Registres trobats: 60
Títol | A mechanistic Study of Alkylpyrazine Formation in Model Systems. |
Autor | RIZZI, G. P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 20 - 1972 - V: - N: 5, Pg: 1081-1085 |
Descriptors | Pirazina Aminoacid Alquilpirazina |
Localització | C 3/8 |
Títol | Accumulation of amino acids by Saccharomyces cerevisiaeY185 with phospholipids enriched in different fatty-acyl residues: a statistical analysis of data |
Autor | CALDERBANK, J. KEENAN, M.H.J. ROSE, A.H. HOLMAN, G.D. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 130 - 1984 - V: - N: , Pg: 2817-2824 |
Descriptors | Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Y185 Fosfolipids Llevats |
Localització | C 13/68 |
Títol | Amino acid and protein metabolism in Vitis spp. |
Autor | ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K.A. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 52-61 |
Descriptors | Aminoacid Proteines Metabolisme Vitis spp |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Amino acid replacements at seven different histidines in the yeast plasma membrane H+-ATPase reveal critical positions at His285 and His701 |
Autor | WACH, A. SUPPLY, P. DUFOUR, J. P. GOFFEAU, A. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1996 - V: - N: 35, Pg: 883-890 |
Descriptors | Histidina Llevats H285 H701 Cicle catalitic d'hidrolisi Aminoacid Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Oligonucleotid Mutagenesi Plasma |
Localització | C 7/108 |
Títol | Amino acid uptake is strongly affected during exponential growth of Saccharomyces cerevisiae in 0.7 M NaCl medium |
Autor | NORBECK, J. BLOMBERG, A. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 158 - 1998 - V: - N: , Pg: 121-126 |
Descriptors | Transport Aminoacid Clorur Sodi Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 12/33 |
Títol | Autolysis of yeasts in Champagne |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0001-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 1, Pg: 6-13 |
Descriptors | Llevats Xampany Champagne Fermentacio Ampolla Vi Envelliment Aminoacid Metode xampanyes Metode tradicional Autolisi Vinificacio Temperatura Nitrogen Qualitat |
Localització | C 4/93 |
Títol | Caracteristicas quimicas de los vinos blancos jovenes de las variedades Airen, Viura y Macabeo |
Autor | PEREZ-COELLO, M.S. GONZALEZ-VINYAS, M.A. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 125-129 |
Descriptors | Caracteristiques quimiques Vi blanc Airen Viura Macabeu Components volatils Aminoacid |
Títol | Carbon and nitrogen partitioning in either fruiting or non-fruiting grapevines: effects of nitrogen limitation before and after veraison |
Autor | RODRIGUEZ LOVELLE, B GAUDILLERE, J.P. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 86-94 |
Descriptors | Limitacio de nitrogen Vinya Creixement Particio de nitrogen Nitrogen Composicio del fruit Aminoacid |
Títol | Changes in concentration of free and total amino acids of several native american grape cultivars during fermentation |
Autor | KLUBA, R. M. MATTICK, L. R. ROSS HACKLER, L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 181-186 |
Descriptors | Fermentacio Concentracio Raim Aminoacid |
Localització | C 8/110 |
Títol | Changes in the activity of the general amino acid permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus during fermentation |
Autor | IGLESIAS, R. FERRERAS, J. M. ARIAS, F. J. MUNYOZ, R. GIRBES, T. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 36 - 1990 - V: - N: , Pg: 808-810 |
Descriptors | Permeasa Aminoacid Sintesi de polifenilalanina Inhibicio Etanol Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 11/4 |
Títol | Characterisation of Balsamic Vinegars by Animo Acid Content |
Autor | SIGNORE, A del. STANCHER, B CALABRESE, M |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 317-332 |
Descriptors | Aminoacid Vinagre balsamic Tecniques estadistiques Caracteritzacio |
Títol | Characterization of Saccharomyces Sp. through determination of amnio acid profiles by capillary gas chromatography |
Autor | VASCONCELOS, A.M.P. CHAVES DAS NEVES, H.J. |
Dades Font | Journal of High Resolution Chromatography & Chromatography Communications ISSN: 0344-7138 VOL 8 - September 1985 - V: - N: , Pg: 547-550 |
Descriptors | Saccharomyces sp. Aminoacid Cromatografia capil?lar de gasos Llevats |
Localització | C 24/73 |
Títol | Chenopodium: seed protein, fractionation and amino acid composition |
Autor | PRAKASH, D. PAL, M. |
Dades Font | International Journal of Food Sciences and Nutrition ISSN: 0963-7486 VOL 49 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 271-275 |
Descriptors | Aminoacid Composicio Chenopodium |
Localització | C 14/52 |
Títol | Detection and expression of the 70 KDA heat shock protein SSB1P at different temperatures in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | IWAHASHI, H. WU, Y. TANGUAY, R. M. |
Dades Font | Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 213 - agost 1995 - V: - N: 2, Pg: 484-489 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Proteines Aminoacid |
Localització | C 11/62 |
Títol | Determination of Free Amino Acids in Wine by HPLC |
Autor | SANDERS, E.M. OUGH, C.S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1985 - V: 36- N: 1, Pg: 43-46 |
Descriptors | Aminoacid HPLC Determinacio |
Localització | C 19/79 |
Títol | Determination of biogenic amines and their precursor amino acids in wines of the Vallee du Rhone by high-performance liquid chromatography with precolumn derivatization and fluorimetric detection. |
Autor | BAUZA, T. BLAISE, A. DAUMAS, F. CABANIS, J.C. |
Dades Font | Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1995 - V: - N: 707, Pg: 373-379 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Aminoacid Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 6/105 |
Títol | Determination of free amino acids in Port wine |
Autor | CAPELA, A.B.C. BAKKER, J. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 224-227 |
Descriptors | Aminoacid Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Efecto de diferentes tratamientos de esterilizacion sobre el contenido de acidos grasos y aminoacidos del mosto |
Autor | ARIAS GIL, M. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VI- N: 33, Pg: 44-50 |
Descriptors | Tractament Esterilitzacio Acid gras Aminoacid Most |
Títol | Effect of Vineyard Locations, Varieties, and Rootstocks on the Juice Amino Acid Composition of Several Cultivars |
Autor | OUGH C. S. HUANG, Z. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 135-139 |
Descriptors | Most Vi Analisi Dosificacio Dosatge Aminoacid Cromatografia de liquids HPLC Varietats |
Localització | C 5/31 |
Títol | Effect of free amino acids of the grape on the development of organoleptic properties of wine |
Autor | JUHASZ, O. TORLEY, D. |
Dades Font | Acta Alimentaria - 1985 - V: 14- N: 2, Pg: 101-112 |
Descriptors | Aminoacid Raim Propietats organoleptiques Vi |
Localització | C 19/113 |
Títol | Effect of the Chronic Ethanol Action on the Activity of the General Amino-Acid Permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus |
Autor | FERRERAS, J.M. IGLESIAS, R. GIRBES, T. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 - 1989 - V: - N: 979, Pg: 375-377 |
Descriptors | Etanol Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Permeasa Transport Cicloheximida |
Localització | C 11/2 |
Títol | Effects of nitrogen fertilization of grapevines on amino acid metabolism and higher-alcohol formation during grape juice fermentation |
Autor | OUGH, C.S. BELL, A.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 122-123 |
Descriptors | Fertilitzacio Nitrogen Fermentacio Aminoacid Vinya |
Localització | C 7/25 |
Títol | Estudio comparivo del consumo de aminoacidos y amonio en acetificaciones con cultivo superficial y amonio en acetificaciones con cultivo superficial y sumergido |
Autor | CALLEJON, R.M. TESFAYE, W. TORIJA, M.J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 207-208 |
Descriptors | Vinagre de vi Vi Bacteris acetics Aminoacid AQC |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio de la evolucion de la composicion aminica durante la maduracion de mostos de diferentes variedades de Vitis vinifera L |
Autor | ASENSIO , M.L VALDES, E CABELLO, F |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XII - gener-febrer 2001 - V: - N: 72, Pg: 44 -53 |
Descriptors | Aminoacid Clons Evolucio Maduracio Varietats de raim Most |
Títol | Excrecion de aminoacidos bajo distintas condiciones de crianza biologica |
Autor | MAURICIO, J.C. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4459-4462 |
Descriptors | Aminoacid Excrecio Crian?a biologica Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Free amino acids differentiation between port wine and foreign fortified wines by discriminant analysis |
Autor | HERBERT, P. BARROS, P. ALVES, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 471-473 |
Descriptors | Aminoacid Analisi discriminant |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Gas chromatographic determinations of amino acid differences in cabernet sauvignon grapes and wines as affected by rootstocks |
Autor | OUGH, C.S. TABACMAN, H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 4, Pg: 306-311 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Aminoacid Cabernet sauvignon Raim Vi Portaempelt |
Localització | C 18/140 |
Títol | Impact of nitrogen fertilization on vine performance and juice and wine composition of riesling grapes (Vitis vinifera L.) in Washington state |
Autor | SPAYD, S.E. STEVENS, R.G. WAMPLE, R.L. EVANS, R.G. |
Dades Font | Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 65-75 |
Descriptors | Vitis Nitrogen Fermentacio Aroma Aminoacid Esters |
Localització | 634.817 INT |
Títol | In the beginning... |
Autor | HORGAN, J. |
Dades Font | Scientific American - febrer 1991 - V: - N: , Pg: 100-109 |
Descriptors | Origen de la vida Aminoacid DNA Acid desoxiribonucleic RNA Acid ribonucleic Acid nucleic Autoreplicacio molecular Silicona |
Localització | C 5/109 |
Títol | Influence of nitrogen supply in the grape must on the fermentation capacity and the quality of wine |
Autor | RAUHUT, D. KURBEL, H. SCHNEIDER, K. GROSSMANN, M. |
Dades Font | Proceedings of the XXV International Horticultural Cogress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 93-100 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Aminoacid Nutricio Compostos sulfurosos Vi Llevats |
Localització | 634.807 INT |
Títol | Influence of the nitrogen source and concentration on N fractions and free amino acid levels of gape vine explants |
Autor | GARCIA, J.L. MAZUELOS, C. SARIMENTO, R. TRONCOSO, A. VILLEGAS, A |
Dades Font | Plant and Soil ISSN: 0032-079X VOL 144 - 1992 - V: - N: , Pg: 255-258 |
Descriptors | Nitrogen Aminoacid Raim Vinya |
Localització | C 6/22 |
Títol | Influencia de la composicion en acidos grasos de un mosto clarificado en la utilizacion de aminoacidos durante la fermentacion |
Autor | TORREA, D. ANCIN, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 73-78 |
Descriptors | Acids grassos Most clarificat Aminoacid Fermentacio |
Títol | Influencia de la concentracion de los aminoacidos del mosto en el aroma del vino obtenido |
Autor | HERNANDEZ ORTE, P. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4495-4499 |
Descriptors | Concentracio Aminoacid Most Vi Aroma |
Títol | Influencia de las Tecnicas de Estabilizacion y Embotellado Sobre el Contenido en Aminoacidos de un Vino Blanco Joven Elaborado con la Variedad Cayetana |
Autor | MARIN, J. MIGUEL, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 49-56 |
Descriptors | Estabilitzacio Embotellament Vi Vinificacio Vi blanc Vi novell Cayetana Aminoacid |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | Isolation and characterization of individual peptides from wine |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M.V. BARTOLOME, B. PUEYO, E. POLO, M.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 46 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 3422-3425 |
Descriptors | Peptid Vi Aillament Aminoacid |
Localització | C 15/4 |
Títol | Measurement of Free Amino Acids in Human Biological Fluids by High-Performance Liquid Chromatography. |
Autor | GODEL, H. GRASER, T. FOLDI, P. PFAENDER, P. FURST, P. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1984 - V: - N: 297, Pg: 49-61 |
Descriptors | Aminoacid Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 7/101 |
Títol | Membrane proteins associated with amino acid transport by yeast (Saccharomyces cerevisiae) |
Autor | WOODWARD, J.R. KORNBERG, H.L. |
Dades Font | The Biochemical Journal ISSN: 0306-3283 VOL 192 - 1980 - V: - N: , Pg: 659-664 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Membrana Proteines Aminoacid Transport Llevats |
Localització | C 10/136 |
Títol | Metabolism of chlorotic vine plants supplied by trace element containing compounds |
Autor | VELIKSAR, S.G. TOMA, S.I. SYRCU, R.F. BUSUIOC, V.M. ZEMSHMAN, A.I. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 255-259 |
Descriptors | Clorosi Clorofil?la Acid 5-amino-levulinic Carbohidrats Aminoacid |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Molecular mechanism of regulation of yeast plasma membrane H+-ATPase by glucose. Interaction between domains and identification of new regulation sites |
Autor | ERASO, P. PORTILLO, F. |
Dades Font | The journal of biological chemistry - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399 |
Descriptors | ATPasa Mecanismes moleculars Regulacio Membrana plasmatica Plasma Llevats Glucosa Domini autoinhibitori d'ATPasa Mutacio Carboxil Aminoacid |
Localització | C 7/107 |
Títol | Multiple Nutritional Requirements of Lactobacilli: Genetic Lesions Affecting Amino Acid Biosynthetic Pathways |
Autor | MORISHITA, Takashi DEGUCHI, Y. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 148 - octubre 1981 - V: - N: 1, Pg: 64-71 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Bacteris Lactobacil Aminoacid |
Localització | C 1/81 |
Títol | Nitrogen limitation and stuck fermentation |
Autor | LARSSON, I. M. HENICK-KLING, T. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 124-126 |
Descriptors | Vi Fermentacio Nitrogen Llevats Aminoacid Etilcarbamat Acid sulfhidric Addicio Most Raim Varietats |
Títol | On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines |
Autor | LINGET, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527 |
Descriptors | HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Ornithine transport and exchange in Streptococcus lactis |
Autor | THOMPSON, John |
Dades Font | Journal of bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 169 - setembre 1987 - V: - N: 9, Pg: 4.147-4.153 |
Descriptors | Streptococcus lactic Cel.lula Aminoacid Ornitina Lisina |
Localització | C 5/121 |
Títol | Plasma-membrane phospholipid unsaturation affects expression of the general amino-acid permease in Saccharomyces cerevisiae Y185 |
Autor | CALDERBANK, J. KEENAN, M.H.J. ROSE, A.H. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 131 - 1985 - V: - N: , Pg: 57-65 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Y185 Permeasa Aminoacid |
Localització | C 24/63 |
Títol | Pre-column o-phthalaldehyde derivatization of amino acids and their separation using reversed-phase high-performance liquid chromatography. Detection of the imino acids hyroxyproline and proline. |
Autor | COOPER, J. D. H. LEWIS, M. T. TURNELL, D. C. |
Dades Font | Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1984 - V: - N: 285, Pg: 484-489 |
Descriptors | Aminoacid Cromatografia liquida d'alta resolucio Prolina Hidroxiprolina |
Localització | C 15/54 |
Títol | Prediccion anticipada de las principales caracteristicas de los vinos de cada vendimia |
Autor | BRIONES, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 35-40 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi blanc Aminoacid Vinificacio Fermentacio |
Títol | Prevencio de l'aparicio d'amines biogenes en vins |
Autor | FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 6-8 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Bacteris lactics Aminoacid Practiques enologiques |
Títol | Profiles of free amino acids in grapes of grafted Chardonnay grapevines |
Autor | TREEBY, M.T. HOLZAPFEL, B.P. WALKER, R.R. NICHOLAS, P.R. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 121-126 |
Descriptors | Perfil Aminoacid Chardonnay Raim Portaempelt |
Localització | C 15/51 |
Títol | Proline and arginine accumulation in developing berries of Vitis Vinifera L. in Australian vineyards: Influence of vine cultivar, berry maturity and tissue type. |
Autor | STINES, A.P. GRUBB, J. GOCKOWIAK, H. HENSCHKE, P.A. HOJ, P.B. HEESWIJCK, R. VAN |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: - N: 6, Pg: 150-158 |
Descriptors | Prolina Arginina Aminoacid Desenvolupament del fruit Metabolisme Vinya Vitis vinifera Cromatografia liquida d'alta resolucio HPLC |
Localització | C 12/45 |
Títol | Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions |
Autor | ALEXANDRE, H. HEINTZ, D. CHASSAGNE, D. GUILLOUX-BENATIER, M. CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240 |
Descriptors | Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 16/15 |
Títol | Proteins and amino acids in table olives: Relationship to processing and commercial presentation |
Autor | LOPEZ, A. GARRIDO, A. MONTA?O, A. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 217-228 |
Descriptors | Aminoacid Proteines Oliva Comer? |
Títol | Resonancia magnetica nuclear de las fermentaciones. Potencial de la tecnica de RMN |
Autor | LOPEZ-RITUERTO, E. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2009 - V: LXIV- N: 3275, Pg: 2054-2060 |
Descriptors | Ressonancia magnetica nuclear RMN Fermentacio Most Vi Rioja DOQ Tempranillo Quantificacio Acid organic Aminoacid |
Títol | Simultaneous determination of amino acids and biogenic amines by reversed-phase high-performance liquid chromatography of the dabsyl derivates. |
Autor | KRAUSE, I. BOCKHARDT, A. NECKERMANN, H. HENLE, T. KLOSTERMEYER, H. |
Dades Font | JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A ISSN: 0021-9673 - 1995 - V: - N: 715, Pg: 67-79 |
Descriptors | Aminoacid Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Determinacio |
Localització | C 8/14 |
Títol | Substrate specifity and gene expression of the amino-acid permeases in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | REGENBERG, B DURING-OLSEN MORTEN, L KIELLAND-BRANDT, C HOLMBERG, S |
Dades Font | Current Genetics ISSN: 0172-8083 VOL 36 - 2000 - V: - N: 5, Pg: 317-328 |
Descriptors | Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/31 |
Títol | Synthesis of a Fluorescent Derivatizing Reagent, 6-Aminoquinolyl-N-Hydroxysuccinimidyl Carbamate, and Its Application for the Analysis of Hydrolysate Amino Acids via High-Performance Liquid Chromatography. |
Autor | COHEN, S. MICHAUD, Dennis P. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 - 1993 - V: - N: 211, Pg: 279-287 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Cromatografia Aminoacid |
Localització | C 6/65 |
Títol | The Addition of 5'-Coding Information to a 3'-Directed cDNA Library Improves Analysis of Gene Expression |
Autor | MATOBA, R. OKUBO, K. HORI, N. FUKUSHIMA, A. MATSUBARA, K. |
Dades Font | GENE ISSN: 0378-1119 VOL 146 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 199-207 |
Descriptors | Aminoacid DNA ADN Acid desoxiribonucleic Armari |
Localització | C 11/13 |
Títol | Transport and metabolic effects of alfa-aminoisobutyric acid en Saccharomyces Cerevisiae |
Autor | KYU WON KIM ROON, R. J. |
Dades Font | Biochimica et biophysica acta ISSN: 0304-4165 - 1982 - V: - N: 719, Pg: 356-362 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Aminoacid Transport Acid alfa-aminoisobutiric |
Localització | C 9/8 |
Títol | Varietal and Geographic Classification of French Red Wines in Terms of Elements, Amino Acids and Aromatic Alcohols. |
Autor | ETIEVANT, P. SCHLICH, P. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: , Pg: 25-41 |
Descriptors | Classificacio Vi negre Aminoacid Alcohol aromatic Fran?a |
Localització | C 6/123 |
Títol | Water deficit-induced changes in concentrations in proline and some other amino acids in the phloem sap of alfalfa |
Autor | GIROUSSE, C. BOURNOVILLE, R. BONNEMAIN, J-L. |
Dades Font | Plant physiology ISSN: 0032-0889 - 1996 - V: - N: 111, Pg: 109-113 |
Descriptors | Aminoacid Aigua Manca Plantes Deficit d'aigua |
Localització | C 9/62 |