Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Composicio aromatica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Comparacion de la composicion aromatica de seis vinos tintos monovarietales
Autor REYERO, J.R.   GARIJO, J.   DIAZ-PLAZA, E.   CUARTERO, H.   SALINAS, M.R.   PARDO, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 101-110
Descriptors Comparacio Composicio aromatica Vi negre monovarietal

Títol Diferenciacion de la composicion aromatica de vinos tintos de la variedad Garnacha en funcion del mosto, la cepa de levadura y la fermentacion malolactica
Autor IZQUIERDO CA?AS, P.M.   GARCIA ROMERO E.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   TORMO FELIU, J.A.   PALACIOS GARCIA, A.T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesionals ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2002 - V: XIII- N: 81, Pg: 41-50
Descriptors Aroma Fermentacio malolactica Llevats autoctons seleccionats Garnatxa Garnacha Vi negre Composicio aromatica

Títol Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto
Autor ORTEGA-HERAS, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment

Títol Effet du site, de la maturite et de l'eclairement des grappes sur la composition aromatique des baies de Vitis Vinifera L. cv. Melon B. dans le vignoble du Muscadet
Autor GUERIN SCHNEIDER, R.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 128-138
Descriptors Maduracio Composicio aromatica Vitis vinifera L. Melon B. Muscadet
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El aroma de los vinos espumosos (y II). Factores que influyen en la composicion aromatica de los vinos espumosos
Autor POZO-BAYON, M.A.   PUEYO, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 167-171
Descriptors Aroma Vi escumos Composicio aromatica

Títol Estudio de la composicion aromatica de un vino del Priorat de la variedad Garnacha mediante HS-SPME y GCO
Autor MARTI, M.P.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 264-266
Descriptors Composicio aromatica Vi Priorat Garnatxa Garnacha HS-SPME GCO
Localització 663.2 JOR

Títol Influencia de la cepa de bacteria lactica sobre la composicion aromatica de los vinos sometidos a fermentacion malolactica
Autor IXQUIERDO CA?AS, P.M.   GARCIA ROMERO, E.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.   MARTINEZ GASCUE?A, J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2003 - V: - N: 347, Pg: 125-131
Descriptors Vinya Bacteris lactis Composicio aromatica Vi Fermentacio malolactica Aroma

Títol Relacion entre la composicion aromatica y el analisis sensorial en vinos rosados elaborados con maceracion a baja temperatura
Autor GARIJO, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 75-84
Descriptors Composicio aromatica Analisi sensorial Vi rosat Maceracio a baixa temperatura
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Respuesta agronomica de tres variedades de vid de uva tinta en la ecorregion manchega en 2002
Autor ROMERO PECES, R. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo - Abril 2004 - V: XV- N: 91, Pg: 27-42
Descriptors Composicio aromatica Composicio polifenolica Ecoregio Parametres agronomics Varietats de vinya