Registres trobats: 24
Títol |
< |
Autor | THOMAS, E. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 40-41 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Caracteritzacio enologica Caracteritzacio del vi Embotellament Compostos volatils Volatilitat |
Títol | Amelioration de la qualite des vins rouges via l'utilisation maitrisee de l'oxygene |
Autor | PIRDEL, A. KUTMAN, A. PAUL, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 36-38 |
Descriptors | Vi Vi negre Elaboracio de vi Oxigen Estabilitat oxidativa Equilibri acid Oxigenacio Eliminacio d'aire |
Títol | Apports d'oxygene au cours du conditionnement des vins tranquilles et impact sur le fruite |
Autor | VIDAL, J-L. MOUTOUNET, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 24-26 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Espai de cap |
Títol | Balan? i perspectives de deu anys de microoxigenacio |
Autor | ROIG, G. YERLE, S. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2003 - V: 20- N: 62, Pg: 12-17 |
Descriptors | Microoxigenacio Vi negre Fermentacio malolactica Oxigenacio Enologia Oxigen |
Títol | Bonnes pratiques de macro-oxygenation. Etude d'un cas concret pour les vins rouges |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 43-48 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi negre Oxigenacio Bones practiques Oxigen Macro-oxigenacio |
Títol | Dossier: Innovations pour les vinifications |
Autor | FAVRE, S. CAUCHY, A. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 390, Pg: 20-27 |
Descriptors | Tecniques viticoles Elaboracio de vi Innovacio Cellers Oxigenacio Biomassa Rehidratacio |
Títol | Effects of different enological treatments on dissolved oxygen in wines |
Autor | CASTELLARI, M. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 387-397 |
Descriptors | Tractament enologic Oxigen Vi Oxigenacio Vinificacio |
Títol | Elaboration et conditionnement du vin. Six conseils pour maitriser les apports d'oxigene |
Autor | LEVEQUE, O. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 48-49 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Conservacio Tecniques enologiques Oxigen Oxigenacio Control |
Títol | Elevage des vins rouges. Optimiser les operations d'oxygenation |
Autor | SIMONIN, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai 2012 - V: Hors-Serie- N: , Pg: 45-47 |
Descriptors | Crian?a Vi rosat Oxigenacio Microoxigenacio |
Títol | Elevage |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 14-17 |
Descriptors | Elaboracio de vi Crian?a Influencia Temperatura Fenols Brettanomyces Contaminacio Oxigenacio Vi contaminat |
Localització | C 24/321 |
Títol | Gaz dans la bouteille. Partie 1/2 |
Autor | ROBILLARD, B. LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 39-42 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Evaporacio Decantacio Eliminacio d'aire Oxigenacio |
Títol | Grano y la calidad de la madera de roble destinada a la fabricacion de barricas, El |
Autor | ESTERUELAS, E. SANZ, M. MU?OZ, A.M? [et al.] |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 16-23 |
Descriptors | Gra Tamany Fusta Fusta de roure Barriques Roure Compostos volatils Polifenols El.lagitanins Envelliment del vi Envelliment en barrica Oxigenacio Crian?a Crian?a en barrica Roure america Roure frances Toneleria Caracteristiques organoleptiques Permeabilitat Influencia Qualitat |
Títol | Importance de la permeabilite des obturateurs a l'oxygene dans le vieillissement des vins en bouteilles |
Autor | LOPES, P. SAUCIER, C. TEISSEDRE, P-L. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 19-23 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Metode enzimatic |
Títol | Influencia de aportes controlados de oxigeno sobre la calidad de vinos tintos de crianza |
Autor | PEREZ MAGARI?O, S. GONZALEZ SAN JOSE, ML. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2002 - V: XIII- N: 82, Pg: 49-54 |
Descriptors | Color Crian?a Fenols Oxigenacio Vi negre |
Títol | Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media |
Autor | THOMAS, K.C. HYNES, S.H. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen |
Localització | C 1/92 |
Títol | La estructura del hollejo y la oxigenacion y microoxigenacion en la extraccion de polifenoles durante la maceracion |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Maquinas, materiales y medios tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion. XVI Cursos Rioja '01 - Haro (La Rioja) - 2001 - V: XVI Cursos Rioja - N: , Pg: 31-50 |
Descriptors | Oxigenacio Microoxigenacio Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols |
Localització | 663.255 Cur |
Títol | Micro-oxygenation dans la Peninsule Iberique: repenser l'elevage des vins du sud |
Autor | KAMIO, I. KAMIO, X. ROIG, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 22-26 |
Descriptors | Tanins Microoxigenacio Produccio de vi Vi Espanya Oxigenacio Vi blanc Catalunya Portugal |
Títol | Micro-oxygenation en Amerique, La |
Autor | SMITH, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 61-65 |
Descriptors | Elaboracio de vi Oxigenacio Oxigen Micro-oxigenacio |
Títol | Oxygenation des mouts de blancs |
Autor | LAGARDE, C. FARGETON, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 29-31 |
Descriptors | Oxigenacio Most Elaboracio de vi Estrategies Vinificacio Estrategies de vinificacio |
Títol | Oxygenation et fermentation alcoolique |
Autor | MASNEUF, I. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 177-179 |
Descriptors | Oxigenacio Oxigen Fermentacio alcoholica Aireacio del most |
Títol | Oxygene et maitrise des procedes. Principe et utilisation de la desoxygenation |
Autor | FREMY, B. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 17-19 |
Descriptors | Vi Control de processos Oxigen Oxigenacio Desoxigenacio |
Títol | Reaction kinetics during the oxigenation of musts |
Autor | DI PRIMIO, G. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 161-164 |
Descriptors | Reaccio cinetica Oxigenacio Most |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Role de l'oxygene dans l'evolution des vins apres embouteilage. Notion de permeabilite controlee |
Autor | GERLAND, C. VIDAL, S. LURTON, L. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 27-32 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Evolucio en ampolla Tecnologia enologica Envas Envasat Tap Tap de suro Oxigenacio |
Títol | Tecnica de la microoxigenacion, La. Efectos del oxigeno sobre el vino |
Autor | VICARIA, M. MARTINEZ, S. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4471-4479 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Microoxigenacio Estructura fenolica Anhidrid sulfuros Compostos fenolics |