Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aminoacid

Resultat de la cerca

Registres trobats: 60


Títol A mechanistic Study of Alkylpyrazine Formation in Model Systems.
Autor RIZZI, G. P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 20 - 1972 - V: - N: 5, Pg: 1081-1085
Descriptors Pirazina Aminoacid Alquilpirazina
Localització C 3/8

Títol Accumulation of amino acids by Saccharomyces cerevisiaeY185 with phospholipids enriched in different fatty-acyl residues: a statistical analysis of data
Autor CALDERBANK, J.   KEENAN, M.H.J.   ROSE, A.H.   HOLMAN, G.D.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 130 - 1984 - V: - N: , Pg: 2817-2824
Descriptors Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Y185 Fosfolipids Llevats
Localització C 13/68

Títol Amino acid and protein metabolism in Vitis spp.
Autor ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K.A.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 52-61
Descriptors Aminoacid Proteines Metabolisme Vitis spp
Localització 634.817 INT

Títol Amino acid replacements at seven different histidines in the yeast plasma membrane H+-ATPase reveal critical positions at His285 and His701
Autor WACH, A.   SUPPLY, P.   DUFOUR, J. P.   GOFFEAU, A.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1996 - V: - N: 35, Pg: 883-890
Descriptors Histidina Llevats H285 H701 Cicle catalitic d'hidrolisi Aminoacid Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Oligonucleotid Mutagenesi Plasma
Localització C 7/108

Títol Amino acid uptake is strongly affected during exponential growth of Saccharomyces cerevisiae in 0.7 M NaCl medium
Autor NORBECK, J.   BLOMBERG, A.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 158 - 1998 - V: - N: , Pg: 121-126
Descriptors Transport Aminoacid Clorur Sodi Saccharomyces cerevisiae
Localització C 12/33

Títol Autolysis of yeasts in Champagne
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13
Descriptors Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat
Localització C 4/93

Títol Caracteristicas quimicas de los vinos blancos jovenes de las variedades Airen, Viura y Macabeo
Autor PEREZ-COELLO, M.S.   GONZALEZ-VINYAS, M.A.   CABEZUDO, M.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 125-129
Descriptors Caracteristiques quimiques Vi blanc Airen Viura Macabeu Components volatils Aminoacid

Títol Carbon and nitrogen partitioning in either fruiting or non-fruiting grapevines: effects of nitrogen limitation before and after veraison
Autor RODRIGUEZ LOVELLE, B   GAUDILLERE, J.P.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 86-94
Descriptors Limitacio de nitrogen Vinya Creixement Particio de nitrogen Nitrogen Composicio del fruit Aminoacid

Títol Changes in concentration of free and total amino acids of several native american grape cultivars during fermentation
Autor KLUBA, R. M.   MATTICK, L. R.   ROSS HACKLER, L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 181-186
Descriptors Fermentacio Concentracio Raim Aminoacid
Localització C 8/110

Títol Changes in the activity of the general amino acid permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus during fermentation
Autor IGLESIAS, R.   FERRERAS, J. M.   ARIAS, F. J.   MUNYOZ, R.   GIRBES, T.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 36 - 1990 - V: - N: , Pg: 808-810
Descriptors Permeasa Aminoacid Sintesi de polifenilalanina Inhibicio Etanol Saccharomyces cerevisiae
Localització C 11/4

Títol Characterisation of Balsamic Vinegars by Animo Acid Content
Autor SIGNORE, A del.   STANCHER, B   CALABRESE, M  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 317-332
Descriptors Aminoacid Vinagre balsamic Tecniques estadistiques Caracteritzacio

Títol Characterization of Saccharomyces Sp. through determination of amnio acid profiles by capillary gas chromatography
Autor VASCONCELOS, A.M.P.   CHAVES DAS NEVES, H.J.  
Dades Font Journal of High Resolution Chromatography & Chromatography Communications ISSN: 0344-7138 VOL 8 - September 1985 - V: - N: , Pg: 547-550
Descriptors Saccharomyces sp. Aminoacid Cromatografia capil?lar de gasos Llevats
Localització C 24/73

Títol Chenopodium: seed protein, fractionation and amino acid composition
Autor PRAKASH, D.   PAL, M.  
Dades Font International Journal of Food Sciences and Nutrition ISSN: 0963-7486 VOL 49 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 271-275
Descriptors Aminoacid Composicio Chenopodium
Localització C 14/52

Títol Detection and expression of the 70 KDA heat shock protein SSB1P at different temperatures in Saccharomyces cerevisiae
Autor IWAHASHI, H.   WU, Y.   TANGUAY, R. M.  
Dades Font Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 213 - agost 1995 - V: - N: 2, Pg: 484-489
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Proteines Aminoacid
Localització C 11/62

Títol Determination of Free Amino Acids in Wine by HPLC
Autor SANDERS, E.M.   OUGH, C.S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1985 - V: 36- N: 1, Pg: 43-46
Descriptors Aminoacid HPLC Determinacio
Localització C 19/79

Títol Determination of biogenic amines and their precursor amino acids in wines of the Vallee du Rhone by high-performance liquid chromatography with precolumn derivatization and fluorimetric detection.
Autor BAUZA, T.   BLAISE, A.   DAUMAS, F.   CABANIS, J.C.  
Dades Font Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1995 - V: - N: 707, Pg: 373-379
Descriptors Amines biogenes Vi Aminoacid Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 6/105

Títol Determination of free amino acids in Port wine
Autor CAPELA, A.B.C.   BAKKER, J.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 224-227
Descriptors Aminoacid Vi
Localització 634.817 INT

Títol Efecto de diferentes tratamientos de esterilizacion sobre el contenido de acidos grasos y aminoacidos del mosto
Autor ARIAS GIL, M. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VI- N: 33, Pg: 44-50
Descriptors Tractament Esterilitzacio Acid gras Aminoacid Most

Títol Effect of Vineyard Locations, Varieties, and Rootstocks on the Juice Amino Acid Composition of Several Cultivars
Autor OUGH C. S.   HUANG, Z.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 135-139
Descriptors Most Vi Analisi Dosificacio Dosatge Aminoacid Cromatografia de liquids HPLC Varietats
Localització C 5/31

Títol Effect of free amino acids of the grape on the development of organoleptic properties of wine
Autor JUHASZ, O.   TORLEY, D.  
Dades Font Acta Alimentaria - 1985 - V: 14- N: 2, Pg: 101-112
Descriptors Aminoacid Raim Propietats organoleptiques Vi
Localització C 19/113

Títol Effect of the Chronic Ethanol Action on the Activity of the General Amino-Acid Permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus
Autor FERRERAS, J.M.   IGLESIAS, R.   GIRBES, T.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 - 1989 - V: - N: 979, Pg: 375-377
Descriptors Etanol Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Permeasa Transport Cicloheximida
Localització C 11/2

Títol Effects of nitrogen fertilization of grapevines on amino acid metabolism and higher-alcohol formation during grape juice fermentation
Autor OUGH, C.S.   BELL, A.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 122-123
Descriptors Fertilitzacio Nitrogen Fermentacio Aminoacid Vinya
Localització C 7/25

Títol Estudio comparivo del consumo de aminoacidos y amonio en acetificaciones con cultivo superficial y amonio en acetificaciones con cultivo superficial y sumergido
Autor CALLEJON, R.M.   TESFAYE, W.   TORIJA, M.J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 207-208
Descriptors Vinagre de vi Vi Bacteris acetics Aminoacid AQC
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio de la evolucion de la composicion aminica durante la maduracion de mostos de diferentes variedades de Vitis vinifera L
Autor ASENSIO , M.L   VALDES, E   CABELLO, F  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XII - gener-febrer 2001 - V: - N: 72, Pg: 44 -53
Descriptors Aminoacid Clons Evolucio Maduracio Varietats de raim Most

Títol Excrecion de aminoacidos bajo distintas condiciones de crianza biologica
Autor MAURICIO, J.C. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4459-4462
Descriptors Aminoacid Excrecio Crian?a biologica Saccharomyces cerevisiae

Títol Free amino acids differentiation between port wine and foreign fortified wines by discriminant analysis
Autor HERBERT, P.   BARROS, P.   ALVES, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 471-473
Descriptors Aminoacid Analisi discriminant
Localització 663.254 IN V

Títol Gas chromatographic determinations of amino acid differences in cabernet sauvignon grapes and wines as affected by rootstocks
Autor OUGH, C.S.   TABACMAN, H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 4, Pg: 306-311
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Aminoacid Cabernet sauvignon Raim Vi Portaempelt
Localització C 18/140

Títol Impact of nitrogen fertilization on vine performance and juice and wine composition of riesling grapes (Vitis vinifera L.) in Washington state
Autor SPAYD, S.E.   STEVENS, R.G.   WAMPLE, R.L.   EVANS, R.G.  
Dades Font Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 65-75
Descriptors Vitis Nitrogen Fermentacio Aroma Aminoacid Esters
Localització 634.817 INT

Títol In the beginning...
Autor HORGAN, J.  
Dades Font Scientific American - febrer 1991 - V: - N: , Pg: 100-109
Descriptors Origen de la vida Aminoacid DNA Acid desoxiribonucleic RNA Acid ribonucleic Acid nucleic Autoreplicacio molecular Silicona
Localització C 5/109

Títol Influence of nitrogen supply in the grape must on the fermentation capacity and the quality of wine
Autor RAUHUT, D.   KURBEL, H.   SCHNEIDER, K.   GROSSMANN, M.  
Dades Font Proceedings of the XXV International Horticultural Cogress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 93-100
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Aminoacid Nutricio Compostos sulfurosos Vi Llevats
Localització 634.807 INT

Títol Influence of the nitrogen source and concentration on N fractions and free amino acid levels of gape vine explants
Autor GARCIA, J.L.   MAZUELOS, C.   SARIMENTO, R.   TRONCOSO, A.   VILLEGAS, A  
Dades Font Plant and Soil ISSN: 0032-079X VOL 144 - 1992 - V: - N: , Pg: 255-258
Descriptors Nitrogen Aminoacid Raim Vinya
Localització C 6/22

Títol Influencia de la composicion en acidos grasos de un mosto clarificado en la utilizacion de aminoacidos durante la fermentacion
Autor TORREA, D.   ANCIN, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 73-78
Descriptors Acids grassos Most clarificat Aminoacid Fermentacio

Títol Influencia de la concentracion de los aminoacidos del mosto en el aroma del vino obtenido
Autor HERNANDEZ ORTE, P. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4495-4499
Descriptors Concentracio Aminoacid Most Vi Aroma

Títol Influencia de las Tecnicas de Estabilizacion y Embotellado Sobre el Contenido en Aminoacidos de un Vino Blanco Joven Elaborado con la Variedad Cayetana
Autor MARIN, J.   MIGUEL, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 49-56
Descriptors Estabilitzacio Embotellament Vi Vinificacio Vi blanc Vi novell Cayetana Aminoacid

Títol Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava
Autor BOSCH, M. P.   COMELLES, F.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14
Descriptors Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius

Títol Isolation and characterization of individual peptides from wine
Autor MORENO-ARRIBAS, M.V.   BARTOLOME, B.   PUEYO, E.   POLO, M.C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 46 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 3422-3425
Descriptors Peptid Vi Aillament Aminoacid
Localització C 15/4

Títol Measurement of Free Amino Acids in Human Biological Fluids by High-Performance Liquid Chromatography.
Autor GODEL, H.   GRASER, T.   FOLDI, P.   PFAENDER, P.   FURST, P.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1984 - V: - N: 297, Pg: 49-61
Descriptors Aminoacid Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 7/101

Títol Membrane proteins associated with amino acid transport by yeast (Saccharomyces cerevisiae)
Autor WOODWARD, J.R.   KORNBERG, H.L.  
Dades Font The Biochemical Journal ISSN: 0306-3283 VOL 192 - 1980 - V: - N: , Pg: 659-664
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Membrana Proteines Aminoacid Transport Llevats
Localització C 10/136

Títol Metabolism of chlorotic vine plants supplied by trace element containing compounds
Autor VELIKSAR, S.G.   TOMA, S.I.   SYRCU, R.F.   BUSUIOC, V.M.   ZEMSHMAN, A.I.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 255-259
Descriptors Clorosi Clorofil?la Acid 5-amino-levulinic Carbohidrats Aminoacid
Localització 634.814 SYM

Títol Molecular mechanism of regulation of yeast plasma membrane H+-ATPase by glucose. Interaction between domains and identification of new regulation sites
Autor ERASO, P.   PORTILLO, F.  
Dades Font The journal of biological chemistry - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399
Descriptors ATPasa Mecanismes moleculars Regulacio Membrana plasmatica Plasma Llevats Glucosa Domini autoinhibitori d'ATPasa Mutacio Carboxil Aminoacid
Localització C 7/107

Títol Multiple Nutritional Requirements of Lactobacilli: Genetic Lesions Affecting Amino Acid Biosynthetic Pathways
Autor MORISHITA, Takashi   DEGUCHI, Y.  
Dades Font Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 148 - octubre 1981 - V: - N: 1, Pg: 64-71
Descriptors Bacteris acidolactics Bacteris Lactobacil Aminoacid
Localització C 1/81

Títol Nitrogen limitation and stuck fermentation
Autor LARSSON, I. M.   HENICK-KLING, T.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 124-126
Descriptors Vi Fermentacio Nitrogen Llevats Aminoacid Etilcarbamat Acid sulfhidric Addicio Most Raim Varietats

Títol On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines
Autor LINGET, C. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527
Descriptors HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Ornithine transport and exchange in Streptococcus lactis
Autor THOMPSON, John  
Dades Font Journal of bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 169 - setembre 1987 - V: - N: 9, Pg: 4.147-4.153
Descriptors Streptococcus lactic Cel.lula Aminoacid Ornitina Lisina
Localització C 5/121

Títol Plasma-membrane phospholipid unsaturation affects expression of the general amino-acid permease in Saccharomyces cerevisiae Y185
Autor CALDERBANK, J.   KEENAN, M.H.J.   ROSE, A.H.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 131 - 1985 - V: - N: , Pg: 57-65
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Y185 Permeasa Aminoacid
Localització C 24/63

Títol Pre-column o-phthalaldehyde derivatization of amino acids and their separation using reversed-phase high-performance liquid chromatography. Detection of the imino acids hyroxyproline and proline.
Autor COOPER, J. D. H.   LEWIS, M. T.   TURNELL, D. C.  
Dades Font Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1984 - V: - N: 285, Pg: 484-489
Descriptors Aminoacid Cromatografia liquida d'alta resolucio Prolina Hidroxiprolina
Localització C 15/54

Títol Prediccion anticipada de las principales caracteristicas de los vinos de cada vendimia
Autor BRIONES, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 35-40
Descriptors Analisi sensorial Vi blanc Aminoacid Vinificacio Fermentacio

Títol Prevencio de l'aparicio d'amines biogenes en vins
Autor FERRER, S.   PARDO, I.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 6-8
Descriptors Amines biogenes Vi Bacteris lactics Aminoacid Practiques enologiques

Títol Profiles of free amino acids in grapes of grafted Chardonnay grapevines
Autor TREEBY, M.T.   HOLZAPFEL, B.P.   WALKER, R.R.   NICHOLAS, P.R.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 121-126
Descriptors Perfil Aminoacid Chardonnay Raim Portaempelt
Localització C 15/51

Títol Proline and arginine accumulation in developing berries of Vitis Vinifera L. in Australian vineyards: Influence of vine cultivar, berry maturity and tissue type.
Autor STINES, A.P.   GRUBB, J.   GOCKOWIAK, H.   HENSCHKE, P.A.   HOJ, P.B.   HEESWIJCK, R. VAN  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: - N: 6, Pg: 150-158
Descriptors Prolina Arginina Aminoacid Desenvolupament del fruit Metabolisme Vinya Vitis vinifera Cromatografia liquida d'alta resolucio HPLC
Localització C 12/45

Títol Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions
Autor ALEXANDRE, H.   HEINTZ, D.   CHASSAGNE, D.   GUILLOUX-BENATIER, M.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240
Descriptors Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 16/15

Títol Proteins and amino acids in table olives: Relationship to processing and commercial presentation
Autor LOPEZ, A.   GARRIDO, A.   MONTA?O, A.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 217-228
Descriptors Aminoacid Proteines Oliva Comer?

Títol Resonancia magnetica nuclear de las fermentaciones. Potencial de la tecnica de RMN
Autor LOPEZ-RITUERTO, E.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3275, Pg: 2054-2060
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear RMN Fermentacio Most Vi Rioja DOQ Tempranillo Quantificacio Acid organic Aminoacid

Títol Simultaneous determination of amino acids and biogenic amines by reversed-phase high-performance liquid chromatography of the dabsyl derivates.
Autor KRAUSE, I.   BOCKHARDT, A.   NECKERMANN, H.   HENLE, T.   KLOSTERMEYER, H.  
Dades Font JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A ISSN: 0021-9673 - 1995 - V: - N: 715, Pg: 67-79
Descriptors Aminoacid Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio
Localització C 8/14

Títol Substrate specifity and gene expression of the amino-acid permeases in Saccharomyces cerevisiae
Autor REGENBERG, B   DURING-OLSEN MORTEN, L   KIELLAND-BRANDT, C   HOLMBERG, S  
Dades Font Current Genetics ISSN: 0172-8083 VOL 36 - 2000 - V: - N: 5, Pg: 317-328
Descriptors Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/31

Títol Synthesis of a Fluorescent Derivatizing Reagent, 6-Aminoquinolyl-N-Hydroxysuccinimidyl Carbamate, and Its Application for the Analysis of Hydrolysate Amino Acids via High-Performance Liquid Chromatography.
Autor COHEN, S.   MICHAUD, Dennis P.  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 - 1993 - V: - N: 211, Pg: 279-287
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Cromatografia Aminoacid
Localització C 6/65

Títol The Addition of 5'-Coding Information to a 3'-Directed cDNA Library Improves Analysis of Gene Expression
Autor MATOBA, R.   OKUBO, K.   HORI, N.   FUKUSHIMA, A.   MATSUBARA, K.  
Dades Font GENE ISSN: 0378-1119 VOL 146 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 199-207
Descriptors Aminoacid DNA ADN Acid desoxiribonucleic Armari
Localització C 11/13

Títol Transport and metabolic effects of alfa-aminoisobutyric acid en Saccharomyces Cerevisiae
Autor KYU WON KIM   ROON, R. J.  
Dades Font Biochimica et biophysica acta ISSN: 0304-4165 - 1982 - V: - N: 719, Pg: 356-362
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Aminoacid Transport Acid alfa-aminoisobutiric
Localització C 9/8

Títol Varietal and Geographic Classification of French Red Wines in Terms of Elements, Amino Acids and Aromatic Alcohols.
Autor ETIEVANT, P.   SCHLICH, P.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: , Pg: 25-41
Descriptors Classificacio Vi negre Aminoacid Alcohol aromatic Fran?a
Localització C 6/123

Títol Water deficit-induced changes in concentrations in proline and some other amino acids in the phloem sap of alfalfa
Autor GIROUSSE, C.   BOURNOVILLE, R.   BONNEMAIN, J-L.  
Dades Font Plant physiology ISSN: 0032-0889 - 1996 - V: - N: 111, Pg: 109-113
Descriptors Aminoacid Aigua Manca Plantes Deficit d'aigua
Localització C 9/62