Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Constituents

Resultat de la cerca

Registres trobats: 72


Títol Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds
Autor WATANABE, T.   MORI, T.   TOSA, T.   CHIBATA, I.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003
Descriptors Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre
Localització C 6/40

Títol Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet)
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p.
Descriptors Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim
Localització FV 632

Títol Alcool rectifie d'origine viticole
Autor BRUN,S.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 631, Pg: 1 p.
Descriptors Alcohol rectificat Destil.lacio Rectificacio Brisa Marc Raim Vi Constituents
Localització FV 631

Títol Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC. 1ere partie: Etude des differents protocoles experimentaux proposes
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 800, Pg: 11 p.
Descriptors Acid organic Most Vi Constituents HPLC Cromatografia de liquids
Localització FV 800

Títol Analyse des substances volatiles majoritaires des eaux-de-vie
Autor GONZALEZ, M.   REGLERO, G.   HERRAIZ, M.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 792, Pg: 3 p.
Descriptors Components volatils Begudes alcoholiques Licor Constituents Determinacio
Localització FV 792

Títol Analyse des vins basses calories
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 778, Pg: 2 p.
Descriptors Vi blanc Vi rosat Caloria Analisi Constituents
Localització FV 778

Títol Carbonate acide de potassium oenologique. Bicarbonate de potassium.
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 669, Pg: 5 p.
Descriptors Carbonat potassic Bicarbonat Potassi Constituents Vi Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 669

Títol Characterisation of chinese alcoholic beverages by their congener contents
Autor TJU LIK N. G.   ON WO, S.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 503-509
Descriptors Begudes alcoholiques Xina Cromatografia Alcohol isoamilic Alcohol superior Constituents Analisi
Localització C 3/97

Títol Characterization of Some Volatile Constituents of Bell Peppers
Autor BUTTERY,R.G.   SEIFERT, R.M.   GUADAGNI, D.G.   LING, L.C  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 17 - mar? 1969 - V: - N: 6, Pg: 1322-1327
Descriptors Components volatils Aroma Pebrot
Localització C 3/101

Títol Composants des eaux-de-vie.
Autor PLESSIS, C.S. du  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 614, Pg: 2 p.
Descriptors Constituents Begudes alcoholiques Aiguardent
Localització FV 614

Títol Composition d'eaux-de-vie (1971-1972).
Autor Union Nationale de Groupements de Distillateurs d'Alcool  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 551, Pg: 1 p.
Descriptors Begudes alcoholiques Constituents Composicio Licor
Localització FV 551

Títol Composition des eaux-de-vie de vin, des vins de pressage, de vins alteres, de lies et piquettes.
Autor LAUDACIAS, M.C.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 678, Pg: 3 p.
Descriptors Constituents Vi Begudes alcoholiques Analisi Premsatge Adulteracio
Localització FV 678

Títol Composition minerale d?un certain nombre de vins du Portugal (blancs et rouges) de consommation courante de Caves cooperatives
Autor COSTA NETTO, I.  
Dades Font FV - mar? 1966 - V: - N: 197, Pg: 7 p.
Descriptors Vi blanc Vi negre Portugal Constituents Clorur Sulfat Fosfat Ferro Magnesi Potassi Coure Sodi
Localització FV 197

Títol Composition of Neutral Volatile Constituents in Grape Brandies
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   WINKLER, F.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 2, Pg: 365-372
Descriptors Brandi Raim Varietats Compostos volatils
Localització C 18/139

Títol Concentration de la teneur en C14 dans les vins du cap d'Ouest, de 1926 a 1975.
Autor HANEKOM, N.   PLESSIS, C.S. DU   HOUTMAN, A.C.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 604, Pg: 3 p.
Descriptors Carboni 14 Vi Determinacio Etanol Constituents
Localització FV 604

Títol Determination de la teneur en diethylene glycol dans le vin.
Autor Laboratoire de la repression des fraudes et du controle de la qualite.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 807, Pg: 4 p.
Descriptors Control de qualitat Vi Analisi Constituents Dietile glicol Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos
Localització FV 807

Títol Determination des anthocyanes et des tanins des raisins rouges. Etude statistique de l'echantillonnage.
Autor BLOUIN, J.   VIDAL, M.   GABORIAUD, F.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 686, Pg: 4 p.
Descriptors Antocians Tanins Raim negre Determinacio Constituents
Localització FV 686

Títol Determination of 2 -methoxy- 3 -alkylpyrazines in wine by gas chromatography/mass spectrometry.
Autor HARRIS, R.L.N.   LACEY, M.J.   BROWN, W.V.   ALLEN, M.S.  
Dades Font Vitis. Berichte uber Rebenforschung mit Dokumentation der weinbauforschung. ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 201-207
Descriptors Vi Gust Constituents Analisi Australia Cromatografia de gasos Espectrometria de massa
Localització C 3/83

Títol Determination rapide du poids des cendres par voie conductimetrique
Autor WURDIG, G.   MULLER, TH.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 812, Pg: 2 p.
Descriptors Cendres Pes Determinacio Vi Sals minerals Analisi conductimetrica Conductimetria Constituents
Localització FV 812

Títol Differenciation des vins blancs, roses et rouges.
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p.
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio
Localització FV 815

Títol Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs.
Autor VALOUIKO, G.G.   CHOLTZ, E.P.   BEGLITZA, V.M.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p.
Descriptors Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques
Localització FV 797

Títol Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation .
Autor GONZALEZ, M.   REGLERO, G.   CACERES, I.   HERRAIZ, M.   POLO, M. C.   CABEZUDO, M. D.   MARTIN, P.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P.
Descriptors Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents
Localització FV 794

Títol Differenciation des vins. Etude de la maceration
Autor RIZZON, L. A.   MEDINA, B.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 786, Pg: 10 P.
Descriptors Identificacio Vi Maceracio Constituents Vinificacio Analisi multidimensional Antocians
Localització FV 786

Títol Differenciation des vins. Evolution des constituants du vin en fonction de la duree de maceration
Autor KOVAC, V.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 756, Pg: 6 p.
Descriptors Vi Maceracio Antocians Vinificacio Composicio Constituents
Localització FV 756

Títol Dosage des acides amines libres dans les vins par H.P.L.C. (Chromatographie liquide haute performance).
Autor DOUMERGUE, H.   DOUMERGUE, J.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 785, Pg: 9 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Acid aminat Vi HPLC Cromatografia de liquids Constituents
Localització FV 785

Títol Dossier: La fermentation alcoolique. Le veritable pouvoir des levures
Autor CARLIEZ, M.   DELTEIL, D.   LOZANO, L  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1994 - V: - N: 190, Pg: 31-46
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Vi Vinificacio Seleccio Most Constituents Oxigen Nitrogen Tiamina Saccharomyces cerevisiae

Títol Effets du surpressage sur la composition du vin.
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 816, Pg: 1 p.
Descriptors Premsatge Vi Efectes Constituents Sauvignon blanc Chardonnay
Localització FV 816

Títol Enquete sur la composition des eaux-de-vie de vin grecques.
Autor HARVALIA, A.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 603, Pg: 3 p.
Descriptors Constituents Vi Begudes alcoholiques Grecia Licor
Localització FV 603

Títol Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins grecs.
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 637, Pg: 12 p.
Descriptors Grau alcoholic Grecia Vi blanc Vi negre Constituents Control de qualitat Graduacio Analisi quimica
Localització FV 637

Títol Essais des charbons actives pour oenologie.
Autor GOMEZ, R.   PANDOLFI, C. S.  
Dades Font FV - juliol 1973 - V: - N: 461, Pg: 3 p.
Descriptors Carboni Vi Analisi sensorial Constituents
Localització FV 461

Títol Estimation qualitative de la matiere colorante du vin rouge.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 796, Pg: 4 p.
Descriptors Colorants Color Vi negre Control de qualitat Cromatografia Antocians Constituents
Localització FV 796

Títol Estudi de les diferents varietats de raims blancs de la comarca del Bages
Autor QUINTANILLA, M. J.   LAO, C.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1994 - V: - N: 29, Pg: 3-8
Descriptors Raim blanc Varietats Catalunya Vinya Viticultura Composicio Constituents

Títol Etude de la composition des eaux-de-vie de vins grecques. (Feuillet vert particulier concernant les methodes employees).
Autor HARVALIA, A.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 602, Pg: 2 p.
Descriptors Grecia Vi Begudes alcoholiques Licor Constituents
Localització FV 602

Títol Etude de la fraction "Alcools superieurs+methanol" de diverses eaux-de-vie
Autor WENCKER, D... [et al.]  
Dades Font Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 74 - setembre 1981 - V: - N: 800, Pg: 487-499
Descriptors Begudes alcoholiques Alcohol superior Metanol Constituents Analisi Butanol Propanol Metil
Localització C 3/47

Títol Etude de la fraction "Alcools superieurs+methanol" de diverses eaux-de-vie"
Autor WENCKER, D... [et al.]  
Dades Font Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 74 - juliol-agost 1981 - V: - N: 799, Pg: 411-429
Descriptors Alcohol superior Metanol Begudes alcoholiques Constituents Analisi
Localització C 3/45

Títol Etude sur l'alcool rectifie alimentaire grec.
Autor DARATSIANOS, J.   KATSOULI, M.   MAVRIKOS, P.   MARKETOS, D.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 630, Pg: 3 p.
Descriptors Alcohol rectificat Vi Grecia Determinacio Dosificacio Dosatge Constituents
Localització FV 630

Títol Extraction et identification des colorants synthetiques dans les vins et juds de fruits.
Autor ROUEN, J.   BONNET, G.   LEMAIRE, J-L.   ABENSOUR, A.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 458, Pg: 8 p.
Descriptors Extraccio Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Vi Cromatografia en capa fina CCF Constituents
Localització FV 458

Títol HRGC and HRGC-MS applied to wine constituents of lower volatility
Autor GUNTERT, M. et al.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1986 - V: 182- N: , Pg: 200-204
Descriptors HRGC HRGC-MS Vi Constituents Compostos volatils
Localització C 20/7

Títol I costituenti dell?aroma di vini elaborati con tecniche non convenzionali
Autor CARNACINI, A.   GALASSI, S.   AMATI, A.  
Dades Font L?Enotecnico ISSN: 0392-176X - Dicembre 1984 - V: - N: , Pg: 1101-1106
Descriptors Aroma Vi Constituents Tecniques no convencionals
Localització C 21/9

Títol I costituenti della grappa di moscato
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Vini d?Italia - 1986 - V: - N: 28, Pg: 41-48
Descriptors Most Raim Constituents
Localització C 19/133

Títol Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars
Autor BAUMES, R.   CORDONNIER, R.   NITZ, S.   DRAWERT, F.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943
Descriptors Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m
Localització C 16/27

Títol Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   ABRAHAM, K. O.  
Dades Font Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321
Descriptors Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne
Localització C 3/121

Títol Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine.
Autor BRENNA, O.   BIANCHI, E.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40
Descriptors Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents
Localització C 5/58

Títol Interpretations of Ultraviolet Absorption in White Wines
Autor SOMERS, T. C.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 23 - 1972 - V: - N: , Pg: 441-453
Descriptors Vi blanc Analisi Constituents Riesling Compostos fenolics Cromatografia de gasos liquids
Localització C 5/71

Títol L'extrait des vins suisses.
Autor LIPKA, Z.   SCHOPFER, J. F.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 520, Pg: 13 p.
Descriptors Extracte Vi Suissa Polifenols Glicerol Constituents Cendres Acid
Localització FV 520

Títol Le reste d'extrait, l'un de criteres d'evaluation de la qualite d'un vin.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - mar? 1978 - V: - N: 659, Pg: 6 p.
Descriptors Extracte Qualitat Vi Alemanya Caracteristiques Control de qualitat Denominacio d'origen Constituents Reglament Normes Alemania
Localització FV 659

Títol Le sucre de raisin (projet de monographie).
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 791, Pg: 16 p.
Descriptors Sucre Raim Most Determinacio Constituents Dosificacio Dosatge
Localització FV 791

Títol Le sucre de raisin.
Autor JUNGE, Ch.   PETTENKOFER, Max von  
Dades Font FV - octubre 1986 - V: - N: 804, Pg: 28 p.
Descriptors Sucre Constituents Determinacio Raim Dosificacio Dosatge
Localització FV 804

Títol Limites maximales acceptables de divers elements contenus dans le vin. Recommandations de l'O.I.V.
Autor CAILTON, M.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 133
Descriptors Constituents Vi OIV Reglament

Títol Methode d'analyse, d'application generale aux vins, aux eaux-de- vie, aux boissons alcooliques de haut degre et aux vinaigres, par chromatographie gaz-liquide. Separation de l'ethanol des 19 composants les plus volatils et de ceux-ci entre eux, et determination quantitative.
Autor CABEZUDO, M. D.   HERRAIZ, M.   FERNANDEZ, J.   GARCIA, J. A.   MOLERA, J.   GOROSTIZA, E. F. de  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 638, Pg: 16 p.
Descriptors Cromatografia de gasos liquids Vi Begudes alcoholiques Licor Brandi Conyac Cognac Etanol Components volatils Constituents Vinagre Rom
Localització FV 638

Títol Methode refractometrique pour la determination de la teneur en sucres des mouts, des mouts concentres et du sucre de Raisin.
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 811, Pg: 15 p.
Descriptors Refractometre Determinacio Sucre Most concentrat Raim Sacarosa Constituents Dosificacio Dosatge
Localització FV 811

Títol Normes espagnoles pour l'analyse des vinaigres de vin.
Autor LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - mar? 1976 - V: - N: 592, Pg: 6 p.
Descriptors Espanya Normes Reglament Vinagre Analisi Acidesa Constituents
Localització FV 592

Títol Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee
Autor OGORODNIK, S. T.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p.
Descriptors Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol
Localització FV 611

Títol Rapport alcool/extrait des vins Portigais.
Autor TEIXEIRA, A. M.   FONSECA, M. T.   GUEIFAO, M. T.  
Dades Font FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols
Localització FV 649

Títol Rapport alcool/extrait des vins hongrois (Recolte 1974)
Autor
Dades Font FV - mar? 1976 - V: - N: 589, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Hongria Alcohol Graduacio Grau alcoholic Glicerol Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Constituents
Localització FV 589

Títol Rapports Alcool/Extrait des vins d'Union Sovietique.
Autor OGORODNIK, S. T.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 570, Pg: 1 p.
Descriptors Crimea Vi de taula Graduacio Porto Jerez Sherry Xeres Constituents Composicio Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques
Localització FV 570

Títol Recherche de l'Azothydrate de Sodium dans les vins par HPLC.
Autor JUNGE, CH   SPADINGER, CH  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 808, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Analisi Constituents HPLC Cromatografia de liquids Acid azothidric
Localització FV 808

Títol Recherche des particules d'amiante: Chrysotile, crocidolite, tremolite, amosite, etc., dans les vins par microscopie photonique.
Autor TERCERO, Carlos   SANCHEZ, Orlando  
Dades Font FV - novembre 1977 - V: - N: 650, Pg: 2 p.
Descriptors Amiant Constituents Microscopia fotonica Microbiologia enologica Color Composicio Vi
Localització FV 650

Títol Reverse osmosis of whey. Determination of mass transfer coefficients
Autor SUAREZ, E.  
Dades Font Journal of Membrane Science ISSN: 0367-7388 VOL 68 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 301-305
Descriptors Osmosi inversa Serum Analisi Determinacio Composicio Constituents
Localització C 6/15

Títol Solution colloidale de dioxyde de Silicium sol de Silice, gel de Silice
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 670, Pg: 3 p.
Descriptors Sol Silici Dioxid de silici Constituents
Localització FV 670

Títol Solution colloidale de dioxyde de silicium. Sol de silice. Gel de silice en dispersion aqueuse.
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 805, Pg: 3 p.
Descriptors Dioxid de silici Silici Analisi Constituents
Localització FV 805

Títol Some advances in alcoholic beverages and vinegar flavor research
Autor HERRAIZ, M.   LLAGUNO, C.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font The Quality of foods and beverages - 1981 - V: - N: , Pg: 225-240
Descriptors Begudes alcoholiques Vinagre Gust Constituents Analisi Components volatils Olfacte
Localització C 3/42

Títol Sur la destruction enzymatique et les changements de constitution des produits de transformation du pyrocarbonate d?ethyle avec les constituants des aliments
Autor FINGERHUT, M.   LANG, K   KRUG, E.   REIMOLD, W.   PAULI, O.  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 218, Pg: 1 p.
Descriptors Pirocarbonat d'etil Enzims Constituents Aliments Toxicitat Salut Vi Most Suc de fruita
Localització FV 218

Títol Teneur en sulfates des vins allemands.
Autor STEINLEIN, B.  
Dades Font FV - gener 1974 - V: - N: 473, Pg: 3 p.
Descriptors Sofre Sulfat Vi Alemanya Constituents Alemania
Localització FV 473

Títol Teneurs en divers composants des distillats de vin.
Autor SCHNEYDER, J.  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 537, Pg: 1 p.
Descriptors Destil.lacio Vi Composicio Constituents
Localització FV 537

Títol Teneurs en potassium, sodium, sulfates et chlorures d?un certain nombre de vins bulgares
Autor Les laboratoires de l?Institut Scientifique d?Oenologie et de Brasserie, Sofia  
Dades Font FV - octubre 1966 - V: - N: 207, Pg: 2 p.
Descriptors Bulgaria Vi blanc Vi negre Potassi Sodi Sulfat Clorur Constituents
Localització FV 207

Títol The Foaming properties of beer.
Autor BAMFORTH, C. W.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383
Descriptors Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius
Localització C 6/35

Títol The analysis of non-volatile constituents of wine by glass capillary gas chromatography
Autor DE SMEDT, P.   LIDDLE, P.A.P.   CRESTO, B.   BOSSARD, A.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 87 - November-December 1981 - V: - N: , Pg: 349-351
Descriptors Compostos no-volatils Vi Cromatografia de capil?lar de gasos
Localització C 3/57

Títol Valeurs des constantes de dissociation des principaux acides organiques du vin en solutions hydroalcooliques.
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.   BOSIA, P. D.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 685, Pg: 3 p.
Descriptors Acid organic Vi Constituents Solucio hidroalcoholica
Localització FV 685

Títol Wine Analysis: Study and Comparison of Techniques Developed for the Study of Volatile Constituents
Autor ETIEVANT, P.   MAARSE, H.   VAN DEN BERG, F.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 21 - juliol 1986 - V: - N: 7, Pg: 379-386
Descriptors Analisi Vi Components volatils
Localització C 3/40

Títol Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928
Descriptors Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi
Localització C 3/125

Títol pH and trace-elements content in raisin exract industrial-scale alcoholic fermentation
Autor AKRIDA, K.   DEMERTZIS, P. G.   KOUTINAS, A. A.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering - maig 1988 - V: - N: , Pg: 666-669
Descriptors pH Raim Grecia Vinificacio Fermentacio alcoholica Coure Vi Constituents Metall Sucre Alcohol Llevats
Localització C 5/67