Registres trobats: 23
Títol | Accord sur le vin entre les Estats-Unis et L?Union Europpenne. Quelles practiques oenologiques pour demain? |
Autor | HULOT, M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d?Oenologie - Janvier-Fevrier 2006 - V: - N: 216, Pg: 10-13 |
Descriptors | Practiques enologiques Estats Units d'America Unio Europea Aroma Acidificacio Acidesa volatil Dicarbonat de dimetil |
Títol | Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions |
Autor | GRACIA, J. P. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14 |
Descriptors | Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids |
Títol | Aumento de rendimiento de la vinificacion con tratamiento enzimatico |
Autor | JANE, S. ROSELLO, A. SINTES, E. CASTRO, J. J. de SANCHO, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1995 - V: - N: 37, Pg: 39-45 |
Descriptors | Enzims Macabeu Xarel.lo Rendiment Acidesa volatil Vinificacio |
Títol | Automatic methods as alternative to official methods for total and volatile acidity and reducing sugars determinations |
Autor | MIRANDA, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 429-436 |
Descriptors | Metodes automatics Acidesa volatil |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Automatizacion en el laboratorio enologico: evaluacion de un metodo para la determinacion de la acidez volatil en vinos basado en inyeccion en flujo |
Autor | GONZALEZ RODRIGUEZ, J. PEREZ JUAN, P. LUQUE DE CASTRO, M.D. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 505-516 |
Descriptors | Acidesa volatil Vi Injeccio en flux |
Localització | 634.8(462.211.1)JOR |
Títol | Caida de milivoltios antes del proceso DML y su significado. Variacion en el indicador |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3287, Pg: 2950-2954 |
Descriptors | Proces DML Vi Vi negre Intensitat de color Acidesa volatil Mil?livolts Tempranillo Vinificacio 2008 |
Títol | Cambios que sufren los parametros fisico-quimicos de los vinos sobretablas sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado en madera de roble |
Autor | MONEDERO, L. OLALLA, M. GIMENEZ, R. VILLALON, M. LOPEZ, H. LOPEZ, M.C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 45-54 |
Descriptors | Envelliment accelerat Parametres fisicoquimics Roure Acidesa total Acidesa volatil Grau alcoholic pH Densitat Sucre reductor Extracte sec Anhidrid sulfuros |
Títol | Desarrollo teorico-practico de la valoracion de acidez volatil en vinos |
Autor | ESPINOSA, L. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 28-35 |
Descriptors | Vi Acids grassos Acidesa volatil Volatilitat |
Títol | Effects of temperature and free amino nitrogen in musts on the evolution of volatile acidity of Port wines |
Autor | RAMOS, R.M. FAIA, A.M. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 300-302 |
Descriptors | Temperatura Amines Nitrogen Most Acidesa volatil Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Effet de l'addition de lysozyme sur la production d'acidite volatile par une population mixte de levure et de bateries lactiques dans les conditions ecologiques d'une maceration carbonique |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 303-306 |
Descriptors | Lisozim Acidesa volatil Llevats Bacteris lactics Maceracio carbonica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El frio y la enologia |
Autor | AVILES MI?ANO, A.J. |
Dades Font | V V Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - 1990 - V: 1- N: 1, Pg: 30-43 |
Descriptors | Temperatura Qualitat del vi Perdua d'aroma Acidesa volatil Fermentacio malolactica Most Precipitacio Bitartrat potasic Instal lacio de fred |
Localització | C 12/53 |
Títol | Etude collaborative de comparaison de l'acidite volatile et de l'acide acetique dans les vins |
Autor | DUBERNET, M. |
Dades Font | Revue Francaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - December-Janvier 2006-2007 - V: - N: 221, Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Comparacio Acidesa Acidesa volatil Volatilitat Vi de Fran?a |
Localització | C 24/7 |
Títol | La acidez volatil |
Autor | |
Dades Font | Vinum - Febrero 2002 - V: - N: 28, Pg: 17 |
Descriptors | Acid tartaric Acid lactic Acid malic Acidesa volatil Vinagre |
Títol | Les non-Saccharomyces et leur expression lors de la fermentation alcoolique: cas specifique de Torulaspora Delbrueckii |
Autor | RENAULT, P. EHSANI, M. BELY, M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 8-15 |
Descriptors | Saccharomyces Fermentacio alcoholica Torulaspora delbrueckii Variabilitat Llevats Acidesa volatil Fenols volatils |
Títol | Maitrise de la teneur en acidite volatile et du deroulement de la fermentation alcoolique des vins de paille du Jura |
Autor | GERBAUX, V. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Desembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 6-12 |
Descriptors | Vi Jura Fermentacio alcoholica Acidesa volatil Grau alcoholic Llevats |
Títol | Parametros enologicos de vinos de las Islas Canarias de acuerdo con su origen geografico |
Autor | DIAZ, C. CONDE, J.E. CLAVERIE, C. DIAZ, E. PEREZ TRUJILLO, J.P. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 147-150 |
Descriptors | Vi Illes Canaries Canaries Enologia Denominacio d'origen Parametres enologics pH Acidesa total Acid malic Acid tartaric Acidesa volatil Densitat Caracteritzacio fisicoquimica |
Títol | Prevention des augmentations d'acidite volatile dans les mouts riches en sucre. De nouveaux outils de maitrise |
Autor | PILLET, O. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 17-21 |
Descriptors | Acidesa volatil Most Sucre Clarificacio Torulaspora delbrueckii Fermentacio |
Títol | Produccion de acidez volatil y degradacion de acido citrico por cepas de Oenococcus oeni aisladas de la fermentacion malolactica espontanea de vinos Cencibel elaborados en Castilla-La Mancha |
Autor | IZQUIERDO, P. SESE?A, S. RUIZ, P. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Septiembre 2007 - V: - N: 111, Pg: 37-42 |
Descriptors | Oenococcus oeni Fermentacio malolactica Acid citric Acidesa volatil |
Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 1. Metodos de analisis |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 52-56 |
Descriptors | Analisi enologic Acidesa volatil Metodes d'analisi Determinacio Acid acetic Destil?lacio directa |
Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 2. El metodo Garcia Tena y su validacion analitica |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 62-65 |
Descriptors | Analisi enologica Acidesa Acidesa volatil Analisi del vi Metode d'analisi |
Títol | Repercusion del afinamiento de destilados de orujo en la adecuacion de su acidez |
Autor | CORTES, S. DIAZ, I. GIL, M.L. FERNANDEZ, E. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 111-115 |
Descriptors | Destil?lat Aiguardent Acidesa volatil |
Títol | Selection, production et utilisation d'un couple de levures Torulaspora Delbrueckii et Saccharomyces Cerevisiae pour optimiser la qualite des vins blancs via l'inoculation sequentielle |
Autor | RAYNAL, C. WARDROP, F. PILLET, O. LANGUET, P. DUMONT, A. ORTIZ-JULIEN, A. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: , Pg: 17-25 (Cahier Technique) |
Descriptors | Torulaspora delbrueckii Saccharomyces cerevisiae Inoculacio sequencial Analisi sensorial Acidesa volatil |
Títol | Volatile acidity reduction and other winegrape maturity enhancement applications of flavour-proof membranes |
Autor | SMITH, C.R. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 509-522 |
Descriptors | Acidesa volatil Maduresa Millora Membrana Aroma |
Localització | 663.2 SYM |