Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Influencia del proceso de maceracion en la extraccion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Revista Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia
Numero
Mes Abril
Any 2000
Pàgina 19-38
Lloc Navarra
Descriptors Maceracio   Extraccio   Estabilitzacio polifenolica   Compostos polifenolics   Vi negre   Polifenols  
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.