Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
AMATI, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Controle de la fermentation malolactique des vins: emploi du lysozyme
Autor AMATI, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 95-100
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Lisozim
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Gli aromi dei vini elaborati per macerazione carbonica in funzione delle condizione operative
Autor CARNACINI, A.   BONAGA, G.   AMATI, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 43-49
Descriptors Aroma Vi Maceracio carbonica
Localització C 21/60

Títol I componenti volatili dei vini. In funzione della tecnica di raccolta dell?uva e dei trattamenti sul pigiato
Autor CARNACINI, A.   GALASSI, S.   RIPONI, C.   AMATI, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 29-32
Descriptors Compostos volatils Vi
Localització C 21/22

Títol I costituenti dell?aroma di vini elaborati con tecniche non convenzionali
Autor CARNACINI, A.   GALASSI, S.   AMATI, A.  
Dades Font L?Enotecnico ISSN: 0392-176X - Dicembre 1984 - V: - N: , Pg: 1101-1106
Descriptors Aroma Vi Constituents Tecniques no convencionals
Localització C 21/9

Títol Il rame e l?enologia
Autor AMATI, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 95-98
Descriptors Enologia
Localització C 21/23

Títol Influence of some technological practices on the quantity of resveratrol in wine
Autor CASTELLARI, M.   SPINABELLI, U.   RIPONI, C.   AMATI, A.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 206 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 151-155
Descriptors Resveratrol Vi Cromatografia de liquids HPLC
Localització C 14/63

Títol Methode propose pour la determination du plomb dans les vins et les vinaigres, grace a la spectrophotometrie d'absortion atomique.
Autor AMATI, A.   MINGUZZI, A.   RASTELLI, R.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 559, Pg: 2 p.
Descriptors Plom Vi blanc Vi negre Italia Vinagre Espectrofotometria d'absorcio atomica
Localització FV 559

Títol Trattamenti diversi sui mosti e sui vini provenienti dalla vendemmia meccanica
Autor AMATI, A.   RIPONI, C.   ZIRONI, R.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 1-2, Pg: 23-25
Descriptors Most Tractament Verema mecanica
Localització C 18/30

Títol Utilizzazione del freddo nel corso della macerazione e della fermentazione
Autor AMATI, A.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 131-138
Descriptors Fred Maceracio Fermentacio
Localització 663.2 Sim

Títol Volatile components of albana wine. IV. Hydroxy compounds
Autor BOREA CARNACINI, A.   CAPELLA, P.   AMATI, A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1980 - V: 31- N: 4, Pg: 313-315
Descriptors Compostos volatils
Localització C 20/71