Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acidesa volatil

Resultat de la cerca

Registres trobats: 23


Títol Accord sur le vin entre les Estats-Unis et L?Union Europpenne. Quelles practiques oenologiques pour demain?
Autor HULOT, M.  
Dades Font Revue Fran?aise d?Oenologie - Janvier-Fevrier 2006 - V: - N: 216, Pg: 10-13
Descriptors Practiques enologiques Estats Units d'America Unio Europea Aroma Acidificacio Acidesa volatil Dicarbonat de dimetil

Títol Acidesa volatil i aturades de fermentacio: estudi de factors que les originen i de possibles solucions
Autor GRACIA, J. P.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Primer Trimestre 1998 - V: - N: 42, Pg: 3-14
Descriptors Acidesa volatil Vi Vinificacio Aturada fermentativa Llevats Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Acid acetic Lipids

Títol Aumento de rendimiento de la vinificacion con tratamiento enzimatico
Autor JANE, S.   ROSELLO, A.   SINTES, E.   CASTRO, J. J. de   SANCHO, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1995 - V: - N: 37, Pg: 39-45
Descriptors Enzims Macabeu Xarel.lo Rendiment Acidesa volatil Vinificacio

Títol Automatic methods as alternative to official methods for total and volatile acidity and reducing sugars determinations
Autor MIRANDA, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 429-436
Descriptors Metodes automatics Acidesa volatil
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Automatizacion en el laboratorio enologico: evaluacion de un metodo para la determinacion de la acidez volatil en vinos basado en inyeccion en flujo
Autor GONZALEZ RODRIGUEZ, J.   PEREZ JUAN, P.   LUQUE DE CASTRO, M.D.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 505-516
Descriptors Acidesa volatil Vi Injeccio en flux
Localització 634.8(462.211.1)JOR

Títol Caida de milivoltios antes del proceso DML y su significado. Variacion en el indicador
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3287, Pg: 2950-2954
Descriptors Proces DML Vi Vi negre Intensitat de color Acidesa volatil Mil?livolts Tempranillo Vinificacio 2008

Títol Cambios que sufren los parametros fisico-quimicos de los vinos sobretablas sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado en madera de roble
Autor MONEDERO, L.   OLALLA, M.   GIMENEZ, R.   VILLALON, M.   LOPEZ, H.   LOPEZ, M.C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 45-54
Descriptors Envelliment accelerat Parametres fisicoquimics Roure Acidesa total Acidesa volatil Grau alcoholic pH Densitat Sucre reductor Extracte sec Anhidrid sulfuros

Títol Desarrollo teorico-practico de la valoracion de acidez volatil en vinos
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 28-35
Descriptors Vi Acids grassos Acidesa volatil Volatilitat

Títol Effects of temperature and free amino nitrogen in musts on the evolution of volatile acidity of Port wines
Autor RAMOS, R.M.   FAIA, A.M.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 300-302
Descriptors Temperatura Amines Nitrogen Most Acidesa volatil Vi
Localització 634.817 INT

Títol Effet de l'addition de lysozyme sur la production d'acidite volatile par une population mixte de levure et de bateries lactiques dans les conditions ecologiques d'une maceration carbonique
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 303-306
Descriptors Lisozim Acidesa volatil Llevats Bacteris lactics Maceracio carbonica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El frio y la enologia
Autor AVILES MI?ANO, A.J.  
Dades Font V V Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - 1990 - V: 1- N: 1, Pg: 30-43
Descriptors Temperatura Qualitat del vi Perdua d'aroma Acidesa volatil Fermentacio malolactica Most Precipitacio Bitartrat potasic Instal lacio de fred
Localització C 12/53

Títol Etude collaborative de comparaison de l'acidite volatile et de l'acide acetique dans les vins
Autor DUBERNET, M.  
Dades Font Revue Francaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - December-Janvier 2006-2007 - V: - N: 221, Pg: 1-7
Descriptors Vi Comparacio Acidesa Acidesa volatil Volatilitat Vi de Fran?a
Localització C 24/7

Títol La acidez volatil
Autor
Dades Font Vinum - Febrero 2002 - V: - N: 28, Pg: 17
Descriptors Acid tartaric Acid lactic Acid malic Acidesa volatil Vinagre

Títol Les non-Saccharomyces et leur expression lors de la fermentation alcoolique: cas specifique de Torulaspora Delbrueckii
Autor RENAULT, P.   EHSANI, M.   BELY, M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 8-15
Descriptors Saccharomyces Fermentacio alcoholica Torulaspora delbrueckii Variabilitat Llevats Acidesa volatil Fenols volatils

Títol Maitrise de la teneur en acidite volatile et du deroulement de la fermentation alcoolique des vins de paille du Jura
Autor GERBAUX, V.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Desembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 6-12
Descriptors Vi Jura Fermentacio alcoholica Acidesa volatil Grau alcoholic Llevats

Títol Parametros enologicos de vinos de las Islas Canarias de acuerdo con su origen geografico
Autor DIAZ, C.   CONDE, J.E.   CLAVERIE, C.   DIAZ, E.   PEREZ TRUJILLO, J.P.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 147-150
Descriptors Vi Illes Canaries Canaries Enologia Denominacio d'origen Parametres enologics pH Acidesa total Acid malic Acid tartaric Acidesa volatil Densitat Caracteritzacio fisicoquimica

Títol Prevention des augmentations d'acidite volatile dans les mouts riches en sucre. De nouveaux outils de maitrise
Autor PILLET, O.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 17-21
Descriptors Acidesa volatil Most Sucre Clarificacio Torulaspora delbrueckii Fermentacio

Títol Produccion de acidez volatil y degradacion de acido citrico por cepas de Oenococcus oeni aisladas de la fermentacion malolactica espontanea de vinos Cencibel elaborados en Castilla-La Mancha
Autor IZQUIERDO, P.   SESE?A, S.   RUIZ, P.   [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Septiembre 2007 - V: - N: 111, Pg: 37-42
Descriptors Oenococcus oeni Fermentacio malolactica Acid citric Acidesa volatil

Títol Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 1. Metodos de analisis
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2007 - V: IX- N: 45, Pg: 52-56
Descriptors Analisi enologic Acidesa volatil Metodes d'analisi Determinacio Acid acetic Destil?lacio directa

Títol Reflexiones sobre el analisis enologico. La acidez volatil. 2. El metodo Garcia Tena y su validacion analitica
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 62-65
Descriptors Analisi enologica Acidesa Acidesa volatil Analisi del vi Metode d'analisi

Títol Repercusion del afinamiento de destilados de orujo en la adecuacion de su acidez
Autor CORTES, S.   DIAZ, I.   GIL, M.L.   FERNANDEZ, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 111-115
Descriptors Destil?lat Aiguardent Acidesa volatil

Títol Selection, production et utilisation d'un couple de levures Torulaspora Delbrueckii et Saccharomyces Cerevisiae pour optimiser la qualite des vins blancs via l'inoculation sequentielle
Autor RAYNAL, C.   WARDROP, F.   PILLET, O.   LANGUET, P.   DUMONT, A.   ORTIZ-JULIEN, A.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: , Pg: 17-25 (Cahier Technique)
Descriptors Torulaspora delbrueckii Saccharomyces cerevisiae Inoculacio sequencial Analisi sensorial Acidesa volatil

Títol Volatile acidity reduction and other winegrape maturity enhancement applications of flavour-proof membranes
Autor SMITH, C.R.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 509-522
Descriptors Acidesa volatil Maduresa Millora Membrana Aroma
Localització 663.2 SYM