Registres trobats: 19
Títol | Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet) |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim |
Localització | FV 632 |
Títol | Alcool rectifie d'origine viticole |
Autor | BRUN,S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 631, Pg: 1 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Destil.lacio Rectificacio Brisa Marc Raim Vi Constituents |
Localització | FV 631 |
Títol | Atmospheric modelling: a tool to assess the sea breeze effect in the South Western Cape winegrowing area |
Autor | BONNARDOT, V. CAUTENET, S. DU PREEZ, C. PLANCHON, O. CAREY, V. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Brisa Mar Influencia Area viticola |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Contribucion al analisis de depositos y de residuos de cinco fungicidas en uva y vino. |
Autor | ALONSO, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de loas alimentos ISSN: 0300-5755 - 1980 - V: - N: 116, Pg: 71-76 |
Descriptors | Vi Most Fongs Fungicides Botrytis cinerea Podridura grisa Lluita biologica Malalties de la vinya Conservacio Vinificacio Analisi Cromatografia de gasos liquids Residus Brisa HPLC Botritis |
Localització | C 4/126 |
Títol | Disolventes para la extraccion de la materia colorante de orujos |
Autor | ORTIZ JIMENEZ, Rosa |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 60-62 |
Descriptors | Brisa Antocians Colorants Dissolvent Pigment |
Títol | El Proces d'elaboracio del marc de cava |
Autor | VENTURA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 29-31 |
Descriptors | Marc Elaboracio Legislacio Brisa Unio Europea Cava |
Títol | Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport espagnol. |
Autor | BERNARDI, P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 133-147 |
Descriptors | Vi Vinificacio Residus Marc Brisa Productes enologics Destil.lacio Tractament Produccio Llavor Pinyol |
Localització | C 5/47 |
Títol | Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport fransais. |
Autor | BOURDIER, L. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 124-133 |
Descriptors | Produccio Elaboracio Tractament Productes enologics Brisa Aiguardent de vi Vinificacio Marc Vinagre Brisa Llavor Pinyol Residus |
Localització | C 5/47 |
Títol | Elaborazione ed utilizzazione dei prodotti secondari della vinificazione. |
Autor | CAPPELLERI, G. |
Dades Font | Annali dell'Istituto Sperimentale per la Viticoltura Conegliano. - 1972 - V: - N: , Pg: 549-560 |
Descriptors | Vi Vinificacio Productes enologics Produccio Elaboracio Residus Brisa Pinyol |
Localització | C 4/125 |
Títol | Influencia de la inoculacion con Azotobacter en el compostaje de orujos de uva |
Autor | BENITEZ, I. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 14-17 |
Descriptors | Azotobacteriacies Compostatge Brisa |
Títol | Iniciacion en el estudio del aprovechamiento de residuos vinicos. |
Autor | ZAMORA, E. OLIVES, M. C. de |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 41 - 1986 - V: - N: 2063, Pg: 613-617 |
Descriptors | Residus Fermentacio Analisi Vi Pinyol Brisa Components volatils |
Localització | C 4/124 |
Títol | Los Aguardientes de orujo gallegos : diferentes sistemas de elaboracion, componentes volatiles caracteristicos |
Autor | ORRIOLS, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 58-63 |
Descriptors | Galicia Aiguardent Elaboracio Analisi Composicio Destil.lacio Brisa Components volatils |
Títol | Maceration a chaud du marc : des vins charpentes et aromatiques |
Autor | VIVAS, Nicolas CALLEDE, Jean-Claude |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - setembre 1991 - V: - N: 157, Pg: 30-32 |
Descriptors | Marc Maceracio en calent Brisa Vi aromatic Vinificacio Vi negre Aroma |
Títol | Methode pour la determination du furfural dans les eaux-de-vie de vin, de marc, de fruits, etc. |
Autor | JANCOVIC, B. |
Dades Font | FV - novembre 1976 - V: - N: 623, Pg: 3 p. |
Descriptors | Determinacio Dosificacio Dosatge Furfural Vi Begudes alcoholiques Brisa Licor Marc |
Localització | FV 623 |
Títol | Tecnicas de elaboracion. Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2007 - V: LXII- N: 3154, Pg: 166-170 |
Descriptors | Antocianins Suc Brisa Orujo Raim |
Títol | Traitements des produits secondaires de la vinification. |
Autor | GAROGLIO, P.G. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1972 - V: - N: 497-498, Pg: 630-642 |
Descriptors | Vi Productes enologics Vinificacio Produccio Aiguardent de vi Brisa Marc Destil.lacio Rectificacio Tractament |
Localització | C 5/46 |
Títol | Utilisation des sous-produits de la vinification. |
Autor | MORENO GARCIA, J. JIMENEZ DE LA LASTRA, J. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 603, Pg: 402-416 |
Descriptors | Vi Productes enologics Vinificacio Destil.lacio Brisa Marc Tractament Residus Produccio Fermentacio Normes Legislacio comunitaria Reglament Espanya Unio Europea Composicio Llavor Pinyol |
Localització | C 5/48 |
Títol | Utilisation des sous-produits de la vinification. |
Autor | CAPPELLERI, G. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 602, Pg: 336-349 |
Descriptors | Vi Vinificacio Productes enologics Brisa Marc Llavor Pinyol Tractament Produccio Residus Composicio Destil.lacio Fermentacio |
Localització | C 5/49 |
Títol | White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time |
Autor | SINGLETON, V. L. ZAYA, J. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20 |
Descriptors | Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa |
Localització | C 1/55 |