Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GLORIES, Y.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 16


Títol Connaissance et pratique des phenomenes d?oxydoreduction des vins rouges au cours de l?elevage
Autor VIVAS, N.   SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 187-194
Descriptors Potencial d'oxidoreduccio Oxigen Vi negre Oxidoreduccio Crian?a

Títol Etudes sur l?extraction des composes phenoliques (anthocyanes et tanins) au cours de la vinification en rouge
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 628-634
Descriptors Extraccio Compostos fenolics Antocians Tanins Vinificacio en negre
Localització C 19/42

Títol Evolution des composes phenoliques au cours du vieillissement du vin
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Ann. Nutr. Alim. - 1978 - V: - N: 32, Pg: 1163-1169
Descriptors Compostos fenolics Envelliment Vi
Localització C 19/14

Títol IV Congreso Nacional de Enologos. Maduracion fenolica de las uvas tintas. Relacion con la calidad de los vinos. Comparacion entre los viduenyos merlot y tempranillo.
Autor SAINT-CRIQ DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 1999 - V: - N: 2748, Pg: 1126-1136
Descriptors Maduracio fenolica Merlot Tempranillo Qualitat Vi Ull de llebre

Títol Influencia de diferentes factores naturales y tecnologicos sobre la calidad de los vinos tintos
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font VIII Cursos Rioja 93 - 1993 - V: - N: , Pg: 109-125
Descriptors Factors naturals Factors tecnologics Natura Tecnologia Vi negre Raim Vinificacio Qualitat
Localització 663.251 Cur

Títol La couleur des vins rouges. 2? Partie Mesure, origine et interpretation
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1984 - V: 18- N: 4, Pg: 253-271
Descriptors Color Vi negre
Localització C 20/95

Títol La couleur des vins rouges. Les equilibres des anthocyanes et des tanins
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217
Descriptors Color Vi negre Antocians Tanins Equilibri
Localització C 12/89

Títol La couleur des vins rouges. Mesure, origine et interpretation
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 195-217
Descriptors Color Vi negre Estudi Origen
Localització C 12/90

Títol La maceration finale a chaud dans la vinification en rouge (experimentation 1980)
Autor GLORIES, Y.   RIBEREAU-GAYON, P.   RIBEREAU-GAYON, J.  
Dades Font Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 623-627
Descriptors Maceracio Vinificacio en negre Maceracio en calent
Localització C 19/43

Títol Le point sur le collage des vins rouges
Autor LAGUNE-AMMIRATI, L   GLORIES, Y.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 67-73
Descriptors Colatge Vi negre Clarificacio Estabilitzacio Vinificacio

Títol Les derives de l'albumine d'oeuf: les essais en cave
Autor LAGUNE-AMMIRATI, L.   GLORIES, Y.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899x - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 18-24
Descriptors Cava Albumina

Títol Medida y significado del potencial oxidoreduccion en enologia
Autor VIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 75-94
Descriptors Oxidoreduccio Vi Enologia Vinificacio
Localització 663.253.5 Cur

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; Facteurs de stabilite de la matiere colorante des vins rouges
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi negre Oxidacio
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Sistema de secado de madera de roble para toneleria
Autor NIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50
Descriptors Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols

Títol Some Interpretations of Colour Changes in Young Red Wines During Their Conservation
Autor RIBEREAU-GAYON, P.   PONTALLIER, P.   GLORIES, Y.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 505-516
Descriptors Vi jove Vi negre Color Canvi Conservacio
Localització C 20/51

Títol Tanins-anthocyanes: une relation qui fait rougir
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 51-52
Descriptors Antocians Tanins Color Vi