Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ORTEGA-HERAS, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Desalcoholizacion de vinos mediante columna de cono rotatorio: caracteristicas del vino final
Autor RODRIGUEZ-BENCOMO, J.J.   ORTEGA-HERAS, M.   PEREZ MAGARI?O, S.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 58-62
Descriptors Vi Produccio de vi Elaboracio de vi Alcohol Graduacio alcoholica Graduacio Desalcoholitzacio

Títol Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto
Autor ORTEGA-HERAS, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment

Títol Estudio de preferencias entre vinos tintos elaborados con chips y envejecidos en barrica
Autor PEREZ-MAGARI?O,S.   ORTEGA-HERAS, M.   RODRIGUEZ-BENCOMO, J.J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 297-299
Descriptors Vi negre Envelliment Barrica Envelliment en barrica Chips Consumidor
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia del tipo de viruta de roble empleado sobre la composicion fenolica de un vino de la variedad tinta del pais
Autor ORTEGA-HERAS, M.   PEREZ-MAGARI?O, S.   CANO-MOZO, E.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 300-302
Descriptors Vi negre Chips Trossos de fusta de roure Roure Composicio fenolica Microoxigenacio Monastrell
Localització 663.2 (063) Con

Títol Mejora de la calidad de los vinos aplicando la concentracion parcial de mostos
Autor ORTEGA-HERAS, M.   IZCARRA, E.   GONZALEZ-SANJOSE, M.L.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-61-53 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 55-60
Descriptors Qualitat del vi Concentracio parcial Maduracio Raim Most Vi