Registres trobats: 13
Títol | Applications of lysozyme in vinification |
Autor | GERLAND, CH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 525-537 |
Descriptors | Lisozim Aplicacio Vinificacio Enologia Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Controle de la fermentation malolactique des vins: emploi du lysozyme |
Autor | AMATI, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 95-100 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vi Lisozim |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Efecto de la lisocima, SO2, microoxigenacion, tipo de recipiente y adicion de cultivos malolacticos sobre la generacion de aminas en vinos de Tempranillo |
Autor | POLO, L. FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 143-145 |
Descriptors | Lisozim Amines biogenes Vi Tempranillo Cultiu Fermentacio malolactica |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efectode la lisosima com inhibidor de las bacterias lacticas |
Autor | VILAVELLA ARAUJO, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 365-371 |
Descriptors | Lisozim Bacteris lactics Inhibidor |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effet de l'addition de lysozyme sur la production d'acidite volatile par une population mixte de levure et de bateries lactiques dans les conditions ecologiques d'une maceration carbonique |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 303-306 |
Descriptors | Lisozim Acidesa volatil Llevats Bacteris lactics Maceracio carbonica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Empleo de lisozima para controlar la poblacion de bacterias lacticas durante la fermentacion malolactica |
Autor | TENORIO, C. SATNAMARIA, P GUTIERREZ, A.R. SOTA, C. LOPEZ, R. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 42-46 |
Descriptors | Lisozim Fermentacio malolactica FML Bacteris lactics |
Títol | La lisozima: una nueva herramienta para la vinificacion |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2004 - V: VI- N: 27, Pg: 32-36 |
Descriptors | Lisozim Vinificacio |
Títol | La lysozyme, une alternative au SO2 |
Autor | COTTEREAU, P. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 VOL 237 - Janvier 1999 - V: - N: , Pg: 48-49 |
Descriptors | Lisozim Enologia |
Títol | Lysozime Muramidase |
Autor | RIPONI, C. |
Dades Font | FV - febrer 1998 - V: - N: 1063, Pg: 1-2 |
Descriptors | Lisozim |
Localització | FV 1063 |
Títol | Lysozyme and Wine Quality: Last Developments |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 591-604 |
Descriptors | Qualitat del vi Vi Lisozim |
Títol | Tecnicas alternativas de estabilizacion microbiologica del vino |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2723, Pg: 3662-3667 |
Descriptors | Estabilitzacio microbiologica Vi Tecniques alternatives Lisozim |
Localització | C 10/53 |
Títol | Utilizacion de la lisozima en vinos tranquilos y vinos espumosos |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: - N: N? Especial Enomaq Tecnovid 2002, Pg: 5 pp. |
Descriptors | Lisozim Vi tranquil Vi escumos Vi negre Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari |
Títol | Utilizacion de la lizosima en vinos tranquilos y vinos espumosos |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | Jornadas Tecnicas Enomaq-Tecnovid 2002 - 2002 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Lisozim Vi negre Vi escumos Fermentacio malolactica Estabilitzacio microbiologica Efecte secundari |
Localització | C 19/146 |