Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DELTEIL, D.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 25


Títol Analyse sensorielle descriptive quantifiee des vins, des raisins et des bouchons: exemples d'applications pour repondre aux besoins d'une entreprise
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspescts of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Analisi sensorial descriptiva Vi Raim
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Aromas azufrados: guia para vinos tintos
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2010 - V: - N: 3325, Pg: 2038-2042
Descriptors Aroma del vi Sofre Prevencio Llevats Nutricio Fermentacio Vi negre

Títol Bonnes pratiques de macro-oxygenation. Etude d'un cas concret pour les vins rouges
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 43-48
Descriptors Elaboracio de vi Vi negre Oxigenacio Bones practiques Oxigen Macro-oxigenacio

Títol Des enzymes pour se rapprocher des raisins et du terroir
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - gener 1995 - V: - N: 194, Pg: 44-45
Descriptors Enzims Vi Vinificacio Raim Terrer

Títol Dossier: La fermentation alcoolique. Le veritable pouvoir des levures
Autor CARLIEZ, M.   DELTEIL, D.   LOZANO, L  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1994 - V: - N: 190, Pg: 31-46
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Vi Vinificacio Seleccio Most Constituents Oxigen Nitrogen Tiamina Saccharomyces cerevisiae

Títol Effet d'une preparation enzymatique sur l'evolution du profil polyphenolique et sensoriel d'un vin rouge de Mourvedre
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 129-134
Descriptors Enzims Polifenols Analisi sensorial Vi negre Mourvedre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effet de differents facteurs sur la concentration des vins rouges mediterraneens et rhodaniens en composes a risques produits par les levures et les bacteries: composes soufres volatils et amines biogenes
Autor DELTEIL, D.   BLAISE, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Concentracio Llevats Bacteris Compostos volatils Amines biogenes
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effet de l'addition de lysozyme sur la production d'acidite volatile par une population mixte de levure et de bateries lactiques dans les conditions ecologiques d'une maceration carbonique
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 303-306
Descriptors Lisozim Acidesa volatil Llevats Bacteris lactics Maceracio carbonica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effets de differents facteurs sur les profils sensoriels des baies de raisin du cepage Chardonnay
Autor ROUSSEAU, J.   DELTEIL, D.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Raim Analisi sensorial Caracteristiques Chardonnay Baia
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effets de differents levures oenologiques sur le profil sensoriel des vins rouges. Mise en relation avec les attentes des consommateurs
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 13-21
Descriptors Llevats enologics Caracteristiques sensorials Consumidor
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effets de differents moments d'inoculation en bacteries lactiques sur les profils des vins rouges Mediterraneens
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 268-273
Descriptors Inoculacio Bacteris lactis Vi negre Mediterrani
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etude de la reponse des consommateurs fran?ais et britanniques a differents itineraires techniques d'elaboration des vins rouges
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Proceedings of the 26th world congress of the Office International de la Vigne et du Vin - 2001 - V: - N: , Pg: 114-119
Descriptors Consumidor Fran?a Anglaterra Vi negre Vinificacio Consum
Localització C 16/55

Títol Etude de la response des consommateurs Fran?ais et Britanniques a differents itineraires techniques d'elaboration des vins rouges
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Market analysis, Pg: 114-119
Descriptors Consumidor Fran?a Gran Bretanya Vi negre Vinificacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etude des potentialites oenologiques des cepages Marselan et Caladoc en conditions mediterraneennes
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 239-243
Descriptors Marselan Caladoc Pontencials enologics Condicions mediterranies
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evaluation de la microflore des raisins et son evolution au cours de la recolte mecanique
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - maig 1986 - V: - N: 10, Pg: 266-270
Descriptors Vinya Verema Mecanitzacio Maduracio Microflora
Localització C 2/2

Títol Interes de las maceraciones cortas: un nuevo enfoque para los vinos mediterraneos
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XI - octubre / noviembre 2000 - V: - N: 70, Pg: 39-43
Descriptors Maceracio curta Vi negre Vi mediterrani

Títol Interet de la cartographie des preferences pour traduire les responses hedoniques des consommaterus en donnees vitivinicoles exploitables
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 69-72
Descriptors Cartografia Regions vitivinicoles Explotacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol L'Elevage avec le bois. Les vins blancs mediterraneens et rhodaniens
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 32-35
Descriptors Fusta Crian?a Operacions postfermentatives Envelliment

Títol La cartographie des preferences: un outil de communication entre la fonction commerciale et la fonction de production
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters III Vine and Wine economy. Conditions of the develpment of the world wine market- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Cartografia Produccio Comer?
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Las estrategias de estabilizacion broteica de los vinos blancos y rosados mediterraneos
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2724/25, Pg: 3863-3867
Descriptors Estabilitzacio broteica Vi blanc Vi rosat
Localització C 10/52

Títol Los diferentes roles del oxigeno
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2001 - V: XII- N: 74, Pg: 35-45
Descriptors Vinificacio Oxigen Vi

Títol Pilotatge sensorial en l?elaboracio de grans vins blancs i negres
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 14-18
Descriptors Vi blanc Vi negre Pilotatge sensorial

Títol Posicionamiento de un vino por test del consumidor y analisis sensorial descriptivo cuantificado. El ejemplo de la cartografia de las preferencias
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XI Congreso anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 8pp
Descriptors Posicionament d'un vi Test del consumidor Vi Analisi sensorial descriptiva quantificada Estudi de mercat Cartografia de les preferencies
Localització 663.251 ASS

Títol Quels son les couts de production dans les pays producteurs autres que la France?
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899x - Janvier/Fevrier 2002 - V: - N: 192, Pg: 24-26
Descriptors Costos de produccio Produccio Vi

Títol Systeme de management de la qualite de la production viticole. La maitrise des engagements entre les producteurs et la cave cooperative: agricofinance
Autor HUGOU, L.   DELTEIL, D.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters III Vine and Wine economy. Conditions of the development of the world wine market- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Qualitat Produccio viticola Gestio Cooperativa Agricofinan?ament
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)