Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Maceracio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 79


Títol A la busqueda del tinto perfecto
Autor LOPEZ MENDIONDO, S.  
Dades Font Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 793-795
Descriptors Vi negre Alta densitat Maceracio Temperatura Enzims pectolitics Tanins Barrica Polifenols

Títol Adaptation de la cuverie existante aux techniques modernes de vinification
Autor VIALLA, R.  
Dades Font Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1988 - V: - N: Special SITEVI, Pg: 83-85
Descriptors Celler Mecanitzacio Maquinaria Vinificacio Maceracio Temperatura Difusio de gas

Títol Adapter la maceration a la maturite phenolique. Vins rouges du Centre
Autor DAULNY, B.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2007 - V: - N: 331, Pg: 36-37
Descriptors Vi negre Maduresa fenolica Maceracio

Títol Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color
Autor LLODRA, D.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47
Descriptors Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines

Títol Alternativa no instrumental para determinar el momento optimo para el descube
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 65-67
Descriptors Maceracio Tanins Polifenols Colorants Antocians Sagnament

Títol Alternatives a la crian?a en bota
Autor MU?OZ, P.  
Dades Font ACE. Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 10-14
Descriptors Crian?a Alternatives Envelliment Maceracio Infusio Granulat de roure Encenalls de roure Fragments de roure Xips de roure

Títol Analyse sensorielle de macerations de bouchons synthetiques: la prevention du risque chimique
Autor NICOLINI, B.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 37-38
Descriptors Analisi sensorial Tap de suro Maceracio Prevencio Riscos quimics

Títol Aportacion de la maceracion del hollejo en la vinificacion en blanco
Autor CASTINO, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 26
Descriptors Maceracio Vinificacio Vi blanc

Títol Blancs : la recolte mecanique exige une bonne hygiene
Autor POULARD, A.   COARER, M.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - setembre 1992 - V: - N: 168, Pg: 27-29
Descriptors Verema Mecanitzacio Higiene Desinfeccio Vi blanc Maceracio

Títol Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC
Autor ARTAJONA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72
Descriptors Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols

Títol Componentes aromaticos en la variedad Airen
Autor SANTOS, C.   SANTAMARIA, L.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 47-49
Descriptors Airen Lairen Forcallat Aroma Maceracio Most

Títol Depositos autovariantes
Autor BOTTA, J.  
Dades Font Tecnovin - juliol-agost 1991 - V: - N: 3, Pg: 30-36
Descriptors Vi negre Vinificacio Maceracio Diposits d'autobuidatge Maquinaria Mecanitzacio

Títol Desarrollo de un controlador logico borroso para la maceracion de vinos tintos jovenes
Autor ALONSO, M.C.   NAVAS, L.M.   CARCEL, L.M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 393-395
Descriptors Vi Vi jove Maceracio Control
Localització 663.2 (063) Con

Títol Differenciation des vins blancs, roses et rouges.
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p.
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio
Localització FV 815

Títol Differenciation des vins. Etude de la maceration
Autor RIZZON, L. A.   MEDINA, B.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 786, Pg: 10 P.
Descriptors Identificacio Vi Maceracio Constituents Vinificacio Analisi multidimensional Antocians
Localització FV 786

Títol Differenciation des vins. Evolution des constituants du vin en fonction de la duree de maceration
Autor KOVAC, V.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 756, Pg: 6 p.
Descriptors Vi Maceracio Antocians Vinificacio Composicio Constituents
Localització FV 756

Títol Efecto de diferentes tecnicas enologicas en la extraccion de taninos durante el proceso de maceracion de uvas monastrell
Autor BUSSE VALVERDE, N.   JIMENEZ PASCUAL, E.   GOMEZ PLAZA, E.   LOPEZ ROCA, J.M.   BAUTISTA ORTIN, A.B.  
Dades Font Enologos (Suplemento Investigacion y ciencia) ISSN: 1695-7296 - Septiembre/Octubre 2011 - V: 13- N: 73, Pg: 26-29
Descriptors Tecniques enologiques Tanins enologics Monastrell Raim Maceracio

Títol Efecto de la aplicacion de taninos enologicos durante la maceracion en la composicion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos
Autor MARTINEZ GARCIA, j.   LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 53-62
Descriptors Estabilitzacio Extraccio Maceracio Polifenols Tanins

Títol Efecto de la maceracion pelicular sobre el aroma libre y ligado de mostos y vinos de la variedad Listan Blanco
Autor PEREZ TRUJILLO, J.   RODRIGUEZ BENCOMO, J.J.   MENDEZ SILVEIRO, J.J.   CACHO PALOMAR, J.F.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 341-343
Descriptors Maceracio Vi Most Aroma Listan blanc
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de polisacaridos y enzimas de maceracion en el color de vinos tintos de tempranillo
Autor AYESTARAN, B.   GUADALUPE, Z.   LEON, D.   PALACIOS, A.   ECHAVARRI, F.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 80-82
Descriptors Polisacarids Enzims Maceracio Color Vi negre Tempranillo Ull de llebre
Localització 663.2 JOR

Títol Effect of Extended Maceration on Wine Components and Quality
Autor SALABA, D.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Fall 2006 - V: 38- N: 3, Pg: 95-97
Descriptors Maceracio Vi Compostos Qualitat

Títol Effects of maceration time and pectolytic enzymes added during maceration on the phenolic composition of must
Autor FERNANDEZ-ZURBANO, P.   FERREIRA, V.   PENYA, C.   ESCUDERO, A.   CACHO, J.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 319-325
Descriptors Most Macabeu Chardonnay Maceracio Fenols Enzims

Títol Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition
Autor RAMEY, D.   BERTRAND, M. A.   OUGH, C. S.   SINGLETON, V. L.   SANDERS, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106
Descriptors Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament
Localització C 9/126

Títol Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges
Autor DUCASSE, M.A.   CHEYNIER, V.   FULCRAND, H.   DOCO, T.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique)
Descriptors Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color

Títol Elaboracion de vino albarinyo : incidencia de la maceracion peculiar : Experiencias de 1989/1990
Autor ORRIOLS, I.   MORENO, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 41-45
Descriptors Albarinyo Vinificacio Maceracio Prefermentacio Analisi Vi Most Components volatils Maceracio pel.licular Albari?o

Títol Estrazione delle antocianine monoglucosidate durante la macerazione
Autor BONATTI, A.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 323-327
Descriptors Extraccio Antocians Maceracio
Localització 663.2 Sim

Títol Estudi sobre la maceracio pel.licular de la varietat xarel.lo. Memoria de l'estada en practiques a CEVIPE (Bellvei). Campanya 1991
Autor SUNYE MANYE, Silvestre  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Maceracio pel.licular Xarel.lo Penedes DO Climatologia Macabeu Parellada Ull de llebre Tempranillo Carinyena Vinificacio Cabernet sauvignon Sumoll Cari?ena
Localització (043) SUNYE MANYE

Títol Estudio de la extraccion de compuestos fenolicos de variedades tintas durante la vinificacion en la D.O. Penedes
Autor PARDO CASTELLVI, R.   DE CASTRO MARTIN, J.J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2003 - V: XIV- N: 87, Pg: 37-42
Descriptors Antocians Color Compostos fenolics Maceracio Tanins Vi negre

Títol Etude de caracteristiques analytiques et organoleptiques de copeaux de chenes a usage oenologique
Autor DUBERNET, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 8-16
Descriptors Fusta Roure Vi Maceracio Compostos volatils Perfil aromatic Estadistiques Analisi quimica Estadistiques multivariants

Títol Etude de l'evolution des anthocyanes en fonction de la duree de maceration
Autor BERTRAND, M. A.   SALAGOYTY-AUGUSTE, M. H.   GAUTHIER, M.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 761, Pg: 4 p.
Descriptors Maceracio Vi rosat Antocians Efectes
Localització FV 761

Títol Etude par chromatographie en phase gazeuse de substances volatiles issues du bois de chene
Autor SARRE, C.   MARSAL, F.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 21 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 71-80
Descriptors Components volatils Botes de roure Cromatografia de gasos Maceracio Analisi Fusta
Localització C 2/14

Títol Evaluacion fisico-quimica y analisis sensorial en vinos tinto y blanco producidos a traves de diferentes tecnicas de vivnificacion
Autor MICHELIN BERTAGNOLI, S.M.   BERTAZZO ROSSATO, S.   LOPES DA SILVA, V.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 99-106
Descriptors Maceracio Maceracio carbonica Vi negre Vi blanc Vinificacio Irradiacio Cabernet sauvignon Trebbiano

Títol Evolucion de los compuestos fenolicos de vinos tintos obtenidos con diferente tiempo de maceracion
Autor PARDO, F.   NAVARRO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 34, Pg: 51-59
Descriptors Fenols Polifenols Vi negre Maceracio Antocians Envelliment Absorcio

Títol Experiencias sobre maceraci?n en vinos de tempranillo
Autor MARTINEZ, J.   LOPEZ, R.   SANTAMARIA, P. et al.  
Dades Font Congresos y jornadas: Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 49-71
Descriptors Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Experiencias sobre maceracion
Autor TOMAS, E.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 99-101
Descriptors Maceracio Congressos Vi negre
Localització 663.252.3 JOR

Títol Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46
Descriptors Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Extraction of fatty acids by controlled maceration of "Pedro Ximenez" grapes
Autor MILLAN, C.   RUBIO, A.   VARGAS, A.   MOYANO, L.   ORTEGA, J. M.  
Dades Font Cerevisia and Biotechnology ISSN: 0770-1713 - - V: - N: , Pg: 23-28
Descriptors Extraccio Acid gras Maceracio Raim
Localització C 8/7

Títol Hyperoxygenation : les mecanismes d'oxydation
Autor CARLIEZ, M.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 33-34
Descriptors Hiperoxigenacio Vinificacio Oxidacio Polifenols Maceracio Most

Títol Implantacion de la levure Anchor NT 50
Autor UHART, M.   DOFFIN, M.   COULON, J.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 20-23
Descriptors Llevats Vinificacio Maceracio prefermentativa en fred Maceracio

Títol Incidence de cinq techniques de maceration sur les caracteristiques analytiques, aromatiques, et sensorielles des vins rouges
Autor GEFFROY, O.   LOPEZ, R.   SERRANO, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 55-59
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Maceracio Caracteristiques sensorials

Títol Incidencia de la maceracion prefermentativa sobre la calidad organoleptica de vinos blancos secos
Autor TORRES, V. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 41-42
Descriptors Maceracio Prefermentacio Qualitat Vi blanc sec

Títol Incremento del aroma del aguardiente de melon mediante maceracion
Autor HERNANDEZ GOMEZ, L.F.   UBEDA, J.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 106-110
Descriptors Aroma Aiguardent de melo Melo Maceracio

Títol Influence de differents procedes de maceration sur la composition phenolique, l'activite laccase et la qualite organoleptique des vins de Pinot Noir
Autor GERBAUX, V.   NAUDIN, R.   MEURGEUS, O.   MONAMY, C.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 47-52
Descriptors Varietats Pinot noir Maceracio Qualitat organoleptica

Títol Influence de l'oxygene au cours de la maceration sur la structure polyphenolique et aromatique de vins rouges de qualite
Autor SILVA, A.   LAMBRI, M.   DE FAVERI, D.M.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 22-28
Descriptors Oxigen Maceracio Polifenols Estructura polifenolica Aroma Vi negre Qualitat Extraccio Fermentacio

Títol Influence de l'utilisation d'enzymes de maceration sur la teneur en thiols varietaux de vins de Sauvignon blanc produits dans les vignobles du Sud-Ouest
Autor GEFFROY, O.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 19-20
Descriptors Enzims Maceracio Sauvignon blanc Sud-oest Fran?a

Títol Influencia de la maceracion prefermentativa del mosto albarinyo en las poblaciones levaduriformes.
Autor LEMA, C.   VICENTE, J. A.   LOPEZ, J. E.   ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 42, Pg: 61-64
Descriptors Albarinyo Llevats Cep Influencia Most Maceracio Candida valida Albari?o

Títol Influencia de la relacion solido-liquido en la obtencion de vinos tintos de caracter
Autor BORZI, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 47-57
Descriptors Vi negre Fermentacio Maceracio Analisi sensorial

Títol Influencia de la relacion solido/liquido en la obtencion de vinos tintos de caracter : experiencia 1991
Autor BORZI, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 37-47
Descriptors Vi negre Control de qualitat Analisi sensorial Maceracio Fermentacio Argentina Cabernet sauvignon

Títol Influencia del proceso de maceracion en la extraccion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 19-38
Descriptors Maceracio Extraccio Estabilitzacio polifenolica Compostos polifenolics Vi negre Polifenols
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol Influencia del tiempo de maceracion sobre el contenido de compuestos fenolicos en la vinificacion en tinto de uvas Monastrell
Autor NAVARRO, G.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 51-55
Descriptors Maceracio Compostos fenolics Vinificacio Vi Vi negre Monastrell Jumilla DO Raim Antocians Most Tanins Polifenols

Títol Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceracion en la composicion quimica de vinos de Treixadura
Autor FALQUE, E.   FERNANDEZ, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 68-70
Descriptors Acid Alcohol Llevats Maceracio Treixadura

Títol Innovacion en los procesos de clarificacion y fermentacion de los mostos de uva.
Autor GIACOMINI, P.   OSTINELLI, A.   MARCHI, A. de   ROVIRA, J.   BURGUERA, J. L.   SANCHO, M.   ANDREU, J. L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 40-55
Descriptors Vi Most Clarificacio Fermentacio Llevats Desfangament Composicio Flotacio Enzims Analisi Maceracio Temperatura

Títol Jus de Raisin: comment extraire le maximunm du potentiel de la baie de raisin
Autor MIKOLAJZACK, M.$   VEYRET, M.   DOCO, T.   ESCUDIER, J.L.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 2-10 (cahier technique)
Descriptors Vinificacio Termotractament Baia Raim Polisacarids Oligosacarids Maceracio

Títol L'extraction en oenologie. Partie 2/2
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 17-18
Descriptors Extraccio Fermentacio Desfangament Maceracio

Títol L'extraction en oenologie. Partie 2/2
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 17-18
Descriptors Extraccio Fermentacio Desfangament Maceracio

Títol La Maceracion de la uva
Autor GUTIERREZ, A. R....[et al]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 48-51
Descriptors Maceracio Vi blanc

Títol La estructura del hollejo y la oxigenacion y microoxigenacion en la extraccion de polifenoles durante la maceracion
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font Maquinas, materiales y medios tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion. XVI Cursos Rioja '01 - Haro (La Rioja) - 2001 - V: XVI Cursos Rioja - N: , Pg: 31-50
Descriptors Oxigenacio Microoxigenacio Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols
Localització 663.255 Cur

Títol La maceration finale a chaud dans la vinification en rouge (experimentation 1980)
Autor GLORIES, Y.   RIBEREAU-GAYON, P.   RIBEREAU-GAYON, J.  
Dades Font Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 623-627
Descriptors Maceracio Vinificacio en negre Maceracio en calent
Localització C 19/43

Títol Le suivi microbiologique du vin. Partie 1: de la parcelle au conditionement: un outil pour une oenologie raisonnee
Autor RENOUF, V. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 27-31
Descriptors Microbiologia Vi Enologia Bacteris lactics Bacteris acetics Maceracio Filtracio Brettanomyces bruxellensis

Títol Les Remontages sequences : pour une extraction de qualite
Autor VIVAS, Nicolas  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - mar? 1991 - V: - N: 152, Pg: 45-51
Descriptors Vinificacio Vi negre Qualitat Remuntatge Maceracio

Títol Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins
Autor CAMPBELL, J.E. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15
Descriptors Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure

Títol Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a
Autor KOUNTOUDAKIS, N.   [et al.]  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18
Descriptors Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio

Títol Maceracion y evolucion de color en vions de la variedad Cencibel en Sacedon (D.O. Mondejar)
Autor CABELLOS, J.M.   ALCANTARILLA, A.   ARROYO, T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 413-426
Descriptors Maceracio Color del vi Varietats Cencibel Mondejar DO
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Memoria d'estada en practiques a bodegues Torres SA. Projecte de fi de carrera assentat en l?elaboracio d?un vi de Chardonnay amb maceracio pel.licular al celler cooperatiu de la Granada del Penedes
Autor BADIA, M.  
Dades Font - octubre 1994 - V: - N: , Pg: 61 p.
Descriptors Maceracio pel.licular Vinificacio Vi Chardonnay Estada en practiques Gestio agraria Varietats Raim Vinya Marqueting Celler Celler Torres Empreses vitivinicoles Estada en practiques
Localització (043) BADIA PAPASSEIT

Títol Micro-oxygenation in extended maceration and early stages of red wine maduration- immediate effects and long term consequences
Autor LEMAIRE, T. et al.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 33-43
Descriptors Microoxigenacio Maceracio Vi negre Maduracio
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS

Títol Modificadores del color de los vinos tintos
Autor GOMEZ, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80
Descriptors Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell

Títol Plus de couleur, de fruite et de structure. Traitements thermiques de la vendange
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2009 - V: 33- N: 350, Pg: 36-37
Descriptors Tractament termic Verema Maceracio Vi Termovinificacio Fran?a Raim Tractament fisic Clarificacio

Títol Practiques en celler a la Toscana. Maceracio prefermentativa al fred amb pellets de CO2. Fermentacio separada de les pells i el most
Autor INGLADA ESTRUCH, E.  
Dades Font - Novembre 2002 - V: - N: , Pg: [1 dossier]
Descriptors Memoria llicenciatura ML Enologia Estada en practiques Llicenciatura d'enologia Maceracio prefermentativa en fred CO2 Fermentacio separada Pell Most Vinificacio Toscana Italia
Localització ML - INGLADA ESTRUCH

Títol Practiques en celler i millores tecnologiques. Maceracio prefermentativa en neu carbonica. Maquina concentradora de mostos al buit i en fred
Autor LLOP, NOEMI  
Dades Font - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Memoria llicenciatura ML Llicenciatura d'enologia Enologia Estada en practiques Maceracio prefermentativa en neu carbonica Neu carbonica Maquina concentradora de most al buit i fred Most
Localització ML - LLOP

Títol Practiques en celler i treball de millora: maceracio prefermentativa amb neu carbonica
Autor SANAHUJA PIE, MIRIAM  
Dades Font - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Estada en practiques ML Enologia Llicenciatura d'enologia Memoria llicenciatura Maceracio prefermentativa
Localització ML - SANAHUJA PIE

Títol Principis de la maceracio carbonica, Els
Autor FLANZY, C.   SAMSON, A.   ESCUDIER, J.-L.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 5-8
Descriptors Maceracio carbonica Vinificacio Metabolisme anaerobic Raim Fermentacio

Títol Proces d'elaboracio d'un cava amb maceracio pel.licular. Projecte final de carrera
Autor BONET, X.  
Dades Font - 1994 - V: - N: , Pg: 148 p.
Descriptors Tarragona Estada en practiques Vinificacio Denominacio cava Penedes DO Gestio agraria Marqueting Celler Pla del Penedes Caves Nadal Empreses vitivinicoles
Localització (043) BONET BATET

Títol Procesos de obtencion de materia colorante mediante el azufrado del mosto
Autor GOMEZ I?IGUEZ, VIRTUDES  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre- Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 45-48
Descriptors Bobal Maceracio Intensitat colorant Most negre Colorants

Títol Regulation thermique. Comment l'adapter a votre cave.
Autor
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - mar? 1994 - V: - N: 185, Pg: 37-59
Descriptors Celler Temperatura Calor Control Instal.lacions Vi Fermentacio Maceracio Verema Vinificacio Emmagatzematge

Títol Tecnicas enologicas para favorecer la extraccion de los polifenoles durante la maceracion
Autor MARTINEZ, J.   LOPEZ, R.   SANTAMARIA, P.   GUTIERREZ, A.R.  
Dades Font Cuaderno de Campo ISSN: 1137-2095 - - V: - N: , Pg: 35-39
Descriptors Tecniques enologiques Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols Vinificacio Vi

Títol Temperature de maceration. Extraire davant age de tanins
Autor BELLINI, M. L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Avril 1999 - V: - N: 240, Pg: 46-47
Descriptors Temperatura Maceracio Tanins Beaujolais

Títol Utilizacion de taninos en la crianza de vinos tintos de Navarra
Autor SUBERVIOLA, J.   ALONSO, M.F.   VECINO, C.   DE LA FUENTE, J.M.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 75-95
Descriptors Maceracio Congressos Vi experimental Investigacio Vi negre Tanins Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Utilizzazione del freddo nel corso della macerazione e della fermentazione
Autor AMATI, A.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 131-138
Descriptors Fred Maceracio Fermentacio
Localització 663.2 Sim

Títol Vinificacion en la bodega de la granja de Nuestra Senyora de Remelluri.
Autor CARBONELL, J.  
Dades Font - setembre 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Celler Rioja Alavesa Maceracio Remuntatge Granja Nuestra Senyora de Remelluri
Localització (043) CARBONELL HERNANDEZ