Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Maduracio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 189


Títol 1. Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.4 Evolucion de las t?cnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos
Autor MOUTOUNET, M.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 63-70
Descriptors Tecniques de vinificacio Elaboracio de vi Canvi climatic Verema Maduracio Canvi climatic Desalcoholitzacio Concentracio de sucre
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol A phenylalanine ammonia-lyase gene from melon fruit: cDNA cloning sequence and expression in response to development and wounding
Autor DIALLINAS, G.   KANELLIS, A. K.  
Dades Font Plant Molecular Biology - 1994 - V: - N: 26, Pg: 473-479
Descriptors Amonialiasa de fenilalanina Clonatge Cucumis melo Melo Expressio genetica Maduracio Ferida
Localització C 23/60

Títol Analisis comparativo del cultivo de vi?edo por metodo ecologico y tradicional. Su influencia en la calidad del vino
Autor CUADERNO DE CAMPO  
Dades Font Cuaderno de Campo ISSN: 1137-2095 - Abril 2002 - V: - N: 21, Pg: 29-34
Descriptors Analisi comparativa Cultiu ecologic Cultiu tradicional Qualitat del vi Vi Tractament Control de malalties Control de plagues Desenvolupament vegetatiu Maduracio Aclarida de raim Produccio Verema

Títol Analyse sensorielle du raisin pour la prevision des caracteristiques qualitatives des vins de Barbera
Autor CRAVERO, M.C.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Febvrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 418-423
Descriptors Analisi sensorial Vins Barbera Maduracio Analisi fisicoquimica

Títol Aplicacion de dosis moderadas de agua en el proceso de maduracion del CV. "Tempranillo" en Rioja
Autor GARCIA, E.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 30-34
Descriptors Rioja DOQ Ull de llebre Tempranillo Maduracio Reg

Títol Aplicacion de la EFP-EFS (extraccion con fluidos presurizados acoplada con extraccion en fase solida) al seguimiento de la maduracion de uvas
Autor PI?EIRO, Z.   PALMA, M.   BARROSO, C.G.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 433-443
Descriptors Compostos fenolics Extraccio Raim Maduracio
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Aplicacion de la tecnologia NIRS en la determinacion de glucidos durante las etapas de maduracion y vinificacion de la uva
Autor LOPEZ, I.   FERNANDEZ, J.   MORALES, J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 387-389
Descriptors Maduracio Espectroscopia d'infrarojos Model PLS Raim Vinificacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Aplicacion del estudio de regresion para caracterizar y modelizar la maduracion de la variedad Listan Negro en Espanya
Autor GARCIA FERNANDEZ, M.J   GONZALEZ MENDOZA, L.A   POMAR GARCIA, M  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XII - gener-ferbrer 2001 - V: - N: 72, Pg: 26-35
Descriptors Analisi de regressio Listan negre Maduracio Raim

Títol Aportacion al estudio de la maduracion de varias viniferas tintas cultivadas en la D.O. Jumilla
Autor DIAZ-PLAZA MARTIN-LORENTE, E.M.   REYERO GOMEZ, J.R.   PARDO MINGUEZ, F.   SALINAS FERNANDEZ, M.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2000 - V: - N: 68, Pg: 37-46
Descriptors Jumilla DO Compostos fenolics Maduracio Vinifera

Títol Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.7. Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 93-96
Descriptors Elaboracio de vi Canvi climatic Produccio de vi Verema Composicio fenolica Estrategies de vinificacio Maduracio Temps de maceracio Clima
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol Aroma Components of Vitis vinifera L. cv. Chenin blanc Grapes and Their Changes During Maturation
Autor AUGUSTYN, O.P.H.   RAPP, A.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 47-51
Descriptors Compostos volatils Vitis vinifera L. Chenin blanc Raim Maduracio
Localització C 19/52

Títol Baisses d'acidite: les facteurs agronomiques
Autor CHAMPAGNOL, F.  
Dades Font VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 37-37
Descriptors Acidesa Vinya Vi Most Qualitat Acid malic Raim Garnatxa Maduracio Nutricio Garnacha

Títol Buenos vinos: comencemos por la uva madura
Autor RODRIGUEZ VILLA, J.C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 66, Pg: 6-11
Descriptors Raim Vinificacio Maduracio

Títol Calidad de Tempranillo en funcion de la posicion de la baya y el racimo
Autor BARAJAS, E.   RUBIO, J.A.   AGUADO, E.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 2014 - V: - N: 3422, Pg: 518-522
Descriptors Raim Tempranillo Orientacio de les fileres Maduracio Qualitat

Títol Cambio climatico y el futuro de nuestra vitivinicultura, El
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Terru?o: boletin de la fundacion para la cultura del vino - Octubre 2007 - V: - N: 19, Pg: 44-54
Descriptors Canvi climatic Tanins Vi negre Maduracio Maduracio fenolica Astringencia Caracteristiques del vi Proantocianidina Caracteristiques cromatiques Caracteristiques aromatiques Caracteristiques antocianiques Desalcoholitzacio

Títol Cambios fisicos y quimicos durante la maduracion de Vitis vinifera, variedad Monastrell, en la DO Jumilla
Autor NAVARRO, G. ...(et al.)  
Dades Font Suelo y Planta ISSN: 1130-796X VOL 2 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-58
Descriptors Raim Maduracio Pes Densitat Acidesa Vitis vinifera Monastrell Varietats Jumilla DO pH

Títol Campanya 1991 a Cellers Scala Dei SA. Estudi de l'estructura polifenolica dels vins de reserva de Cellers Scala Dei SA
Autor ARNAL, J.  
Dades Font - setembre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinificacio Maduracio Polifenols Scala Dei Escaladei Priorat DO Varietats Vinya Antocians Tanins Estada en practiques
Localització (043) ARNAL BELLA

Títol Caracterizacion fenotipica y por RAPD-PCR de levaduras aisladas durante el proceso de maduracion de jamon iberico
Autor ANDRADE, M?.J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 48-50
Descriptors Caracteritzacio fenotipica Llevats aillats Pernil iberic Maduracio

Títol Caratteristiche della bacca: elementi costitutivi e loro evoluzione nella maturazione; indice di maturita
Autor FREGONI, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1983 - V: - N: 5, Pg: 11-14
Descriptors Maduracio Raim Baia
Localització C 18/18

Títol Changes in acidity components in the flesh and skin of shiraz grapes during ripening- the effect of canopy density
Autor ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 417-422
Descriptors Acidesa Components Maduracio
Localització 634.814 SIM

Títol Changes in the concentration of volatile oak compounds and esters in red wine stored for 18 monts in re-used French oak barrels
Autor GARDE CERDAN, T.   TORREA GO?I, D.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 143-146
Descriptors Maduracio Vi Compostos volatils Extraccio Botes Roure

Títol Chromoplast development in ripening tomato fruit: identification of cDNAs for chromoplast-targeted proteins and characterizatin of a cDNA encoding a plastid-localized low-molecular-weight heat shock protein
Autor LAWRENCE, S.D.   CLINE, K.   MOORE, G.A.  
Dades Font Plant molecular biology - 1997 - V: - N: 33, Pg: 483-492
Descriptors Cloroplast Tomaquet Plastidi Maduracio Importacio de proteines
Localització C 10/76

Títol Como se controlan los taninos?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2009 - V: - N: 71, Pg: 47
Descriptors Tanins Vi Color del vi Gust Maduracio Raim

Títol Comparacion de varios metodos de determinacion del valor calorico en queso (Murcia al vino). Efecto del tama?o del queso
Autor ABELLAN, A. et al.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 97-99
Descriptors Formatge Murcia Valor nutritiu Valor caloric Maduracio Cabra

Títol Composicion de las uvas de la D.O. Somontano. Evolucion de los compuestos fenolicos en la variedad Moristel. Estudio de la evolucion durante la maduracion
Autor CACHO, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 34-40
Descriptors Somontano DO Raim Composicio Compostos fenolics Maduracio Monastrell

Títol Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella
Autor PEREZ PRIETO, L.J. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2188-2190
Descriptors Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla Patrons deuterats Vi

Títol Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella
Autor PEREZ PRIETO, L.J.   BAUTISTA ORTIN, A.B.   MARTINEZ CUTILLAS, A.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 249-251
Descriptors Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla
Localització 663.2 JOR

Títol Compuestos fenolicos en uvas y vinos de la region de Murcia en la cosecha 1999
Autor FERNANDEZ FERNANDEZ, J.I.   MARTINEZ CUTILLAS, A.   NAVARRO HERNANDEZ, J.F.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 41-60
Descriptors Compostos fenolics Raim Vi Murcia Collita 1999 Maduracio
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol Compuestos fenolicos encontrados durante la maduracion de la uva de 7 variedades blancas cultivadas en la zona de Jerez
Autor CRUZ GARCIA, S.   BARROSO, C.G.   GARCIA DE LUJAN, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 337-358
Descriptors Compostos fenolics Maduracio Raim Varietats blanques
Localització 634.8(462.221.1 JOR

Títol Conduite : l'action des terroirs est peu a peu demystifiee
Autor TOURNIER, R.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1991 - V: - N: 155, Pg: 30-32
Descriptors Vinya Sol Fertilitzacio Nutricio Maduracio Vi Qualitat

Títol Contenido de potasio en fruto de 'Olea europaea L.'
Autor FERNANDEZ- HERNANDEZ, A.   BELTRAN, G.   FERNADEZ-ESCOBAR, R.  
Dades Font Agricultura: Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Enero 2010 - V: LXXIX- N: 925, Pg: 32-34
Descriptors Elements minerals Mineral Potassi Oliva Concentracio Desenvolupament del fruit Creixement Maduracio Fruit Olea europaea L. Arbequina Picual Hojiblanca

Títol Contenido y evolucion de los antocianos en la maduracion de variedades autoctonas y foraneas
Autor VALLS, J. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4417-4421
Descriptors Antocians Maduracio Varietats autoctones Varietats foranes Evolucio

Títol Contribution a l'etude des relations entre des variables de fonctionnement des terroirs du Val de Loire et l'evolution des acides organiques des baies durant la maduration du raisin
Autor BARBEAU, G. et al.  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1-13
Descriptors Val-de-Loire Acid organic Maduracio Raim
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Control del proces de maduracio i analisi de la verema en les vinyes de la Rioja Alta. Vinificacio a les bodegues C.V.N.E.
Autor RUIZ, M.  
Dades Font - juliol 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Maduracio Verema Vinya Vinificacio Rioja DOQ Rioja Alta Garnatxa Ull de llebre Tempranillo Mazuelo Graciano Viura Malvasia Meteorologia Reglament Garnacha
Localització (043) RUIZ FERNANDEZ

Títol Cosecha 2008. La maduracion de la uva con parametros equilibrados y buen estado vegetativo y sanitario del vi?edo
Autor
Dades Font Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 38
Descriptors Collita Maduracio Raim Consell regulador Maduracio Rioja DOQ Verema Produccio

Títol Creation et selection de varietes. Tolerance aux maladies et maturite optimale
Autor A.R.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2011 - V: - N: 368, Pg: 26-28
Descriptors Seleccio Varietats Malalties de la vinya Maduracio Sucre de raim

Títol Crecimiento de la baya de Tempranillo en tres densidades de plantacion en diferentes situaciones de cultivo en el valle del Duero
Autor BARAJAS, E.   RUBIO, J.A.   ALBURQUERQUE, M.J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 468-470
Descriptors Tempranillo Raim Maduracio Distancia de plantacio
Localització 663.2(063) Con

Títol Degre de maturite optimale du raisin.
Autor KOURAKPU, S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 559, Pg: 617-640
Descriptors Raim Maduracio Vi
Localització C 6/83

Títol Deguster les baies et analyser la maturite
Autor S.SI.  
Dades Font Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 8-9
Descriptors Degustacio Baia Maduracio Vi afruitat Raim Maduresa fenolica

Títol Desarrollo de Sps.Brettanomyces en mostos. Efecto de la materia nitrogenada natural de la uva
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4387-4388
Descriptors Raim Brettanomyces Most Elaboracio Maduracio del raim Maduracio Llevats

Títol Diez cultivares tintos de vid en Castilla-La Mancha : desarrollo fenologico y su relacion con las integrales termicas
Autor JIMENEZ JIMENEZ, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 41-47
Descriptors Castella - la Manxa Castilla la Mancha Estadis fenologics Fenols Integral termica Brotada Floracio Maduracio

Títol Diferencias de clones de Tempranillo seleccionados en sus zonas de origen
Autor RUBIO, J.A.   YUSTE, J.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - 15 abril 2005 - V: - N: 207, Pg: 38-44
Descriptors Varietats negres Tinta de Toro Tempranillo Clons Maduracio Ull de llebre

Títol Dossier tanins
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28
Descriptors Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio

Títol Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio
Autor BARTRA, E.   ESCURSELL, A.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio
Localització 663.223 Con

Títol Efecto de la densidad de plantacion y la altura de formacion en la evolucion de los indices de maduracion de la variedad macabeo en las vegas bajas del Guadiana
Autor ATALAYA TENORIO, L.L.   FANDI?O EDREIRA, M.A.   FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J.   GUERRA SANCHEZ-SIMON, M?.T.   ROBREDO SALAZAR, L.M.   VIDAL-ARAGON DE OLIVES, M?.C.  
Dades Font Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2001 - V: XII- N: 74, Pg: 23-33
Descriptors Index de maduracio Maduracio Densitat de plantacio Macabeu Al?ada de formacio Raim

Títol Efecto de la fertilizacion foliar con bioactivadores sobre la calidad de los melocotoneros en la recoleccion y durante la conservacion
Autor SERRANO, M. et al.  
Dades Font Fruticultura Professional ISSN: 1131-5660 - 2005 - V: Especial Melocotoneros III- N: 152, Pg: 83-88
Descriptors Fertilitzacio foliar Calci Color Etile Fermesa Maduracio Magnesi Titani

Títol Efecto de la luz sobre el contenido de vitamina C durante el desarrollo y maduracion de la uva
Autor GOMEZ JIMENEZ, M.C.   AGIUS, F.   BOTELLA, M.A.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencia y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 510-512
Descriptors Vitis vinifera L. Raim Maduracio Maduracio del raim Vitamina C
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto del clima en la maduracion de Cencibel
Autor AMOROS, J.A.   [et al.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2011 - V: - N: 3336, Pg: 6-10
Descriptors Condicionament climatic Maduracio Cencibel Maduresa tecnologica

Títol Efectos del riego en la maduracion y en el mosto de las variedades tintas Merlot, Syrah, Tempranillo y Tintilla de Rota
Autor PUERTAS, B. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2004 - V: IV Especial Viticultura- N: 20, Pg: 55-59
Descriptors Reg Maduracio Most Merlot Syrah Tempranillo Tintilla de Rota

Títol Efects of temperature, cluster shading and some growth regulators on l-phenylalanine ammonia-lyase activity and anthocyanin accumulation in black grapes
Autor KATAOKA, I.   KUBO, Y.   SUGIURA, A.   TOMANA, T.  
Dades Font Memoirs of the College of Agricultures Kyoto University ISSN: 0388-2330 - juliol 1984 - V: - N: 124, Pg: 35-44
Descriptors Acumulacio antocianica Maduracio Raim Fenilalanina d'amonialiasa Kyoho
Localització C 10/99

Títol Effect of grape maturation on soluble protein characteristics of gewurztraminer and white riesling juice and wine
Autor MURPHEY, J. M.   SPAYD, S. E.   POWERS, J. R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 199-207
Descriptors Vi blanc Raim Maduracio Riesling blanc Suc de raim Proteines
Localització C 2/81

Títol Effect of maturation on the lipid content of concord grapes
Autor BAUMAN, J.A.   GALLANDER, J.F.   PENG, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 28 - 1977 - V: - N: 4, Pg: 241-244
Descriptors Maduracio Lipids Raim Composicio lipidica
Localització C 12/121

Títol Effet du site, de la maturite et de l'eclairement des grappes sur la composition aromatique des baies de Vitis Vinifera L. cv. Melon B. dans le vignoble du Muscadet
Autor GUERIN SCHNEIDER, R.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 128-138
Descriptors Maduracio Composicio aromatica Vitis vinifera L. Melon B. Muscadet
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El 1-MCP como medio para aumentar la vida util post-recoleccion de ciruela
Autor VALERO, D. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 148, Pg: 54-60
Descriptors Pruna 1-MCP Postcollita Conservacio Firmesa Maduracio

Títol El efecto de los tratamientos con acido naftalen acetico, fenotiol y etefon sobre la produccion y precocidad de los nisperos depende del momento de aplicacion
Autor AMAROS, A.   ZAPATA, P.   PRETEL, M.T.   ET AL.  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 167, Pg: 13-20
Descriptors Auxina Maduracio Produccio

Títol El embolsado de la uva de mesa en la comarca del Vinalopo medio.
Autor MARTINEZ RUIZ, COSME. J  
Dades Font Vida Rural. El quincenal del campo ISSN: 11338938 - Octubre 2001 - V: VIII- N: 137, Pg: 70-72
Descriptors Vinalopo Embossament Ra?m de taula Factors determinants Maduracio

Títol Epocas de floracion y maduracion de catorce cultivares de olivo
Autor PAZ COMPANG, S.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2009 - V: XVI- N: 284, Pg: 42-47
Descriptors Espanya Olivera Treball d'experimentacio 1998 Oli d'oliva Cultivars Floracio Maduracio Valencia Fenologia

Títol Estada en practiques a CEVIPE (Bellvei). Campanya 1992. Aplicacio de correctors de carencies a la vinya.
Autor ARANS, J.  
Dades Font - mar? 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinificacio Verema Maduracio Raim Fermentacio Carinyena Estada en practiques Cari?ena
Localització (043) ARANS ROSSELL

Títol Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo
Autor TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.   QUINTANA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18
Descriptors Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi

Títol Estudi de les materies polifenoliques en la varietat de raim macabeu durant la seva maduracio
Autor GOMEZ PI?OL, J.M.  
Dades Font ACE ISSN: 1697-4123 - Octubre-Desembre 1986 - V: - N: , Pg: 10-15
Descriptors Materia polifenolica Raim Macabeu Maduracio
Localització C 19/123

Títol Estudio de la actividad enzimatica de la polifenol oxidasa en distintas variedades de uva a lo largo de su maduracion
Autor ROMERO, E.M.   CASTRO, R.   BARROSO, C.G.   PEREZ BUSTAMANTE, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 267-278
Descriptors Activitat enzimatica Polifenoloxidasa Varietats de raim Maduracio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio de la evolucion aromatica y de otros componentes de la uva, Var. Airen, durante la maduracion : influencia de la climatologia
Autor ORTEGA, A. P. [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 36-43
Descriptors Raim Aroma Maduracio Clima Lairen Forcallat Airen Polifenols

Títol Estudio de la evolucion de la composicion aminica durante la maduracion de mostos de diferentes variedades de Vitis vinifera L
Autor ASENSIO , M.L   VALDES, E   CABELLO, F  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL XII - gener-febrer 2001 - V: - N: 72, Pg: 44 -53
Descriptors Aminoacid Clons Evolucio Maduracio Varietats de raim Most

Títol Estudio de la incidencia del nivel de carga bajo diferentes dosis de riego en CV. Tempranillo en extremadura durante la campa?a 2005. Madurez tecnologica y fenolica de las bayas (II)
Autor GAMERO, E.   MANZANO, R.   URIARTE, D.   [et al.].  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 495-497
Descriptors Aclarida Maduracio Tempranillo Deficit hidric
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio de los terpenos libres durante la maduracion en las uvas de las variedades Airen, Macabeo, Chardonnay y Moscatel de grano menudo cultivadas en la region de la Mancha
Autor CHACON, J.L.   GARCIA, E.   MARTINEZ, J.   IZQUIERDO, P.M.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 76-81
Descriptors Terpens Varietats Airen Macabeu Chardonnay Moscatell de gra petit La Manxa La Mancha Maduracio Raim

Títol Estudio de maduracion de uvas tintas en la D.O. Ribera del Duero
Autor GONZALEZ SANJOSE, L.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress &81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section Viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyards management practices, Pg: 56-65
Descriptors Raim negre Maduracio Ribera del Duero DO Denominacio d'origen
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Estudio de maduracion de variedades blancas de Vitis vinifera en la Comunidad de Madrid
Autor CABELLOS, J. M.   ARROYO, T.   CABELLO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 42, Pg: 25-34
Descriptors Maduracio Vitis vinifera Varietats Madrid

Títol Estudio del efecto del riego durante la maduracion en ocho variedades blancas de vid cultivadas en una zona calida
Autor PUERTAS, B.   CANTOS, E.   CRUZ, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2005 - V: Especial viticultura- N: 27, Pg: 16-21
Descriptors Reg Maduracio Varietats Raim blanc Vinya Clima calid

Títol Estudios sobre la maduracion de Rioja 2004, Localizacion y evolucion de cromatismo clorofilico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 4 juny 2005 - V: LX- N: 3.069, Pg: 1878-1880
Descriptors Rioja Maduracio Color Extraccio Cromatisme clorific

Títol Estudios sobre las semillas de uvas de Rioja
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2001 - V: LVI- N: 2875, Pg: 3174-3182
Descriptors Llavor Raim de la Rioja Estudi Maduracio Color

Títol Ethylene receptor expression in regulated during fruit ripening, flower senescence and abscission
Autor PAYTON, S.   FRAY, R. G.   BROWN, S.   GRIERSON, D.  
Dades Font Plant Molecular Biology - 1996 - V: - N: 31, Pg: 1227-1231
Descriptors Abcisio Etile Maduracio Receptor Senescencia Tomaquet
Localització C 23/59

Títol Etude approfondie de la maduration du cepage Gamay
Autor BERGER, J.L.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 78-91
Descriptors Maduracio Vinya Gamay
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etude de la diversite qualitative et quantitative des moisissures au cours de la maturation du pinot noir
Autor PILATTE, E. et al.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octubre 2005 - V: - N: 214, Pg: 12-16
Descriptors Diversitat qualitativa Diversitat quantitativa Fongs Maduracio Pinot negre

Títol Evaluation de la microflore des raisins et son evolution au cours de la recolte mecanique
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - maig 1986 - V: - N: 10, Pg: 266-270
Descriptors Vinya Verema Mecanitzacio Maduracio Microflora
Localització C 2/2

Títol Evaluation of wine grapes for suitability in juice production
Autor HUCKLEBERRY, J. M... [et al.]  
Dades Font Journal of Food Quality ISSN: 0146-9428 VOL 13 - 1990 - V: - N: , Pg: 71-84
Descriptors Vi Analisi sensorial Vinya Varietats Avaluacio Most Maduracio Color Qualitat
Localització C 2/97

Títol Evolucion de la actividad lipoxigenasa durante el periodo de maduracion de las variedades chardonnay y macabeo
Autor FORT MARSAL, F.   CIRY, D.   OLIVELLA BORI, S.   MORENO OLMEDO, S.   GRI?O FUSTE, J.   RABASCALL BESORA, G.   HAHOUN, L.   AROLA FERRER, LL.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 46-49
Descriptors Activitat lipoxigenasa Maduracio Chardonnay Macabeu Lipoxigenasa Varietats de raim

Títol Evolucion de la actividad polifenoloxidasa en 11 variedades blancas cultivadas en Jerez
Autor CRUZ GARCIA, S.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2003 - V: XIV- N: 84, Pg: 5-14
Descriptors Activitat polifenoloxidasa Maduracio Most Varietats blanques Polifenoloxidasa

Títol Evolucion de la maduracion de viniferas de cultivo tradicional en Galicia
Autor DIAZ LOSADA, E.   RIO SEGADE, S.   CORTES DIEGUEZ, S.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 40-45
Descriptors Varietats autoctones Vi Maduracio Compostos fenolics Raim

Títol Evolucion de las caracteristicas de la uva durante la maduracion en funcion de la produccion/cepa
Autor CASP VANACLOCHA, A.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 66-77
Descriptors Raim Maduracio Vinya Produccio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evolucion de los acidos organicos durante el periodo de maduracion de la uva
Autor CHIRIVELLA, C.   HABA, M.   PEREZ, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1992 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55
Descriptors Raim Maduracio Acid tartric Acid tartaric Acid L-malic Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Macabeu

Títol Evolucion de los compuestos fenolicos durante el envero y la maduracion en la DO Tarragona
Autor VALLS, J. et al.  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-10
Descriptors Compostos fenolics Maduracio Tarragona DO Denominacio d'origen
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Evolucion de los indices de estimacion del potencial polifenolico durante la maduracion de uvas tintas en el sur de Uruguay
Autor GONZALEZ NEVES, G.   FERRER, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 99, Pg: 36-43
Descriptors Antocians Maduracio Potencial polifenolic Tanins Tannat Uruguai Raim negre

Títol Evolucion de los indices de maduracion en variedades cultivadas en Tierra de Barros
Autor FERNANDEZ CORTES, J.   ALVAREZ FRANCO, M.L.   CABRITA, J.   VIDAL ARAGON, M.C.   GUERRA, M.T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 313-326
Descriptors Index de maduracio Varietats Almendralejo Maduracio Raim
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion del contenido en Nitrogeno total en la uva. Durante la maduracion de la variedad Garnacha en Aragon.
Autor HERNANDEZ, P.   CACHO, J.   GUITTARD, A.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44
Descriptors Nitrogen Raim Arago Maduracio Aragon Garnacha Garnatxa

Títol Evolucion del metabolismo primario y secundario durante la maduraion de distintas variedades tintas en secano y regadio
Autor FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J.   GUERRA SANCHEZ-SIMON, M.T.   VIDAL.ARAGON DE OLIVES, M.C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2003 - V: XIV- N: 88, Pg: 23-38
Descriptors CIEL*a*b* Maduracio Polifenols Raim negre

Títol Evoluzione dei composti fenolici di basso peso molecolare durante la maturazione dei vini de Jerez
Autor ESTRELLA, M.I.   HERNANDEZ, M.T.   DIEZ, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - - V: I-II- N: , Pg: 33-38
Descriptors Compostos fenolics Baix pes molecular Maduracio Vi Jerez Xeres Sherry
Localització C 20/92

Títol Evoluzione dei composti responsabili dell?aroma di moscato durante la maturazione dell?uva, la fermentazione dei mosti e la conservazione dei vini
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Estratto dagli Atti dell?Accademia Italiana della vite e del vino - 1987 - V: XXXVIII- N: , Pg: 233-244
Descriptors Aroma Compostos Most Maduracio Raim Fermentacio Most Conservacio Vi
Localització C 20/14

Títol Evoluzione dei composti terpenici del moscato bianco durante la maturazione, in relazione alla carica gemmaria
Autor STEFANO, R. Di   CORINO, L.   BOSIA, P.D.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia - 1983 - V: 36- N: , Pg: 263-279
Descriptors Terpens Compostos Most blanc Maduracio
Localització C 20/75

Títol Evoluzione dei processi di maturatione di sette cloni di verdeca su due portinnesti
Autor RUSSO, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 29-32
Descriptors Maduracio Evolucio Proces Clons Verdeca
Localització 634.814 SIM

Títol Evoluzione della maturazione e previsione della data piu probabile di vendemmia
Autor IACONO, F.   FREGONI, M.   ZAMBONI, M.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1985 - V: - N: 9, Pg: 7-12
Descriptors Maduracio Verema Data verema
Localització C 18/3

Títol Extraction et maturation
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 34
Descriptors Evolucio Maduracio Maduracio fenolica Maduracio del raim

Títol Factores que afectan a la inercia quimica de los tapones de corcho
Autor GONZALEZ, J.R.   CACERES, M.J.   GONZALEZ, F.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 378-380
Descriptors Tap de suro Suro Tap Maduracio Ampolla
Localització 663.2 (063) Con

Títol Fenologia de las variedades de vid cultivadas en la comunidad de Madrid y de algunas variedades extranjeras de calidad
Autor MUNYOZ, G.   ORTIZ, J. M.   CABELLO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 8-16
Descriptors Maduracio Vinya Vitis vinifera

Títol Fenologia e maturazione di alcuni vitigni in differenti aree geografiche della Sardegna
Autor DEIDDA, P.   NIEDDU, G.   SPANO, D.   DORIA, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 433-435
Descriptors Fenologia Maduracio Sardenya Arees geografiques
Localització 634.814 SIM

Títol Fenologia y maduracion de distintas variedades de uva blanca parda la obtencion de vino joven, en la zona de denominacion de origen Montilla-Moriles
Autor LESCURE, O.   PEREZ, F.   CANYETE, M. L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 27-35
Descriptors Fenologia Vi novell Maduracio Vi jove

Títol Fenomenos ligados a la maduracion de la madera de roble durante su secado
Autor VIVAS, N.  
Dades Font X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 95-109
Descriptors Roure Fusta Botes Assecatge Maduracio Envelliment
Localització 663.253.5 Cur

Títol Fermentation of "Pedro Ximenez" musts at various temperatures and different degrees of ripeness
Autor MAURICIO, J.C.   MORENO, J.   MEDINA, M.   ORTEGA, J.M.  
Dades Font Belgian Journal of Food Chemistry and Biotechnology ISSN: 0773-6177 VOL 41 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 71-77
Descriptors Most Pedro Ximenez Fermentacio Temperatura Maduracio
Localització C 12/147

Títol Fisiologia de la maduracion de la uva
Autor ANDRADES, M?.S  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30
Descriptors Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics

Títol Fruit ripening of different tomato cultivars as influenced by irrigation regime and time of harvesting
Autor ALVINO, A.   D'ANDRIA, R.   ZERBI, G  
Dades Font Acta Horticulturae - 1988 - V: - N: 228, Pg: 137-146
Descriptors Tomaquet Reg Regatge Irrigacio Maduracio
Localització C 6/139

Títol Genetic manipulation of fruit ripening
Autor TUCKER, G. A.  
Dades Font Biothecnology and Genetic Engineering Reviews ISSN: 0264-8725 VOL 8 - novembre 1990 - V: - N: , Pg: 133-159
Descriptors Manipulacio genetica Maduracio Control de maduracio Enginyeria genetica
Localització C 10/108

Títol Girdling in table grapes
Autor MERWE, V. D.   BURNETT, J. J.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1983 - V: - N: 98, Pg:
Descriptors Raim de taula Incisio anular Maduracio Produccio Sarment

Títol Grape berry ripening: the potassium story
Autor ILLAND, P.G.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - gener 1988 - V: - N: , Pg: 22-24
Descriptors Raim Potassi Creixement Plantes Maduracio Baia
Localització C 6/78

Títol Harvesting stage of steen grapes in the Stellenbosch area
Autor DU PLESSIS, C.S  
Dades Font VORI Leaflet Series - 1976 - V: - N: 34, Pg:
Descriptors Verema Raim Maduracio

Títol Hydroxycinnamic acid-tartaric acid ester content in mature grapes and during the maturation of white riesling grapes
Autor American Journal of Enology and Viticulture  
Dades Font ONG, B.Y.NAGEL C.W. - 1978 - V: 29- N: 4, Pg: 277-281
Descriptors Acid tartaric hidroxicinamic Esters Raim Maduracio Riesling Varietats blanques
Localització C 19/16

Títol Incidencia de la sequia y del calor en la fisiologia de la vid y maduracion del racimo
Autor CARBONNEAU, A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2004 - V: LIX- N: 3033, Pg: 3238-3242
Descriptors Sequera Vinya Fisiologia de la vinya Maduracio Raim

Títol Incidencia del aclareo de racimos en la composicion de la uva durante la maduracion de las variedades Cabernet sauvignon y Tempranillo
Autor PUERTAS, B. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 51-65
Descriptors Aclarida Maduracio Cabernet sauvignon Tempranillo Ull de llebre Varietats de raim
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Indices de madurez tecnologica basados en el contenido antocianico y flavanico
Autor PEREZ MAGARI?O, S.   GONZALEZ SAN JOSE, M?.L.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2004 - V: IV Especial Viticultura- N: 20, Pg: 61-66
Descriptors Maduresa tecnologica Contingut antocianic Contingut flavanic Index de maduracio Maduracio

Títol Indices de madurez. Influencia de los factores variables sobre la maduracion de la uva
Autor HERRERA, P.   GONZALEZ, D. C.   SANCHEZ, I.   GALLEGO, A.  
Dades Font Estacion Enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 47-61
Descriptors Raim Maduracio
Localització C 16/41

Títol Influence de l'Echantillonnage sur les Resultats des controles de la Maturation des raisins
Autor FOULONNEAU, R   DURAND, R.   CATHALA, J.P.   ROURE, P.  
Dades Font Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - 1978 - V: - N: 272, Pg: 2-13
Descriptors Maduracio Raim Control
Localització C 15/16

Títol Influence du stress hydrique sur l'evolution de la maturation du raisin cv Fernao Pires
Autor LOPES, C.   DE CASTRO, R.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 319-322
Descriptors Estres hidric Maduracio Raim Fernao Pires
Localització 634.814 SIM

Títol Influencia de la fertilizacion potasica sobre la maduracion, tama?o y rendimiento graso
Autor HIDALGO, J.C.   [et al.]  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2011 - V: 18- N: 324, Pg: 24-30
Descriptors Fertilitzacio potassica Maduracio Rendiment gras Fertirrigacio Index de maduracio

Títol Interactions between Grape Maturity Indicesand the Quality and Composition of Chenin blanc and Colombar Wines from Different Localities
Autor ELLIS, L.P.   VAN ROOYEN, P.C.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1985 - V: 6- N: 2, Pg: 45-50
Descriptors Maduracio Raim Qualitat Composicio Chenin blanc
Localització C 19/111

Títol L'acido absorbico nel ciclo di maturazione delle uve Merlot e Raboso piave
Autor GIGLIOTTI, A.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia di Conegliano ISSN: 0370-7865 - 1974 - V: - N: 1, Pg: 3-14
Descriptors Acid absorbic Maduracio Merlot
Localització C 18/66

Títol La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats
Autor SILVA, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29
Descriptors Vi escumos Italia Llevats Maduracio

Títol La Maduracion de la vid segun el tipo de poda de formacion
Autor HABA, M...[et al]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 33-39
Descriptors Raim Maduracio Conduccio Vinya Poda Boval Macabeu Ull de llebre Tempranillo Produccio Qualitat

Títol La Polemica de las variedades : un estudio clarificador
Autor PASCUAL, J   ALDAYTURRIAGA, L.   BLASCO, A.  
Dades Font La Prensa del Rioja - setembre 1990 - V: - N: 46, Pg: 7-8
Descriptors Varietats Rioja Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha Cabernet sauvignon Produccio Control de qualitat Maduracio

Títol La Syrah : actes du colloque sur la Syrah : 15 mai 1992 a tain l'Hermitage
Autor VALAT, C. [et al.]  
Dades Font Journal le Vigneron des cotes du Rhone et du sud-Est - juliol 1992 - V: - N: Supplement au num. 341, Pg:
Descriptors Sira Syrah Vinya Varietats Vi Historia Terrer Seleccio clonal Portaempelt Maduracio Aroma Analisi sensorial
Localització C 2/84

Títol La fermentacion: Procedimiento controlado o juego de la ruleta
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 41-63
Descriptors Fermentacio VI Produccio de vi Maduracio Microbiologia del vi Microbiologia enologica Llevat Fermentacio vinica Fermentacio

Títol La lengua electronica para control de la maduracion de la uva
Autor CAMPOS, I.   GANDIA, J.M..   BATALLER, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2014 - V: - N: 3.418, Pg: 262-265
Descriptors Llengua electronica Maduracio del raim Maduracio Raim

Títol La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim
Autor LLAUDY, M.C. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio

Títol La maduracion de variedades tintas en Arcos de la Frontera (Cadiz)
Autor PINEDO, J.M.   CASAS, J.A.   SANZ, J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 27-31
Descriptors Maduracio Varietats negres Arcos de la Frontera Cadiz Cadis

Títol La maduracion de variedades
Autor AMOROS, J. A.   JIMENEZ, J.   MORALEDA, M. C.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 43-46
Descriptors Vinya Varietats Maduracio Verema Raim

Títol La tecnica al servicio de la calidad
Autor BENITO, P.  
Dades Font La Prensa del Rioja - octubre 1991 - V: - N: 56, Pg: 14-16
Descriptors Vinya Vi Maduracio Verema Rioja Qualitat Portadora Maquinaria Mecanitzacio Premsa

Títol Le Passerillage hors souche
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 61-62
Descriptors Raim Panses Evaporacio Ensucrament Xaptalitzacio Maduracio

Títol Le profil analytique des raisins au cours de la maturation 2006
Autor LE SUEUR, D.   PANIGAI, L.   MONCOMBLE, D.  
Dades Font Vigneron Champenois, Le ISSN: 0049-643X - Novembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 70-79
Descriptors Raim Perfil analitic Maduracio Parametres analitics Acidesa Nitrogen

Títol Les Lesons de l'exceptionelle annee 1982 dans le vignoble meridional de la France
Autor BOUBALS, D.  
Dades Font Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 100 - mar? 1983 - V: - N: 5, Pg: 134-137
Descriptors Vinya Produccio Maduracio Sucre Verema Vi Acidesa
Localització C 2/87

Títol Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires
Autor DUBOURDIEU, D.   HADJINICOLAU, D.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40
Descriptors Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole
Localització C 4/87

Títol Les tartrates et l'acide tartrique dans les raisins et les vins.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - mar? 1968 - V: - N: 276, Pg: 7 p.
Descriptors Tartrat Acid tartric Acid tartaric Raim negre Vi blanc Vi sec Efectes Sol Maduracio
Localització FV 276

Títol Lipid composition of grapevine berries, Vitis vinifera L.: Changes during maturation and localization in the berry
Autor ROUGET, M.   BAYONOVE, C.L.   CORDONNIER, R.E.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 85-97
Descriptors Composicio lipidica Lipids Evolucio Acid carboxilic Raim Maduracio
Localització C 12/120

Títol Los colores de mi vino
Autor RAMIREZ, A.  
Dades Font Vinum - Septiembre 2001 - V: - N: 25, Pg: 24-34
Descriptors Color Enologia Maduracio Qualitat del raim Vi

Títol Los compuestos volatiles en las uvas de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon y Garnacha cultivadas en la region de La Mancha central durante la maduracion
Autor CHACON VOZMEDIANO, J.L.   GARCIA ROMERO, E.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   IZQUIERDO CA?AS, P.M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2002 - V: 13- N: 80, Pg: 45-58
Descriptors Aroma Maduracio Most Compostos volatils Cencibel Cabernet sauvignon Garnacha Garnatxa La Manxa La Mancha

Títol Maduracion de uvas y aclareo de racimos en extremadura, en la vendimia 2003
Autor MARIN, M?.J. et al.  
Dades Font En Origen - Julio - Agosto 2004 - V: - N: 2, Pg: 15-22
Descriptors Raim Maduracio Aclarida Extremadura 2003

Títol Maduracion microbiana de la uva Tempranillo en la cosecha 2006
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2007 - V: - N: 3189, Pg: 3062-3063
Descriptors Tempranillo Maduracio Maduracio microbiana

Títol Maduracion y conservacion de manzanas Fuji
Autor ECHEVARRIA, G.   FUENTES, T.   LARA, I.   LOPEZ, L.   GRAELL, J.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 110-116
Descriptors Atmosfera controlada Aroma Qualitat Maduracio Poma Conservacio

Títol Maduracion y vinificacion de bayas de Tempranillo. Vi?a y cambio climatico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3209, Pg: 326-327
Descriptors Maduracio del raim Maduracio Tempranillo Graduacio alcoholica Llavor del raim Baia Determinacio Qualitat

Títol Maduraciones del Tempranillo de Rioja en el siglo XXI. Formacion de taninos en el hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3213, Pg: 582-585
Descriptors Raim Maduracio Maduracio del raim Rioja Tempranillo Graduacio alcoholica Evolucio qualitativa 2000-2007

Títol Madurez de la uva segun dosis y epocas de riego
Autor VALDES SANCHEZ, M.E.   PRIETO LOSADA, M.H.   URIARTE HERNANDEZ, D.   MARTIN VERTEDOR, D.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Enero 2004 - V: LXXIII- N: 858, Pg: 28-32
Descriptors Raim Maduracio Tempranillo Ull de llebre Extremadura Reg Estudi

Títol Maitrise du rendement et maturite du raisin. Essais 1985
Autor MURISIER, F.   JEANGROS, B.   AERNY, J.  
Dades Font Revue Suisse de Viticulture, Arboriculture et Horticuluture ISSN: 0375-1430 - 1986 - V: 18- N: 3, Pg: 149-156
Descriptors Rendiment Maduracio Raim 1985
Localització C 18/47

Títol Malvar y Airen, dos variedades de vid presentes en la Comunidad de Madrid
Autor CABELLO, F.   GALLEGO, J. F.   MUNYOZ, G.   ORTIZ, J. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 25-36
Descriptors Malvar Airen Lairen Forcallat Raim Vinya Varietats Madrid Espanya Identificacio Caracteristiques fisiques Morfologia Ampelografia Cicle vegetatiu Maduracio Cep

Títol Maturation et metabolisme anaerobie de la baie de raisin
Autor ROMIEU, C.   CHAMBROY, Y.   SAUVAGE, F.X.   SARRIS, J.   PRADAL, M.   NICOLL, M.Z.   ROBIN, J.P.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 351-352
Descriptors Maduracio Metabolisme anaerobic Raim
Localització 634.814 SIM

Títol Maturation of the yeast plasma membrane [H+]ATPase involves phosphorylation during intrecellular transport
Autor CHANG, A.   SLAYMAN, C.W.  
Dades Font Journal of cell biology ISSN: 0021-9525 VOL 115 - octubre 1991 - V: - N: 2, Pg: 289-295
Descriptors Membrana plasmatica Llevats ATPasa Transport intracel.lular Fosforilacio Maduracio
Localització C 10/79

Títol Maturazione dell'uva: tecnologie di vinificazione e qualita del prodotto finito con riferimento ai vini bianchi
Autor MONTEDORO, G.   BRACARDI, M.   BERTUCCIOLI, M.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 116-123
Descriptors Raim Maduracio Vinificacio Vi blanc
Localització 663.2 Sim

Títol Maturite optimale et mesures de qualite autres que le sucre
Autor DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de L'OIV - 1983 - V: - N: 634, Pg: 834-851
Descriptors Maduracio Sucre Qualitat Vi
Localització C 1/103

Títol Maturity standars of table grapes
Autor COMBRINK, J. C.   GINSBURG, L.   TRUTER, A.B.  
Dades Font Vori leaflet series - 1978 - V: - N: 56, Pg:
Descriptors Raim de taula Maduracio

Títol Mejora de la calidad de los vinos aplicando la concentracion parcial de mostos
Autor ORTEGA-HERAS, M.   IZCARRA, E.   GONZALEZ-SANJOSE, M.L.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-61-53 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 55-60
Descriptors Qualitat del vi Concentracio parcial Maduracio Raim Most Vi

Títol Memoria de practiques en un celler: Control de la maduracio fenolica del raim
Autor SABARICH CASES, J.  
Dades Font - Juny 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Memoria llicenciatura Memoria d'estada en practiques Penedes Projecte de millora Maduracio fenolica
Localització ML - SABARICH CASES

Títol Memoria de practiques en un celler: control de la maduracio fenolica del raim
Autor SABARICH CASES, J.  
Dades Font - Juny 2001 - V: - N: , Pg: 51pp.
Descriptors ML Memoria llicenciatura Estada en practiques Enologia Llicenciatura d'enologia Alt Penedes Penedes DO Denominacio d'origen Maduracio fenolica Raim
Localització ML - SABARICH CASES

Títol Mesure de la maturite des legumes-graines au moyen du tendrometre
Autor
Dades Font FV - desembre 1965 - V: - N: 186, Pg: 6 p.
Descriptors Tenderometre Maduracio Raim
Localització FV 186

Títol Metodo de muestreo rapido para la evaluacion del estado de maduracion de la vendimia de cepas con poda en vaso
Autor GIL DIAZ, M. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 39-46
Descriptors Maduracio Maduracio de la vinya Mostreig Poda en vas Raim Verema

Títol Micro-oxygenation in extended maceration and early stages of red wine maduration- immediate effects and long term consequences
Autor LEMAIRE, T. et al.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 33-43
Descriptors Microoxigenacio Maceracio Vi negre Maduracio
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS

Títol Microbiology and biochemistry of Pecorino Umbro cheese during ripening
Autor GOBBETTI, M.   SMACCHI, E.   ANGELIS, M. de   ROSSI, J.   CORSETTI, A.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 111-126
Descriptors Formatge Maduracio Microbiologia Quimica Precorino umbro

Títol Modificaciones en el jamon iberico durante su elaboracion
Autor LEON CRESPO, F.   PENEDO PADRON, J.C.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Junio 1991 - V: - N: , Pg: 37-50
Descriptors Pernil iberic Elaboracio Maduracio Modificacio Humitat
Localització C 15/125

Títol Monitoring the proteolytic activity in ripening anchovies (Engraulis encrasicholus)
Autor VIEITES, J. M.   DELGADO, M. L.   LEIRA, F.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 127-132
Descriptors Monitoratge Activitat proteolitica Maduracio Anxoves

Títol Monitorizacion del proceso de maduracion de manzanas Pink Lady utilizando una nariz electronica
Autor BREZMES, J.   LOPEZ, M.L.   LLOBET, E.   VILANOVA, X.   RECASENS,I.   CORREIG, X.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 117-121
Descriptors Control de qualitat Fruita Maduracio Poma Pink lady Nas electronic Sensor de gasos

Títol Nouvelles technologies au service de la qualite de la baie de raisin, Les
Autor DELUC, L.G.   FOUQUET, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 33-35
Descriptors Baia Raim Desenvolupament de la baia Maduracio Sequencia Genoma Biotecnologia

Títol Nuevas variedades del cerezo. Descripcion varietal y necesidades de polinizacion
Autor W?NSCH, A.; GELLA, R.; RODRIGO, J.  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Noviembre-diciembre 2006 - V: - N: 1131-5660, Pg: 5-10
Descriptors Cirera Varietats Maduracio Floracio Pol?linitzacio Fruita

Títol Numero de semillas y tiempo necesario para su maduracion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juny 2010 - V: - N: 3315, Pg: 1302-1304
Descriptors Maduracio Llavor del raim

Títol Physiological and biochemical events during development and maturation of grape berries
Autor HRAZDINA, G.   PARSONS, G.F.   MATTICK, L.R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 220-227
Descriptors Maduracio Raim Baia
Localització C 23/78

Títol Polyphenols : Les etapes de la transformation
Autor HUGOU, L.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1993 - V: - N: 173, Pg: 49-51
Descriptors Polifenols Antocians Vi negre Color Tanins Raim Envelliment Maduracio Vinificacio

Títol Prediccion de calidad de cosecha en Tempranillo en Rioja. Datos de maduracion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3263, Pg: 982-984
Descriptors Prediccio Qualitat de produccio Collita Tempranillo Rioja Indicadors Maduracio

Títol Primeros resultados de maduracion de variedades de uva cultivadas en las Islas Canarias
Autor GUTIERREZ, V.   DARIAS, J.   MEDINA, M. R.   PEREZ-CAMACHO, F.   DIAZ-DIAZ- M. E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 36-39
Descriptors Illes Canaries Raim blanc Maduracio

Títol Profil chimique et sensoriel du fut cintre par immersion, Le. Bilan de 2 ans d'experimentations
Autor PRIDA, A.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 45-48
Descriptors Perfil quimic Caracteristiques sensorials Maduracio Bota Botes Crian?a en barrica Immersio 2007-2008 Analisi sensorial Vi

Títol Pulpas clorofilicas y la maduracion de la uva. Grado probable
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3290, Pg: 3142-3145
Descriptors Maduracio Raim Maduracio del raim Vi negre Polpa Baia Tempranillo Rioja 2009 Clorofil?la Most

Títol Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi
Autor KILMARTIN, P. A.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14
Descriptors Potencial redox Vi Oxigen Oxidacio Oxidabilitat del vi Maduracio

Títol Reflexions apres 1982 : une campagne viticole exceptionelle
Autor GOUVERNET, R  
Dades Font Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 - 1983 - V: - N: 11, Pg: 295-298
Descriptors Vinya Produccio Maduracio Verema Clima
Localització C 2/88

Títol Relation entre la composition chimique des vins blancs liquoreux et la qualite de la vendange utilisee: l'indice de surmaturation
Autor SUDRAUD, P.   CHAUVET, S.  
Dades Font Bulletin de l'OIV - 1984 - V: - N: 639, Pg: 394-401
Descriptors Vi blanc Composicio quimica Maduracio
Localització C 1/102

Títol Seguimiento de la crianza por un panel de cata electronico. Discriminacion entre sistema tradicional de crianza y metodos alternativos (chips)
Autor RODRIGUEZ-MENDEZ, M.I.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: LXV- N: 3295, Pg: 118-123
Descriptors Maduracio Vi Tanc Acer inoxidable Encenalls Chips Fusta Nas electronic Sensor Panel de degustacio Electronica Tempranillo Toro DO Analisi quimica Envelliment del vi

Títol Seguimiento de la maduracion de la uva de la variedad Vigiriega cultivada en la comarca viticola Contraviesa-Alpujarra (Granada)
Autor CA?ETE, M.L.   LESCURE, O.   MOYANO, L.   CORTES, M.B.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 113-120
Descriptors Maduracio Raim Varietats Vigiriega Granada
Localització 634.8(462.221.1)JOR

Títol Sobre el cambio climatico y el grado de los vinos modernos
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 70-71
Descriptors Cultiu de la vinya Canvi climatic Vins moderns Maduracio Grau alcoholic

Títol Sobre un nuevo indice de maduracion para uva tinta
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2001 - V: LVI- N: 2884, Pg: 4006-4007
Descriptors Index de maduracio Raim negre Antocianins Clorofil?la Maduracio

Títol Sovramaturazione ed appassimento de la uve
Autor DE ROSA, T.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1987 - V: - N: 4, Pg: 33-40
Descriptors Maduracio Sobremaduracio
Localització C 18/70

Títol Studies on prebloom sprays of Gibberellin to elongate and loosen clusters of Thompson seedless grapes
Autor WEAVER, R.J   McCUNE, S.B.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 15-19
Descriptors Raim Varietats Most Analisi Reguladors del creixement Sultanina Floracio Maduracio
Localització C 4/43

Títol Tama?o de la uva, peso de la baya y numero de semillas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2006 - V: LXVI- N: 3149, Pg: 4198-4199
Descriptors Raim Tamany Baia Pinyol Maduracio Pes Caracteristiques

Títol Tamanyo de la muestra para el seguimiento de la maduracion de la vid (vitis vinifera L.) en los CV Cencibel y Cabernet Sauvignon
Autor JIMENEZ JIMENEZ, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 60-64
Descriptors Maduracio Cabernet sauvignon Cencibel

Títol The Application of the QB/Total acid criterion for harvesting grapes at optimum maturity
Autor PLESSIS, C.S. du  
Dades Font VORI Leaflet series - 1983 - V: - N: 103, Pg:
Descriptors Raim Verema Maduracio Sucre Acid

Títol The Aroma of Grapes. Localisation and Evolution of Free and Bound Fractions of Some Grape Aroma Components c.v. Muscat During first Development and Maturation
Autor GUNATA, Y.Z. et al.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1985 - V: - N: 36, Pg: 857-862
Descriptors Raim Aroma Evolucio Muscat Maduracio
Localització C 19/73

Títol The Browning Capacity of Grapes. 1. Changes in Polyphenol Oxidase Activities during Development and Maturation of the Fruit
Autor SAPIS, J.C.   MACHEIX, J.J.   CORDONNIER, R.E.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1983 - V: 31- N: , Pg: 342-345
Descriptors Raim Polifenols Oxidases Maduracio
Localització C 20/83

Títol The control of fermentation and maturation future directions
Autor BOULTON, R.B.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 107-113
Descriptors Control Maduracio Fermentacio
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS

Títol The influence of addition of wood chips to peach wine on quantity and type of phenols
Autor JOSHI, V.K.   SHAH, P.K.   NATH, A.K.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Mayo 2000 - V: - N: 312, Pg: 23-26
Descriptors Vi de pressec Quercus Bombax Maduracio Fenols

Títol The influence of non-irrigated premature ripe grapes on wine quality
Autor WAGENER, G. W. W  
Dades Font Vori leaflet series - 1977 - V: - N: 86, Pg:
Descriptors Vinya Reg Maduracio Vi Qualitat

Títol The physiological role of malic enzyme in grape ripening
Autor RUFFNER, H. P.   POSSNER, D.   BREM, S.   RAST, D. M.  
Dades Font Planta ISSN: 0032-0935 - 1984 - V: - N: 160, Pg: 444-448
Descriptors Enzims malics Maduracio Vinya Raim
Localització C 10/109

Títol The use of cyanamide as bormancy Breaker in vines
Autor SMIT, C. J.   BURNETT, J. J.  
Dades Font Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 172, Pg:
Descriptors Vinya Maduracio Cianamida Repos vegetatiu

Títol Tratamientos con etanol favorecen la acumulacion de materia colorante en la uva cv. tempranillo durante la maduracion
Autor GALLEGOS CABREJAS, J.I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2005 - V: - N: 97, Pg: 38-44
Descriptors Etanol Colorants Raim Tempranillo Maduracio

Títol Valores de maduracion de la baya y el concepto de cambio climatico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3160, Pg: 646-647
Descriptors Canvi climatic pH Raim Maduracio

Títol Variedades tintas de cultivo tradicional en Canarias
Autor RODRIGUEZ-TORRES, I.   PADRON, I.   GONZALEZ, F.   POMAR, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2012 - V: - N: 3371, Pg: 326-332
Descriptors Varietats negres Cultiu tradicional Canaries Comportament agronomic Maduracio Potencial enologic

Títol Varietales tintos, minoritarios en la denominacion de origen Tacoronte-Acentejo. Isla de Tenerife
Autor ARMAS BENITEZ, R.   BARRERA GONZALEZ, R.   DIAZ DIAZ, E.   DARIAS MARTIN, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2002 - V: XIII- N: 81, Pg: 5-14
Descriptors Tacoronte-Acentejo DO Varietats Vi negre Illes Canaries Analisi sensorial Color Maduracio

Títol Vers une reduction de l'enrechissement
Autor DUPUY, P.  
Dades Font VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40
Descriptors Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge

Títol Vieillissement defectueux des vins rouges. Qui est responsable des aromes de pruneau?
Autor POISSONNET, R.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 52-54
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Envelliment Maduracio Oxidacio Oxidacio del vi Defectes de maduracio Maduresa del raim

Títol Vivae plante da frutto e vite
Autor
Dades Font - 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Raim Varietats Cultiu Maduracio Previsio Italia Calendari Valle Padana
Localització C 4/82