Registres trobats: 72
Títol | Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds |
Autor | WATANABE, T. MORI, T. TOSA, T. CHIBATA, I. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003 |
Descriptors | Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre |
Localització | C 6/40 |
Títol | Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet) |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim |
Localització | FV 632 |
Títol | Alcool rectifie d'origine viticole |
Autor | BRUN,S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 631, Pg: 1 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Destil.lacio Rectificacio Brisa Marc Raim Vi Constituents |
Localització | FV 631 |
Títol | Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. 1ere partie: Etude des differents protocoles experimentaux proposes |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 800, Pg: 11 p. |
Descriptors | Acid organic Most Vi Constituents HPLC Cromatografia de liquids |
Localització | FV 800 |
Títol | Analyse des substances volatiles majoritaires des eaux-de-vie |
Autor | GONZALEZ, M. REGLERO, G. HERRAIZ, M. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 792, Pg: 3 p. |
Descriptors | Components volatils Begudes alcoholiques Licor Constituents Determinacio |
Localització | FV 792 |
Títol | Analyse des vins basses calories |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 778, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Caloria Analisi Constituents |
Localització | FV 778 |
Títol | Carbonate acide de potassium oenologique. Bicarbonate de potassium. |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 669, Pg: 5 p. |
Descriptors | Carbonat potassic Bicarbonat Potassi Constituents Vi Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 669 |
Títol | Characterisation of chinese alcoholic beverages by their congener contents |
Autor | TJU LIK N. G. ON WO, S. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 503-509 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Xina Cromatografia Alcohol isoamilic Alcohol superior Constituents Analisi |
Localització | C 3/97 |
Títol | Characterization of Some Volatile Constituents of Bell Peppers |
Autor | BUTTERY,R.G. SEIFERT, R.M. GUADAGNI, D.G. LING, L.C |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 17 - mar? 1969 - V: - N: 6, Pg: 1322-1327 |
Descriptors | Components volatils Aroma Pebrot |
Localització | C 3/101 |
Títol | Composants des eaux-de-vie. |
Autor | PLESSIS, C.S. du |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 614, Pg: 2 p. |
Descriptors | Constituents Begudes alcoholiques Aiguardent |
Localització | FV 614 |
Títol | Composition d'eaux-de-vie (1971-1972). |
Autor | Union Nationale de Groupements de Distillateurs d'Alcool |
Dades Font | FV - mar? 1975 - V: - N: 551, Pg: 1 p. |
Descriptors | Begudes alcoholiques Constituents Composicio Licor |
Localització | FV 551 |
Títol | Composition des eaux-de-vie de vin, des vins de pressage, de vins alteres, de lies et piquettes. |
Autor | LAUDACIAS, M.C. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 678, Pg: 3 p. |
Descriptors | Constituents Vi Begudes alcoholiques Analisi Premsatge Adulteracio |
Localització | FV 678 |
Títol | Composition minerale d?un certain nombre de vins du Portugal (blancs et rouges) de consommation courante de Caves cooperatives |
Autor | COSTA NETTO, I. |
Dades Font | FV - mar? 1966 - V: - N: 197, Pg: 7 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Portugal Constituents Clorur Sulfat Fosfat Ferro Magnesi Potassi Coure Sodi |
Localització | FV 197 |
Títol | Composition of Neutral Volatile Constituents in Grape Brandies |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. WINKLER, F. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 2, Pg: 365-372 |
Descriptors | Brandi Raim Varietats Compostos volatils |
Localització | C 18/139 |
Títol | Concentration de la teneur en C14 dans les vins du cap d'Ouest, de 1926 a 1975. |
Autor | HANEKOM, N. PLESSIS, C.S. DU HOUTMAN, A.C. |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 604, Pg: 3 p. |
Descriptors | Carboni 14 Vi Determinacio Etanol Constituents |
Localització | FV 604 |
Títol | Determination de la teneur en diethylene glycol dans le vin. |
Autor | Laboratoire de la repression des fraudes et du controle de la qualite. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 807, Pg: 4 p. |
Descriptors | Control de qualitat Vi Analisi Constituents Dietile glicol Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos |
Localització | FV 807 |
Títol | Determination des anthocyanes et des tanins des raisins rouges. Etude statistique de l'echantillonnage. |
Autor | BLOUIN, J. VIDAL, M. GABORIAUD, F. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 686, Pg: 4 p. |
Descriptors | Antocians Tanins Raim negre Determinacio Constituents |
Localització | FV 686 |
Títol | Determination of 2 -methoxy- 3 -alkylpyrazines in wine by gas chromatography/mass spectrometry. |
Autor | HARRIS, R.L.N. LACEY, M.J. BROWN, W.V. ALLEN, M.S. |
Dades Font | Vitis. Berichte uber Rebenforschung mit Dokumentation der weinbauforschung. ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 201-207 |
Descriptors | Vi Gust Constituents Analisi Australia Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 3/83 |
Títol | Determination rapide du poids des cendres par voie conductimetrique |
Autor | WURDIG, G. MULLER, TH. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 812, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cendres Pes Determinacio Vi Sals minerals Analisi conductimetrica Conductimetria Constituents |
Localització | FV 812 |
Títol | Differenciation des vins blancs, roses et rouges. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio |
Localització | FV 815 |
Títol | Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs. |
Autor | VALOUIKO, G.G. CHOLTZ, E.P. BEGLITZA, V.M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p. |
Descriptors | Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques |
Localització | FV 797 |
Títol | Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation . |
Autor | GONZALEZ, M. REGLERO, G. CACERES, I. HERRAIZ, M. POLO, M. C. CABEZUDO, M. D. MARTIN, P. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P. |
Descriptors | Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents |
Localització | FV 794 |
Títol | Differenciation des vins. Etude de la maceration |
Autor | RIZZON, L. A. MEDINA, B. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 786, Pg: 10 P. |
Descriptors | Identificacio Vi Maceracio Constituents Vinificacio Analisi multidimensional Antocians |
Localització | FV 786 |
Títol | Differenciation des vins. Evolution des constituants du vin en fonction de la duree de maceration |
Autor | KOVAC, V. |
Dades Font | FV - setembre 1982 - V: - N: 756, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi Maceracio Antocians Vinificacio Composicio Constituents |
Localització | FV 756 |
Títol | Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance). |
Autor | DOUMERGUE, H. DOUMERGUE, J. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents |
Localització | FV 785 |
Títol | Dossier: La fermentation alcoolique. Le veritable pouvoir des levures |
Autor | CARLIEZ, M. DELTEIL, D. LOZANO, L |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1994 - V: - N: 190, Pg: 31-46 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Vi Vinificacio Seleccio Most Constituents Oxigen Nitrogen Tiamina Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Effets du surpressage sur la composition du vin. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 816, Pg: 1 p. |
Descriptors | Premsatge Vi Efectes Constituents Sauvignon blanc Chardonnay |
Localització | FV 816 |
Títol | Enquete sur la composition des eaux-de-vie de vin grecques. |
Autor | HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 603, Pg: 3 p. |
Descriptors | Constituents Vi Begudes alcoholiques Grecia Licor |
Localització | FV 603 |
Títol | Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins grecs. |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1977 - V: - N: 637, Pg: 12 p. |
Descriptors | Grau alcoholic Grecia Vi blanc Vi negre Constituents Control de qualitat Graduacio Analisi quimica |
Localització | FV 637 |
Títol | Essais des charbons actives pour oenologie. |
Autor | GOMEZ, R. PANDOLFI, C. S. |
Dades Font | FV - juliol 1973 - V: - N: 461, Pg: 3 p. |
Descriptors | Carboni Vi Analisi sensorial Constituents |
Localització | FV 461 |
Títol | Estimation qualitative de la matiere colorante du vin rouge. |
Autor | BOURZEIX, M. HEREDIA, N. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 796, Pg: 4 p. |
Descriptors | Colorants Color Vi negre Control de qualitat Cromatografia Antocians Constituents |
Localització | FV 796 |
Títol | Estudi de les diferents varietats de raims blancs de la comarca del Bages |
Autor | QUINTANILLA, M. J. LAO, C. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 3-8 |
Descriptors | Raim blanc Varietats Catalunya Vinya Viticultura Composicio Constituents |
Títol | Etude de la composition des eaux-de-vie de vins grecques. (Feuillet vert particulier concernant les methodes employees). |
Autor | HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 602, Pg: 2 p. |
Descriptors | Grecia Vi Begudes alcoholiques Licor Constituents |
Localització | FV 602 |
Títol | Etude de la fraction "Alcools superieurs+methanol" de diverses eaux-de-vie |
Autor | WENCKER, D... [et al.] |
Dades Font | Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 74 - setembre 1981 - V: - N: 800, Pg: 487-499 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Alcohol superior Metanol Constituents Analisi Butanol Propanol Metil |
Localització | C 3/47 |
Títol | Etude de la fraction "Alcools superieurs+methanol" de diverses eaux-de-vie" |
Autor | WENCKER, D... [et al.] |
Dades Font | Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 74 - juliol-agost 1981 - V: - N: 799, Pg: 411-429 |
Descriptors | Alcohol superior Metanol Begudes alcoholiques Constituents Analisi |
Localització | C 3/45 |
Títol | Etude sur l'alcool rectifie alimentaire grec. |
Autor | DARATSIANOS, J. KATSOULI, M. MAVRIKOS, P. MARKETOS, D. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 630, Pg: 3 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Vi Grecia Determinacio Dosificacio Dosatge Constituents |
Localització | FV 630 |
Títol | Extraction et identification des colorants synthetiques dans les vins et juds de fruits. |
Autor | ROUEN, J. BONNET, G. LEMAIRE, J-L. ABENSOUR, A. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 458, Pg: 8 p. |
Descriptors | Extraccio Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Vi Cromatografia en capa fina CCF Constituents |
Localització | FV 458 |
Títol | HRGC and HRGC-MS applied to wine constituents of lower volatility |
Autor | GUNTERT, M. et al. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: 182- N: , Pg: 200-204 |
Descriptors | HRGC HRGC-MS Vi Constituents Compostos volatils |
Localització | C 20/7 |
Títol | I costituenti dell?aroma di vini elaborati con tecniche non convenzionali |
Autor | CARNACINI, A. GALASSI, S. AMATI, A. |
Dades Font | L?Enotecnico ISSN: 0392-176X - Dicembre 1984 - V: - N: , Pg: 1101-1106 |
Descriptors | Aroma Vi Constituents Tecniques no convencionals |
Localització | C 21/9 |
Títol | I costituenti della grappa di moscato |
Autor | STEFANO, R. Di |
Dades Font | Vini d?Italia - 1986 - V: - N: 28, Pg: 41-48 |
Descriptors | Most Raim Constituents |
Localització | C 19/133 |
Títol | Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars |
Autor | BAUMES, R. CORDONNIER, R. NITZ, S. DRAWERT, F. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943 |
Descriptors | Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m |
Localització | C 16/27 |
Títol | Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. ABRAHAM, K. O. |
Dades Font | Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321 |
Descriptors | Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne |
Localització | C 3/121 |
Títol | Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine. |
Autor | BRENNA, O. BIANCHI, E. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40 |
Descriptors | Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents |
Localització | C 5/58 |
Títol | Interpretations of Ultraviolet Absorption in White Wines |
Autor | SOMERS, T. C. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 23 - 1972 - V: - N: , Pg: 441-453 |
Descriptors | Vi blanc Analisi Constituents Riesling Compostos fenolics Cromatografia de gasos liquids |
Localització | C 5/71 |
Títol | L'extrait des vins suisses. |
Autor | LIPKA, Z. SCHOPFER, J. F. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 520, Pg: 13 p. |
Descriptors | Extracte Vi Suissa Polifenols Glicerol Constituents Cendres Acid |
Localització | FV 520 |
Títol | Le reste d'extrait, l'un de criteres d'evaluation de la qualite d'un vin. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - mar? 1978 - V: - N: 659, Pg: 6 p. |
Descriptors | Extracte Qualitat Vi Alemanya Caracteristiques Control de qualitat Denominacio d'origen Constituents Reglament Normes Alemania |
Localització | FV 659 |
Títol | Le sucre de raisin (projet de monographie). |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 791, Pg: 16 p. |
Descriptors | Sucre Raim Most Determinacio Constituents Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 791 |
Títol | Le sucre de raisin. |
Autor | JUNGE, Ch. PETTENKOFER, Max von |
Dades Font | FV - octubre 1986 - V: - N: 804, Pg: 28 p. |
Descriptors | Sucre Constituents Determinacio Raim Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 804 |
Títol | Limites maximales acceptables de divers elements contenus dans le vin. Recommandations de l'O.I.V. |
Autor | CAILTON, M. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 133 |
Descriptors | Constituents Vi OIV Reglament |
Títol | Methode refractometrique pour la determination de la teneur en sucres des mouts, des mouts concentres et du sucre de Raisin. |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 811, Pg: 15 p. |
Descriptors | Refractometre Determinacio Sucre Most concentrat Raim Sacarosa Constituents Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 811 |
Títol | Normes espagnoles pour l'analyse des vinaigres de vin. |
Autor | LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 592, Pg: 6 p. |
Descriptors | Espanya Normes Reglament Vinagre Analisi Acidesa Constituents |
Localització | FV 592 |
Títol | Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee |
Autor | OGORODNIK, S. T. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol |
Localització | FV 611 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins Portigais. |
Autor | TEIXEIRA, A. M. FONSECA, M. T. GUEIFAO, M. T. |
Dades Font | FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols |
Localització | FV 649 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins hongrois (Recolte 1974) |
Autor | |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 589, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Hongria Alcohol Graduacio Grau alcoholic Glicerol Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Constituents |
Localització | FV 589 |
Títol | Rapports Alcool/Extrait des vins d'Union Sovietique. |
Autor | OGORODNIK, S. T. |
Dades Font | FV - juny 1975 - V: - N: 570, Pg: 1 p. |
Descriptors | Crimea Vi de taula Graduacio Porto Jerez Sherry Xeres Constituents Composicio Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques |
Localització | FV 570 |
Títol | Recherche de l'Azothydrate de Sodium dans les vins par HPLC. |
Autor | JUNGE, CH SPADINGER, CH |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 808, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Analisi Constituents HPLC Cromatografia de liquids Acid azothidric |
Localització | FV 808 |
Títol | Recherche des particules d'amiante: Chrysotile, crocidolite, tremolite, amosite, etc., dans les vins par microscopie photonique. |
Autor | TERCERO, Carlos SANCHEZ, Orlando |
Dades Font | FV - novembre 1977 - V: - N: 650, Pg: 2 p. |
Descriptors | Amiant Constituents Microscopia fotonica Microbiologia enologica Color Composicio Vi |
Localització | FV 650 |
Títol | Reverse osmosis of whey. Determination of mass transfer coefficients |
Autor | SUAREZ, E. |
Dades Font | Journal of Membrane Science ISSN: 0367-7388 VOL 68 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 301-305 |
Descriptors | Osmosi inversa Serum Analisi Determinacio Composicio Constituents |
Localització | C 6/15 |
Títol | Solution colloidale de dioxyde de Silicium sol de Silice, gel de Silice |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 670, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sol Silici Dioxid de silici Constituents |
Localització | FV 670 |
Títol | Solution colloidale de dioxyde de silicium. Sol de silice. Gel de silice en dispersion aqueuse. |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 805, Pg: 3 p. |
Descriptors | Dioxid de silici Silici Analisi Constituents |
Localització | FV 805 |
Títol | Some advances in alcoholic beverages and vinegar flavor research |
Autor | HERRAIZ, M. LLAGUNO, C. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | The Quality of foods and beverages - 1981 - V: - N: , Pg: 225-240 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Vinagre Gust Constituents Analisi Components volatils Olfacte |
Localització | C 3/42 |
Títol | Sur la destruction enzymatique et les changements de constitution des produits de transformation du pyrocarbonate d?ethyle avec les constituants des aliments |
Autor | FINGERHUT, M. LANG, K KRUG, E. REIMOLD, W. PAULI, O. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 218, Pg: 1 p. |
Descriptors | Pirocarbonat d'etil Enzims Constituents Aliments Toxicitat Salut Vi Most Suc de fruita |
Localització | FV 218 |
Títol | Teneur en sulfates des vins allemands. |
Autor | STEINLEIN, B. |
Dades Font | FV - gener 1974 - V: - N: 473, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sofre Sulfat Vi Alemanya Constituents Alemania |
Localització | FV 473 |
Títol | Teneurs en divers composants des distillats de vin. |
Autor | SCHNEYDER, J. |
Dades Font | FV - mar? 1975 - V: - N: 537, Pg: 1 p. |
Descriptors | Destil.lacio Vi Composicio Constituents |
Localització | FV 537 |
Títol | Teneurs en potassium, sodium, sulfates et chlorures d?un certain nombre de vins bulgares |
Autor | Les laboratoires de l?Institut Scientifique d?Oenologie et de Brasserie, Sofia |
Dades Font | FV - octubre 1966 - V: - N: 207, Pg: 2 p. |
Descriptors | Bulgaria Vi blanc Vi negre Potassi Sodi Sulfat Clorur Constituents |
Localització | FV 207 |
Títol | The Foaming properties of beer. |
Autor | BAMFORTH, C. W. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius |
Localització | C 6/35 |
Títol | The analysis of non-volatile constituents of wine by glass capillary gas chromatography |
Autor | DE SMEDT, P. LIDDLE, P.A.P. CRESTO, B. BOSSARD, A. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 87 - November-December 1981 - V: - N: , Pg: 349-351 |
Descriptors | Compostos no-volatils Vi Cromatografia de capil?lar de gasos |
Localització | C 3/57 |
Títol | Valeurs des constantes de dissociation des principaux acides organiques du vin en solutions hydroalcooliques. |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. BOSIA, P. D. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 685, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid organic Vi Constituents Solucio hidroalcoholica |
Localització | FV 685 |
Títol | Wine Analysis: Study and Comparison of Techniques Developed for the Study of Volatile Constituents |
Autor | ETIEVANT, P. MAARSE, H. VAN DEN BERG, F. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 21 - juliol 1986 - V: - N: 7, Pg: 379-386 |
Descriptors | Analisi Vi Components volatils |
Localització | C 3/40 |
Títol | Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi |
Localització | C 3/125 |
Títol | pH and trace-elements content in raisin exract industrial-scale alcoholic fermentation |
Autor | AKRIDA, K. DEMERTZIS, P. G. KOUTINAS, A. A. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering - maig 1988 - V: - N: , Pg: 666-669 |
Descriptors | pH Raim Grecia Vinificacio Fermentacio alcoholica Coure Vi Constituents Metall Sucre Alcohol Llevats |
Localització | C 5/67 |