Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tecniques enologiques

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Aplicacion de diferentes tecnicas enologicas para mejorar el color de los vinos de Monastrell
Autor BAUTISTA-ORTIN, A.B.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 40-45
Descriptors Tecniques enologiques Color Vi Monastrell

Títol Conditionnement. Prolonger la vie du BIB
Autor LEVEQUE, O.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 40-42
Descriptors Tecnologia vinicola Tecniques enologiques Distribucio Conservacio Vi BIB Bag-in-box

Títol Efecto de diferentes tecnicas enologicas en la extraccion de taninos durante el proceso de maceracion de uvas monastrell
Autor BUSSE VALVERDE, N.   JIMENEZ PASCUAL, E.   GOMEZ PLAZA, E.   LOPEZ ROCA, J.M.   BAUTISTA ORTIN, A.B.  
Dades Font Enologos (Suplemento Investigacion y ciencia) ISSN: 1695-7296 - Septiembre/Octubre 2011 - V: 13- N: 73, Pg: 26-29
Descriptors Tecniques enologiques Tanins enologics Monastrell Raim Maceracio

Títol Elaboration et conditionnement du vin. Six conseils pour maitriser les apports d'oxigene
Autor LEVEQUE, O.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 48-49
Descriptors Elaboracio de vi Vi Conservacio Tecniques enologiques Oxigen Oxigenacio Control

Títol L'aventure du bag in box. Choisir son materiel
Autor HAULOT, O  
Dades Font Viti de la vigne aun vin ISSN: 0399-3558 - Avril 2007 - V: - N: 328, Pg: 19-22
Descriptors Tecniques analitiques Tecnificacio Tecniques enologiques Tecniques viticoles Bag-in-box

Títol Le manganese dans les vins, origine et teneurs
Autor KALANQUIN, D.   COSTE, M.   PARICAUD, T.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 33-35
Descriptors Sol viticola Qualitat del sol Vinya Metabolisme Oligoelements Elaboracio de vi Qualitat del vi Tecniques enologiques Manganes Toxicitat

Títol Le role des glucosides d'acide 3-methyl-4-hydroxyoctanoique dans l'evolution de whisky-lactones pendant la maduration de veins et fut
Autor WILKINSON, K.L.   PRIDA, A.   HAYASAKA, Y.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 29-32
Descriptors Elaboraci? de vi Tecniques enologiques Precursors Whisky Glucosid

Títol Les Brettanomyces traques jusque dans leur ADN
Autor RAFFESTIN, V   HENOT,B   CRACHEREAU, J-CH   COULON, J  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - Avril 2007 - V: - N: 328, Pg: 38-39
Descriptors Genetica Tecniques enologiques Analisis genetica ADN Brettanomyces Alteracions organoleptiques

Títol Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453
Descriptors Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics

Títol Paillage sous le rang. A preconiser au plantier
Autor CAUCHY, A.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: 393, Pg: 56-59
Descriptors Tecniques enologiques Tecniques de cultiu Experimentacio Cobertura Vegetal Sol viticola

Títol Savoir faire: Utilisation d'un contacteur membranaire pour la gestion exacte des gaz dissous
Autor BLANK, A.   VIDAL, J.C.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2013 - V: - N: 261, Pg: 7-12
Descriptors Elaboracio de vi Tecniques enologiques Gas Gasos enologics Gestio Contactor de membrana

Títol Tecnicas enologicas para favorecer la extraccion de los polifenoles durante la maceracion
Autor MARTINEZ, J.   LOPEZ, R.   SANTAMARIA, P.   GUTIERREZ, A.R.  
Dades Font Cuaderno de Campo ISSN: 1137-2095 - - V: - N: , Pg: 35-39
Descriptors Tecniques enologiques Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols Vinificacio Vi