Registres trobats: 9
Títol | Comparacion de la composicion aromatica de seis vinos tintos monovarietales |
Autor | REYERO, J.R. GARIJO, J. DIAZ-PLAZA, E. CUARTERO, H. SALINAS, M.R. PARDO, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 101-110 |
Descriptors | Comparacio Composicio aromatica Vi negre monovarietal |
Títol | Diferenciacion de la composicion aromatica de vinos tintos de la variedad Garnacha en funcion del mosto, la cepa de levadura y la fermentacion malolactica |
Autor | IZQUIERDO CA?AS, P.M. GARCIA ROMERO E. CHACON VOZMEDIANO, J.L. MARTINEZ GASCUE?A, J. TORMO FELIU, J.A. PALACIOS GARCIA, A.T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesionals ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2002 - V: XIII- N: 81, Pg: 41-50 |
Descriptors | Aroma Fermentacio malolactica Llevats autoctons seleccionats Garnatxa Garnacha Vi negre Composicio aromatica |
Títol | Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto |
Autor | ORTEGA-HERAS, M. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment |
Títol | Effet du site, de la maturite et de l'eclairement des grappes sur la composition aromatique des baies de Vitis Vinifera L. cv. Melon B. dans le vignoble du Muscadet |
Autor | GUERIN SCHNEIDER, R. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 128-138 |
Descriptors | Maduracio Composicio aromatica Vitis vinifera L. Melon B. Muscadet |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El aroma de los vinos espumosos (y II). Factores que influyen en la composicion aromatica de los vinos espumosos |
Autor | POZO-BAYON, M.A. PUEYO, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 167-171 |
Descriptors | Aroma Vi escumos Composicio aromatica |
Títol | Estudio de la composicion aromatica de un vino del Priorat de la variedad Garnacha mediante HS-SPME y GCO |
Autor | MARTI, M.P. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 264-266 |
Descriptors | Composicio aromatica Vi Priorat Garnatxa Garnacha HS-SPME GCO |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia de la cepa de bacteria lactica sobre la composicion aromatica de los vinos sometidos a fermentacion malolactica |
Autor | IXQUIERDO CA?AS, P.M. GARCIA ROMERO, E. CHACON VOZMEDIANO, J.L. MARTINEZ GASCUE?A, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2003 - V: - N: 347, Pg: 125-131 |
Descriptors | Vinya Bacteris lactis Composicio aromatica Vi Fermentacio malolactica Aroma |
Títol | Relacion entre la composicion aromatica y el analisis sensorial en vinos rosados elaborados con maceracion a baja temperatura |
Autor | GARIJO, J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 75-84 |
Descriptors | Composicio aromatica Analisi sensorial Vi rosat Maceracio a baixa temperatura |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Respuesta agronomica de tres variedades de vid de uva tinta en la ecorregion manchega en 2002 |
Autor | ROMERO PECES, R. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo - Abril 2004 - V: XV- N: 91, Pg: 27-42 |
Descriptors | Composicio aromatica Composicio polifenolica Ecoregio Parametres agronomics Varietats de vinya |