Registres trobats: 189
Títol | 1. Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.4 Evolucion de las t?cnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos |
Autor | MOUTOUNET, M. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 63-70 |
Descriptors | Tecniques de vinificacio Elaboracio de vi Canvi climatic Verema Maduracio Canvi climatic Desalcoholitzacio Concentracio de sucre |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | A phenylalanine ammonia-lyase gene from melon fruit: cDNA cloning sequence and expression in response to development and wounding |
Autor | DIALLINAS, G. KANELLIS, A. K. |
Dades Font | Plant Molecular Biology - 1994 - V: - N: 26, Pg: 473-479 |
Descriptors | Amonialiasa de fenilalanina Clonatge Cucumis melo Melo Expressio genetica Maduracio Ferida |
Localització | C 23/60 |
Títol | Analisis comparativo del cultivo de vi?edo por metodo ecologico y tradicional. Su influencia en la calidad del vino |
Autor | CUADERNO DE CAMPO |
Dades Font | Cuaderno de Campo ISSN: 1137-2095 - Abril 2002 - V: - N: 21, Pg: 29-34 |
Descriptors | Analisi comparativa Cultiu ecologic Cultiu tradicional Qualitat del vi Vi Tractament Control de malalties Control de plagues Desenvolupament vegetatiu Maduracio Aclarida de raim Produccio Verema |
Títol | Analyse sensorielle du raisin pour la prevision des caracteristiques qualitatives des vins de Barbera |
Autor | CRAVERO, M.C. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Febvrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 418-423 |
Descriptors | Analisi sensorial Vins Barbera Maduracio Analisi fisicoquimica |
Títol | Aplicacion de dosis moderadas de agua en el proceso de maduracion del CV. "Tempranillo" en Rioja |
Autor | GARCIA, E. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 30-34 |
Descriptors | Rioja DOQ Ull de llebre Tempranillo Maduracio Reg |
Títol | Aplicacion de la EFP-EFS (extraccion con fluidos presurizados acoplada con extraccion en fase solida) al seguimiento de la maduracion de uvas |
Autor | PI?EIRO, Z. PALMA, M. BARROSO, C.G. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 433-443 |
Descriptors | Compostos fenolics Extraccio Raim Maduracio |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Aplicacion de la tecnologia NIRS en la determinacion de glucidos durante las etapas de maduracion y vinificacion de la uva |
Autor | LOPEZ, I. FERNANDEZ, J. MORALES, J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 387-389 |
Descriptors | Maduracio Espectroscopia d'infrarojos Model PLS Raim Vinificacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Aplicacion del estudio de regresion para caracterizar y modelizar la maduracion de la variedad Listan Negro en Espanya |
Autor | GARCIA FERNANDEZ, M.J GONZALEZ MENDOZA, L.A POMAR GARCIA, M |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XII - gener-ferbrer 2001 - V: - N: 72, Pg: 26-35 |
Descriptors | Analisi de regressio Listan negre Maduracio Raim |
Títol | Aportacion al estudio de la maduracion de varias viniferas tintas cultivadas en la D.O. Jumilla |
Autor | DIAZ-PLAZA MARTIN-LORENTE, E.M. REYERO GOMEZ, J.R. PARDO MINGUEZ, F. SALINAS FERNANDEZ, M.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2000 - V: - N: 68, Pg: 37-46 |
Descriptors | Jumilla DO Compostos fenolics Maduracio Vinifera |
Títol | Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.7. Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 93-96 |
Descriptors | Elaboracio de vi Canvi climatic Produccio de vi Verema Composicio fenolica Estrategies de vinificacio Maduracio Temps de maceracio Clima |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | Aroma Components of Vitis vinifera L. cv. Chenin blanc Grapes and Their Changes During Maturation |
Autor | AUGUSTYN, O.P.H. RAPP, A. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 47-51 |
Descriptors | Compostos volatils Vitis vinifera L. Chenin blanc Raim Maduracio |
Localització | C 19/52 |
Títol | Baisses d'acidite: les facteurs agronomiques |
Autor | CHAMPAGNOL, F. |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 37-37 |
Descriptors | Acidesa Vinya Vi Most Qualitat Acid malic Raim Garnatxa Maduracio Nutricio Garnacha |
Títol | Buenos vinos: comencemos por la uva madura |
Autor | RODRIGUEZ VILLA, J.C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 66, Pg: 6-11 |
Descriptors | Raim Vinificacio Maduracio |
Títol | Calidad de Tempranillo en funcion de la posicion de la baya y el racimo |
Autor | BARAJAS, E. RUBIO, J.A. AGUADO, E. [et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 2014 - V: - N: 3422, Pg: 518-522 |
Descriptors | Raim Tempranillo Orientacio de les fileres Maduracio Qualitat |
Títol | Cambio climatico y el futuro de nuestra vitivinicultura, El |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Terru?o: boletin de la fundacion para la cultura del vino - Octubre 2007 - V: - N: 19, Pg: 44-54 |
Descriptors | Canvi climatic Tanins Vi negre Maduracio Maduracio fenolica Astringencia Caracteristiques del vi Proantocianidina Caracteristiques cromatiques Caracteristiques aromatiques Caracteristiques antocianiques Desalcoholitzacio |
Títol | Cambios fisicos y quimicos durante la maduracion de Vitis vinifera, variedad Monastrell, en la DO Jumilla |
Autor | NAVARRO, G. ...(et al.) |
Dades Font | Suelo y Planta ISSN: 1130-796X VOL 2 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-58 |
Descriptors | Raim Maduracio Pes Densitat Acidesa Vitis vinifera Monastrell Varietats Jumilla DO pH |
Títol | Campanya 1991 a Cellers Scala Dei SA. Estudi de l'estructura polifenolica dels vins de reserva de Cellers Scala Dei SA |
Autor | ARNAL, J. |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinificacio Maduracio Polifenols Scala Dei Escaladei Priorat DO Varietats Vinya Antocians Tanins Estada en practiques |
Localització | (043) ARNAL BELLA |
Títol | Caracterizacion fenotipica y por RAPD-PCR de levaduras aisladas durante el proceso de maduracion de jamon iberico |
Autor | ANDRADE, M?.J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 48-50 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica Llevats aillats Pernil iberic Maduracio |
Títol | Caratteristiche della bacca: elementi costitutivi e loro evoluzione nella maturazione; indice di maturita |
Autor | FREGONI, M. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1983 - V: - N: 5, Pg: 11-14 |
Descriptors | Maduracio Raim Baia |
Localització | C 18/18 |
Títol | Changes in acidity components in the flesh and skin of shiraz grapes during ripening- the effect of canopy density |
Autor | ILAND, P.G. COOMBE, B.G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 417-422 |
Descriptors | Acidesa Components Maduracio |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Changes in the concentration of volatile oak compounds and esters in red wine stored for 18 monts in re-used French oak barrels |
Autor | GARDE CERDAN, T. TORREA GO?I, D. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 143-146 |
Descriptors | Maduracio Vi Compostos volatils Extraccio Botes Roure |
Títol | Chromoplast development in ripening tomato fruit: identification of cDNAs for chromoplast-targeted proteins and characterizatin of a cDNA encoding a plastid-localized low-molecular-weight heat shock protein |
Autor | LAWRENCE, S.D. CLINE, K. MOORE, G.A. |
Dades Font | Plant molecular biology - 1997 - V: - N: 33, Pg: 483-492 |
Descriptors | Cloroplast Tomaquet Plastidi Maduracio Importacio de proteines |
Localització | C 10/76 |
Títol | Como se controlan los taninos? |
Autor | BRAMAZ, A. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2009 - V: - N: 71, Pg: 47 |
Descriptors | Tanins Vi Color del vi Gust Maduracio Raim |
Títol | Comparacion de varios metodos de determinacion del valor calorico en queso (Murcia al vino). Efecto del tama?o del queso |
Autor | ABELLAN, A. et al. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 97-99 |
Descriptors | Formatge Murcia Valor nutritiu Valor caloric Maduracio Cabra |
Títol | Composicion de las uvas de la D.O. Somontano. Evolucion de los compuestos fenolicos en la variedad Moristel. Estudio de la evolucion durante la maduracion |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 34-40 |
Descriptors | Somontano DO Raim Composicio Compostos fenolics Maduracio Monastrell |
Títol | Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella |
Autor | PEREZ PRIETO, L.J. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2188-2190 |
Descriptors | Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla Patrons deuterats Vi |
Títol | Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella |
Autor | PEREZ PRIETO, L.J. BAUTISTA ORTIN, A.B. MARTINEZ CUTILLAS, A. LOPEZ ROCA, J.M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 249-251 |
Descriptors | Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Compuestos fenolicos en uvas y vinos de la region de Murcia en la cosecha 1999 |
Autor | FERNANDEZ FERNANDEZ, J.I. MARTINEZ CUTILLAS, A. NAVARRO HERNANDEZ, J.F. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 41-60 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim Vi Murcia Collita 1999 Maduracio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) GRU |
Títol | Compuestos fenolicos encontrados durante la maduracion de la uva de 7 variedades blancas cultivadas en la zona de Jerez |
Autor | CRUZ GARCIA, S. BARROSO, C.G. GARCIA DE LUJAN, A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 337-358 |
Descriptors | Compostos fenolics Maduracio Raim Varietats blanques |
Localització | 634.8(462.221.1 JOR |
Títol | Conduite : l'action des terroirs est peu a peu demystifiee |
Autor | TOURNIER, R. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1991 - V: - N: 155, Pg: 30-32 |
Descriptors | Vinya Sol Fertilitzacio Nutricio Maduracio Vi Qualitat |
Títol | Contenido de potasio en fruto de 'Olea europaea L.' |
Autor | FERNANDEZ- HERNANDEZ, A. BELTRAN, G. FERNADEZ-ESCOBAR, R. |
Dades Font | Agricultura: Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Enero 2010 - V: LXXIX- N: 925, Pg: 32-34 |
Descriptors | Elements minerals Mineral Potassi Oliva Concentracio Desenvolupament del fruit Creixement Maduracio Fruit Olea europaea L. Arbequina Picual Hojiblanca |
Títol | Contenido y evolucion de los antocianos en la maduracion de variedades autoctonas y foraneas |
Autor | VALLS, J. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4417-4421 |
Descriptors | Antocians Maduracio Varietats autoctones Varietats foranes Evolucio |
Títol | Contribution a l'etude des relations entre des variables de fonctionnement des terroirs du Val de Loire et l'evolution des acides organiques des baies durant la maduration du raisin |
Autor | BARBEAU, G. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1-13 |
Descriptors | Val-de-Loire Acid organic Maduracio Raim |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Control del proces de maduracio i analisi de la verema en les vinyes de la Rioja Alta. Vinificacio a les bodegues C.V.N.E. |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | - juliol 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Maduracio Verema Vinya Vinificacio Rioja DOQ Rioja Alta Garnatxa Ull de llebre Tempranillo Mazuelo Graciano Viura Malvasia Meteorologia Reglament Garnacha |
Localització | (043) RUIZ FERNANDEZ |
Títol | Cosecha 2008. La maduracion de la uva con parametros equilibrados y buen estado vegetativo y sanitario del vi?edo |
Autor | |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 38 |
Descriptors | Collita Maduracio Raim Consell regulador Maduracio Rioja DOQ Verema Produccio |
Títol | Creation et selection de varietes. Tolerance aux maladies et maturite optimale |
Autor | A.R. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2011 - V: - N: 368, Pg: 26-28 |
Descriptors | Seleccio Varietats Malalties de la vinya Maduracio Sucre de raim |
Títol | Crecimiento de la baya de Tempranillo en tres densidades de plantacion en diferentes situaciones de cultivo en el valle del Duero |
Autor | BARAJAS, E. RUBIO, J.A. ALBURQUERQUE, M.J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 468-470 |
Descriptors | Tempranillo Raim Maduracio Distancia de plantacio |
Localització | 663.2(063) Con |
Títol | Degre de maturite optimale du raisin. |
Autor | KOURAKPU, S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 559, Pg: 617-640 |
Descriptors | Raim Maduracio Vi |
Localització | C 6/83 |
Títol | Deguster les baies et analyser la maturite |
Autor | S.SI. |
Dades Font | Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 8-9 |
Descriptors | Degustacio Baia Maduracio Vi afruitat Raim Maduresa fenolica |
Títol | Desarrollo de Sps.Brettanomyces en mostos. Efecto de la materia nitrogenada natural de la uva |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4387-4388 |
Descriptors | Raim Brettanomyces Most Elaboracio Maduracio del raim Maduracio Llevats |
Títol | Diez cultivares tintos de vid en Castilla-La Mancha : desarrollo fenologico y su relacion con las integrales termicas |
Autor | JIMENEZ JIMENEZ, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 41-47 |
Descriptors | Castella - la Manxa Castilla la Mancha Estadis fenologics Fenols Integral termica Brotada Floracio Maduracio |
Títol | Diferencias de clones de Tempranillo seleccionados en sus zonas de origen |
Autor | RUBIO, J.A. YUSTE, J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - 15 abril 2005 - V: - N: 207, Pg: 38-44 |
Descriptors | Varietats negres Tinta de Toro Tempranillo Clons Maduracio Ull de llebre |
Títol | Dossier tanins |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28 |
Descriptors | Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio |
Títol | Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio |
Autor | BARTRA, E. ESCURSELL, A. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Efecto de la densidad de plantacion y la altura de formacion en la evolucion de los indices de maduracion de la variedad macabeo en las vegas bajas del Guadiana |
Autor | ATALAYA TENORIO, L.L. FANDI?O EDREIRA, M.A. FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J. GUERRA SANCHEZ-SIMON, M?.T. ROBREDO SALAZAR, L.M. VIDAL-ARAGON DE OLIVES, M?.C. |
Dades Font | Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2001 - V: XII- N: 74, Pg: 23-33 |
Descriptors | Index de maduracio Maduracio Densitat de plantacio Macabeu Al?ada de formacio Raim |
Títol | Efecto de la fertilizacion foliar con bioactivadores sobre la calidad de los melocotoneros en la recoleccion y durante la conservacion |
Autor | SERRANO, M. et al. |
Dades Font | Fruticultura Professional ISSN: 1131-5660 - 2005 - V: Especial Melocotoneros III- N: 152, Pg: 83-88 |
Descriptors | Fertilitzacio foliar Calci Color Etile Fermesa Maduracio Magnesi Titani |
Títol | Efecto de la luz sobre el contenido de vitamina C durante el desarrollo y maduracion de la uva |
Autor | GOMEZ JIMENEZ, M.C. AGIUS, F. BOTELLA, M.A. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencia y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 510-512 |
Descriptors | Vitis vinifera L. Raim Maduracio Maduracio del raim Vitamina C |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto del clima en la maduracion de Cencibel |
Autor | AMOROS, J.A. [et al.] |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2011 - V: - N: 3336, Pg: 6-10 |
Descriptors | Condicionament climatic Maduracio Cencibel Maduresa tecnologica |
Títol | Efectos del riego en la maduracion y en el mosto de las variedades tintas Merlot, Syrah, Tempranillo y Tintilla de Rota |
Autor | PUERTAS, B. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2004 - V: IV Especial Viticultura- N: 20, Pg: 55-59 |
Descriptors | Reg Maduracio Most Merlot Syrah Tempranillo Tintilla de Rota |
Títol | Efects of temperature, cluster shading and some growth regulators on l-phenylalanine ammonia-lyase activity and anthocyanin accumulation in black grapes |
Autor | KATAOKA, I. KUBO, Y. SUGIURA, A. TOMANA, T. |
Dades Font | Memoirs of the College of Agricultures Kyoto University ISSN: 0388-2330 - juliol 1984 - V: - N: 124, Pg: 35-44 |
Descriptors | Acumulacio antocianica Maduracio Raim Fenilalanina d'amonialiasa Kyoho |
Localització | C 10/99 |
Títol | Effect of grape maturation on soluble protein characteristics of gewurztraminer and white riesling juice and wine |
Autor | MURPHEY, J. M. SPAYD, S. E. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 199-207 |
Descriptors | Vi blanc Raim Maduracio Riesling blanc Suc de raim Proteines |
Localització | C 2/81 |
Títol | Effect of maturation on the lipid content of concord grapes |
Autor | BAUMAN, J.A. GALLANDER, J.F. PENG, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 28 - 1977 - V: - N: 4, Pg: 241-244 |
Descriptors | Maduracio Lipids Raim Composicio lipidica |
Localització | C 12/121 |
Títol | Effet du site, de la maturite et de l'eclairement des grappes sur la composition aromatique des baies de Vitis Vinifera L. cv. Melon B. dans le vignoble du Muscadet |
Autor | GUERIN SCHNEIDER, R. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 128-138 |
Descriptors | Maduracio Composicio aromatica Vitis vinifera L. Melon B. Muscadet |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El 1-MCP como medio para aumentar la vida util post-recoleccion de ciruela |
Autor | VALERO, D. et al. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 148, Pg: 54-60 |
Descriptors | Pruna 1-MCP Postcollita Conservacio Firmesa Maduracio |
Títol | El efecto de los tratamientos con acido naftalen acetico, fenotiol y etefon sobre la produccion y precocidad de los nisperos depende del momento de aplicacion |
Autor | AMAROS, A. ZAPATA, P. PRETEL, M.T. ET AL. |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 167, Pg: 13-20 |
Descriptors | Auxina Maduracio Produccio |
Títol | El embolsado de la uva de mesa en la comarca del Vinalopo medio. |
Autor | MARTINEZ RUIZ, COSME. J |
Dades Font | Vida Rural. El quincenal del campo ISSN: 11338938 - Octubre 2001 - V: VIII- N: 137, Pg: 70-72 |
Descriptors | Vinalopo Embossament Ra?m de taula Factors determinants Maduracio |
Títol | Epocas de floracion y maduracion de catorce cultivares de olivo |
Autor | PAZ COMPANG, S. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2009 - V: XVI- N: 284, Pg: 42-47 |
Descriptors | Espanya Olivera Treball d'experimentacio 1998 Oli d'oliva Cultivars Floracio Maduracio Valencia Fenologia |
Títol | Estada en practiques a CEVIPE (Bellvei). Campanya 1992. Aplicacio de correctors de carencies a la vinya. |
Autor | ARANS, J. |
Dades Font | - mar? 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinificacio Verema Maduracio Raim Fermentacio Carinyena Estada en practiques Cari?ena |
Localització | (043) ARANS ROSSELL |
Títol | Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo |
Autor | TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. QUINTANA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18 |
Descriptors | Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi |
Títol | Estudi de les materies polifenoliques en la varietat de raim macabeu durant la seva maduracio |
Autor | GOMEZ PI?OL, J.M. |
Dades Font | ACE ISSN: 1697-4123 - Octubre-Desembre 1986 - V: - N: , Pg: 10-15 |
Descriptors | Materia polifenolica Raim Macabeu Maduracio |
Localització | C 19/123 |
Títol | Estudio de la actividad enzimatica de la polifenol oxidasa en distintas variedades de uva a lo largo de su maduracion |
Autor | ROMERO, E.M. CASTRO, R. BARROSO, C.G. PEREZ BUSTAMANTE, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 267-278 |
Descriptors | Activitat enzimatica Polifenoloxidasa Varietats de raim Maduracio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estudio de la evolucion aromatica y de otros componentes de la uva, Var. Airen, durante la maduracion : influencia de la climatologia |
Autor | ORTEGA, A. P. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 36-43 |
Descriptors | Raim Aroma Maduracio Clima Lairen Forcallat Airen Polifenols |
Títol | Estudio de la evolucion de la composicion aminica durante la maduracion de mostos de diferentes variedades de Vitis vinifera L |
Autor | ASENSIO , M.L VALDES, E CABELLO, F |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XII - gener-febrer 2001 - V: - N: 72, Pg: 44 -53 |
Descriptors | Aminoacid Clons Evolucio Maduracio Varietats de raim Most |
Títol | Estudio de la incidencia del nivel de carga bajo diferentes dosis de riego en CV. Tempranillo en extremadura durante la campa?a 2005. Madurez tecnologica y fenolica de las bayas (II) |
Autor | GAMERO, E. MANZANO, R. URIARTE, D. [et al.]. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 495-497 |
Descriptors | Aclarida Maduracio Tempranillo Deficit hidric |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio de los terpenos libres durante la maduracion en las uvas de las variedades Airen, Macabeo, Chardonnay y Moscatel de grano menudo cultivadas en la region de la Mancha |
Autor | CHACON, J.L. GARCIA, E. MARTINEZ, J. IZQUIERDO, P.M. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 76-81 |
Descriptors | Terpens Varietats Airen Macabeu Chardonnay Moscatell de gra petit La Manxa La Mancha Maduracio Raim |
Títol | Estudio de maduracion de uvas tintas en la D.O. Ribera del Duero |
Autor | GONZALEZ SANJOSE, L. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress &81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section Viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyards management practices, Pg: 56-65 |
Descriptors | Raim negre Maduracio Ribera del Duero DO Denominacio d'origen |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Estudio de maduracion de variedades blancas de Vitis vinifera en la Comunidad de Madrid |
Autor | CABELLOS, J. M. ARROYO, T. CABELLO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 42, Pg: 25-34 |
Descriptors | Maduracio Vitis vinifera Varietats Madrid |
Títol | Estudio del efecto del riego durante la maduracion en ocho variedades blancas de vid cultivadas en una zona calida |
Autor | PUERTAS, B. CANTOS, E. CRUZ, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2005 - V: Especial viticultura- N: 27, Pg: 16-21 |
Descriptors | Reg Maduracio Varietats Raim blanc Vinya Clima calid |
Títol | Estudios sobre la maduracion de Rioja 2004, Localizacion y evolucion de cromatismo clorofilico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 4 juny 2005 - V: LX- N: 3.069, Pg: 1878-1880 |
Descriptors | Rioja Maduracio Color Extraccio Cromatisme clorific |
Títol | Estudios sobre las semillas de uvas de Rioja |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2001 - V: LVI- N: 2875, Pg: 3174-3182 |
Descriptors | Llavor Raim de la Rioja Estudi Maduracio Color |
Títol | Ethylene receptor expression in regulated during fruit ripening, flower senescence and abscission |
Autor | PAYTON, S. FRAY, R. G. BROWN, S. GRIERSON, D. |
Dades Font | Plant Molecular Biology - 1996 - V: - N: 31, Pg: 1227-1231 |
Descriptors | Abcisio Etile Maduracio Receptor Senescencia Tomaquet |
Localització | C 23/59 |
Títol | Etude approfondie de la maduration du cepage Gamay |
Autor | BERGER, J.L. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 78-91 |
Descriptors | Maduracio Vinya Gamay |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Etude de la diversite qualitative et quantitative des moisissures au cours de la maturation du pinot noir |
Autor | PILATTE, E. et al. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octubre 2005 - V: - N: 214, Pg: 12-16 |
Descriptors | Diversitat qualitativa Diversitat quantitativa Fongs Maduracio Pinot negre |
Títol | Evaluation de la microflore des raisins et son evolution au cours de la recolte mecanique |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - maig 1986 - V: - N: 10, Pg: 266-270 |
Descriptors | Vinya Verema Mecanitzacio Maduracio Microflora |
Localització | C 2/2 |
Títol | Evaluation of wine grapes for suitability in juice production |
Autor | HUCKLEBERRY, J. M... [et al.] |
Dades Font | Journal of Food Quality ISSN: 0146-9428 VOL 13 - 1990 - V: - N: , Pg: 71-84 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Vinya Varietats Avaluacio Most Maduracio Color Qualitat |
Localització | C 2/97 |
Títol | Evolucion de la actividad lipoxigenasa durante el periodo de maduracion de las variedades chardonnay y macabeo |
Autor | FORT MARSAL, F. CIRY, D. OLIVELLA BORI, S. MORENO OLMEDO, S. GRI?O FUSTE, J. RABASCALL BESORA, G. HAHOUN, L. AROLA FERRER, LL. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 46-49 |
Descriptors | Activitat lipoxigenasa Maduracio Chardonnay Macabeu Lipoxigenasa Varietats de raim |
Títol | Evolucion de la actividad polifenoloxidasa en 11 variedades blancas cultivadas en Jerez |
Autor | CRUZ GARCIA, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2003 - V: XIV- N: 84, Pg: 5-14 |
Descriptors | Activitat polifenoloxidasa Maduracio Most Varietats blanques Polifenoloxidasa |
Títol | Evolucion de la maduracion de viniferas de cultivo tradicional en Galicia |
Autor | DIAZ LOSADA, E. RIO SEGADE, S. CORTES DIEGUEZ, S. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 40-45 |
Descriptors | Varietats autoctones Vi Maduracio Compostos fenolics Raim |
Títol | Evolucion de las caracteristicas de la uva durante la maduracion en funcion de la produccion/cepa |
Autor | CASP VANACLOCHA, A. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 66-77 |
Descriptors | Raim Maduracio Vinya Produccio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evolucion de los acidos organicos durante el periodo de maduracion de la uva |
Autor | CHIRIVELLA, C. HABA, M. PEREZ, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1992 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55 |
Descriptors | Raim Maduracio Acid tartric Acid tartaric Acid L-malic Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Macabeu |
Títol | Evolucion de los compuestos fenolicos durante el envero y la maduracion en la DO Tarragona |
Autor | VALLS, J. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-10 |
Descriptors | Compostos fenolics Maduracio Tarragona DO Denominacio d'origen |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Evolucion de los indices de estimacion del potencial polifenolico durante la maduracion de uvas tintas en el sur de Uruguay |
Autor | GONZALEZ NEVES, G. FERRER, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 99, Pg: 36-43 |
Descriptors | Antocians Maduracio Potencial polifenolic Tanins Tannat Uruguai Raim negre |
Títol | Evolucion de los indices de maduracion en variedades cultivadas en Tierra de Barros |
Autor | FERNANDEZ CORTES, J. ALVAREZ FRANCO, M.L. CABRITA, J. VIDAL ARAGON, M.C. GUERRA, M.T. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 313-326 |
Descriptors | Index de maduracio Varietats Almendralejo Maduracio Raim |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion del contenido en Nitrogeno total en la uva. Durante la maduracion de la variedad Garnacha en Aragon. |
Autor | HERNANDEZ, P. CACHO, J. GUITTARD, A. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44 |
Descriptors | Nitrogen Raim Arago Maduracio Aragon Garnacha Garnatxa |
Títol | Evolucion del metabolismo primario y secundario durante la maduraion de distintas variedades tintas en secano y regadio |
Autor | FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J. GUERRA SANCHEZ-SIMON, M.T. VIDAL.ARAGON DE OLIVES, M.C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2003 - V: XIV- N: 88, Pg: 23-38 |
Descriptors | CIEL*a*b* Maduracio Polifenols Raim negre |
Títol | Evoluzione dei composti fenolici di basso peso molecolare durante la maturazione dei vini de Jerez |
Autor | ESTRELLA, M.I. HERNANDEZ, M.T. DIEZ, C. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - - V: I-II- N: , Pg: 33-38 |
Descriptors | Compostos fenolics Baix pes molecular Maduracio Vi Jerez Xeres Sherry |
Localització | C 20/92 |
Títol | Evoluzione dei composti responsabili dell?aroma di moscato durante la maturazione dell?uva, la fermentazione dei mosti e la conservazione dei vini |
Autor | STEFANO, R. Di |
Dades Font | Estratto dagli Atti dell?Accademia Italiana della vite e del vino - 1987 - V: XXXVIII- N: , Pg: 233-244 |
Descriptors | Aroma Compostos Most Maduracio Raim Fermentacio Most Conservacio Vi |
Localització | C 20/14 |
Títol | Evoluzione dei composti terpenici del moscato bianco durante la maturazione, in relazione alla carica gemmaria |
Autor | STEFANO, R. Di CORINO, L. BOSIA, P.D. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia - 1983 - V: 36- N: , Pg: 263-279 |
Descriptors | Terpens Compostos Most blanc Maduracio |
Localització | C 20/75 |
Títol | Evoluzione dei processi di maturatione di sette cloni di verdeca su due portinnesti |
Autor | RUSSO, G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 29-32 |
Descriptors | Maduracio Evolucio Proces Clons Verdeca |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Evoluzione della maturazione e previsione della data piu probabile di vendemmia |
Autor | IACONO, F. FREGONI, M. ZAMBONI, M. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1985 - V: - N: 9, Pg: 7-12 |
Descriptors | Maduracio Verema Data verema |
Localització | C 18/3 |
Títol | Extraction et maturation |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 34 |
Descriptors | Evolucio Maduracio Maduracio fenolica Maduracio del raim |
Títol | Factores que afectan a la inercia quimica de los tapones de corcho |
Autor | GONZALEZ, J.R. CACERES, M.J. GONZALEZ, F. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 378-380 |
Descriptors | Tap de suro Suro Tap Maduracio Ampolla |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Fenologia de las variedades de vid cultivadas en la comunidad de Madrid y de algunas variedades extranjeras de calidad |
Autor | MUNYOZ, G. ORTIZ, J. M. CABELLO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 8-16 |
Descriptors | Maduracio Vinya Vitis vinifera |
Títol | Fenologia e maturazione di alcuni vitigni in differenti aree geografiche della Sardegna |
Autor | DEIDDA, P. NIEDDU, G. SPANO, D. DORIA, G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 433-435 |
Descriptors | Fenologia Maduracio Sardenya Arees geografiques |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Fenologia y maduracion de distintas variedades de uva blanca parda la obtencion de vino joven, en la zona de denominacion de origen Montilla-Moriles |
Autor | LESCURE, O. PEREZ, F. CANYETE, M. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 27-35 |
Descriptors | Fenologia Vi novell Maduracio Vi jove |
Títol | Fenomenos ligados a la maduracion de la madera de roble durante su secado |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 95-109 |
Descriptors | Roure Fusta Botes Assecatge Maduracio Envelliment |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Fermentation of "Pedro Ximenez" musts at various temperatures and different degrees of ripeness |
Autor | MAURICIO, J.C. MORENO, J. MEDINA, M. ORTEGA, J.M. |
Dades Font | Belgian Journal of Food Chemistry and Biotechnology ISSN: 0773-6177 VOL 41 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 71-77 |
Descriptors | Most Pedro Ximenez Fermentacio Temperatura Maduracio |
Localització | C 12/147 |
Títol | Fisiologia de la maduracion de la uva |
Autor | ANDRADES, M?.S |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30 |
Descriptors | Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics |
Títol | Fruit ripening of different tomato cultivars as influenced by irrigation regime and time of harvesting |
Autor | ALVINO, A. D'ANDRIA, R. ZERBI, G |
Dades Font | Acta Horticulturae - 1988 - V: - N: 228, Pg: 137-146 |
Descriptors | Tomaquet Reg Regatge Irrigacio Maduracio |
Localització | C 6/139 |
Títol | Genetic manipulation of fruit ripening |
Autor | TUCKER, G. A. |
Dades Font | Biothecnology and Genetic Engineering Reviews ISSN: 0264-8725 VOL 8 - novembre 1990 - V: - N: , Pg: 133-159 |
Descriptors | Manipulacio genetica Maduracio Control de maduracio Enginyeria genetica |
Localització | C 10/108 |
Títol | Girdling in table grapes |
Autor | MERWE, V. D. BURNETT, J. J. |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1983 - V: - N: 98, Pg: |
Descriptors | Raim de taula Incisio anular Maduracio Produccio Sarment |
Títol | Grape berry ripening: the potassium story |
Autor | ILLAND, P.G. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - gener 1988 - V: - N: , Pg: 22-24 |
Descriptors | Raim Potassi Creixement Plantes Maduracio Baia |
Localització | C 6/78 |
Títol | Harvesting stage of steen grapes in the Stellenbosch area |
Autor | DU PLESSIS, C.S |
Dades Font | VORI Leaflet Series - 1976 - V: - N: 34, Pg: |
Descriptors | Verema Raim Maduracio |
Títol | Hydroxycinnamic acid-tartaric acid ester content in mature grapes and during the maturation of white riesling grapes |
Autor | American Journal of Enology and Viticulture |
Dades Font | ONG, B.Y.NAGEL C.W. - 1978 - V: 29- N: 4, Pg: 277-281 |
Descriptors | Acid tartaric hidroxicinamic Esters Raim Maduracio Riesling Varietats blanques |
Localització | C 19/16 |
Títol | Incidencia de la sequia y del calor en la fisiologia de la vid y maduracion del racimo |
Autor | CARBONNEAU, A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2004 - V: LIX- N: 3033, Pg: 3238-3242 |
Descriptors | Sequera Vinya Fisiologia de la vinya Maduracio Raim |
Títol | Incidencia del aclareo de racimos en la composicion de la uva durante la maduracion de las variedades Cabernet sauvignon y Tempranillo |
Autor | PUERTAS, B. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 51-65 |
Descriptors | Aclarida Maduracio Cabernet sauvignon Tempranillo Ull de llebre Varietats de raim |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Indices de madurez tecnologica basados en el contenido antocianico y flavanico |
Autor | PEREZ MAGARI?O, S. GONZALEZ SAN JOSE, M?.L. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2004 - V: IV Especial Viticultura- N: 20, Pg: 61-66 |
Descriptors | Maduresa tecnologica Contingut antocianic Contingut flavanic Index de maduracio Maduracio |
Títol | Indices de madurez. Influencia de los factores variables sobre la maduracion de la uva |
Autor | HERRERA, P. GONZALEZ, D. C. SANCHEZ, I. GALLEGO, A. |
Dades Font | Estacion Enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 47-61 |
Descriptors | Raim Maduracio |
Localització | C 16/41 |
Títol | Influence de l'Echantillonnage sur les Resultats des controles de la Maturation des raisins |
Autor | FOULONNEAU, R DURAND, R. CATHALA, J.P. ROURE, P. |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - 1978 - V: - N: 272, Pg: 2-13 |
Descriptors | Maduracio Raim Control |
Localització | C 15/16 |
Títol | Influence du stress hydrique sur l'evolution de la maturation du raisin cv Fernao Pires |
Autor | LOPES, C. DE CASTRO, R. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 319-322 |
Descriptors | Estres hidric Maduracio Raim Fernao Pires |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influencia de la fertilizacion potasica sobre la maduracion, tama?o y rendimiento graso |
Autor | HIDALGO, J.C. [et al.] |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2011 - V: 18- N: 324, Pg: 24-30 |
Descriptors | Fertilitzacio potassica Maduracio Rendiment gras Fertirrigacio Index de maduracio |
Títol | Interactions between Grape Maturity Indicesand the Quality and Composition of Chenin blanc and Colombar Wines from Different Localities |
Autor | ELLIS, L.P. VAN ROOYEN, P.C. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1985 - V: 6- N: 2, Pg: 45-50 |
Descriptors | Maduracio Raim Qualitat Composicio Chenin blanc |
Localització | C 19/111 |
Títol | L'acido absorbico nel ciclo di maturazione delle uve Merlot e Raboso piave |
Autor | GIGLIOTTI, A. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia di Conegliano ISSN: 0370-7865 - 1974 - V: - N: 1, Pg: 3-14 |
Descriptors | Acid absorbic Maduracio Merlot |
Localització | C 18/66 |
Títol | La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats |
Autor | SILVA, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29 |
Descriptors | Vi escumos Italia Llevats Maduracio |
Títol | La Maduracion de la vid segun el tipo de poda de formacion |
Autor | HABA, M...[et al] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 33-39 |
Descriptors | Raim Maduracio Conduccio Vinya Poda Boval Macabeu Ull de llebre Tempranillo Produccio Qualitat |
Títol | La Polemica de las variedades : un estudio clarificador |
Autor | PASCUAL, J ALDAYTURRIAGA, L. BLASCO, A. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - setembre 1990 - V: - N: 46, Pg: 7-8 |
Descriptors | Varietats Rioja Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha Cabernet sauvignon Produccio Control de qualitat Maduracio |
Títol | La Syrah : actes du colloque sur la Syrah : 15 mai 1992 a tain l'Hermitage |
Autor | VALAT, C. [et al.] |
Dades Font | Journal le Vigneron des cotes du Rhone et du sud-Est - juliol 1992 - V: - N: Supplement au num. 341, Pg: |
Descriptors | Sira Syrah Vinya Varietats Vi Historia Terrer Seleccio clonal Portaempelt Maduracio Aroma Analisi sensorial |
Localització | C 2/84 |
Títol | La fermentacion: Procedimiento controlado o juego de la ruleta |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 41-63 |
Descriptors | Fermentacio VI Produccio de vi Maduracio Microbiologia del vi Microbiologia enologica Llevat Fermentacio vinica Fermentacio |
Títol | La lengua electronica para control de la maduracion de la uva |
Autor | CAMPOS, I. GANDIA, J.M.. BATALLER, R. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2014 - V: - N: 3.418, Pg: 262-265 |
Descriptors | Llengua electronica Maduracio del raim Maduracio Raim |
Títol | La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim |
Autor | LLAUDY, M.C. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio |
Títol | La maduracion de variedades tintas en Arcos de la Frontera (Cadiz) |
Autor | PINEDO, J.M. CASAS, J.A. SANZ, J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 27-31 |
Descriptors | Maduracio Varietats negres Arcos de la Frontera Cadiz Cadis |
Títol | La maduracion de variedades |
Autor | AMOROS, J. A. JIMENEZ, J. MORALEDA, M. C. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 43-46 |
Descriptors | Vinya Varietats Maduracio Verema Raim |
Títol | La tecnica al servicio de la calidad |
Autor | BENITO, P. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - octubre 1991 - V: - N: 56, Pg: 14-16 |
Descriptors | Vinya Vi Maduracio Verema Rioja Qualitat Portadora Maquinaria Mecanitzacio Premsa |
Títol | Le Passerillage hors souche |
Autor | BERGER, J. L. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 61-62 |
Descriptors | Raim Panses Evaporacio Ensucrament Xaptalitzacio Maduracio |
Títol | Le profil analytique des raisins au cours de la maturation 2006 |
Autor | LE SUEUR, D. PANIGAI, L. MONCOMBLE, D. |
Dades Font | Vigneron Champenois, Le ISSN: 0049-643X - Novembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 70-79 |
Descriptors | Raim Perfil analitic Maduracio Parametres analitics Acidesa Nitrogen |
Títol | Les Lesons de l'exceptionelle annee 1982 dans le vignoble meridional de la France |
Autor | BOUBALS, D. |
Dades Font | Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 100 - mar? 1983 - V: - N: 5, Pg: 134-137 |
Descriptors | Vinya Produccio Maduracio Sucre Verema Vi Acidesa |
Localització | C 2/87 |
Títol | Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires |
Autor | DUBOURDIEU, D. HADJINICOLAU, D. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40 |
Descriptors | Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole |
Localització | C 4/87 |
Títol | Les tartrates et l'acide tartrique dans les raisins et les vins. |
Autor | PLESSIS, C.S. DU |
Dades Font | FV - mar? 1968 - V: - N: 276, Pg: 7 p. |
Descriptors | Tartrat Acid tartric Acid tartaric Raim negre Vi blanc Vi sec Efectes Sol Maduracio |
Localització | FV 276 |
Títol | Lipid composition of grapevine berries, Vitis vinifera L.: Changes during maturation and localization in the berry |
Autor | ROUGET, M. BAYONOVE, C.L. CORDONNIER, R.E. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 85-97 |
Descriptors | Composicio lipidica Lipids Evolucio Acid carboxilic Raim Maduracio |
Localització | C 12/120 |
Títol | Los colores de mi vino |
Autor | RAMIREZ, A. |
Dades Font | Vinum - Septiembre 2001 - V: - N: 25, Pg: 24-34 |
Descriptors | Color Enologia Maduracio Qualitat del raim Vi |
Títol | Los compuestos volatiles en las uvas de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon y Garnacha cultivadas en la region de La Mancha central durante la maduracion |
Autor | CHACON VOZMEDIANO, J.L. GARCIA ROMERO, E. MARTINEZ GASCUE?A, J. IZQUIERDO CA?AS, P.M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2002 - V: 13- N: 80, Pg: 45-58 |
Descriptors | Aroma Maduracio Most Compostos volatils Cencibel Cabernet sauvignon Garnacha Garnatxa La Manxa La Mancha |
Títol | Maduracion de uvas y aclareo de racimos en extremadura, en la vendimia 2003 |
Autor | MARIN, M?.J. et al. |
Dades Font | En Origen - Julio - Agosto 2004 - V: - N: 2, Pg: 15-22 |
Descriptors | Raim Maduracio Aclarida Extremadura 2003 |
Títol | Maduracion microbiana de la uva Tempranillo en la cosecha 2006 |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2007 - V: - N: 3189, Pg: 3062-3063 |
Descriptors | Tempranillo Maduracio Maduracio microbiana |
Títol | Maduracion y conservacion de manzanas Fuji |
Autor | ECHEVARRIA, G. FUENTES, T. LARA, I. LOPEZ, L. GRAELL, J. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 110-116 |
Descriptors | Atmosfera controlada Aroma Qualitat Maduracio Poma Conservacio |
Títol | Maduracion y vinificacion de bayas de Tempranillo. Vi?a y cambio climatico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3209, Pg: 326-327 |
Descriptors | Maduracio del raim Maduracio Tempranillo Graduacio alcoholica Llavor del raim Baia Determinacio Qualitat |
Títol | Maduraciones del Tempranillo de Rioja en el siglo XXI. Formacion de taninos en el hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3213, Pg: 582-585 |
Descriptors | Raim Maduracio Maduracio del raim Rioja Tempranillo Graduacio alcoholica Evolucio qualitativa 2000-2007 |
Títol | Madurez de la uva segun dosis y epocas de riego |
Autor | VALDES SANCHEZ, M.E. PRIETO LOSADA, M.H. URIARTE HERNANDEZ, D. MARTIN VERTEDOR, D. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Enero 2004 - V: LXXIII- N: 858, Pg: 28-32 |
Descriptors | Raim Maduracio Tempranillo Ull de llebre Extremadura Reg Estudi |
Títol | Maitrise du rendement et maturite du raisin. Essais 1985 |
Autor | MURISIER, F. JEANGROS, B. AERNY, J. |
Dades Font | Revue Suisse de Viticulture, Arboriculture et Horticuluture ISSN: 0375-1430 - 1986 - V: 18- N: 3, Pg: 149-156 |
Descriptors | Rendiment Maduracio Raim 1985 |
Localització | C 18/47 |
Títol | Malvar y Airen, dos variedades de vid presentes en la Comunidad de Madrid |
Autor | CABELLO, F. GALLEGO, J. F. MUNYOZ, G. ORTIZ, J. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 25-36 |
Descriptors | Malvar Airen Lairen Forcallat Raim Vinya Varietats Madrid Espanya Identificacio Caracteristiques fisiques Morfologia Ampelografia Cicle vegetatiu Maduracio Cep |
Títol | Maturation et metabolisme anaerobie de la baie de raisin |
Autor | ROMIEU, C. CHAMBROY, Y. SAUVAGE, F.X. SARRIS, J. PRADAL, M. NICOLL, M.Z. ROBIN, J.P. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 351-352 |
Descriptors | Maduracio Metabolisme anaerobic Raim |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Maturation of the yeast plasma membrane [H+]ATPase involves phosphorylation during intrecellular transport |
Autor | CHANG, A. SLAYMAN, C.W. |
Dades Font | Journal of cell biology ISSN: 0021-9525 VOL 115 - octubre 1991 - V: - N: 2, Pg: 289-295 |
Descriptors | Membrana plasmatica Llevats ATPasa Transport intracel.lular Fosforilacio Maduracio |
Localització | C 10/79 |
Títol | Maturazione dell'uva: tecnologie di vinificazione e qualita del prodotto finito con riferimento ai vini bianchi |
Autor | MONTEDORO, G. BRACARDI, M. BERTUCCIOLI, M. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 116-123 |
Descriptors | Raim Maduracio Vinificacio Vi blanc |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Maturite optimale et mesures de qualite autres que le sucre |
Autor | DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de L'OIV - 1983 - V: - N: 634, Pg: 834-851 |
Descriptors | Maduracio Sucre Qualitat Vi |
Localització | C 1/103 |
Títol | Maturity standars of table grapes |
Autor | COMBRINK, J. C. GINSBURG, L. TRUTER, A.B. |
Dades Font | Vori leaflet series - 1978 - V: - N: 56, Pg: |
Descriptors | Raim de taula Maduracio |
Títol | Mejora de la calidad de los vinos aplicando la concentracion parcial de mostos |
Autor | ORTEGA-HERAS, M. IZCARRA, E. GONZALEZ-SANJOSE, M.L. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-61-53 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 55-60 |
Descriptors | Qualitat del vi Concentracio parcial Maduracio Raim Most Vi |
Títol | Memoria de practiques en un celler: Control de la maduracio fenolica del raim |
Autor | SABARICH CASES, J. |
Dades Font | - Juny 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Memoria llicenciatura Memoria d'estada en practiques Penedes Projecte de millora Maduracio fenolica |
Localització | ML - SABARICH CASES |
Títol | Memoria de practiques en un celler: control de la maduracio fenolica del raim |
Autor | SABARICH CASES, J. |
Dades Font | - Juny 2001 - V: - N: , Pg: 51pp. |
Descriptors | ML Memoria llicenciatura Estada en practiques Enologia Llicenciatura d'enologia Alt Penedes Penedes DO Denominacio d'origen Maduracio fenolica Raim |
Localització | ML - SABARICH CASES |
Títol | Mesure de la maturite des legumes-graines au moyen du tendrometre |
Autor | |
Dades Font | FV - desembre 1965 - V: - N: 186, Pg: 6 p. |
Descriptors | Tenderometre Maduracio Raim |
Localització | FV 186 |
Títol | Metodo de muestreo rapido para la evaluacion del estado de maduracion de la vendimia de cepas con poda en vaso |
Autor | GIL DIAZ, M. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 39-46 |
Descriptors | Maduracio Maduracio de la vinya Mostreig Poda en vas Raim Verema |
Títol | Micro-oxygenation in extended maceration and early stages of red wine maduration- immediate effects and long term consequences |
Autor | LEMAIRE, T. et al. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 33-43 |
Descriptors | Microoxigenacio Maceracio Vi negre Maduracio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | Microbiology and biochemistry of Pecorino Umbro cheese during ripening |
Autor | GOBBETTI, M. SMACCHI, E. ANGELIS, M. de ROSSI, J. CORSETTI, A. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 111-126 |
Descriptors | Formatge Maduracio Microbiologia Quimica Precorino umbro |
Títol | Modificaciones en el jamon iberico durante su elaboracion |
Autor | LEON CRESPO, F. PENEDO PADRON, J.C. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1991 - V: - N: , Pg: 37-50 |
Descriptors | Pernil iberic Elaboracio Maduracio Modificacio Humitat |
Localització | C 15/125 |
Títol | Monitoring the proteolytic activity in ripening anchovies (Engraulis encrasicholus) |
Autor | VIEITES, J. M. DELGADO, M. L. LEIRA, F. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 127-132 |
Descriptors | Monitoratge Activitat proteolitica Maduracio Anxoves |
Títol | Monitorizacion del proceso de maduracion de manzanas Pink Lady utilizando una nariz electronica |
Autor | BREZMES, J. LOPEZ, M.L. LLOBET, E. VILANOVA, X. RECASENS,I. CORREIG, X. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 117-121 |
Descriptors | Control de qualitat Fruita Maduracio Poma Pink lady Nas electronic Sensor de gasos |
Títol | Nouvelles technologies au service de la qualite de la baie de raisin, Les |
Autor | DELUC, L.G. FOUQUET, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 33-35 |
Descriptors | Baia Raim Desenvolupament de la baia Maduracio Sequencia Genoma Biotecnologia |
Títol | Nuevas variedades del cerezo. Descripcion varietal y necesidades de polinizacion |
Autor | W?NSCH, A.; GELLA, R.; RODRIGO, J. |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Noviembre-diciembre 2006 - V: - N: 1131-5660, Pg: 5-10 |
Descriptors | Cirera Varietats Maduracio Floracio Pol?linitzacio Fruita |
Títol | Numero de semillas y tiempo necesario para su maduracion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juny 2010 - V: - N: 3315, Pg: 1302-1304 |
Descriptors | Maduracio Llavor del raim |
Títol | Physiological and biochemical events during development and maturation of grape berries |
Autor | HRAZDINA, G. PARSONS, G.F. MATTICK, L.R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 220-227 |
Descriptors | Maduracio Raim Baia |
Localització | C 23/78 |
Títol | Polyphenols : Les etapes de la transformation |
Autor | HUGOU, L. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1993 - V: - N: 173, Pg: 49-51 |
Descriptors | Polifenols Antocians Vi negre Color Tanins Raim Envelliment Maduracio Vinificacio |
Títol | Prediccion de calidad de cosecha en Tempranillo en Rioja. Datos de maduracion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3263, Pg: 982-984 |
Descriptors | Prediccio Qualitat de produccio Collita Tempranillo Rioja Indicadors Maduracio |
Títol | Primeros resultados de maduracion de variedades de uva cultivadas en las Islas Canarias |
Autor | GUTIERREZ, V. DARIAS, J. MEDINA, M. R. PEREZ-CAMACHO, F. DIAZ-DIAZ- M. E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 36-39 |
Descriptors | Illes Canaries Raim blanc Maduracio |
Títol | Profil chimique et sensoriel du fut cintre par immersion, Le. Bilan de 2 ans d'experimentations |
Autor | PRIDA, A. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 45-48 |
Descriptors | Perfil quimic Caracteristiques sensorials Maduracio Bota Botes Crian?a en barrica Immersio 2007-2008 Analisi sensorial Vi |
Títol | Pulpas clorofilicas y la maduracion de la uva. Grado probable |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3290, Pg: 3142-3145 |
Descriptors | Maduracio Raim Maduracio del raim Vi negre Polpa Baia Tempranillo Rioja 2009 Clorofil?la Most |
Títol | Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi |
Autor | KILMARTIN, P. A. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14 |
Descriptors | Potencial redox Vi Oxigen Oxidacio Oxidabilitat del vi Maduracio |
Títol | Reflexions apres 1982 : une campagne viticole exceptionelle |
Autor | GOUVERNET, R |
Dades Font | Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 - 1983 - V: - N: 11, Pg: 295-298 |
Descriptors | Vinya Produccio Maduracio Verema Clima |
Localització | C 2/88 |
Títol | Relation entre la composition chimique des vins blancs liquoreux et la qualite de la vendange utilisee: l'indice de surmaturation |
Autor | SUDRAUD, P. CHAUVET, S. |
Dades Font | Bulletin de l'OIV - 1984 - V: - N: 639, Pg: 394-401 |
Descriptors | Vi blanc Composicio quimica Maduracio |
Localització | C 1/102 |
Títol | Seguimiento de la crianza por un panel de cata electronico. Discriminacion entre sistema tradicional de crianza y metodos alternativos (chips) |
Autor | RODRIGUEZ-MENDEZ, M.I. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: LXV- N: 3295, Pg: 118-123 |
Descriptors | Maduracio Vi Tanc Acer inoxidable Encenalls Chips Fusta Nas electronic Sensor Panel de degustacio Electronica Tempranillo Toro DO Analisi quimica Envelliment del vi |
Títol | Seguimiento de la maduracion de la uva de la variedad Vigiriega cultivada en la comarca viticola Contraviesa-Alpujarra (Granada) |
Autor | CA?ETE, M.L. LESCURE, O. MOYANO, L. CORTES, M.B. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 113-120 |
Descriptors | Maduracio Raim Varietats Vigiriega Granada |
Localització | 634.8(462.221.1)JOR |
Títol | Sobre el cambio climatico y el grado de los vinos modernos |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 70-71 |
Descriptors | Cultiu de la vinya Canvi climatic Vins moderns Maduracio Grau alcoholic |
Títol | Sobre un nuevo indice de maduracion para uva tinta |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2001 - V: LVI- N: 2884, Pg: 4006-4007 |
Descriptors | Index de maduracio Raim negre Antocianins Clorofil?la Maduracio |
Títol | Sovramaturazione ed appassimento de la uve |
Autor | DE ROSA, T. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1987 - V: - N: 4, Pg: 33-40 |
Descriptors | Maduracio Sobremaduracio |
Localització | C 18/70 |
Títol | Studies on prebloom sprays of Gibberellin to elongate and loosen clusters of Thompson seedless grapes |
Autor | WEAVER, R.J McCUNE, S.B. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 15-19 |
Descriptors | Raim Varietats Most Analisi Reguladors del creixement Sultanina Floracio Maduracio |
Localització | C 4/43 |
Títol | Tama?o de la uva, peso de la baya y numero de semillas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2006 - V: LXVI- N: 3149, Pg: 4198-4199 |
Descriptors | Raim Tamany Baia Pinyol Maduracio Pes Caracteristiques |
Títol | Tamanyo de la muestra para el seguimiento de la maduracion de la vid (vitis vinifera L.) en los CV Cencibel y Cabernet Sauvignon |
Autor | JIMENEZ JIMENEZ, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 60-64 |
Descriptors | Maduracio Cabernet sauvignon Cencibel |
Títol | The Application of the QB/Total acid criterion for harvesting grapes at optimum maturity |
Autor | PLESSIS, C.S. du |
Dades Font | VORI Leaflet series - 1983 - V: - N: 103, Pg: |
Descriptors | Raim Verema Maduracio Sucre Acid |
Títol | The Aroma of Grapes. Localisation and Evolution of Free and Bound Fractions of Some Grape Aroma Components c.v. Muscat During first Development and Maturation |
Autor | GUNATA, Y.Z. et al. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1985 - V: - N: 36, Pg: 857-862 |
Descriptors | Raim Aroma Evolucio Muscat Maduracio |
Localització | C 19/73 |
Títol | The Browning Capacity of Grapes. 1. Changes in Polyphenol Oxidase Activities during Development and Maturation of the Fruit |
Autor | SAPIS, J.C. MACHEIX, J.J. CORDONNIER, R.E. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1983 - V: 31- N: , Pg: 342-345 |
Descriptors | Raim Polifenols Oxidases Maduracio |
Localització | C 20/83 |
Títol | The control of fermentation and maturation future directions |
Autor | BOULTON, R.B. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 107-113 |
Descriptors | Control Maduracio Fermentacio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | The influence of addition of wood chips to peach wine on quantity and type of phenols |
Autor | JOSHI, V.K. SHAH, P.K. NATH, A.K. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Mayo 2000 - V: - N: 312, Pg: 23-26 |
Descriptors | Vi de pressec Quercus Bombax Maduracio Fenols |
Títol | The influence of non-irrigated premature ripe grapes on wine quality |
Autor | WAGENER, G. W. W |
Dades Font | Vori leaflet series - 1977 - V: - N: 86, Pg: |
Descriptors | Vinya Reg Maduracio Vi Qualitat |
Títol | The physiological role of malic enzyme in grape ripening |
Autor | RUFFNER, H. P. POSSNER, D. BREM, S. RAST, D. M. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 - 1984 - V: - N: 160, Pg: 444-448 |
Descriptors | Enzims malics Maduracio Vinya Raim |
Localització | C 10/109 |
Títol | The use of cyanamide as bormancy Breaker in vines |
Autor | SMIT, C. J. BURNETT, J. J. |
Dades Font | Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 172, Pg: |
Descriptors | Vinya Maduracio Cianamida Repos vegetatiu |
Títol | Tratamientos con etanol favorecen la acumulacion de materia colorante en la uva cv. tempranillo durante la maduracion |
Autor | GALLEGOS CABREJAS, J.I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 38-44 |
Descriptors | Etanol Colorants Raim Tempranillo Maduracio |
Títol | Valores de maduracion de la baya y el concepto de cambio climatico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3160, Pg: 646-647 |
Descriptors | Canvi climatic pH Raim Maduracio |
Títol | Variedades tintas de cultivo tradicional en Canarias |
Autor | RODRIGUEZ-TORRES, I. PADRON, I. GONZALEZ, F. POMAR, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2012 - V: - N: 3371, Pg: 326-332 |
Descriptors | Varietats negres Cultiu tradicional Canaries Comportament agronomic Maduracio Potencial enologic |
Títol | Varietales tintos, minoritarios en la denominacion de origen Tacoronte-Acentejo. Isla de Tenerife |
Autor | ARMAS BENITEZ, R. BARRERA GONZALEZ, R. DIAZ DIAZ, E. DARIAS MARTIN, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2002 - V: XIII- N: 81, Pg: 5-14 |
Descriptors | Tacoronte-Acentejo DO Varietats Vi negre Illes Canaries Analisi sensorial Color Maduracio |
Títol | Vers une reduction de l'enrechissement |
Autor | DUPUY, P. |
Dades Font | VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40 |
Descriptors | Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge |
Títol | Vieillissement defectueux des vins rouges. Qui est responsable des aromes de pruneau? |
Autor | POISSONNET, R. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 52-54 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Envelliment Maduracio Oxidacio Oxidacio del vi Defectes de maduracio Maduresa del raim |
Títol | Vivae plante da frutto e vite |
Autor | |
Dades Font | - 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Raim Varietats Cultiu Maduracio Previsio Italia Calendari Valle Padana |
Localització | C 4/82 |