Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Cromatografia de gasos liquids

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Computer-Assisted Prediction of Gas Chromatographic Retention Indices of Pyrazines.
Autor STANTON, D. T.   JURS P. C.  
Dades Font Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 61 - juliol 1989 - V: - N: 13, Pg: 1328-1332
Descriptors Pirazina Cromatografia de gasos liquids
Localització C 6/79

Títol Contribucion al analisis de depositos y de residuos de cinco fungicidas en uva y vino.
Autor ALONSO, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de loas alimentos ISSN: 0300-5755 - 1980 - V: - N: 116, Pg: 71-76
Descriptors Vi Most Fongs Fungicides Botrytis cinerea Podridura grisa Lluita biologica Malalties de la vinya Conservacio Vinificacio Analisi Cromatografia de gasos liquids Residus Brisa HPLC Botritis
Localització C 4/126

Títol Determination de l'acetate d'ethyle, du methanol et des alcools superieurs dans le vin a l'aide de la chromatographie gaz-liquide -solide
Autor WULF, D. de  
Dades Font FV - abril 1982 - V: - N: 752, Pg: 2 p.
Descriptors Determinacio Acetat d'etil Metanol Vi Alcohol superior Cromatografia de gasos liquids
Localització FV 752

Títol Determination of sulfur compounds in beer by the flame photometric method: sulfur compounds in beer
Autor RICHARDSON, P. J.   MOCEK, M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 - 1971 - V: - N: , Pg: 128-135
Descriptors Sulfur Compostos sulfurosos Cervesa Analisi Determinacio Cromatografia de gasos liquids Fotometria de flama Components volatils Espai de cap Analisi sensorial
Localització C 4/51

Títol Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification
Autor FERRARI, G.   MEUNIER, J.M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76
Descriptors Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio
Localització C 4/102

Títol Freon 11 xtraction of volatile metabolites formed by certain lactic acid bacteria
Autor BRITZ, T. J.   TRACEY, R. P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - juny 1989 - V: - N: 6, Pg: 1617-1623
Descriptors Bacteris lactics Fermentacio Metabolits Cromatografia de gasos liquids Freo 11 Lactobacil Espectrometria de massa Vi Viniflora oenos Leuconostoc oenos
Localització C 6/21

Títol Interpretations of Ultraviolet Absorption in White Wines
Autor SOMERS, T. C.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 23 - 1972 - V: - N: , Pg: 441-453
Descriptors Vi blanc Analisi Constituents Riesling Compostos fenolics Cromatografia de gasos liquids
Localització C 5/71

Títol Methode d'analyse, d'application generale aux vins, aux eaux-de- vie, aux boissons alcooliques de haut degre et aux vinaigres, par chromatographie gaz-liquide. Separation de l'ethanol des 19 composants les plus volatils et de ceux-ci entre eux, et determination quantitative.
Autor CABEZUDO, M. D.   HERRAIZ, M.   FERNANDEZ, J.   GARCIA, J. A.   MOLERA, J.   GOROSTIZA, E. F. de  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 638, Pg: 16 p.
Descriptors Cromatografia de gasos liquids Vi Begudes alcoholiques Licor Brandi Conyac Cognac Etanol Components volatils Constituents Vinagre Rom
Localització FV 638

Títol Solubility factors established by gas-liquid chromatography. a Balance Sheet.
Autor LAFFORT, P.   PATTE, F.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 406, Pg: 51-74
Descriptors Cromatografia de gasos liquids Solubilitat
Localització C 6/122

Títol The aroma of the flor Sherry
Autor WEBB, A.D.   KEPNER, R.E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 1-14
Descriptors Xeres Jerez Sherry Aroma Components volatils Cromatografia de gasos liquids Analisi Gust Vi Composicio
Localització C 4/43