Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CARNACINI, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Gli aromi dei vini elaborati per macerazione carbonica in funzione delle condizione operative
Autor CARNACINI, A.   BONAGA, G.   AMATI, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 43-49
Descriptors Aroma Vi Maceracio carbonica
Localització C 21/60

Títol I componenti volatili dei vini. In funzione della tecnica di raccolta dell?uva e dei trattamenti sul pigiato
Autor CARNACINI, A.   GALASSI, S.   RIPONI, C.   AMATI, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 29-32
Descriptors Compostos volatils Vi
Localització C 21/22

Títol I costituenti dell?aroma di vini elaborati con tecniche non convenzionali
Autor CARNACINI, A.   GALASSI, S.   AMATI, A.  
Dades Font L?Enotecnico ISSN: 0392-176X - Dicembre 1984 - V: - N: , Pg: 1101-1106
Descriptors Aroma Vi Constituents Tecniques no convencionals
Localització C 21/9

Títol Rapid extraction of volatile compounds in wine and vinegar using extrelut resin.
Autor GERBI, V.   ZEPPA, G.   CARNACINI, A.  
Dades Font Italian Journal of Food Science. - agost 1994 - V: - N: 4, Pg: 259-267
Descriptors Vi Vinagre Components volatils Extraccio Aroma Resines Composicio
Localització C 5/90

Títol Sui componenti volatili dei mosti e dei vini in relazione alle tecnologie di ottenimento
Autor CARNACINI, A.   POZO, A, del  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1986 - V: 13- N: 12, Pg: 17-27
Descriptors Compostos volatils Most Vi
Localització C 20/28