Immunoanalisi Beta-galactooxidasa PMA1 PMA2 Saccharomyces cerevisiae
Localització C 9/135

Títol Adaptation de la cuverie existante aux techniques modernes de vinification
Autor VIALLA, R.  
Dades Font Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1988 - V: - N: Special SITEVI, Pg: 83-85
Descriptors Celler Mecanitzacio Maquinaria Vinificacio Maceracio Temperatura Difusio de gas

Títol Adquisicion de temperaturas y generacion de informes en la industria carnica
Autor ARXE, J.   PRIMS, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2003 - V: XXII- N: 181, Pg: 97-98
Descriptors Industria carnica Temperatura Informe Carn Generacio d'informes

Títol Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3078, Pg: 2710-2715
Descriptors Emmagatzematge Vi Alta temperatura Aroma California

Títol Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivnicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4561-4566
Descriptors Emmagatzematge Alta temperatura Aroma Vi

Títol Application d'un modele de bilan hydrique et de la mesure de la temperature de couvert au diagnostic du stress hydrique de la vigne a la parcelle
Autor RIOU, CH.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 133-140
Descriptors Models hidrics Vinya Sol Temperatura Estres hidric
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Aprofundir en un plaer: la degustacio del cava
Autor Institut Catala de la Vinya i del Vi  
Dades Font Catalunya rural i agraria ISSN: 1134-2390 - desembre-gener 1996-1997 - V: - N: 30, Pg: 34-37
Descriptors Analisi sensorial Cava Escuma Temperatura Sabor

Títol Aspectos reologicos de zumos y pures de frutas
Autor IBARZ, A   PAGAN, J.   GARZA, S.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2006 - V: - N: 370, Pg: 81-91
Descriptors Suc de fruita Pure de fruita Aspectes reologics Comportament reologic Metode reologic Temperatura Comportament tixotropic

Títol Autolysis of yeasts in Champagne
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13
Descriptors Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat
Localització C 4/93

Títol Breeding dirige, ou comment renouveler une souche de reference inadaptee aux conditions modernes de vinification, Le
Autor GOURRAUD, C.   MANSOUR, C.   MARULLO, P.[et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 11-15
Descriptors Temperatura Fermentacio Vi Vinificacio Llevats Creuament Fenotip Qualitat organoleptica Most

Títol Cambio climatico en las levaduras, El. La investigacion recoge datos desde 1939 en el ambito de la D.O. Rioja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4280-4295
Descriptors Vi DO La Rioja DO Llevats Canvi climatic Llevats vinics Etanol Estudi cientific Estudi comparatiu Temperatura de fermentacio Temperatura Acumulacio de sucre

Títol Cambio climatico, El. Una oportunidad para la agricultura protegida bajo plastico
Autor CAMPRA, P.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2008 - V: XV- N: 279, Pg: 44-48
Descriptors Canvi climatic Agricultura Plastic Investigacio Certificacio Hortofruticultura Hivernacles Almeria Temperatura

Títol Cambio climatico
Autor JONES, G.  
Dades Font Vinum.La revista europea del vino - Diciembre 2007 - V: - N: 63, Pg: 33-38
Descriptors Temperatura Canvi climatic Vinya Maduracio de la vinya Alcohol vinic Zones de cultiu Zones de produccio Vi defectuos

Títol Canopy microclimate and berry composition: the effect of bunch exposure on phenolic composition of Vitis vinifera L cv. Shirah grape berries
Autor HASELGROVE, L.   BOTTING,R.   HEESWIJCK,P.B.   DRY, P.R.   FORD, C.   ILAND, P.G.   HOJ,PR  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - - V: - N: 6, Pg: 141-149
Descriptors Llum Temperatura Antocianins Fenols Vitis vinifera L.
Localització C 12/43

Títol Canvi climatic: observacions, pronostics i implicacions en la produccio vinicola
Autor JONES, GREGORY V.  
Dades Font Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 4-16
Descriptors Agricultura Canvi climatic Vinya Escalfament global Vi Qualitat del vi Impacte ambiental Impacte mediambiental Viticultura Cep Temperatura Impacte Alteracions del vi Historia Climatologia Model predictiu Regions viticoles Qualitat del raim

Títol Capacite de consommation du fructose par les levures oenologiques
Autor ORTIZ-JULIEN, A.   DUMONT, A.   RAYNAL,C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 15-18
Descriptors Fermentacio Vi Fructosa Glucosa Consum Most Llevats Consum de sucre Temperatura

Títol Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique
Autor PILLET, O.   SILVANO, A.   MASSON, G.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique)
Descriptors Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic

Títol Caracteristicas de los fertilizantes usados en fertirrigacion y su efecto sobre el agua de riego. Evaluacion de distintos abonos solidos y liquidos usados frecuentemente en fertirrigacion
Autor FERRER TALON, P.J.  
Dades Font Vida rural : el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2009 - V: XVI- N: 286, Pg: 22-26
Descriptors Adob Fertirrigacio Aigua Fertilitzant Reg Salinitat Temperatura pH Conductivitat electrica Fertilitzacio Adobatge

Títol Catas. Tinto y temperatura
Autor CASADO, A.  
Dades Font Vinos + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: - N: 220, Pg: 65-71
Descriptors Cata Vi negre Vi Temperatura

Títol Changement climatique, Le: etat des connaissances et premiere approche des consequences pour la viticulture
Autor SEGUIN, B.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 2-9
Descriptors Canvi climatic Consequencies Temperatura Viticultura Vinya Dioxid de carboni Fran?a Ecosistema Impacte

Títol Choisir un isolant : encore trop d'erreurs
Autor MONTIGAUD, Vincent  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 61-62
Descriptors Aillants Temperatura Aillament termic Envelliment Conservacio Celler Cost

Títol Cinq exercices pour s'initier a la degustation
Autor RAISIN, V.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 62-74
Descriptors Tast de vins Degustacio Vi Temperatura Cata Tecnica

Títol Cold shock and adaptation
Autor THIERINGER, H.A.   JONES, P.G.   INOUYE, M.  
Dades Font Bioessays - 1998 - V: - N: 1, Pg: 49-57
Descriptors Fred Llevats Temperatura
Localització C 13/46

Títol Combination effect of pH, SO2, ethanol and temperature on the growth of "Leuconostoc oenos"
Autor BRITZ, T.J.   TRACEY, R.P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 68 - 1990 - V: - N: , Pg: 23-31
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Etanol Temperatura Creixement Leuconostoc oenos pH
Localització C 7/71

Títol Combined effects of ethanol, high homogenization pressure, and temperature on cell fatty acid composition in Saccharomyces cerevisiae
Autor GUERZONI, M.E.   FERRUZZI, M.   GARDINI, F.   LANCIOTTI, R.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1999 - V: - N: 45, Pg: 805-810
Descriptors Etanol Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 17/34

Títol Como conservar el vino
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 69, Pg: 22-29
Descriptors Vi Emmagatzematge Emmagatzematge de vins Conservacio Temps Temps de conservacio Temperatura Tipus de cultiu

Títol Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion
Autor ABRIL, I.   AROZARENA, I.   NAVARRO, M.   VERA, M.   CASP, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Compostos fenolics Vi Temperatura de fermentacio Fermentacio Fenols
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion
Autor ABRIL, I.   AROZARENA, I.   NAVARRO, M.   VERA, M.   CASP, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Composicio fenolica Temperatura de fermentacio Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Condiciones de batido de la pasta de aceituna en frutos de Picual de recoleccion temprana
Autor AGUILERA, M.P.   JIMENEZ, A.   BELTRAN, G.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Novembre 2010 - V: 17- N: 318, Pg: 32-35
Descriptors Temperatura Oliva Picual Extraccio d'oli Microtalc natural

Títol Consecuencias de la aplicacion del riego para atenuar los efectos del calentamiento global en el vi?edo
Autor RODRIGUEZ FERNANDEZ, L.C.   LOPEZ PAVON, C.   LISSARRAGUE, J.R.   TORRES VI?ALS, M.   MARTINEZ ARCE, L.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Julio-Agosto 2012 - V: 81- N: 953, Pg: 504-508
Descriptors Reg Canvi climatic Vinya Estres hidric Temperatura Meteorologia Espanya

Títol Control climatico en invernaderos
Autor GAITAN HERNANDEZ, G.   LOPEZ MOLINA, Y.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2005 - V: LXXIV- N: 879, Pg: 782-786
Descriptors Hivernacle Clima Control Llum Temperatura CO2 Humitat

Títol Control de la temperatura en el proceso de vinificacion en blanco
Autor ALEIXANDRE, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 35-44
Descriptors Vinificacio Temperatura Vi blanc Fermentacio

Títol Control de temperatura y humedad relativa en naves de barricas
Autor SAAVEDRA LAMAS, P.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 51-52
Descriptors Control Temperatura Humitat Nau Barrica Enologia Vi

Títol Controle des temperatures. Equipez-vous avec le bon materiel
Autor BELLINI, M.L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-467 - Avril 1999 - V: - N: 240, Pg: 26-32
Descriptors Temperatura Vinificacio Control Termoregulacio

Títol Coulure : le role de la vigueur est a relativiser
Autor OLLAT, Nathalie  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1993 - V: - N: 176, Pg: 25-26
Descriptors Clima Pluja Temperatura Meteorologia Raim Creixement Vinya Nutricio Blima Brimat Brima Floracio

Títol Denominacio d'origen dels vins catalans te data de caducitat, La
Autor VALLS, R.  
Dades Font Dossier Economic - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 28
Descriptors Vi catala Denominacio d'origen DO Canvi climatic Temperatura Escalfament Noves varietats Raim
Localització C 24/95

Títol Dise?o de una planta piloto economica para produccion de levaduras vinicas
Autor MAQUEDA, M.   PEREZ NEVADO, F.   REGODON,J.A   RAMIREZ, M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 130-131
Descriptors Llevats Temperatura Vi Vins de qualitat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1).
Autor LITCHEV, V.   GORANOV, N.   ALBERT, H.   YANAKIEV, M.  
Dades Font FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p.
Descriptors pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio
Localització FV 425

Títol Du CO2 pour refroidir vos blancs
Autor DUBOURDIEU, D.   LAVIGNE, V.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1990 - V: - N: 148, Pg: 125-126
Descriptors Vi blanc Temperatura Refrigeracio Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol Efecto de la adicion de acidos grasos sobre la adaptacion de Saccharomyces cerevisia a bajas temperaturas
Autor REDON, M.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.   ROZES, N.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 60-62
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid gras Temperatura Temperatura baixa Fosfolipids Ergosterol
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica
Autor CASP, A.   LOPEZ, M.L.   ROMERO, M.P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951
Descriptors Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol
Localització C 4/38

Títol Efecto de las mallas antigranizo en la proteccion de los frutos, la intercepcion de radiacion, la temperatura y la calidad de diferentes variedades de manzana. Analisis de los costes de instalacion
Autor IGLESIAS, I.   ALEGRE, S.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Mayo-Junio 2005 - V: - N: 150, Pg: 25-42
Descriptors Qualitat Color Costos Pomer Poma Malla anti pedregades Proteccio Radiacio Russeting

Títol Efecto del desfangado y de la temperatura de elaboracion en la fermentacion alcoholica y en la calidad de vinos blancos
Autor SANTAMARIA, P.   LOPEZ, R.   GUTIERREZ, A.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 12-17
Descriptors Fermentacio alcoholica Desfangament Temperatura

Títol Effect of a variation of grape must temperature on the fermentative ability and the neutral lipid content of Saccharomyces cerevisiae
Autor ROZES, N.   LARUE, F.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 10 - 1988 - V: - N: 11, Pg: 821-824
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Temperatura Fermentacio Variacio
Localització C 9/32

Títol Effect of postfermentative treatments and storage temperature on the evolution of polyphenols of a rewd wine
Autor GIL MU?OZ, R. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 423-426
Descriptors Tractament postfermentatiu Temperatura Polifenols Vi negre
Localització 663.254 IN V

Títol Effect of some environmental factors on the content and composition of microbial membrane lipids
Autor SAJBIDOR, J.  
Dades Font Critical Reviews in Biotechnology ISSN: 0738-8551 VOL 17 - 1997 - V: - N: 2, Pg: 87-103
Descriptors Lipids Membrana Adaptacio Temperatura Etanol
Localització C 14/15

Títol Effect of storage time and temperature on the formation of dimethyl sulphide and white wine quality
Autor MARAIS, J. M.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1979 - V: - N: 18, Pg: 254-260
Descriptors Temperatura Vi blanc Sulfur de dimetil
Localització C 9/20

Títol Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines
Autor POOL, H. J.   MARAIS, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164
Descriptors Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial
Localització C 3/122

Títol Effects of high root-zone temperature on growth, water relations and mineral uptake of trebbiano grapevine (vitis vinifera)
Autor TAGLIAVINI, M.   MARANGONI, B.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 299-303
Descriptors Temperatura Creixement Aigua Nutricio mineral Trebbiano Vitis vinifera Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition
Autor RAMEY, D.   BERTRAND, M. A.   OUGH, C. S.   SINGLETON, V. L.   SANDERS, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106
Descriptors Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament
Localització C 9/126

Títol Effects of temperature and free amino nitrogen in musts on the evolution of volatile acidity of Port wines
Autor RAMOS, R.M.   FAIA, A.M.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 300-302
Descriptors Temperatura Amines Nitrogen Most Acidesa volatil Vi
Localització 634.817 INT

Títol Eficacia de los paneles evaporativos en la refrigeracion de invernaderos. Aplicables a los invernaderos mediterraneos ajustando los distintos parametros al tipo de panel
Autor VALERA, D.L.   FRANCO, A.   MADUE?O, A.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Mayo 2007 - V: XIV- N: 248, Pg: 36-39
Descriptors Hivernacles Refrigeracio Climatitzacio Temperatura

Títol El Oidio de la vid: Uncicula necator, Bun
Autor FORTANETE, J.  
Dades Font Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 24-25
Descriptors Cendrosa Uncinula necator Fongs Temperatura Malalties de la vinya Proteccio dels vegetals Tractament fitosanitari Lluita preventiva Prevencio Lluita biologica
Localització C 5/17

Títol El arte de catar
Autor SANCHEZ, B.  
Dades Font Vinum Revista Europea del Vino - Junio-Julio 2003 - V: - N: 36, Pg: 29-53
Descriptors Tast Ambient Temperatura Copa Color Gust Aroma

Títol El canvi climatic a l'Alt Penedes: analisi de les temperatures i les pluges registrades entre 1995 i 2000
Autor GOL PARES, J.  
Dades Font Dionysos - Octubre 2001 - V: 2- N: 1, Pg: 41-48
Descriptors Alt Penedes Clima Canvi climatic Temperatura Pluja Pluviometreia Meteorologia
Localització C 22/2

Títol El deshoje y su impacto contra la Botrytis. Investigacion sobre la propagacion de la Botrytis Cinerea en los raciomos de uva en condiciones climatologicas controladas
Autor BITON PORSMOGUER, S.M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2003 - V: XIV- N: 86, Pg: 55-62
Descriptors Epidemiologia Podridura grisa Botrytis cinerea Raigs solars Temperatura Espampolament

Títol El deshoje y su impacto contra la Botrytis: investigacion sobre la propagacion de la Botrytis Cinerea en los racimos de uva en condiciones climatologicas controladas
Autor BITON PORSMOGUER, S. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2003 - V: 14- N: 86, Pg: 55-62
Descriptors Epidemiologia Podridura grisa Raigs solars Temperatura Botrytis cinerea Malalties de la vinya Raim

Títol El frio y la enologia
Autor AVILES MI?ANO, A.J.  
Dades Font V V Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - 1990 - V: 1- N: 1, Pg: 30-43
Descriptors Temperatura Qualitat del vi Perdua d'aroma Acidesa volatil Fermentacio malolactica Most Precipitacio Bitartrat potasic Instal lacio de fred
Localització C 12/53

Títol El golpe de sol en manzano: causas y control
Autor CARBO, J. et al  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2005 - V: - N: 153, Pg: 4-10
Descriptors Control Cop de sol Pomer Temperatura Mecanismes fisiologics

Títol El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (I)
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 81-84
Descriptors Temperatura Aliments Cadena del fred Microorganismes

Títol El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II)
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80
Descriptors Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic

Títol Elevage
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 14-17
Descriptors Elaboracio de vi Crian?a Influencia Temperatura Fenols Brettanomyces Contaminacio Oxigenacio Vi contaminat
Localització C 24/321

Títol Energy and water balances of developing vines
Autor OLIVER, H.R.   SENE, K.J.  
Dades Font Agricultural and Forest Meteorology ISSN: 0168-1923 VOL 61 - 1992 - V: - N: , Pg: 167-185
Descriptors Vinya Aigua Espanya Calor Cicle vegetatiu Sol Temperatura Clima Collita Raim
Localització C 5/7

Títol Enologia aplicada a la elaboracion de vinos tintos en zonas calidas o afectadas por el cambio climatico
Autor BUTZKE, C.  
Dades Font V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 71-84
Descriptors Enologia Elaboracio de vi Vi negre Zones calides Canvi climatic Temperatura California Rioja Australia Estats Units d'America Dades estadistiques
Localització 663.2 For

Títol Equipo de destilacion de arrastre de vapor y columna de rectificacion de platos. Condiciones operativas y composicion del destilado en funcion de la temperatura de la columna y de los condensadores
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   GIL DE LA PE?A, M. L .   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 51-55
Descriptors Composicio volatil Destil?lacio Orujo Raim Columna de plats Analisi quimica Analisi estadistica Destil?lat Temperatura Grau alcoholic

Títol Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo
Autor TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.   QUINTANA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18
Descriptors Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi

Títol Estudio comparativo sobre la calidad sensorial de tres tipos de vinificacion en tinto a baja temperatura
Autor RIPOLL, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 33-37
Descriptors Qualitat sensorial Vinificacio Temperatura baixa Estudi comparatiu Vinificacio en negre

Títol Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha
Localització C 4/105

Títol Estudio del comportamiento de distintas levaduras comerciales para la elaboracion de vino base cava a dos temperaturas de fermentacion
Autor PUIG, A.   VILABELLA, M.   OLMOS, P.   BARTRA, E.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 40-46
Descriptors Llevats comercials Vi base de cava Cava Fermentacio Temperatura

Títol Etude physiologique de differentes souches genotypiques de Brettanomyces isolees dans le sud de la France
Autor PIC BLATEYRON, L.   GRANES, D.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: - N: 251, Pg: 10-17
Descriptors Estudi fisiologic Brettanomyces Fran?a Inoculacio Vinificacio Temperatura pH Bilan hidric

Títol Evaluation of a programmed temperature vaporizer for quantitative analysis by split injection
Autor LOYOLA, E. et al.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 398, Pg: 53-61
Descriptors Temperatura Vaporitzacio Analisi quantitativa Injeccio
Localització C 21/47

Títol Evolucion de la poblacion de Ralstonia solanacearum en aguas superficiales contaminadas. Influencia de la temperatura y de la presencia de Solanum dulcamara
Autor PALOMO GOMEZ, J.L.   GARCIA BENAVIDES, P.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2006 - V: - N: 177, Pg: 36-41
Descriptors Ralstonia Poblacio Aigua contaminada Aigua Aigua superficial Temperatura Solanum dulcamara

Títol Evolucion de los acidos L-Malico y L-Lactico durante la vinificacion por maceracion carbonica de uvas Monastrell
Autor NAVARRO, G... [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 51-55
Descriptors Monastrell Acid L-malic Vinificacio Temperatura Maceracio carbonica

Títol Evolucion del color en relacion con la extraccion de aromas durante la criomaceracion en mostos blancos. Efecto de la temperatura
Autor GOMEZ, M.J.   GONZALEZ MIRET, M.L.   HERNANZ, D.   FERNANDEZ RECAMALES, M.A.   VICARIO, I.M.   HEREDIA, F.J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 114-116
Descriptors Color Aroma Criomaceracio Most blanc Temperatura
Localització 663.2 JOR

Títol Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine
Autor DUBOURDIEU, D.   LLAUBERES, R. M.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge
Localització C 4/101

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas en vinificacion
Autor NOVO, M. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3138, Pg: 3270-3273
Descriptors Fermentacio Temperatura Baixa temperatura Vinificacio Saccharomyces Metabolisme Etanol Glicerol Vi Cep

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas
Autor BELTRAN, G.   NOVO, M.   TORIJA, M.J.   POBLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 73-76
Descriptors Fermentacio Temperatura baixa Llevats Inoculacio Temperatura

Títol Fermentation of "Pedro Ximenez" musts at various temperatures and different degrees of ripeness
Autor MAURICIO, J.C.   MORENO, J.   MEDINA, M.   ORTEGA, J.M.  
Dades Font Belgian Journal of Food Chemistry and Biotechnology ISSN: 0773-6177 VOL 41 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 71-77
Descriptors Most Pedro Ximenez Fermentacio Temperatura Maduracio
Localització C 12/147

Títol Fermentations malolactiques (FML). Comment mener des FML difficiles
Autor CUNIN, M.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 60-62
Descriptors Fermentacio malolactica pH SO2 Temperatura

Títol Gas exchange studies in two Portuguese grapevine cultivars
Autor CHAVES, M.MANUELA   HARLEY, PETER C.   TENHUNEN, JOHN D,   LANGE, OTTO L.  
Dades Font Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 - 1987 - V: - N: 70, Pg: 639-647
Descriptors Eficiencia Carboxilasa Conductabilitat estomatica Vitis vinifera Adaptacio Temperatura Vinya
Localització C 15/112

Títol Growth and metabolism of sugar and acids of "Leuconostoc oenos" under different conditions of temperature and pH.
Autor SERPA, M.   SILVA, M. H.   CORTES, I.   MENDES, A.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 76 - 1994 - V: - N: , Pg: 42-48
Descriptors Metabolisme Acid Creixement Leuconostoc oenos Temperatura pH
Localització C 7/128

Títol Hasta donde hay que llenar una copa de vino
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Octubre 2010 - V: - N: 85, Pg: 18-19
Descriptors Servir el vi Conservacio Temperatura

Títol Herramientas para controlar las fermentaciones a baja temperatura: rehidratacion, nitrogeno asimilable y metabolismo de la trehalosa
Autor NOVO, M.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M.   ROZES, N.   MAS, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 125-127
Descriptors Fermentacio a baixa temperatura Rehidratacio Nitrogen assimilable Metabolisme Trehalosa
Localització 663.2 JOR

Títol Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes
Autor WILLIAMS, P. J.   STRAUSS, C.R.   WILSON, B.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771
Descriptors Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens
Localització C 3/141

Títol Histoire du climat et viticulture
Autor ROCHARD, J.   SRHIYERI, A.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 48-51
Descriptors Clima Entorn Historia Viticultura Temperatura

Títol Impact de l'environnement fermentaire sur les aptitudes d'une levure revelatrice de thiols fruites. Roles de la temperature, de la clarification et de la nutrition
Autor PILLET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 37-42
Descriptors Fermentacio Llevats Temperatura Clarificacio Nutricio Tiols

Títol Impacto de la temperatura del aire y de la aplicacion de microondas
Autor CONTRERAS MONZON, C.   MARTIN ESPARZA, E.   CHIRALT BOIX, A.   MARTINEZ NAVARRETE, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 60-63
Descriptors Industria alimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Microones Conservacio d'aliments Assecament Investigacio

Títol Impacts du changement climatique sur la vigne et le raisin
Autor GOUTOULY, J. P.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 23-26
Descriptors Escalfament global Vinya Temperatura Baia Raim Canvi climatic Dioxid de carboni Floridura Radiacio ultraviolada Insectes

Títol Importancia del mantenimiento de la cadena de frio sobre la calidad del pescado almacenado a bajas temperaturas
Autor ARRIBAS, A.   GIANNINI, D.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 85-92
Descriptors Peix Emmagatzematge Cadena del fred Temperatura

Títol Incidence de la temperature sur le deroulement de la fermentation malolactique provoquee par ensemencement bacterien
Autor GERBAUX, V.   BRIFFOX, C.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 12-18
Descriptors Temperatura Fermentacio malolactica Sembra de llevats Bacteris lactics

Títol Indicadores de temperatura e integradores tiempo-temperatura
Autor INSTITUTO NACIONAL DEL FRIO  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 85-87
Descriptors Indicadors de temperatura Indicadors temps-temperatura Refrigeracio Fred

Títol Influenca de la temperatura de fermentacion en las caracteristicas de los vinos de la variedad Loureira
Autor ALVAREZ FERNANDEZ, J.R.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 289-295
Descriptors Temperatura de fermentacio Vi Loureira Most Aroma Fermentacio Esters Terpens
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Influence d?une elevation de temperature sur la qualite des vins
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - 1984 - V: 95- N: 24, Pg: 29-37
Descriptors Temperatura Qualitat del vi
Localització C 21/18

Títol Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins
Autor PLESSIS, C. S. du  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most
Localització C 2/93

Títol Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques
Localització C 14/66

Títol Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec
Autor BISSON, J.   BERTRAND, M. A.   DAULNY, B.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202
Descriptors Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils
Localització C 3/148

Títol Influence du debourbage et de la temperature de fermentation sur les teneurs en substances volatiles des vins blancs
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font Annals de Technologie Agricole ISSN: 0003-4223 VOL 27 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 231-233
Descriptors Vi blanc Desfangament Fermentacio Temperatura Substancies volatils
Localització C 7/76

Títol Influence of temperature on composition and quailty of grapes
Autor COOMBE, B.G.  
Dades Font Symposium on Grapevine Canopy and Vigor Management - August 1986 - V: - N: , Pg: 23-35
Descriptors Temperatura Compostos Qualitat Raim Qualitat del ra?m
Localització 634.81 INT

Títol Influencia de la accion conjugada de la zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion sobre la composicion de vinos de Godello
Autor LOSADA, M.M.   GONZALEZ, M.C.   LOPEZ, J.F.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 91-98
Descriptors Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Godello Vi de Godello Temperatura de fermentacio Composicio del vi Godello

Títol Influencia de la temperatura de fermentacion sobre las caracteristicas de los vinos de variedades tintas
Autor LOPEZ, M. L.   CASP, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 58-62
Descriptors Fermentacio Vi negre Forcallat Lairen Airen Monastrell Temperatura

Títol Influencia de la temperatura en las alteraciones fisiologicas de la variedad "bobal"
Autor HABA, M.   PEREZ, A.   PEREZ, J.   CHIRIVELLA, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 33-41
Descriptors Alteracions fisiologiques Boval Estadis fenologics Temperatura

Títol Influencia de la temperatura y del pH en la biosintesis de acido malico por Sccharomyces cerevisiae seleccionadas
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 237-242
Descriptors Temperatura pH Biosintesi Acid malic Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Influencia de la temperatura y el grado alcoholico sobre el velo desarrollado por distintas levaduras de flor
Autor MARTIN-ROJAS, V.   LOZANO ROMERO, J. I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 95-98
Descriptors Bodegas Osborne Flor Xeres Fino

Títol Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno. Sobre la composicion lipidica de la membrana plasmatica de Saccharomyces cerevisiae y la liberacion de acidos grasos de cadena corta en condiciones reales de vinificacion
Autor ZAMORA, F. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4539-4542
Descriptors Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Temperatura Oxigen Saccharomyces cerevisiae Vinificacio

Títol Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno
Autor FERRER, N.   FUGUET, J.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961
Descriptors Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre

Títol Influencia de los factores zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion en la valoracion sensorial de vinos blancos jovenes de Godello
Autor LOSADA, M.M.   GONZALEZ, M.C.   LOPEZ, J.F.   SERRANO, J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 99-104
Descriptors Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Temperatura de fermentacio Analisi sensorial Vi blanc jove Godello

Títol Innovacion en la mecanizacion de la gestion del clima de invernaderos
Autor MOLINA, F.   VALERA, D.L.   ALVAREZ, A.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2005 - V: XII- N: 219, Pg: 56-60
Descriptors Mecanitzacio Hivernacle Temperatura Clima Sensor bioclimatic

Títol Innovacion en los procesos de clarificacion y fermentacion de los mostos de uva.
Autor GIACOMINI, P.   OSTINELLI, A.   MARCHI, A. de   ROVIRA, J.   BURGUERA, J. L.   SANCHO, M.   ANDREU, J. L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 40-55
Descriptors Vi Most Clarificacio Fermentacio Llevats Desfangament Composicio Flotacio Enzims Analisi Maceracio Temperatura

Títol Isolation : compendre les echages de chaleur
Autor LHUILLIER, A.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 54-56
Descriptors Temperatura Aillament termic Celler Vinificacio Envelliment Conservacio Vi

Títol Jornada Tecnica Refrigeracio a la industria enologica: Tendencias en el dise?o de instalaciones de frio en bodegas
Autor DIAZ YUBERO, F  
Dades Font - Mar? 2004 - V: Documentacio 2- N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Refrigeracio Industria enologica Enologia Cellers Fred Disseny d'instal?lacions Neu carbonica Anhidrid carbonic liquid Compressors Bomba de calor Caldera de combustio Fermentacio Temperatura
Localització C 17/51

Títol Karyotyping of Saccharomyces strains with different temperature profiles
Autor GIUDICI, P.   CAGGIA, C.   PULVIRENTI, A.   RAINIERI, S.  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - 1998 - V: - N: 84, Pg: 811-819
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Temperatura
Localització C 13/63

Títol L'Evaporation sous vide a basse temperature
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 57-60
Descriptors Vi Ensucrament Xaptalitzacio Evaporacio Most Temperatura

Títol La Clarificacion de los vinos
Autor PEYNAUD, E.   RIBEREAU-GAYON, J.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831
Descriptors Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio
Localització C 4/78

Títol La Maitrise des temperatures au chai
Autor CANTENCEAU, D.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 91-96
Descriptors Vi Temperatura Vinificacio Estabilitzacio

Títol La Vid : Clasificacion, morfologia, ciclo vegetativo y reproductor, habitat
Autor ANDRADES, S  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 19-23
Descriptors Cep Raim Morfologia Cicle vegetatiu Clima Temperatura Sol

Títol La cata de vino. Principios generales
Autor CASAL DEL REY, J.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 54-57
Descriptors Vi Cata Sala de cata Aroma primaria Aroma secundaria Aroma terciaria Temperatura Color Sabor Aroma

Títol La conservation des vins roses
Autor CAYLA, L.   MASSON, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2014 - V: - N: 148, Pg: 41-45
Descriptors Vi negre Conservacio Marcadors Evolucio Evolucio quantitativa Condicionament Temperatura Temporalitat del vi

Títol La distribucion a temperatura controlada de productos perecederos en Europa
Autor DOMINGUEZ ALONSO, M.   GARCIA RODRIGUEZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 45-48
Descriptors Productes peribles Transport Comercialitzacio Temperatura controlada Cadena del fred Conservacio d'aliments Aliments

Títol La guerra de las temperaturas
Autor ANDRES GONZALEZ.MORALEJO, S.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 92, Pg: 109-114
Descriptors Industria agrolimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Transport frigorific Analisi de riscos i control de punts critics

Títol La temperature pilote la qualite
Autor TIERS, N.  
Dades Font Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 6-7
Descriptors Temperatura Llevats Fermentacio Qualitat del vi

Títol La temperature. Un parametre essentiel pour le controle de la fermentation alcoolique
Autor SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 27-28
Descriptors Temperatura Fermentacio alcoholica Impacte Qualitat Tecnologia

Títol Le Pilotage des fermentations encore au banc d'essais
Autor MEROUGE, I.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1990 - V: - N: 139, Pg: 31-32
Descriptors Vi Fermentacio Automatitzacio Informatica Temperatura

Títol Le chauffage s'apprecie a la degustation
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 39-40
Descriptors Color Trepig Fermentacio Vi rosat Temperatura Tecniques

Títol Les dates de vendanges pour reconstituer les variations de la temperature au cours des siecles passes
Autor DAUX, V.   GARCIA DE CORTAZAR-ATAURI, I.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 9-10
Descriptors Verema Historia Temperatura Fran?a

Títol Les levures adaptees aux basses temperatures et leur selection
Autor MEYER, J.P.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X VOL 76 - 1979 - V: - N: , Pg: 45-49
Descriptors Llevats Temperatura Fermentacio
Localització C 12/145

Títol Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation
Autor FRISSANT, S.   DELMAS, C.   SOUQUET, J.M.   SAMSON, A.   MOUTOUNET, M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25
Descriptors Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen

Títol Materiel de cave : Comment arreter de tourner en rond
Autor COUVREUR, D.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - abril 1991 - V: - N: 354, Pg: 47-53
Descriptors Celler Material Temperatura Equipament

Títol Mesurer la stabilite tartrique pour optimiser les traitements
Autor FAVAREL, J. L  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 79-81
Descriptors Vi Estabilitzacio Temperatura Precipitacio

Títol Modifications de l'expression du terroir induites par le changement climatique necessitent une adaptation du materiel vegetal et des techniques viticoles, Les
Autor VAN LEEUWEN, C.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 10-14
Descriptors Terrer Vinya Clima Vi Varietats Canvi climatic Maduracio del raim Temperatura Sequera Vinya

Títol Necesidades en frio y en calor para la floracion en el almendro
Autor ALONSO, J.M. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional - Marzo-Abril 2006 - V: - N: 157, Pg: 23-36
Descriptors Floracio Latencia Millora Necessitats en fred Necessitats en calor P. amygdalus Temperatura Ametller

Títol Nocion de rheologie en oenologie. Application a l'influence de la temperature sur la viscosite et des consequences sur quelques pratiques oenologiques et sur la filtrabilite des vins
Autor ROMAT, H.   JARNY, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 15-17
Descriptors Reologia Temperatura Viscositat Filtracio Clarificacio Turbidimetria

Títol Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38
Descriptors Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques

Títol Paradas de fermentacion: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58
Descriptors Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques

Títol Perfis-de-Temperatura e ATPase plasmatica de Rhodotorula ferulica, uma levadura utilizadora de compostos fenolicos
Autor FERREIRA PINTO, A.   LOUREIRO DIAS, M.C.   MADEIRA LOPES, A.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 2 pp.
Descriptors Rhodotorula ferulica Llevats Compostos fenolics ATPasa plasmatica
Localització C 18/38

Títol Photoinhibition in Vitis californica. The role of temperature during high-light treatment
Autor GAMON, J. A.   PEARCY, R. W.  
Dades Font Plant Physiology ISSN: 0032-0889 VOL 92 - 1989 - V: - N: , Pg: 487-494
Descriptors Vitis californica Raim Varietats Llum Temperatura Fotosintesi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic
Localització C 6/44

Títol Photosynthesis, dark respiration and transpiration of in vitro cultured vine plants during their acclimatization
Autor SLAVTCHEVA, T.   DIMITROVA, V.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 427-434
Descriptors Vinya Vitis vinifera L Il?luminacio Temperatura Varietats Cultiu in vitro
Localització 634.804 INT

Títol Prediction of fermentation behavior by a kinetic model, The
Autor BOULTON, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 40-44
Descriptors Fermentacio Control Temperatura Model cinetic
Localització C 8/106

Títol Quantitative determination of volatile amines in grapes and wines. I. Effect of fermentation and storage temperature on amine concentrations
Autor DANDT, C. E.   OUGH, C. S.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 3, Pg: 185-187
Descriptors Amines volatils Fermentacio Temperatura Raim Vi Emmagatzematge
Localització C 3/50

Títol Regulation thermique. Comment l'adapter a votre cave.
Autor
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - mar? 1994 - V: - N: 185, Pg: 37-59
Descriptors Celler Temperatura Calor Control Instal.lacions Vi Fermentacio Maceracio Verema Vinificacio Emmagatzematge

Títol Relacion entre la composicion aromatica y el analisis sensorial en vinos rosados elaborados con maceracion a baja temperatura
Autor GARIJO, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 75-84
Descriptors Composicio aromatica Analisi sensorial Vi rosat Maceracio a baixa temperatura
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Relationships between nitrogen status and frost resistance of grapevine
Autor NAGY, E.   POLYAK, D.   BALOGH, I.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 343-345
Descriptors Nitrogen Resistencia al fred Vinya Fred Temperatura
Localització 634.814 SIM

Títol Repartition spatiale des temperatures minimales et des degats du gel printanier dans le vignoble champenois
Autor SARMIR, I.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Temperatura baixa Vinya Temperatura Fred Gel
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Revision sobre las fermentaciones vinicas a baja temperatura. Perspectivas de futuro
Autor NOVO, M.T.   TORIJA, M.J.   BELTRAN, G.   ROZES, N.   MAS, A.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 38-43
Descriptors Fermentacio vinica Fermentacio a baixa temperatura Llevats Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats criotolerants

Títol Secado termico a baja temperatura del alperujo
Autor RUIZ CELMA, A.   ROJAS RODRIGUEZ, S  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 76-80
Descriptors Secatge termic Subproductes Alperujo Extraccio d'oli d'oliva

Títol Sensibilita di alcuni vitigni al gelo invernale
Autor IACONO, F.   BOSELLI, M.   BANDERA, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 5, Pg: 43-47
Descriptors Vinya Gel Gla?ada Resistencia al gel Fred Temperatura
Localització C 18/50

Títol Shoot development in grapevine (vitis vinifera) is affected by the modular branching pattern of the setm and intra and inter-shoot trophic competition
Autor LEBON, E. et al.  
Dades Font Annals of Botany ISSN: 0305-7364 - 2004 - V: - N: 93, Pg: 263-274
Descriptors Creixement de la vinya Vitis vinifera Temperatura
Localització C 16/58

Títol Studio preliminare sull'utilizzazione della temperatura fogliare in viticoltora
Autor STORCHI, P.   RASPINI, L.   GOZZINI, B.   ORLANDI, S.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 621-624
Descriptors Temperatura foliar Viticultura
Localització 634.814 SIM

Títol Study of environmental stresses by fluorescence induction measurement on grapevine detecion of photoinhibition, water and temperature stresses
Autor POLOS, E.   VARADI, G.Y.   POK, T.   BOTOS BALO, B.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 289-290
Descriptors Medi ambient Induccio fluorescent Fotoinhibicio Aigua Temperatura Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Temperatura de almacenamiento del vino en la concentracion de aminas biogenas
Autor GONZALEZ MARCO, A.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 35-39
Descriptors Emmagatzematge Temperatura Vi Concentracio Amines biogenes

Títol Temperatura de fermentacion sobre la poblacion microbiana, La. Tecnicas independientes de cultivo
Autor ANDORRA, I.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3304, Pg: 598-603
Descriptors Vi Temperatura de fermentacio Poblacio microbiana Practiques enologiques Dinamica poblacional Macabeu Mas dels Frares Universitat Rovira i Virgili URV Microorganismes Fermentacio ADN Llevats

Títol Temperaturas aconsejadas para beber los vinos
Autor
Dades Font - febrer 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Analisi sensorial Temperatura
Localització C 2/64

Títol Temperature adaptation in yeasts: the role of fatty acids
Autor SUUTARI, M.   LIUKKONEN, K.   LAAKSO, S.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 - 1990 - V: 136- N: , Pg: 1469-1474
Descriptors Temperatura Adaptacio Llevats
Localització C 17/36

Títol Temperature and enzymic control of malate metabolism in berries of vitis vinifera
Autor RUFFNER, H.P.   HAWKER, J.S.   HALE, C.R.  
Dades Font Phytochemistry - 1976 - V: 15- N: , Pg: 1877-1880
Descriptors Control Enzims Metabolisme Vitis vinifera Temperatura Acid malic
Localització C 18/74

Títol Temperature de maceration. Extraire davant age de tanins
Autor BELLINI, M. L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Avril 1999 - V: - N: 240, Pg: 46-47
Descriptors Temperatura Maceracio Tanins Beaujolais

Títol Temperature et humidite, les deux criteres a respecter
Autor MONTIGAUD, Vincent  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 58-59
Descriptors Temperatura Aillament termic Humitat Envelliment Conservacio Vi Vinificacio Celler

Títol Temperature et mise en oeuvre des enzymes. Un parametre cle de leur efficacite
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 35-36
Descriptors Temperatura Enzims Activitat enzimatica Catalisi enzimatica

Títol Temperature influe sur la qualite aromatique, La. Conservation des vins
Autor DAVAUX, F.   DUFOURCQ, T.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2009 - V: 33- N: 349, Pg: 44
Descriptors Temperatura Gascunya Qualitat aromatica Vi Conservacio

Títol Temperatures : deux solutions pour les maitriser
Autor
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 47-56
Descriptors Vi Temperatura Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Estabilitzacio Vi blanc Vi negre Bomba de calor reversible Most Fred Calor Cost

Títol The Establishment of vineyard with the aid of a plastic soil cover
Autor VAN DER WESTHUIZEN, J. H  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1977 - V: - N: 43, Pg:
Descriptors Vinya Sol Plantacio Plastic Reg Temperatura

Títol The effect of Temperature on Spontaneous Wine Fermentation
Autor SHARF, R.   MARGALITH, P.  
Dades Font European Journal of Applied Microbiology and Biotechnology - 1983 - V: - N: 17, Pg: 311-313
Descriptors Vi Fermentacio espontania Temperatura
Localització C 8/62

Títol Transporte y embotellamiento
Autor LEGLISE, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 181, Pg: 66-68
Descriptors Vi Embotellament Conservacio Temperatura Fermentacio Transport

Títol Une demarche de progres en continu. Qualite de la vendange
Autor SI. S  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2008 - V: 32- N: 343, Pg: 38-40
Descriptors Fran?a Vinya Verema Vinificacio Punts de control critics Temperatura Projecte de millora 2007 2008 Transport Tria Optimitzacio

Títol Uno para todos, todos para uno. El mejor vino para toda la comida
Autor MARCOS, ANA  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 171, Pg: 40-46
Descriptors Tria Vins Temperatura Alimentacio Maridatge Vi Gastronomia

Títol Utilisation de CMC pour la stabilisation tartrique des vins blancs. Partie 2/2: Resultats experimentaux
Autor MARCHAL, R.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 43-46
Descriptors Carboximeticel?lulosa Estabilitzacio tartrica Vi blanc Chardonnay Temperatura

Títol Variacions analitiques sensorials en vins sotmesos a temperatures elevades
Autor PRESA-OWENS, C. de la  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 25
Descriptors Temperatura Vi Analisi sensorial Variacio

Títol Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino.
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 23 P.
Descriptors Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler
Localització DO F

Títol Vins sans sulfites et temperatures
Autor IMMELE, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 49- N: 145, Pg: 43-45
Descriptors Sulfit Temperatura Microbiologia Vinificacio Fermentacio Collita mecanica Oxidacio Embotellament Acidesa Volatilitat

Títol Votre cave est-elle bonne pour le service?
Autor BAUDOUIN, J.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 16-24
Descriptors Test Caves Temperatura Qualitat de produccio Conservacio Aillament

Títol Y aura-t-il un pilote dans votre cave?
Autor SABLAYROLLES, J. M  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 74-76
Descriptors Fermentacio Cava Elaboracio Mecanitzacio Temperatura Automatitzacio