Registres trobats: 79
Títol | A la busqueda del tinto perfecto |
Autor | LOPEZ MENDIONDO, S. |
Dades Font | Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 793-795 |
Descriptors | Vi negre Alta densitat Maceracio Temperatura Enzims pectolitics Tanins Barrica Polifenols |
Títol | Adaptation de la cuverie existante aux techniques modernes de vinification |
Autor | VIALLA, R. |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1988 - V: - N: Special SITEVI, Pg: 83-85 |
Descriptors | Celler Mecanitzacio Maquinaria Vinificacio Maceracio Temperatura Difusio de gas |
Títol | Adapter la maceration a la maturite phenolique. Vins rouges du Centre |
Autor | DAULNY, B. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2007 - V: - N: 331, Pg: 36-37 |
Descriptors | Vi negre Maduresa fenolica Maceracio |
Títol | Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color |
Autor | LLODRA, D. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47 |
Descriptors | Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines |
Títol | Alternativa no instrumental para determinar el momento optimo para el descube |
Autor | ESPINOSA, L. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 65-67 |
Descriptors | Maceracio Tanins Polifenols Colorants Antocians Sagnament |
Títol | Alternatives a la crian?a en bota |
Autor | MU?OZ, P. |
Dades Font | ACE. Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 10-14 |
Descriptors | Crian?a Alternatives Envelliment Maceracio Infusio Granulat de roure Encenalls de roure Fragments de roure Xips de roure |
Títol | Analyse sensorielle de macerations de bouchons synthetiques: la prevention du risque chimique |
Autor | NICOLINI, B. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 37-38 |
Descriptors | Analisi sensorial Tap de suro Maceracio Prevencio Riscos quimics |
Títol | Aportacion de la maceracion del hollejo en la vinificacion en blanco |
Autor | CASTINO, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 26 |
Descriptors | Maceracio Vinificacio Vi blanc |
Títol | Blancs : la recolte mecanique exige une bonne hygiene |
Autor | POULARD, A. COARER, M. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - setembre 1992 - V: - N: 168, Pg: 27-29 |
Descriptors | Verema Mecanitzacio Higiene Desinfeccio Vi blanc Maceracio |
Títol | Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72 |
Descriptors | Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols |
Títol | Componentes aromaticos en la variedad Airen |
Autor | SANTOS, C. SANTAMARIA, L. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 47-49 |
Descriptors | Airen Lairen Forcallat Aroma Maceracio Most |
Títol | Depositos autovariantes |
Autor | BOTTA, J. |
Dades Font | Tecnovin - juliol-agost 1991 - V: - N: 3, Pg: 30-36 |
Descriptors | Vi negre Vinificacio Maceracio Diposits d'autobuidatge Maquinaria Mecanitzacio |
Títol | Desarrollo de un controlador logico borroso para la maceracion de vinos tintos jovenes |
Autor | ALONSO, M.C. NAVAS, L.M. CARCEL, L.M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 393-395 |
Descriptors | Vi Vi jove Maceracio Control |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Differenciation des vins blancs, roses et rouges. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio |
Localització | FV 815 |
Títol | Differenciation des vins. Etude de la maceration |
Autor | RIZZON, L. A. MEDINA, B. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 786, Pg: 10 P. |
Descriptors | Identificacio Vi Maceracio Constituents Vinificacio Analisi multidimensional Antocians |
Localització | FV 786 |
Títol | Differenciation des vins. Evolution des constituants du vin en fonction de la duree de maceration |
Autor | KOVAC, V. |
Dades Font | FV - setembre 1982 - V: - N: 756, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi Maceracio Antocians Vinificacio Composicio Constituents |
Localització | FV 756 |
Títol | Efecto de diferentes tecnicas enologicas en la extraccion de taninos durante el proceso de maceracion de uvas monastrell |
Autor | BUSSE VALVERDE, N. JIMENEZ PASCUAL, E. GOMEZ PLAZA, E. LOPEZ ROCA, J.M. BAUTISTA ORTIN, A.B. |
Dades Font | Enologos (Suplemento Investigacion y ciencia) ISSN: 1695-7296 - Septiembre/Octubre 2011 - V: 13- N: 73, Pg: 26-29 |
Descriptors | Tecniques enologiques Tanins enologics Monastrell Raim Maceracio |
Títol | Efecto de la aplicacion de taninos enologicos durante la maceracion en la composicion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos |
Autor | MARTINEZ GARCIA, j. LOPEZ MARTIN, R. SANTAMARIA AQUILUE, P. BARUA GONZALEZ, M. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 53-62 |
Descriptors | Estabilitzacio Extraccio Maceracio Polifenols Tanins |
Títol | Efecto de la maceracion pelicular sobre el aroma libre y ligado de mostos y vinos de la variedad Listan Blanco |
Autor | PEREZ TRUJILLO, J. RODRIGUEZ BENCOMO, J.J. MENDEZ SILVEIRO, J.J. CACHO PALOMAR, J.F. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 341-343 |
Descriptors | Maceracio Vi Most Aroma Listan blanc |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto de polisacaridos y enzimas de maceracion en el color de vinos tintos de tempranillo |
Autor | AYESTARAN, B. GUADALUPE, Z. LEON, D. PALACIOS, A. ECHAVARRI, F. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 80-82 |
Descriptors | Polisacarids Enzims Maceracio Color Vi negre Tempranillo Ull de llebre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Effect of Extended Maceration on Wine Components and Quality |
Autor | SALABA, D. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Fall 2006 - V: 38- N: 3, Pg: 95-97 |
Descriptors | Maceracio Vi Compostos Qualitat |
Títol | Effects of maceration time and pectolytic enzymes added during maceration on the phenolic composition of must |
Autor | FERNANDEZ-ZURBANO, P. FERREIRA, V. PENYA, C. ESCUDERO, A. CACHO, J. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 319-325 |
Descriptors | Most Macabeu Chardonnay Maceracio Fenols Enzims |
Títol | Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition |
Autor | RAMEY, D. BERTRAND, M. A. OUGH, C. S. SINGLETON, V. L. SANDERS, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106 |
Descriptors | Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament |
Localització | C 9/126 |
Títol | Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges |
Autor | DUCASSE, M.A. CHEYNIER, V. FULCRAND, H. DOCO, T. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique) |
Descriptors | Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color |
Títol | Elaboracion de vino albarinyo : incidencia de la maceracion peculiar : Experiencias de 1989/1990 |
Autor | ORRIOLS, I. MORENO, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 41-45 |
Descriptors | Albarinyo Vinificacio Maceracio Prefermentacio Analisi Vi Most Components volatils Maceracio pel.licular Albari?o |
Títol | Estrazione delle antocianine monoglucosidate durante la macerazione |
Autor | BONATTI, A. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 323-327 |
Descriptors | Extraccio Antocians Maceracio |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Estudi sobre la maceracio pel.licular de la varietat xarel.lo. Memoria de l'estada en practiques a CEVIPE (Bellvei). Campanya 1991 |
Autor | SUNYE MANYE, Silvestre |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Maceracio pel.licular Xarel.lo Penedes DO Climatologia Macabeu Parellada Ull de llebre Tempranillo Carinyena Vinificacio Cabernet sauvignon Sumoll Cari?ena |
Localització | (043) SUNYE MANYE |
Títol | Estudio de la extraccion de compuestos fenolicos de variedades tintas durante la vinificacion en la D.O. Penedes |
Autor | PARDO CASTELLVI, R. DE CASTRO MARTIN, J.J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2003 - V: XIV- N: 87, Pg: 37-42 |
Descriptors | Antocians Color Compostos fenolics Maceracio Tanins Vi negre |
Títol | Etude de caracteristiques analytiques et organoleptiques de copeaux de chenes a usage oenologique |
Autor | DUBERNET, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 8-16 |
Descriptors | Fusta Roure Vi Maceracio Compostos volatils Perfil aromatic Estadistiques Analisi quimica Estadistiques multivariants |
Títol | Etude de l'evolution des anthocyanes en fonction de la duree de maceration |
Autor | BERTRAND, M. A. SALAGOYTY-AUGUSTE, M. H. GAUTHIER, M. |
Dades Font | FV - setembre 1982 - V: - N: 761, Pg: 4 p. |
Descriptors | Maceracio Vi rosat Antocians Efectes |
Localització | FV 761 |
Títol | Etude par chromatographie en phase gazeuse de substances volatiles issues du bois de chene |
Autor | SARRE, C. MARSAL, F. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 21 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 71-80 |
Descriptors | Components volatils Botes de roure Cromatografia de gasos Maceracio Analisi Fusta |
Localització | C 2/14 |
Títol | Evaluacion fisico-quimica y analisis sensorial en vinos tinto y blanco producidos a traves de diferentes tecnicas de vivnificacion |
Autor | MICHELIN BERTAGNOLI, S.M. BERTAZZO ROSSATO, S. LOPES DA SILVA, V. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 99-106 |
Descriptors | Maceracio Maceracio carbonica Vi negre Vi blanc Vinificacio Irradiacio Cabernet sauvignon Trebbiano |
Títol | Evolucion de los compuestos fenolicos de vinos tintos obtenidos con diferente tiempo de maceracion |
Autor | PARDO, F. NAVARRO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 34, Pg: 51-59 |
Descriptors | Fenols Polifenols Vi negre Maceracio Antocians Envelliment Absorcio |
Títol | Experiencias sobre maceraci?n en vinos de tempranillo |
Autor | MARTINEZ, J. LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. et al. |
Dades Font | Congresos y jornadas: Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 49-71 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Experiencias sobre maceracion |
Autor | TOMAS, E. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 99-101 |
Descriptors | Maceracio Congressos Vi negre |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Extraction of fatty acids by controlled maceration of "Pedro Ximenez" grapes |
Autor | MILLAN, C. RUBIO, A. VARGAS, A. MOYANO, L. ORTEGA, J. M. |
Dades Font | Cerevisia and Biotechnology ISSN: 0770-1713 - - V: - N: , Pg: 23-28 |
Descriptors | Extraccio Acid gras Maceracio Raim |
Localització | C 8/7 |
Títol | Hyperoxygenation : les mecanismes d'oxydation |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 33-34 |
Descriptors | Hiperoxigenacio Vinificacio Oxidacio Polifenols Maceracio Most |
Títol | Implantacion de la levure Anchor NT 50 |
Autor | UHART, M. DOFFIN, M. COULON, J. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 20-23 |
Descriptors | Llevats Vinificacio Maceracio prefermentativa en fred Maceracio |
Títol | Incidence de cinq techniques de maceration sur les caracteristiques analytiques, aromatiques, et sensorielles des vins rouges |
Autor | GEFFROY, O. LOPEZ, R. SERRANO, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Maceracio Caracteristiques sensorials |
Títol | Incidencia de la maceracion prefermentativa sobre la calidad organoleptica de vinos blancos secos |
Autor | TORRES, V. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 41-42 |
Descriptors | Maceracio Prefermentacio Qualitat Vi blanc sec |
Títol | Incremento del aroma del aguardiente de melon mediante maceracion |
Autor | HERNANDEZ GOMEZ, L.F. UBEDA, J. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 106-110 |
Descriptors | Aroma Aiguardent de melo Melo Maceracio |
Títol | Influence de differents procedes de maceration sur la composition phenolique, l'activite laccase et la qualite organoleptique des vins de Pinot Noir |
Autor | GERBAUX, V. NAUDIN, R. MEURGEUS, O. MONAMY, C. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 47-52 |
Descriptors | Varietats Pinot noir Maceracio Qualitat organoleptica |
Títol | Influence de l'oxygene au cours de la maceration sur la structure polyphenolique et aromatique de vins rouges de qualite |
Autor | SILVA, A. LAMBRI, M. DE FAVERI, D.M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 22-28 |
Descriptors | Oxigen Maceracio Polifenols Estructura polifenolica Aroma Vi negre Qualitat Extraccio Fermentacio |
Títol | Influence de l'utilisation d'enzymes de maceration sur la teneur en thiols varietaux de vins de Sauvignon blanc produits dans les vignobles du Sud-Ouest |
Autor | GEFFROY, O. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 19-20 |
Descriptors | Enzims Maceracio Sauvignon blanc Sud-oest Fran?a |
Títol | Influencia de la maceracion prefermentativa del mosto albarinyo en las poblaciones levaduriformes. |
Autor | LEMA, C. VICENTE, J. A. LOPEZ, J. E. ANGULO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 42, Pg: 61-64 |
Descriptors | Albarinyo Llevats Cep Influencia Most Maceracio Candida valida Albari?o |
Títol | Influencia de la relacion solido-liquido en la obtencion de vinos tintos de caracter |
Autor | BORZI, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 47-57 |
Descriptors | Vi negre Fermentacio Maceracio Analisi sensorial |
Títol | Influencia de la relacion solido/liquido en la obtencion de vinos tintos de caracter : experiencia 1991 |
Autor | BORZI, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 37-47 |
Descriptors | Vi negre Control de qualitat Analisi sensorial Maceracio Fermentacio Argentina Cabernet sauvignon |
Títol | Influencia del proceso de maceracion en la extraccion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. LOPEZ MARTIN, R. SANTAMARIA AQUILUE, P. BARUA GONZALEZ, M. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 19-38 |
Descriptors | Maceracio Extraccio Estabilitzacio polifenolica Compostos polifenolics Vi negre Polifenols |
Localització | 634.8:663.2(061.3) GRU |
Títol | Influencia del tiempo de maceracion sobre el contenido de compuestos fenolicos en la vinificacion en tinto de uvas Monastrell |
Autor | NAVARRO, G. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 51-55 |
Descriptors | Maceracio Compostos fenolics Vinificacio Vi Vi negre Monastrell Jumilla DO Raim Antocians Most Tanins Polifenols |
Títol | Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceracion en la composicion quimica de vinos de Treixadura |
Autor | FALQUE, E. FERNANDEZ, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 68-70 |
Descriptors | Acid Alcohol Llevats Maceracio Treixadura |
Títol | Innovacion en los procesos de clarificacion y fermentacion de los mostos de uva. |
Autor | GIACOMINI, P. OSTINELLI, A. MARCHI, A. de ROVIRA, J. BURGUERA, J. L. SANCHO, M. ANDREU, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 40-55 |
Descriptors | Vi Most Clarificacio Fermentacio Llevats Desfangament Composicio Flotacio Enzims Analisi Maceracio Temperatura |
Títol | Jus de Raisin: comment extraire le maximunm du potentiel de la baie de raisin |
Autor | MIKOLAJZACK, M.$ VEYRET, M. DOCO, T. ESCUDIER, J.L. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 2-10 (cahier technique) |
Descriptors | Vinificacio Termotractament Baia Raim Polisacarids Oligosacarids Maceracio |
Títol | L'extraction en oenologie. Partie 2/2 |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 17-18 |
Descriptors | Extraccio Fermentacio Desfangament Maceracio |
Títol | L'extraction en oenologie. Partie 2/2 |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 17-18 |
Descriptors | Extraccio Fermentacio Desfangament Maceracio |
Títol | La Maceracion de la uva |
Autor | GUTIERREZ, A. R....[et al] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 48-51 |
Descriptors | Maceracio Vi blanc |
Títol | La estructura del hollejo y la oxigenacion y microoxigenacion en la extraccion de polifenoles durante la maceracion |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Maquinas, materiales y medios tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion. XVI Cursos Rioja '01 - Haro (La Rioja) - 2001 - V: XVI Cursos Rioja - N: , Pg: 31-50 |
Descriptors | Oxigenacio Microoxigenacio Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols |
Localització | 663.255 Cur |
Títol | La maceration finale a chaud dans la vinification en rouge (experimentation 1980) |
Autor | GLORIES, Y. RIBEREAU-GAYON, P. RIBEREAU-GAYON, J. |
Dades Font | Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Maceracio Vinificacio en negre Maceracio en calent |
Localització | C 19/43 |
Títol | Le suivi microbiologique du vin. Partie 1: de la parcelle au conditionement: un outil pour une oenologie raisonnee |
Autor | RENOUF, V. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 27-31 |
Descriptors | Microbiologia Vi Enologia Bacteris lactics Bacteris acetics Maceracio Filtracio Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Les Remontages sequences : pour une extraction de qualite |
Autor | VIVAS, Nicolas |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - mar? 1991 - V: - N: 152, Pg: 45-51 |
Descriptors | Vinificacio Vi negre Qualitat Remuntatge Maceracio |
Títol | Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins |
Autor | CAMPBELL, J.E. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure |
Títol | Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a |
Autor | KOUNTOUDAKIS, N. [et al.] |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18 |
Descriptors | Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio |
Títol | Maceracion y evolucion de color en vions de la variedad Cencibel en Sacedon (D.O. Mondejar) |
Autor | CABELLOS, J.M. ALCANTARILLA, A. ARROYO, T. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 413-426 |
Descriptors | Maceracio Color del vi Varietats Cencibel Mondejar DO |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Memoria d'estada en practiques a bodegues Torres SA. Projecte de fi de carrera assentat en l?elaboracio d?un vi de Chardonnay amb maceracio pel.licular al celler cooperatiu de la Granada del Penedes |
Autor | BADIA, M. |
Dades Font | - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 61 p. |
Descriptors | Maceracio pel.licular Vinificacio Vi Chardonnay Estada en practiques Gestio agraria Varietats Raim Vinya Marqueting Celler Celler Torres Empreses vitivinicoles Estada en practiques |
Localització | (043) BADIA PAPASSEIT |
Títol | Micro-oxygenation in extended maceration and early stages of red wine maduration- immediate effects and long term consequences |
Autor | LEMAIRE, T. et al. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 33-43 |
Descriptors | Microoxigenacio Maceracio Vi negre Maduracio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | Modificadores del color de los vinos tintos |
Autor | GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80 |
Descriptors | Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell |
Títol | Plus de couleur, de fruite et de structure. Traitements thermiques de la vendange |
Autor | SI. S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2009 - V: 33- N: 350, Pg: 36-37 |
Descriptors | Tractament termic Verema Maceracio Vi Termovinificacio Fran?a Raim Tractament fisic Clarificacio |
Títol | Practiques en celler a la Toscana. Maceracio prefermentativa al fred amb pellets de CO2. Fermentacio separada de les pells i el most |
Autor | INGLADA ESTRUCH, E. |
Dades Font | - Novembre 2002 - V: - N: , Pg: [1 dossier] |
Descriptors | Memoria llicenciatura ML Enologia Estada en practiques Llicenciatura d'enologia Maceracio prefermentativa en fred CO2 Fermentacio separada Pell Most Vinificacio Toscana Italia |
Localització | ML - INGLADA ESTRUCH |
Títol | Practiques en celler i millores tecnologiques. Maceracio prefermentativa en neu carbonica. Maquina concentradora de mostos al buit i en fred |
Autor | LLOP, NOEMI |
Dades Font | - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Memoria llicenciatura ML Llicenciatura d'enologia Enologia Estada en practiques Maceracio prefermentativa en neu carbonica Neu carbonica Maquina concentradora de most al buit i fred Most |
Localització | ML - LLOP |
Títol | Practiques en celler i treball de millora: maceracio prefermentativa amb neu carbonica |
Autor | SANAHUJA PIE, MIRIAM |
Dades Font | - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Estada en practiques ML Enologia Llicenciatura d'enologia Memoria llicenciatura Maceracio prefermentativa |
Localització | ML - SANAHUJA PIE |
Títol | Principis de la maceracio carbonica, Els |
Autor | FLANZY, C. SAMSON, A. ESCUDIER, J.-L. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 5-8 |
Descriptors | Maceracio carbonica Vinificacio Metabolisme anaerobic Raim Fermentacio |
Títol | Proces d'elaboracio d'un cava amb maceracio pel.licular. Projecte final de carrera |
Autor | BONET, X. |
Dades Font | - 1994 - V: - N: , Pg: 148 p. |
Descriptors | Tarragona Estada en practiques Vinificacio Denominacio cava Penedes DO Gestio agraria Marqueting Celler Pla del Penedes Caves Nadal Empreses vitivinicoles |
Localització | (043) BONET BATET |
Títol | Procesos de obtencion de materia colorante mediante el azufrado del mosto |
Autor | GOMEZ I?IGUEZ, VIRTUDES |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre- Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 45-48 |
Descriptors | Bobal Maceracio Intensitat colorant Most negre Colorants |
Títol | Regulation thermique. Comment l'adapter a votre cave. |
Autor | |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - mar? 1994 - V: - N: 185, Pg: 37-59 |
Descriptors | Celler Temperatura Calor Control Instal.lacions Vi Fermentacio Maceracio Verema Vinificacio Emmagatzematge |
Títol | Tecnicas enologicas para favorecer la extraccion de los polifenoles durante la maceracion |
Autor | MARTINEZ, J. LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. GUTIERREZ, A.R. |
Dades Font | Cuaderno de Campo ISSN: 1137-2095 - - V: - N: , Pg: 35-39 |
Descriptors | Tecniques enologiques Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols Vinificacio Vi |
Títol | Temperature de maceration. Extraire davant age de tanins |
Autor | BELLINI, M. L. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Avril 1999 - V: - N: 240, Pg: 46-47 |
Descriptors | Temperatura Maceracio Tanins Beaujolais |
Títol | Utilizacion de taninos en la crianza de vinos tintos de Navarra |
Autor | SUBERVIOLA, J. ALONSO, M.F. VECINO, C. DE LA FUENTE, J.M. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 75-95 |
Descriptors | Maceracio Congressos Vi experimental Investigacio Vi negre Tanins Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Utilizzazione del freddo nel corso della macerazione e della fermentazione |
Autor | AMATI, A. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 131-138 |
Descriptors | Fred Maceracio Fermentacio |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Vinificacion en la bodega de la granja de Nuestra Senyora de Remelluri. |
Autor | CARBONELL, J. |
Dades Font | - setembre 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Celler Rioja Alavesa Maceracio Remuntatge Granja Nuestra Senyora de Remelluri |
Localització | (043) CARBONELL HERNANDEZ |