Registres trobats: 3
Títol | La Maceration finale a chaud : une technique pour optimiser l'extraction de la matiere colorante des vins rouges |
Autor | LAMADOR, F. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 28-32 |
Descriptors | Maceracio en calent Vi negre Color Vinificacio Compostos polifenolics |
Títol | La maceration finale a chaud dans la vinification en rouge (experimentation 1980) |
Autor | GLORIES, Y. RIBEREAU-GAYON, P. RIBEREAU-GAYON, J. |
Dades Font | Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Maceracio Vinificacio en negre Maceracio en calent |
Localització | C 19/43 |
Títol | Maceration a chaud du marc : des vins charpentes et aromatiques |
Autor | VIVAS, Nicolas CALLEDE, Jean-Claude |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - setembre 1991 - V: - N: 157, Pg: 30-32 |
Descriptors | Marc Maceracio en calent Brisa Vi aromatic Vinificacio Vi negre Aroma |