Registres trobats: 11
Títol | Alteration of cell wall structure in Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces bayanus during autolysis |
Autor | CHARPENTIER, C. et al. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 - 1986 - V: 24- N: , Pg: 405-413 |
Descriptors | Alteracions Paret cel?lular Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Autolisi |
Localització | C 20/24 |
Títol | Autolysis of yeasts in Champagne |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13 |
Descriptors | Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat |
Localització | C 4/93 |
Títol | Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification |
Autor | FERRARI, G. MEUNIER, J.M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76 |
Descriptors | Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio |
Localització | C 4/102 |
Títol | Efecto de diferentes tratamientos de autolisis acelerada de lias de levaduras en el color de vinos tintos |
Autor | FERNANDEZ, O. RODRIGUEZ, R. RODRIGUEZ, D. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 93-95 |
Descriptors | Autolisi Lies$Llevats Vi negre Crian?a sobre lies IPT |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio de la influencia del proceso de autolisis sobre la capacidad de adsorcion de ocratoxina A (OTA) por celulas y paredes de levaduras |
Autor | MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J. NU?EZ, Y.P. PUEYO, E. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 99-101 |
Descriptors | Autolisi Llevats Vi Ocratoxina A |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines. |
Autor | FEUILLAT, M. FREYSSINET, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176 |
Descriptors | Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne |
Localització | C 5/44 |
Títol | La autolisis de las levaduras en enologia |
Autor | MARTINEZ-RODRIGUEZ, A. J. POLO, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 37-40 |
Descriptors | Autolisi Llevats Vi Enologia Vinicultura |
Títol | Mise au point de la preparation d'un autolysat de levures a usage oenologique en vue d'accelerer la maturation des vins tranquilles conserves sur lies |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Vi tranquil Vi escumos Llevats Posit Autolisi Envelliment Sediment Solatge |
Localització | C 1/15 |
Títol | Pectidos con bioactividad ECA inhibitoria y antioxidante liberados durante la autolisis de las levaduras |
Autor | PUEYO, E. ALCAIDE HIDALGO, J.M. PLO, M.C. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 96-98 |
Descriptors | Autolisi Llevats Vi Peptid ECA Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions |
Autor | ALEXANDRE, H. HEINTZ, D. CHASSAGNE, D. GUILLOUX-BENATIER, M. CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240 |
Descriptors | Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 16/15 |
Títol | Seguimiento de la autolisis acelerada de lias de levaduras por pectinasas y (beta)-glucanasas |
Autor | FERNANDEZ, O. RODRIGUEZ, R. RODRIGUEZ, D. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 90-92 |
Descriptors | Autolisi Polisacarids Enzims Lies |
Localització | 663.2 (063) Con |