Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Metode xampanyes

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Autolysis of yeasts in Champagne
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13
Descriptors Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat
Localització C 4/93

Títol Cell wall and lipid changes in saccharomyces cerevisiae during aging of champagne vini
Autor CHARPENTIER, M.   TROTON, D.   PITON, F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 221-226
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Metode xampanyes Metode tradicional Cava Elaboracio
Localització C 1/63

Títol Clairette de Die : la force de la tradition
Autor ISABEAU, F.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 43-44
Descriptors Clairette de Die DO Vi blanc Vinificacio Vi escumos Fran?a Metode xampanyes Metode tradicional

Títol Determination of molecular weight of polysaccharides in musts and wines by HPLC
Autor TORRE, M. C. de la   MARTI, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 221-223
Descriptors Polisacarids Most Vi HPLC Pes molecular Macabeu Parellada Xarel.lo Vi escumos Metode xampanyes Metode tradicional Penedes
Localització C 4/103

Títol Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification
Autor FERRARI, G.   MEUNIER, J.M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76
Descriptors Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio
Localització C 4/102

Títol Effect of the champagne method of starter preparation on ethanol tolerance of yeast
Autor JUROSZEK, J-R.   FEUILLAT, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 194-198
Descriptors Etanol Tolerancia Llevats Metode xampanyes
Localització C 12/88

Títol El metodo "Champenoise" automatizado
Autor HARDY, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 39-45
Descriptors Metode xampanyes Metode tradicional Automatitzacio Vi escumos Elaboracio

Títol El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise
Autor HARDY, G.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22
Descriptors Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava

Títol Evolution des colloides dans les vins de base et les vins mousseux elabores selon la methode champenoise
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - Agosto 1987 - V: 16- N: 4, Pg: 266-273
Descriptors Col?loide Vi base Metode xampanyes
Localització C 21/32

Títol Historia y bioquimica del vino de cava
Autor CASTRO, J. J. de   RAFOLS, L.  
Dades Font Mundo Cientifico - desembre 1982 - V: - N: 20, Pg: 1242-1252
Descriptors Historia Bioquimica Cava Metode xampanyes Metode tradicional

Títol La Methode Champenoise
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-10
Descriptors Metode xampanyes
Localització C 20/27

Títol La clarification des vins en bouteilles en methode champenoise. Utilisation des adjuvants de remuage
Autor HARDY, G.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 85-88
Descriptors Clarificacio Vi embotellat Metode xampanyes Adjuvant Remoguda

Títol Le Marche des vins effervescents
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 29-32
Descriptors Champagne Vi escumos Xampany Denominacio d'origen Mercat Fran?a Alsacia Metode xampanyes Metode tradicional Bordeus Limoux Metode gaillacoise Bordeaux

Títol NEID : Special techniques champenoises 6 annee
Autor
Dades Font NEID : L'information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - maig 1991 - V: - N: 225, Pg: 3-32
Descriptors Metode xampanyes Metode tradicional Vi escumos Elaboracio Qualitat Vi base

Títol Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 337).
Autor
Dades Font FV - novembre 1971 - V: - N: 389, Pg: 1 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Destil.lacio Metode xampanyes Metode tradicional
Localització FV 389

Títol Rapport de la Yougoslavie
Autor SILKOVEC, S.   JASIC, L.   KOVAC, V.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 59 - 1986 - V: - N: 663-664, Pg: 680-683
Descriptors Iugoslavia Vi Vi escumos Vinificacio Produccio Metode xampanyes Metode tradicional
Localització C 4/121

Títol Un Elemento primordial de la calidad de los vinos base en metodo champenoise
Autor HARDY, G.  
Dades Font Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 26-34
Descriptors Metode xampanyes Metode tradicional Qualitat Cava Vi base Premsatge Most