Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
NICOLINI, B.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Analyse sensorielle de macerations de bouchons synthetiques: la prevention du risque chimique
Autor NICOLINI, B.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 37-38
Descriptors Analisi sensorial Tap de suro Maceracio Prevencio Riscos quimics

Títol Puesta a punto de un metodo de analisis sensorial de lixiviados de tapones de corcho y derivados del corcho
Autor COQUIBUS, N.   NICOLINI, B.  
Dades Font XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 3pp.
Descriptors Analisi sensorial Lixiviats Tap de suro
Localització 663.251 ASS