Registres trobats: 12
Títol | Aplicacion de diferentes tecnicas enologicas para mejorar el color de los vinos de Monastrell |
Autor | BAUTISTA-ORTIN, A.B. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2006 - V: VIII- N: 41, Pg: 40-45 |
Descriptors | Tecniques enologiques Color Vi Monastrell |
Títol | Conditionnement. Prolonger la vie du BIB |
Autor | LEVEQUE, O. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 40-42 |
Descriptors | Tecnologia vinicola Tecniques enologiques Distribucio Conservacio Vi BIB Bag-in-box |
Títol | Efecto de diferentes tecnicas enologicas en la extraccion de taninos durante el proceso de maceracion de uvas monastrell |
Autor | BUSSE VALVERDE, N. JIMENEZ PASCUAL, E. GOMEZ PLAZA, E. LOPEZ ROCA, J.M. BAUTISTA ORTIN, A.B. |
Dades Font | Enologos (Suplemento Investigacion y ciencia) ISSN: 1695-7296 - Septiembre/Octubre 2011 - V: 13- N: 73, Pg: 26-29 |
Descriptors | Tecniques enologiques Tanins enologics Monastrell Raim Maceracio |
Títol | Elaboration et conditionnement du vin. Six conseils pour maitriser les apports d'oxigene |
Autor | LEVEQUE, O. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 48-49 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Conservacio Tecniques enologiques Oxigen Oxigenacio Control |
Títol | L'aventure du bag in box. Choisir son materiel |
Autor | HAULOT, O |
Dades Font | Viti de la vigne aun vin ISSN: 0399-3558 - Avril 2007 - V: - N: 328, Pg: 19-22 |
Descriptors | Tecniques analitiques Tecnificacio Tecniques enologiques Tecniques viticoles Bag-in-box |
Títol | Le manganese dans les vins, origine et teneurs |
Autor | KALANQUIN, D. COSTE, M. PARICAUD, T. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 33-35 |
Descriptors | Sol viticola Qualitat del sol Vinya Metabolisme Oligoelements Elaboracio de vi Qualitat del vi Tecniques enologiques Manganes Toxicitat |
Títol | Le role des glucosides d'acide 3-methyl-4-hydroxyoctanoique dans l'evolution de whisky-lactones pendant la maduration de veins et fut |
Autor | WILKINSON, K.L. PRIDA, A. HAYASAKA, Y. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 29-32 |
Descriptors | Elaboraci? de vi Tecniques enologiques Precursors Whisky Glucosid |
Títol | Les Brettanomyces traques jusque dans leur ADN |
Autor | RAFFESTIN, V HENOT,B CRACHEREAU, J-CH COULON, J |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - Avril 2007 - V: - N: 328, Pg: 38-39 |
Descriptors | Genetica Tecniques enologiques Analisis genetica ADN Brettanomyces Alteracions organoleptiques |
Títol | Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453 |
Descriptors | Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics |
Títol | Paillage sous le rang. A preconiser au plantier |
Autor | CAUCHY, A. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: 393, Pg: 56-59 |
Descriptors | Tecniques enologiques Tecniques de cultiu Experimentacio Cobertura Vegetal Sol viticola |
Títol | Savoir faire: Utilisation d'un contacteur membranaire pour la gestion exacte des gaz dissous |
Autor | BLANK, A. VIDAL, J.C. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2013 - V: - N: 261, Pg: 7-12 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques enologiques Gas Gasos enologics Gestio Contactor de membrana |
Títol | Tecnicas enologicas para favorecer la extraccion de los polifenoles durante la maceracion |
Autor | MARTINEZ, J. LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. GUTIERREZ, A.R. |
Dades Font | Cuaderno de Campo ISSN: 1137-2095 - - V: - N: , Pg: 35-39 |
Descriptors | Tecniques enologiques Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols Vinificacio Vi |