Registres trobats: 10
Títol | Computer-Assisted Prediction of Gas Chromatographic Retention Indices of Pyrazines. |
Autor | STANTON, D. T. JURS P. C. |
Dades Font | Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 61 - juliol 1989 - V: - N: 13, Pg: 1328-1332 |
Descriptors | Pirazina Cromatografia de gasos liquids |
Localització | C 6/79 |
Títol | Contribucion al analisis de depositos y de residuos de cinco fungicidas en uva y vino. |
Autor | ALONSO, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de loas alimentos ISSN: 0300-5755 - 1980 - V: - N: 116, Pg: 71-76 |
Descriptors | Vi Most Fongs Fungicides Botrytis cinerea Podridura grisa Lluita biologica Malalties de la vinya Conservacio Vinificacio Analisi Cromatografia de gasos liquids Residus Brisa HPLC Botritis |
Localització | C 4/126 |
Títol | Determination de l'acetate d'ethyle, du methanol et des alcools superieurs dans le vin a l'aide de la chromatographie gaz-liquide -solide |
Autor | WULF, D. de |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 752, Pg: 2 p. |
Descriptors | Determinacio Acetat d'etil Metanol Vi Alcohol superior Cromatografia de gasos liquids |
Localització | FV 752 |
Títol | Determination of sulfur compounds in beer by the flame photometric method: sulfur compounds in beer |
Autor | RICHARDSON, P. J. MOCEK, M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 - 1971 - V: - N: , Pg: 128-135 |
Descriptors | Sulfur Compostos sulfurosos Cervesa Analisi Determinacio Cromatografia de gasos liquids Fotometria de flama Components volatils Espai de cap Analisi sensorial |
Localització | C 4/51 |
Títol | Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification |
Autor | FERRARI, G. MEUNIER, J.M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76 |
Descriptors | Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio |
Localització | C 4/102 |
Títol | Freon 11 xtraction of volatile metabolites formed by certain lactic acid bacteria |
Autor | BRITZ, T. J. TRACEY, R. P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - juny 1989 - V: - N: 6, Pg: 1617-1623 |
Descriptors | Bacteris lactics Fermentacio Metabolits Cromatografia de gasos liquids Freo 11 Lactobacil Espectrometria de massa Vi Viniflora oenos Leuconostoc oenos |
Localització | C 6/21 |
Títol | Interpretations of Ultraviolet Absorption in White Wines |
Autor | SOMERS, T. C. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 23 - 1972 - V: - N: , Pg: 441-453 |
Descriptors | Vi blanc Analisi Constituents Riesling Compostos fenolics Cromatografia de gasos liquids |
Localització | C 5/71 |
Títol | Solubility factors established by gas-liquid chromatography. a Balance Sheet. |
Autor | LAFFORT, P. PATTE, F. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 406, Pg: 51-74 |
Descriptors | Cromatografia de gasos liquids Solubilitat |
Localització | C 6/122 |
Títol | The aroma of the flor Sherry |
Autor | WEBB, A.D. KEPNER, R.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 1-14 |
Descriptors | Xeres Jerez Sherry Aroma Components volatils Cromatografia de gasos liquids Analisi Gust Vi Composicio |
Localització | C 4/43 |