Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PEREZ MAGARI?O, S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Desalcoholizacion de vinos mediante columna de cono rotatorio: caracteristicas del vino final
Autor RODRIGUEZ-BENCOMO, J.J.   ORTEGA-HERAS, M.   PEREZ MAGARI?O, S.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 58-62
Descriptors Vi Produccio de vi Elaboracio de vi Alcohol Graduacio alcoholica Graduacio Desalcoholitzacio

Títol Efecto de la microoxigenacion durante la fermentacion de vinos tintos
Autor PEREZ MAGARI?O, S.   GONZALEZ SAN JOSE, M?.L.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 107-112
Descriptors Microoxigenacio Fermentacio Vi negre

Títol Efecto de la microoxigenacion en la composicion aromatica y parametros cromaticos de vinos tintos de Castilla y Leon
Autor PEREZ MAGARI?O, S.   ORTEGA HERAS, M.   SANCHEZ IGLESIAS, M.   GONZALEZ HUERTA, C.   GONZALEZ SANJOSE, M.L.  
Dades Font Viticultura y enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 5-14
Descriptors Aroma Oxigen Vi negre Color Castella i Lleo

Títol Efecto de las tecnicas alternativas a la crianza sobre lias en la composicion aromatica de un vino blanco
Autor RODRIGUEZ BENCOMO, J.J.   PEREZ MAGARI?O, S.   ORTEGA HERAS, M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 294-296
Descriptors Aroma Vi blanc Crian?a sobre lies Chips
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto del tratamiento pectinolitico sobre la calidad de mostos y vinos rosados
Autor IZCARA, E.   REVILLA, I.   PEREZ MAGARI?O, S.   GONZALEZ SAN JOSE, M.L.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 253-264
Descriptors Tractament pectinolictic Qualitat del most Vi rosat
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Importancia del momento de vendimia en la obtencion de vinos de crianza: (II) repercusion sobre los compuestos fenolicos de bajo peso molecular
Autor PEREZ MAGARI?O, S.   GONZALEZ SAN JOSE, M?.L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2005 - V: - N: 99, Pg: 29-35
Descriptors Verema Vi Vi de crian?a Compostos fenolics Pes molecular Copigment Envelliment Data de verema Vi negre

Títol Indices de madurez tecnologica basados en el contenido antocianico y flavanico
Autor PEREZ MAGARI?O, S.   GONZALEZ SAN JOSE, M?.L.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2004 - V: IV Especial Viticultura- N: 20, Pg: 61-66
Descriptors Maduresa tecnologica Contingut antocianic Contingut flavanic Index de maduracio Maduracio

Títol Influencia de aportes controlados de oxigeno sobre la calidad de vinos tintos de crianza
Autor PEREZ MAGARI?O, S.   GONZALEZ SAN JOSE, ML.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2002 - V: XIII- N: 82, Pg: 49-54
Descriptors Color Crian?a Fenols Oxigenacio Vi negre

Títol Variabilidad interanual en vinos tintos jovenes de la Ribera del Duero
Autor GONZALEZ SANJOSE, M.L.   PEREZ MAGARI?O, S.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 158-160
Descriptors Variabilitat Vi negre Vi jove Ribera del Duero
Localització 663.2 JOR