Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GERBAUX, V.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol Definition d'un itineraire technique pour la vinification du chardonnay
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 25-28
Descriptors Vinificacio Chardonnay Prefermentacio Caracteristiques organoleptiques Fusta de roure

Títol Definition d'un otineraire technique por la vinification du Pinot noir
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 42-45
Descriptors Vi Equilibri acid Pinot noir Pinot negre Vinificacio

Títol Faisabilite et mise en oeuvre de l'ensemencement bacterien precoce por les mouts de chardonnay
Autor GERBAUX, V.   BRIFFOX, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 13-15
Descriptors Most Chardonnay Bacteris

Títol Incidence de la temperature sur le deroulement de la fermentation malolactique provoquee par ensemencement bacterien
Autor GERBAUX, V.   BRIFFOX, C.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 12-18
Descriptors Temperatura Fermentacio malolactica Sembra de llevats Bacteris lactics

Títol Influence de differents procedes de maceration sur la composition phenolique, l'activite laccase et la qualite organoleptique des vins de Pinot Noir
Autor GERBAUX, V.   NAUDIN, R.   MEURGEUS, O.   MONAMY, C.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 47-52
Descriptors Varietats Pinot noir Maceracio Qualitat organoleptica

Títol Influence de l'ensemencement en bacteries lactiques sur l'evolution de la couleur des vins de Pinot noir pendant l'elevage
Autor GERBAUX, V.   BRIFFOX, C.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2002 - V: 29- N: 103, Pg: 19-23
Descriptors Vi Vinificacio experimental Determinacio analitica Bacteris lactics Color Pinot negre Crian?a

Títol Influences des niveaux de filtration et de sulfitage a la mise en bouteille sur la conservation des vins de pinot noir
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2005 - V: - N: 214, Pg: 30-34
Descriptors Filtracio Sulfatat Ampolla Vi Conservacio Pinot negre

Títol La Fermentation malolactique : comment declencher et accelerer son deroulement
Autor GERBAUX, V.   NAULT, I.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1989 - V: - N: 4, Pg: 65-69
Descriptors Vi Vinificacio Fermentacio malolactica Bacteris lactics

Títol Le Point sur l'interet de la nisine en oenologie
Autor GERBAUX, V.   NAULT, I.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 50-52
Descriptors Additius Vinificacio Nisina Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre

Títol Le chauffage s'apprecie a la degustation
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 39-40
Descriptors Color Trepig Fermentacio Vi rosat Temperatura Tecniques

Títol Le lysozyme: un nouvel additif ecologique
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1996 - V: - N: 208, Pg: 54-55
Descriptors Bacteris Lactics Enzims Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre

Títol Maitrise de la teneur en acidite volatile et du deroulement de la fermentation alcoolique des vins de paille du Jura
Autor GERBAUX, V.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Desembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 6-12
Descriptors Vi Jura Fermentacio alcoholica Acidesa volatil Grau alcoholic Llevats

Títol Malolactic fermentation of wine: study of the influence of some physico-chemical factors by experimental design assays
Autor VAILLANT, H.   FORMISYN, P.   GERBAUX, V.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1995 - V: - N: 79, Pg: 640-650
Descriptors Vi Fermentacio malolactica Factors fisicoquimics
Localització C 8/61

Títol Malolactique : peut-on ensemencer les mouts?
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1992 - V: - N: 161, Pg: 54-56
Descriptors Fermentacio malolactica Most Bacteris lactics Most sulfitat Vi Vinificacio

Títol Utilisations pratiques de la cytometrie de flux pour les suivi des levures en oenologie
Autor GERBAUX, V.   THOMAS, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 8-13
Descriptors Citometria de flux Llevats Brettanomyces Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vi negre Control microbiologic