Registres trobats: 16
Títol | Connaissance et pratique des phenomenes d?oxydoreduction des vins rouges au cours de l?elevage |
Autor | VIVAS, N. SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 187-194 |
Descriptors | Potencial d'oxidoreduccio Oxigen Vi negre Oxidoreduccio Crian?a |
Títol | Etudes sur l?extraction des composes phenoliques (anthocyanes et tanins) au cours de la vinification en rouge |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 628-634 |
Descriptors | Extraccio Compostos fenolics Antocians Tanins Vinificacio en negre |
Localització | C 19/42 |
Títol | Evolution des composes phenoliques au cours du vieillissement du vin |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Ann. Nutr. Alim. - 1978 - V: - N: 32, Pg: 1163-1169 |
Descriptors | Compostos fenolics Envelliment Vi |
Localització | C 19/14 |
Títol | IV Congreso Nacional de Enologos. Maduracion fenolica de las uvas tintas. Relacion con la calidad de los vinos. Comparacion entre los viduenyos merlot y tempranillo. |
Autor | SAINT-CRIQ DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 1999 - V: - N: 2748, Pg: 1126-1136 |
Descriptors | Maduracio fenolica Merlot Tempranillo Qualitat Vi Ull de llebre |
Títol | Influencia de diferentes factores naturales y tecnologicos sobre la calidad de los vinos tintos |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | VIII Cursos Rioja 93 - 1993 - V: - N: , Pg: 109-125 |
Descriptors | Factors naturals Factors tecnologics Natura Tecnologia Vi negre Raim Vinificacio Qualitat |
Localització | 663.251 Cur |
Títol | La couleur des vins rouges. 2? Partie Mesure, origine et interpretation |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1984 - V: 18- N: 4, Pg: 253-271 |
Descriptors | Color Vi negre |
Localització | C 20/95 |
Títol | La couleur des vins rouges. Les equilibres des anthocyanes et des tanins |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217 |
Descriptors | Color Vi negre Antocians Tanins Equilibri |
Localització | C 12/89 |
Títol | La couleur des vins rouges. Mesure, origine et interpretation |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217 |
Descriptors | Color Vi negre Estudi Origen |
Localització | C 12/90 |
Títol | La maceration finale a chaud dans la vinification en rouge (experimentation 1980) |
Autor | GLORIES, Y. RIBEREAU-GAYON, P. RIBEREAU-GAYON, J. |
Dades Font | Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Maceracio Vinificacio en negre Maceracio en calent |
Localització | C 19/43 |
Títol | Le point sur le collage des vins rouges |
Autor | LAGUNE-AMMIRATI, L GLORIES, Y. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 67-73 |
Descriptors | Colatge Vi negre Clarificacio Estabilitzacio Vinificacio |
Títol | Les derives de l'albumine d'oeuf: les essais en cave |
Autor | LAGUNE-AMMIRATI, L. GLORIES, Y. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899x - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 18-24 |
Descriptors | Cava Albumina |
Títol | Medida y significado del potencial oxidoreduccion en enologia |
Autor | VIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 75-94 |
Descriptors | Oxidoreduccio Vi Enologia Vinificacio |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Facteurs de stabilite de la matiere colorante des vins rouges |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi negre Oxidacio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Sistema de secado de madera de roble para toneleria |
Autor | NIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50 |
Descriptors | Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols |
Títol | Some Interpretations of Colour Changes in Young Red Wines During Their Conservation |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. PONTALLIER, P. GLORIES, Y. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 505-516 |
Descriptors | Vi jove Vi negre Color Canvi Conservacio |
Localització | C 20/51 |
Títol | Tanins-anthocyanes: une relation qui fait rougir |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 51-52 |
Descriptors | Antocians Tanins Color Vi |