Registres trobats: 10
Títol | Controle de la fermentation malolactique des vins: emploi du lysozyme |
Autor | AMATI, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 95-100 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vi Lisozim |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Gli aromi dei vini elaborati per macerazione carbonica in funzione delle condizione operative |
Autor | CARNACINI, A. BONAGA, G. AMATI, A. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 43-49 |
Descriptors | Aroma Vi Maceracio carbonica |
Localització | C 21/60 |
Títol | I componenti volatili dei vini. In funzione della tecnica di raccolta dell?uva e dei trattamenti sul pigiato |
Autor | CARNACINI, A. GALASSI, S. RIPONI, C. AMATI, A. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 29-32 |
Descriptors | Compostos volatils Vi |
Localització | C 21/22 |
Títol | I costituenti dell?aroma di vini elaborati con tecniche non convenzionali |
Autor | CARNACINI, A. GALASSI, S. AMATI, A. |
Dades Font | L?Enotecnico ISSN: 0392-176X - Dicembre 1984 - V: - N: , Pg: 1101-1106 |
Descriptors | Aroma Vi Constituents Tecniques no convencionals |
Localització | C 21/9 |
Títol | Il rame e l?enologia |
Autor | AMATI, A. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 95-98 |
Descriptors | Enologia |
Localització | C 21/23 |
Títol | Influence of some technological practices on the quantity of resveratrol in wine |
Autor | CASTELLARI, M. SPINABELLI, U. RIPONI, C. AMATI, A. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 206 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 151-155 |
Descriptors | Resveratrol Vi Cromatografia de liquids HPLC |
Localització | C 14/63 |
Títol | Methode propose pour la determination du plomb dans les vins et les vinaigres, grace a la spectrophotometrie d'absortion atomique. |
Autor | AMATI, A. MINGUZZI, A. RASTELLI, R. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 559, Pg: 2 p. |
Descriptors | Plom Vi blanc Vi negre Italia Vinagre Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 559 |
Títol | Trattamenti diversi sui mosti e sui vini provenienti dalla vendemmia meccanica |
Autor | AMATI, A. RIPONI, C. ZIRONI, R. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 1-2, Pg: 23-25 |
Descriptors | Most Tractament Verema mecanica |
Localització | C 18/30 |
Títol | Utilizzazione del freddo nel corso della macerazione e della fermentazione |
Autor | AMATI, A. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 131-138 |
Descriptors | Fred Maceracio Fermentacio |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Volatile components of albana wine. IV. Hydroxy compounds |
Autor | BOREA CARNACINI, A. CAPELLA, P. AMATI, A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1980 - V: 31- N: 4, Pg: 313-315 |
Descriptors | Compostos volatils |
Localització | C 20/71 |