Registres trobats: 25
Títol | Analyse sensorielle descriptive quantifiee des vins, des raisins et des bouchons: exemples d'applications pour repondre aux besoins d'une entreprise |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspescts of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi sensorial descriptiva Vi Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Aromas azufrados: guia para vinos tintos |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2010 - V: - N: 3325, Pg: 2038-2042 |
Descriptors | Aroma del vi Sofre Prevencio Llevats Nutricio Fermentacio Vi negre |
Títol | Bonnes pratiques de macro-oxygenation. Etude d'un cas concret pour les vins rouges |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 43-48 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi negre Oxigenacio Bones practiques Oxigen Macro-oxigenacio |
Títol | Des enzymes pour se rapprocher des raisins et du terroir |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - gener 1995 - V: - N: 194, Pg: 44-45 |
Descriptors | Enzims Vi Vinificacio Raim Terrer |
Títol | Dossier: La fermentation alcoolique. Le veritable pouvoir des levures |
Autor | CARLIEZ, M. DELTEIL, D. LOZANO, L |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1994 - V: - N: 190, Pg: 31-46 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Vi Vinificacio Seleccio Most Constituents Oxigen Nitrogen Tiamina Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Effet d'une preparation enzymatique sur l'evolution du profil polyphenolique et sensoriel d'un vin rouge de Mourvedre |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 129-134 |
Descriptors | Enzims Polifenols Analisi sensorial Vi negre Mourvedre |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effet de differents facteurs sur la concentration des vins rouges mediterraneens et rhodaniens en composes a risques produits par les levures et les bacteries: composes soufres volatils et amines biogenes |
Autor | DELTEIL, D. BLAISE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Concentracio Llevats Bacteris Compostos volatils Amines biogenes |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effet de l'addition de lysozyme sur la production d'acidite volatile par une population mixte de levure et de bateries lactiques dans les conditions ecologiques d'une maceration carbonique |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 303-306 |
Descriptors | Lisozim Acidesa volatil Llevats Bacteris lactics Maceracio carbonica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effets de differents facteurs sur les profils sensoriels des baies de raisin du cepage Chardonnay |
Autor | ROUSSEAU, J. DELTEIL, D. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Raim Analisi sensorial Caracteristiques Chardonnay Baia |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effets de differents levures oenologiques sur le profil sensoriel des vins rouges. Mise en relation avec les attentes des consommateurs |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 13-21 |
Descriptors | Llevats enologics Caracteristiques sensorials Consumidor |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effets de differents moments d'inoculation en bacteries lactiques sur les profils des vins rouges Mediterraneens |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 268-273 |
Descriptors | Inoculacio Bacteris lactis Vi negre Mediterrani |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etude de la reponse des consommateurs fran?ais et britanniques a differents itineraires techniques d'elaboration des vins rouges |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Proceedings of the 26th world congress of the Office International de la Vigne et du Vin - 2001 - V: - N: , Pg: 114-119 |
Descriptors | Consumidor Fran?a Anglaterra Vi negre Vinificacio Consum |
Localització | C 16/55 |
Títol | Etude de la response des consommateurs Fran?ais et Britanniques a differents itineraires techniques d'elaboration des vins rouges |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Market analysis, Pg: 114-119 |
Descriptors | Consumidor Fran?a Gran Bretanya Vi negre Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etude des potentialites oenologiques des cepages Marselan et Caladoc en conditions mediterraneennes |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 239-243 |
Descriptors | Marselan Caladoc Pontencials enologics Condicions mediterranies |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evaluation de la microflore des raisins et son evolution au cours de la recolte mecanique |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - maig 1986 - V: - N: 10, Pg: 266-270 |
Descriptors | Vinya Verema Mecanitzacio Maduracio Microflora |
Localització | C 2/2 |
Títol | Interes de las maceraciones cortas: un nuevo enfoque para los vinos mediterraneos |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XI - octubre / noviembre 2000 - V: - N: 70, Pg: 39-43 |
Descriptors | Maceracio curta Vi negre Vi mediterrani |
Títol | Interet de la cartographie des preferences pour traduire les responses hedoniques des consommaterus en donnees vitivinicoles exploitables |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 69-72 |
Descriptors | Cartografia Regions vitivinicoles Explotacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | L'Elevage avec le bois. Les vins blancs mediterraneens et rhodaniens |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 32-35 |
Descriptors | Fusta Crian?a Operacions postfermentatives Envelliment |
Títol | La cartographie des preferences: un outil de communication entre la fonction commerciale et la fonction de production |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters III Vine and Wine economy. Conditions of the develpment of the world wine market- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Cartografia Produccio Comer? |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Las estrategias de estabilizacion broteica de los vinos blancos y rosados mediterraneos |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2724/25, Pg: 3863-3867 |
Descriptors | Estabilitzacio broteica Vi blanc Vi rosat |
Localització | C 10/52 |
Títol | Los diferentes roles del oxigeno |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2001 - V: XII- N: 74, Pg: 35-45 |
Descriptors | Vinificacio Oxigen Vi |
Títol | Pilotatge sensorial en l?elaboracio de grans vins blancs i negres |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 14-18 |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Pilotatge sensorial |
Títol | Posicionamiento de un vino por test del consumidor y analisis sensorial descriptivo cuantificado. El ejemplo de la cartografia de las preferencias |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XI Congreso anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 8pp |
Descriptors | Posicionament d'un vi Test del consumidor Vi Analisi sensorial descriptiva quantificada Estudi de mercat Cartografia de les preferencies |
Localització | 663.251 ASS |
Títol | Quels son les couts de production dans les pays producteurs autres que la France? |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899x - Janvier/Fevrier 2002 - V: - N: 192, Pg: 24-26 |
Descriptors | Costos de produccio Produccio Vi |
Títol | Systeme de management de la qualite de la production viticole. La maitrise des engagements entre les producteurs et la cave cooperative: agricofinance |
Autor | HUGOU, L. DELTEIL, D. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters III Vine and Wine economy. Conditions of the development of the world wine market- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Qualitat Produccio viticola Gestio Cooperativa Agricofinan?ament |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |